Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ahmet Apa nin seviye 1 ini söylüyorsun değil mi? Annem yaptı. Ben araştırdım. Ramazanda ona uygun beslenmeye çalıştım. Bir haftadır da sıvı alım kurallarına da dikkat ediyorum
evet Ahmet apa nın seviyelerini diyorlar gülüm ben de denedim sıvı kuralı beni çok zorladı 5-6 gün yaptım bıraktım ama kızlardan 2. seviyeyi yapanlar da var hatta 3. seviyeyi de

Ayyy nasıl zor mu canım bende istiyorum benimde büyüktü kilo verince küçüldü toplatmak istiyorum ama tırsıyorum

valla canım ben gögsü büyük olanlara yaptırın diyorum çünkü ilerde bel kayması fıtık gibi sıkıntılar çıkıyor ama şeker vs gibi hastalığın yoksa bence rahat bir ameliyat biraz izi kalıyor o var ama belim rahat olduğu için pek umrumda değil o birde kilo alınca bıraz buyuyup sündü onu da sporla toparlarım

Ben yine iki öğün devam kuzum ama sıvı alım kuralı ve çok çiğneme olayını yapamıyorum
onlarda bende zorlanıyorum ama baya fayda saglamıstı bende o yuzden tekrar baslamak istiyorum
1 haftadır pek iyi gitmiyor ama inşallah bu hafta çok iyi olucak 71 dim geçen cuma bu cuma 1 .2 vermek istiyorum bakalım inşallah vericemde
bende 71. 5 bir an once 6 lara gecmek istiyorum ama ben ıstwdıkce yaklasamıyorum bu hafta verirsin bence dikkat edersen spora da yuklenırsen cok zor degıl
ahh abla keske benimde ıstah gitse bu aralar cok fazla kontrol sorunu yasıyorum
Ben başladım 3 gündür canım
Bir hafta 2 öğün bir hafta tek öğün şeklinde ilerlemeyi düşünüyordum ama takım olarak seviye-1 yapalım derseniz varım
super olur valla canım baslayalım tekrardan bu sefer butun seviyelere niyet ederek bu aksam nıeyt etmeyi düşünüyorum
Ahmet Apa nin seviye 1 ini söylüyorsun değil mi? Annem yaptı. Ben araştırdım. Ramazanda ona uygun beslenmeye çalıştım. Bir haftadır da sıvı alım kurallarına da dikkat ediyorum
Supersın canım o zaman hep birlikte baslayalım

evet Ahmet apa nın seviyelerini diyorlar gülüm ben de denedim sıvı kuralı beni çok zorladı 5-6 gün yaptım bıraktım ama kızlardan 2. seviyeyi yapanlar da var hatta 3. seviyeyi de
Suan devam eden Ak kelebek var abla en dayanıklı o cıktı 41 kere masallah

dönem dönem bir artıyor bir gidiyor hepimizin ki iştah arttıktan sonra birden kesilme ihtimali yüksek bence
kontrol sorunu yaşanan dönem de ara öğünler işe yarayabiliyor içebiliyorsan süt (içine tarçın yada şu mistik çay diye markette satılan sütle yapılan , yada süte kahve )yada ayran maden suyu limon karışımı gibi içilen şeyler

arkadaşlar bazı menülerde ben çok az yediğinizi görüyorum bunu size bir diyetisyen mi önerdi yoksa siz mi böyle yapıyorsunuz onu çok merak ettim çünkü yaptığınız diyetin kalıcı olmasını istiyorsanız az ama sık yemelisiniz diyetisyenimin de bana söylediği bu yönde ben 13 kilo verdiğimde de böyle yaptım yeri geldi çikolata da yedim ama saatine dikkat ettim o gün bir tık fazla spor yaptım vs o verdiğim kiloyu da 4 yılda anca aldım alma sebebım de tekrer yemegımı tek öğüne düşürmem kacamaklarıma dikkat etmemem oldu ama diyetler de bünyeden bünyeye değişiyor oyüzden bir sormak istedim özel bir durum varsa menüleri ona göre değerlendireceğim yeni geldiğim için kimin metabolizması nasıl nedir bilmiyorum

