Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

soyluyorum canim ama kardesiminde dedigi gibi bazen kendimi ekmekle ye diye soylerken buliyorum bende
Yemek esnasında değil de, sohbet ederken felan anlat sebepleriyle birlikte.
Sebeplerini anlattıktan sonra "Ben bazen size ekmek ile yiyin diyorum ya dil alışkanlığı, siz yine de yemeyin" de.

amannn canim 3 tane dogurup ,emzirip sarkmayanmi var . benim anneme bu yuzden ameliyat olup diklestirecen cicikleri desem beni sopayla kovalar kizarak. Bosver 4. Dusunuyorsun zaten eger sende rahatsizsan ondan sonra bakarsin
Bende kafaya koydum canım, hem karın gerdirme hem memeleri dikleştirme yapacağım

Valla yanında dura dura benziyorum belki
De ama o yokken çok ağlıyorum inanılmaz içimdekiler akıyor belki de
Hak veriyor ama beni ben istemeden kimse değiştiremez diyor o zaman da hiç bir işe yaramıyor
Canım sana çok üzülüyorum, hatta üzüldüğüm bu konu ile ilgili mesajlarını görmezden gelmek istiyorum ama başaramıyorum.

Eşine kendini garanti gibi hissettirirsen, "senden vazgeçemem", "çocuklarımın babasısın", "seni seviyorum, senden vazgeçemem", felan gibi şeyleri hissettirirsen, eşin seni zaten garanti gördüğü için değişmek için asla uğraşmaz.

Bir gözünün kapıda olduğunu bilse sana bunları asla yapamaz.

Geçen Adil YILDIRIM dinliyorum, "erkeklerin avcı ruhunu canlı tutmazsanız sizi elde tutmak için çaba sarfetmez, değer de vermez, erkeklerin yapısı bu" diyor açık açık.

Naif kadını oynayarak sadece kaybediyorsun canım

Ne zaman kendin için bir adım atacaksın

180 dk yurudunmu puanin mi canim.
180 dk yuruduysen sahane
yürüdüm canım. 2 ile çarpmam gerekiyordu galiba
İyi geceler Allah dınlendırsın
Sağol Allah razi olsun canım
Yanmadı Insallah canım bu sabah benim kızda c vitamini takviyesinı halıya döktü halıya mı yanayım vitamine mı bilemedım
bende halilari yikattiktan sonra bir sey döken ille olur

Günaydın 9.Takımın Güzelleri

Biliyorsunuz ki geçtiğimiz hafta 0.086 ortalama ile sondan ikinci olduk ve Nota yedik.

Bu hafta derece yapamız lazım ki notamızı sildirebilelim.

Lütfen kimse kaçamak yapmasın, bu hafta herkesin en az yüzde 1 ile gelmesini istiyorum.

Zaten yazılmayan menülerden de bol bol kaçamak yapıldığı anlaşılıyor

Gunaydn kizlar oglan gece 1 gbi uyuyp 6bucukta uyandi 7bucuga kadr yatakta oyalandi azcik daha icim gecmis sonra kalktik smdi sallaniyor gene uyuycak sanrm. O buyuk soru bende yatsammi yatmassami uykum vardi acildi yatsam uyurm aslind ama bi yandna kahve iciym ayiliym diyorm of bilemedm

zayiflamissin guzelnolmus diye motive eder insan
daha cok.moralini bozmus
aynen
bitki cayi yapmistim bi yudum bile alamadan kizim masaya doktu
simdi yeniden yaptim:)
Ikinci çay afiyet olsun.size birşey olmasın.
Yeni katildigim icin sorunu bilmiyorum ama erkenlerin ben istemezsem değişmem sözleri, kolaya kaçış. O zaman istesin bir zahmet. Ben de ilk zamanlar problem çıkınca görmezden gelir alttan alırdım, baktım ki ben inciniyorum. Sonra herkese hakettiği gibi davrandim. Kaybetmekten korkmadım. O da bunu anladı. Tavırlarını değiştirdi. Erkeklere kaybetme ihtimali hissini vermeli kadinlar

Günaydın canım
Dağılmış zaten uykun, kahveni yapta kendine gel bari

Kola
Bir saat felan uyuyabiliyorsa, uyu bence. Bedenin dinlensin. Benide 3 sene uyutmadı küçük oğlum. Ondan sonra hep uykusuz kalacağım endişesi oldu. Her boşluğu degerlendir

Bende reklam yuzunden buranın tavsiyesi ile opera indirdım ve ordan gırıs yapıyorum uzun zamandır ama cıle gıbı yazmak sayfa donup hata veriyor

Ben uygulamasni indirdm reklam oluyor ama cok az ve kucuk rahatsiz etmiyor beni

Buraya yetişmekte zorlanıyor olabilirsin ama menü yorumunu aksatmazsan güzel olur canım.
Takımın mezunu olduğun için yorumlarını önemsiyorum

Tamam kaptanim tessekur ederim dusuncen icin yapicam bundan sonra :)

Bosch guzel marka gercekten insallah uzun ömurlu olur canim güle güle kullan

Bende baktm 1170 ciktiydi :) gerci benim emzirmeden dolayi biraz bonusum vardir diyr dusunuyorm

Kızlar bugün annemgil geldi demiştim ya
Memelerin sarkmış git estetik yaptır dedi.
Zayıflamış olduğuma olacağıma lanet ettim

Önce sarkıktan bahsetti.
Zayıfladığım için şarkı diyince, "zayıflamışsın diyecektim bende" dedi

Niranim Annen acaba baskalari ne der diye daha mi cok onemsiyor, aslinda önceligi sen olmalisin ki ne guzel zayiflayip saglikli olmussun ama o elalem ne der kafasında sanki yada amcanin karisimiydi oda yapmis niranda yapsin vs gibi mi dusunuyor anlayamadim. Zayiflamanla ilgili de pek yorum yapmamasina sasirdm acikcasi.

