Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar seviye 1 den tekrar mı baslasak hep birlikte baya guzel kılo vermısti ne dersınız
Ben yine iki öğün devam kuzum ama sıvı alım kuralı ve çok çiğneme olayını yapamıyorum
Bizim bi komşumuz vardı iki çocuğu varmış ve ikisinde de kilo kalmamış hiç üçüncü çocuğuna istemeden hamile kalmış ve sonrasında kilo verememiş hep çocuğu eleştirir ben böyle değildim bunun yüzünden böyle oldum der dururdu o geldi aklıma şimdi

Sende gel abla sensiz olmaz napcamı sapıttım ben ya 70 lerden 60 lara gecerkem hep boyle oluyorum
heyecanlanıyorsun bir an önce 60 lı rakamları garantilemek istiyorsun normal bence gülüm
bu ara benim iştah gitti gülüm yemekler kötü görünüyor gözüme yemek içmekle uğraşmak istemiyorum ben sizi gözetlerim dışardan :)

işte mükemmel bir örnek daha iyi aklına geldi yazdın gülüm , farkın da olmadan annelerin çocuklarına yaptığı duygu sıkışması travmalarının belki de en sık rastlananlarından bu kızın -oğlanın yüzünden ben böyle oldum denilmesi

Kızlar seviye 1 den tekrar mı baslasak hep birlikte baya guzel kılo vermısti ne dersınız
Ben başladım 3 gündür canım
Bir hafta 2 öğün bir hafta tek öğün şeklinde ilerlemeyi düşünüyordum ama takım olarak seviye-1 yapalım derseniz varım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…