- 31 Mayıs 2020
- 211
- 944
- 18
- 39
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #370.301
Hoşgeldin canım. Hedefimiz, boyumuz aynıymış. Ben Elif. 34 yaşındayım. Katılalı bir hafta olacak nerdeyse . Tek başına motive olmamıştım. Şimdiden faydası oldu grubun. Menü yorumlarını takip ediyorum. Bilmediğim şeyleri öğreniyorum. Umarım hedef kilomuza çabucak ulaşabilirizkızlar meraba yeni uyeyim ben .82.5 kiloyum boyum 161 hedefim 64 araniza katılmak istiyorum.tek başıma mehter takimi gibiyim 2 ileri bir geri.malum süreç dolayısıyla diyetisyen de gidemiyorum
Benim yaptığım CIZE bir çeşit dans egzersizi. Serbest dans üzerinden hesaplamam gerekiyor değil mi?Anemonee canım Cize diye spor yapmışsın Ama puanı bilmiyorum nasıl hesaplanıyor o yüzden hesaplayıp ekleyemedim seni listeye ayrıca ilk sayfada sporların puan hesabı var menülerinizde puan hesaplayıp beni etiketleyin
Elif yildizz canım senin de sporun çok güzel bazı günler puan hesaplamamışsın normal tempo yürüyüşü 2 ile çarpıp hesaplayıp ekledim puanlarınızı hesaplayıp beni menünüze etiketleyiniz
**Ayrıca yeni gelen arkadaşlar menülerinizi bizimkiler gibi saat Ve miktar yazarak Ekleyiniz lütfen
hadi hayırlı uğurlu olsun mefkuşum yeni işinbilmiyorumki cnm
Bende cok aç degildim belki o yüzden etkili olmuyor :))
Şu ara pek iyi degilim cnm
Sali da işe baslicam
Bu sefer baska odaya gidip kulaklikla dinledim.
Oncesini kaçırmışım tam demo zamani actim
Gecen sefer dinlediydim zaten
Genelde ayni seyler
Konsantre olmaya calisirken, adam benimle ilgili olmayan seyler soyledikce dikkatim dagiliyordu
Hergun canli yayinlar dinlense belki faydali olur
Hep tramvanizi cozmeniz lazim diyor da, nasil cozulcek, tramvam ney bilmiyorum
belki de gülümkolay gelsin canim benimde mutfak toparlanacak
bende cok ac degildim abla belkide ondandir bilmiyorumki
tunaydin canim
instadan bak anlatmasi zor gibi
Eline saglik canim
Ay canım İnan elde yazdığım kağıda yazmışım da buraya eklemeyi unutmuşum kusura bakmaCanım spor listesine beni eklemeyi unutma oldu mu
Hoş geldin canım kaptanımız bi baksın da seni aramızda görmek isteriz tabi kikızlar meraba yeni uyeyim ben .82.5 kiloyum boyum 161 hedefim 64 araniza katılmak istiyorum.tek başıma mehter takimi gibiyim 2 ileri bir geri.malum süreç dolayısıyla diyetisyen de gidemiyorum
Öyledir herhalde canım zumbaya benzer bir şeyse dakika üzerinden de çarpabilirsinBenim yaptığım CIZE bir çeşit dans egzersizi. Serbest dans üzerinden hesaplamam gerekiyor değil mi?
Sağol kuzumbenim goguslerimde catlak yok ama tabi deforme oldular
yanmamissa sikinti yok canim yine yapmissin nasilsa
bendede var ben boyleyim diyen bir koca. Ama ilk zamanlara gore kwndini degistirdigi cok sey var.
tempona gore carpacagin sayi degisir canim. Menu sayfasinin 1. Sayfasinda puanlar var canim
eline saglik canim
Jasminium84 tebrikler canimm.
masallah elif hizli bir giris yapti spor listelerine
o kadar haklisinki. Spor icin motive olamiyorum bir turlu
Ağzın bal yesin e miHandandandan Ben çocuk doğurmadığım, 25 yaşında olduğum halde göğüslerim sarkık. Çok fazla kilo alıp verince göğüslerim sarktı. 100 beden giyiyorum şuan biliyorum ki zayıflayınca göğüslerim daha kötü görünecek ama umrumda değil.
