- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #370.321
hoş geldin gülümkızlar meraba yeni uyeyim ben .82.5 kiloyum boyum 161 hedefim 64 araniza katılmak istiyorum.tek başıma mehter takimi gibiyim 2 ileri bir geri.malum süreç dolayısıyla diyetisyen de gidemiyorum
başlayın gülüm izin veriyorumKızlar seviye 1 den tekrar mı baslasak hep birlikte baya guzel kılo vermısti ne dersınız
Sende gel abla sensiz olmazbaşlayın gülüm izin veriyorumben yokum ama
Ayy, çok güzel olur. Bende ortaya karışık onu yapmaya çalışıyordumKızlar seviye 1 den tekrar mı baslasak hep birlikte baya guzel kılo vermısti ne dersınız
Daha once yapmıs mıydın canım senAyy, çok güzel olur. Bende ortaya karışık onu yapmaya çalışıyordum
Ben yine iki öğün devam kuzum ama sıvı alım kuralı ve çok çiğneme olayını yapamıyorumKızlar seviye 1 den tekrar mı baslasak hep birlikte baya guzel kılo vermısti ne dersınız
Bizim bi komşumuz vardı iki çocuğu varmış ve ikisinde de kilo kalmamış hiç üçüncü çocuğuna istemeden hamile kalmış ve sonrasında kilo verememiş hep çocuğu eleştirir ben böyle değildim bunun yüzünden böyle oldum der dururdu o geldi aklıma şimdipınarın alıntı da fark ettim senin mesajı direk mesajın olduğu sayfaya gidip baktım yazıcam yarım saattir kk izin vermedi
annem göğüslerin sarkmış estetik ol yazını okuduğum da ilk ve güçlü ne hissettim biliyor musun , kıskançlık..
bunu daha önce de gördüm ama hep erkeklerde görmüştüm bazı babalar oğullarını kendi olmak istedikleri yerde , yada yapmak isteyip yapamadıklarını oğulları yaptığın da onlara diş biliyor en ufak hata da sert eleştirip kötülüyor iyi yaptığı şeyleri herkes överken onlar bu da bir şey mi daha iyisi olabilirdi havalara girme diye bastırıyor
senin annen de acaba seninle kız kardeşini farkına varmadan kıskanıyor mu diye düşünüyordum ki sen zaten bizi kendine rakip görüyor diye yazmışsın
Hoş bulduk cnm@Meyyal Hayyal sende Hosgeldin canım
Nasıl gidiyor kılo verme isleriSlm kızlar ben 6 takımdan buraya geldim kendimi yinede tanitayim mi
1 haftadır pek iyi gitmiyor ama inşallah bu hafta çok iyi olucak 71 dim geçen cuma bu cuma 1 .2 vermek istiyorum bakalım inşallah vericemdeNasıl gidiyor kılo verme isleri
heyecanlanıyorsun bir an önce 60 lı rakamları garantilemek istiyorsun normal bence gülümSende gel abla sensiz olmaznapcamı sapıttım ben ya 70 lerden 60 lara gecerkem hep boyle oluyorum
işte mükemmel bir örnek daha iyi aklına geldi yazdın gülüm , farkın da olmadan annelerin çocuklarına yaptığı duygu sıkışması travmalarının belki de en sık rastlananlarından bu kızın -oğlanın yüzünden ben böyle oldum denilmesiBen yine iki öğün devam kuzum ama sıvı alım kuralı ve çok çiğneme olayını yapamıyorum
Bizim bi komşumuz vardı iki çocuğu varmış ve ikisinde de kilo kalmamış hiç üçüncü çocuğuna istemeden hamile kalmış ve sonrasında kilo verememiş hep çocuğu eleştirir ben böyle değildim bunun yüzünden böyle oldum der dururdu o geldi aklıma şimdi
Ben başladım 3 gündür canımKızlar seviye 1 den tekrar mı baslasak hep birlikte baya guzel kılo vermısti ne dersınız
hoş geldin gülümmSlm kızlar ben 6 takımdan buraya geldim kendimi yinede tanitayim mi
Ahmet Apa nin seviye 1 ini söylüyorsun değil mi? Annem yaptı. Ben araştırdım. Ramazanda ona uygun beslenmeye çalıştım. Bir haftadır da sıvı alım kurallarına da dikkat ediyorumDaha once yapmıs mıydın canım sen
Inşallah bu hafta hep beraber veririz1 haftadır pek iyi gitmiyor ama inşallah bu hafta çok iyi olucak 71 dim geçen cuma bu cuma 1 .2 vermek istiyorum bakalım inşallah vericemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?