Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Anemonee canım Cize diye spor yapmışsın Ama puanı bilmiyorum nasıl hesaplanıyor o yüzden hesaplayıp ekleyemedim seni listeye ayrıca ilk sayfada sporların puan hesabı var menülerinizde puan hesaplayıp beni etiketleyin

Elif yildizz canım senin de sporun çok güzel bazı günler puan hesaplamamışsın normal tempo yürüyüşü 2 ile çarpıp hesaplayıp ekledim puanlarınızı hesaplayıp beni menünüze etiketleyiniz

**Ayrıca yeni gelen arkadaşlar menülerinizi bizimkiler gibi saat Ve miktar yazarak Ekleyiniz lütfen

Yıllar evvel düşünüyordum, o zaman ne gerek var diye demediğini bırakmamıştı.
Hatta sağlık problemim nedeniyle doktora gittiğimizde dr "estetikte yapar silikon takarız diyince" doktorun yanında bana "estetik estetik diyordun" diye imalı gönderme yaptı.
Şimdi fikirleri değişti sanırım.
Zayıflama konusuna girince eşimle babam geldiler, öyle olunca konu kapandı

Adım ve atlama sonrası yapasım gelmedi kuzum spor

Sağol kuzum

Önce sarkıktan bahsetti.
Zayıfladığım için şarkı diyince, "zayıflamışsın diyecektim bende" dedi
Çok tanıdık bi kadın senin annen
Takma kafana kuzum yaa senin annen gibi kadınlar iltifat etmeyi gerçekten beceremiyorlar
Hayatları boyunca el üstünde tutulmadıkları belki hiç övgü almadıkları için bilmiyorlar ki övmek nasıl bişe
Bilmiyorum tabii annen de böyle bişe var mı ama sanki var gibi
Kızma kırılma o yüzden annenin iyi bişe söyleme şekli bu bence

Bi de ben av olmayı becerebilsem

Yüzde 1le birinci olmak bizim takıma yakışmadı
Haftaya 9.takımın gücünü göstermeliyiz

2 dilimden yaptım kuzum

Ayyy nasıl zor mu canım bende istiyorum benimde büyüktü kilo verince küçüldü toplatmak istiyorum ama tırsıyorum

ben 1 tane dogurdum emzirmeden dolayi simdi buzus buzus sanki bel kisminda olan catlaklardan var hatta
benim goguslerimde catlak yok ama tabi deforme oldular
bitki cayi yapmistim bi yudum bile alamadan kizim masaya doktu
simdi yeniden yaptim:)
yanmamissa sikinti yok canim yine yapmissin nasilsa
Hak veriyor ama beni ben istemeden kimse değiştiremez diyor o zaman da hiç bir işe yaramıyor

Sanırım öyle
bendede var ben boyleyim diyen bir koca. Ama ilk zamanlara gore kwndini degistirdigi cok sey var.
yürüdüm canım. 2 ile çarpmam gerekiyordu galiba
tempona gore carpacagin sayi degisir canim. Menu sayfasinin 1. Sayfasinda puanlar var canim
eline saglik canim
Jasminium84 tebrikler canimm.

masallah elif hizli bir giris yapti spor listelerine
o kadar haklisinki. Spor icin motive olamiyorum bir turlu

Ellerine sağlık. Bundan sonra hesaplayıp atarim.
masallah elif hizli bir giris yapti spor listelerine
spor iyiydi ama tartıda pek belli olmadi. Bu hafta tartıma daha iyi yansır insallah

Canım spor listesine beni eklemeyi unutma oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…