Maalesef bizim ülkemizde kadınlar üzerinden inanılmaz bir eleştiri yağmuru yapılıyor. Nasıl göründüğümüz, kaç kilo olduğumuz, sürekli genç görünmek için çabalamamız gerektiği gibi herkes her yerden konuşuyor. Özellikle annelerimiz, yakın arkadaşlarımız yapıyor bunu ve bir yerde kendilerinde bu hakkı görüyorlar. Ben önceden çok takıyordum çünkü herkes bana zayıflasan çok güzel olursun diyordu. Sanki kiloluyken sevilmeyi ve beğenilmeyi hak etmiyormuşum gibi. Sonra bunlara kulak tıkamaya karar verdim ve kendimi olduğum gibi sevmeye çalıştım. Ama bu çok kolay olmadı ancak yeni yeni bunu başarmaya başladım. Şimdi aranızdayım. Fark ettim ki kendimi sevmeye başlayınca duygusal yeme bozukluğum azaldı, yeme krizleri yaşamıyorum. Çünkü insan kendisini sevmeyince ve kendi bedeninde kendisini rahat hissetmeyince bir şekilde bunu doldurmaya çalışıyor. Kimimiz öfkeli oluyoruz kimimiz yeme bozukları yaşıyoruz kimimiz anksiyete ile mücadele ediyoruz.
İlerde ne olur bilmiyorum belki zayıflayınca göğüs estetiği olurum belki olmam. Ama eğer olursam da bunu kendim istediğim için yapmak istiyorum. Kendimizi olduğumuz gibi sevmeyi ve kabullenmeyi öğrenmemiz gerekiyor kızlar. İnsanların güzellik anlayışına göre vücudumuzu ve irademizi şekillendirirsek kendimizi sürekli kilolu, çirkin bulacağız.Biz kendimizi sevdikten sonra insanların ne dediğini umursamamalıyız.
Zamanında olmuşsun canımBi de ben av olmayı becerebilsem
Annem çok iyi niyetli bir kadın olduğu için tanıyan herkes çok sever onu canım.Çok tanıdık bi kadın senin annen
Takma kafana kuzum yaa senin annen gibi kadınlar iltifat etmeyi gerçekten beceremiyorlar
Hayatları boyunca el üstünde tutulmadıkları belki hiç övgü almadıkları için bilmiyorlar ki övmek nasıl bişe
Bilmiyorum tabii annen de böyle bişe var mı ama sanki var gibi
Kızma kırılma o yüzden annenin iyi bişe söyleme şekli bu bence
Takım içinde listede bulunanların derecesi canımKaptanım bu listede bulunan arkadasların sıralaması mı
İlk sayfada takım kurallarımız var canımkızlar meraba yeni uyeyim ben .82.5 kiloyum boyum 161 hedefim 64 araniza katılmak istiyorum.tek başıma mehter takimi gibiyim 2 ileri bir geri.malum süreç dolayısıyla diyetisyen de gidemiyorum
Neye dayanarak art niyetli olarak düşünür ki sizi Allah Allah bu kadar sevilen bi kadının bu şekilde davranmasına şaşırdım açıkçasıZamanında olmuşsun canım
Şimdi nerede hata yapıyorsun bı düşün bakalım
Annem çok iyi niyetli bir kadın olduğu için tanıyan herkes çok sever onu canım.
Hatta ben ve kızkardeşlerimi çok art niyetli bulur kendi aşırı iyi niyetinden.
Babamın da gözdesidir, öyle ki babamın yanında anneme niye yan baktın bile diyemeyiz.
Annemin bütün kötü niyeti ve laf dokundurmaları bana ve en küçük kızkardeşime.