Günaydın canım
Dağılmış zaten uykun, kahveni yapta kendine gel bari
Kola

Bir saat felan uyuyabiliyorsa, uyu bence. Bedenin dinlensin. Benide 3 sene uyutmadı küçük oğlum. Ondan sonra hep uykusuz kalacağım endişesi oldu. Her boşluğu degerlendir

Ayy 2 farkli cevap acaba pınar ne yapacaktı

Ocagada corba koydugum icin sanrm uyuyamiycam oglanada belli olmuyor 1 saat de uyuyabillr 10 dk da

Baslangic ve kilondan dolayi 3 dlm ekmek olur
Schnitzel buyukse 2 tane cok. Afiyet olsun

30 Mayıs Cumartesi
11:30
2 haşlanmış yumurta
1 domates ve salatalık
17:00
Haslanmis et ve bol yeşil salata
2lt su aksama yine içerim.
Birazdan yürüyeceğim icin sporu sonra yazacağım

Cok guzel afiyet olsun

Afiyet olsun guzek cnm beli bukuk nasl yapiliyormus merak ettm

Guzek olmus kaptanim afiyet olsun

Pogacalar hic olmamis. Afiyet olsn

30 mayis cumartesi
11.00
Yumurtali patates kavurma 1 tabak
Salatalik
Domates
Biber
1 dlm peynir

16.00
Sade kahve
1 kare bitter

17.30
9 10 tane cilek
19.00
1 tabak yesil fasulye
Salata
1 kase yogurt

Su 2.5 litre

Guzel bence kahvaltidaki patates cok fazla degildir diye dusunuyorm. Afiyet olsun

30 mayıs

20:00
1 tabak taze fasulye
2 yk bulgur pilavı

Su 3 lt
Spor 45 dk leslie 135 puan U UcanSupurge
Guzel olmus
OmaD mi yapiyorsn cnm afiyet olsun

30.05 cumartesi

10.30
Tam buğday ekmeğiyle sucuklu tost
1 tk labne
1 çk reçel
3 zeytin

17.30
Büyük bir kase ton balıklı salata
1 kepçe ezogelin çorba

Su: 2 lt
Kac dlm ekmekle tost 2 dir diye dusunuyorm. Guzel afiyet olsun

Afiyet olsn cnm guzel bence

Bulgur pilavi yk olcusuyle yaziyorz cnm 1 pors biraz cok oluyor diyette. Biskuvi de 4 tane cok olmus sanki. Afiyet olsun

Afiyet olsun guzel olculu cnm

Sabah sucuk oglen sucuk pek saglikli olmamus ama onun disinda guzel afyt olsun

Afiyez olsun hafif gizel

Afiyet olsun cnm guzel olms bence

bitki cayi yapmistim bi yudum bile alamadan kizim masaya doktu
simdi yeniden yaptim:)
Benimki de dün bi çerçeveyi kırdı yarım saat geçmeden Su dolu bardağı düşürdü kırdı oluyor hep öyle canları sağolsun ne yapalım
Bende kafaya koydum canım, hem karın gerdirme hem memeleri dikleştirme yapacağım
Ben de istiyorum ama önce doğum ve emzirmelerimi bitireyim ondan sonra
Çok haklısın canım elimizden geleni yapalım

Günaydın cnm.
Benim büyük oğlum 2yaşına kadar geceleri kalkıp ağlardı. Çok yıprattı beni.
Oğlum diye demiyorum çok güzel bir bebekti yolda geçen sevmeden geçmezdi. Bu gerçek mi bi bebek diyenler oluyordu. Hep nazar değiyordu. Sürekli mızmız sürekli sancısı varmış gibi ağlıyordu. Ha doktora mı götürmedik hergün doktorda acildeydik. Seni çok iyi anlıyorum.
Belki senin bebeğinde nazara gelmiştir sürekli oku bebeğine inşallah bu durum geçer.

Spor listesi Sonuclar

1. Elif yildizz 1590

2. I Ilyusa 880

3. U UcanSupurge 430

Tebrikler kizlar

__ SPOR LİSTESİ __

Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/Carsamba/Persembe

zsaracoglu --+--+--+--100+--90+--135+ --105+ 430
Zeycan123
--+-+ --20+--40+ --+--+ 60
Ucmelekannesi -- -- + --+ -- + --+ --+ --
Niran Nevra
-- +--+ --+ -- + --45+ --+ --+ 45
ela_2019-- + -- + -- + --+ -- 159+ -- +--90+ 249
Tugbap
-- --+ -- + -- + -- +--+ --+
askrhpozitif
-- + --+ --120+-- 101+ -- +--+ --+ 221
Muzmus
-- +--+--+--+----+--
Medine66
-- + -- + -- +--460 +-- 190+ -- + -- 230 + 880
Jasminium84
-- + --+ --+-- + --90 + -- 135+--+ 225
Elif yildizz -- + --+--+ --300 + --360 + --570 + --360 1590
-- + -- + -- + -- + -- + -- +--+
-- + -- + -- + -- + -- + -- + --+

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…