Kadın bizi kendine rakip görüyor niyeyse
Hosgeldin canımkızlar meraba yeni uyeyim ben .82.5 kiloyum boyum 161 hedefim 64 araniza katılmak istiyorum.tek başıma mehter takimi gibiyim 2 ileri bir geri.malum süreç dolayısıyla diyetisyen de gidemiyorum
Sağol canım, uzun uzun yazmışsınHandandandan Ben çocuk doğurmadığım, 25 yaşında olduğum halde göğüslerim sarkık. Çok fazla kilo alıp verince göğüslerim sarktı. 100 beden giyiyorum şuan biliyorum ki zayıflayınca göğüslerim daha kötü görünecek ama umrumda değil.
Maalesef bizim ülkemizde kadınlar üzerinden inanılmaz bir eleştiri yağmuru yapılıyor. Nasıl göründüğümüz, kaç kilo olduğumuz, sürekli genç görünmek için çabalamamız gerektiği gibi herkes her yerden konuşuyor. Özellikle annelerimiz, yakın arkadaşlarımız yapıyor bunu ve bir yerde kendilerinde bu hakkı görüyorlar. Ben önceden çok takıyordum çünkü herkes bana zayıflasan çok güzel olursun diyordu. Sanki kiloluyken sevilmeyi ve beğenilmeyi hak etmiyormuşum gibi. Sonra bunlara kulak tıkamaya karar verdim ve kendimi olduğum gibi sevmeye çalıştım. Ama bu çok kolay olmadı ancak yeni yeni bunu başarmaya başladım. Şimdi aranızdayım. Fark ettim ki kendimi sevmeye başlayınca duygusal yeme bozukluğum azaldı, yeme krizleri yaşamıyorum. Çünkü insan kendisini sevmeyince ve kendi bedeninde kendisini rahat hissetmeyince bir şekilde bunu doldurmaya çalışıyor. Kimimiz öfkeli oluyoruz kimimiz yeme bozukları yaşıyoruz kimimiz anksiyete ile mücadele ediyoruz.
İlerde ne olur bilmiyorum belki zayıflayınca göğüs estetiği olurum belki olmam. Ama eğer olursam da bunu kendim istediğim için yapmak istiyorum. Kendimizi olduğumuz gibi sevmeyi ve kabullenmeyi öğrenmemiz gerekiyor kızlar. İnsanların güzellik anlayışına göre vücudumuzu ve irademizi şekillendirirsek kendimizi sürekli kilolu, çirkin bulacağız.Biz kendimizi sevdikten sonra insanların ne dediğini umursamamalıyız.
Serbest dans üzerinden hesapla canımBenim yaptığım CIZE bir çeşit dans egzersizi. Serbest dans üzerinden hesaplamam gerekiyor değil mi?
pınarın alıntı da fark ettim senin mesajı direk mesajın olduğu sayfaya gidip baktım yazıcam yarım saattir kk izin vermediZamanında olmuşsun canım
Şimdi nerede hata yapıyorsun bı düşün bakalım
Annem çok iyi niyetli bir kadın olduğu için tanıyan herkes çok sever onu canım.
Hatta ben ve kızkardeşlerimi çok art niyetli bulur kendi aşırı iyi niyetinden.
Babamın da gözdesidir, öyle ki babamın yanında anneme niye yan baktın bile diyemeyiz.
Annemin bütün kötü niyeti ve laf dokundurmaları bana ve en küçük kızkardeşime.
Kadın bizi kendine rakip görüyor niyeyse
mükemmel , tek kelimeyle mükemmelsin senin şu an ki düşünce yapına ben 37-38 yaşındayken ancak gelmiştim , şimdi bir insanın kendini sevmemesi hem yaradana hem de kendine ihanettir diyebiliyorum çok şükürHandandandan Ben çocuk doğurmadığım, 25 yaşında olduğum halde göğüslerim sarkık. Çok fazla kilo alıp verince göğüslerim sarktı. 100 beden giyiyorum şuan biliyorum ki zayıflayınca göğüslerim daha kötü görünecek ama umrumda değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?