Canım ben az ama sık yediğimde kilo veremedim
Ne zamanki aralıklı oruç uygulamaya başlayıp 2 ye düşürdüm öğünlerimi kilo vermem hızlandı hatta saatlere dikkat edip ama biraz fazla yediğimde bile evet vermedim ama kilo almadım da
O yüzden benim menülerim büyük çoğunlukla iki öğün şeklinde

bence yinede kotu niyetli degildir canim. Sadece size karsi sizin daha guclu oldugunuzu dusunerk daha sert konusuyordur bence
senin bu dedigini kp de farkettim abla ben. Esimin abisiyillar once kooperetife ev icin yazilacakmis altinlarini satip eltimin. İste 30lu yaslardaymis kaynim. Daha bu yasta ev sahibi olacaksinizda ne yapacaksiniz demis. Yani o altinlarla yiyip icip hep birlikte gezilmeliymisKendi 45 yasini gecmis ve ogullarinin cabalariyla ev sahibi anca olmusborc harc .
Diger Eltim dogalgzli eve kiraya cikti oh heryer sicak bizim ev soguk diye soylendi ve ertesi sene evine dogalgaz dosetti.
Yine eltim evine koltuk takimi aldi salonuna ve oturma odasina koltuk takimi haliar alindi ev tadilata girdi. ve daha neler neler
O yuzden gayet dogru bir tespit abla

Ben diyetisyen listelerine hic uyamiyorum canim.
Ve sik yedigimdede bana da yarmiyor tartida eksilmiyorum.
Geneldede 2 ogun yiyorum arada bazen meyve bazen yogurt olabiliyor.
Dedigin gibi cikolata yada diger kacamaklari cok kesmek istemiyorum bu sefer bende.
Cunku sonrasinda girmedik gibi saldiriyorum yoksa. Az da olsa hersetin tadina bakmya calisacagim bu sefer

Kızlar seviye 1 den tekrar mı baslasak hep birlikte baya guzel kılo vermısti ne dersınız
Ben seviyeyi biraktiktan sonra toparlayamadim canim kacamaklari. 2 ogun olarak devam ediyorim su anda sivi alim kurali zaten cok zorluyor. Bide menulerimde arada kacamaklar olacak sekilde deniycem bu sefer sonrasinda saldirmiyim diye

aynen canım, benım 3 ogun dedıgım de boyle ara öğün yogurt- meyve- kuruyemiş(kuru,üzüm fındık,ceviz vs) gibi oluyor

ilk başta zorlanırım diye düşünüyordum ama yemek sonrası 2 saat bekleyince, su içmek benim icin öğün gibi oldu. Şimdilik evdeyim yapabiliyorum.
Supersın canım o zaman hep birlikte baslayalım
Inşallah

ilk başta zorlanırım diye düşünüyordum ama yemek sonrası 2 saat bekleyince, su içmek benim icin öğün gibi oldu. Şimdilik evdeyim yapabiliyorum.
Aslinda alisiyorsun bi sure sonra. Ben ramazanda bizmustum sahur caysiz zor olmustu bana.
Hic acikmiyorsun aradaki saatlerde. Seviyeyi tam anlamiyla yaptiginda guzel sonuclar alirsin emin ol canim

Suan devam eden Ak kelebek var abla en dayanıklı o cıktı 41 kere masallah
maaşallah
ben birkac kez diyetisyene gittim. Onun verdiği liste ile de zayıfladım. 2 öğün yiyerek de zayifladim. Diyetisyen 3 ana, 3 ara öğün vermisti. Onu yapmak, yemek... bir süre sonra devam edemedim. 2 öğün tam bana göre. Ki normalde de çok yemek yemem, sadece tatlı hastasıyım

Aslinda alisiyorsun bi sure sonra. Ben ramazanda bizmustum sahur caysiz zor olmustu bana.
Hic acikmiyorsun aradaki saatlerde. Seviyeyi tam anlamiyla yaptiginda guzel sonuclar alirsin emin ol canim
Inşallah canım. Mümkün olduğunca sürdürülebilir birşey olsun istiyorum

Napıyorsunuz kızlar? Fırsat bulmuşken girip yazayım dedim.. gece çok geç yatmıştım ama bebeğim saat 7 buçukta kalktı onu zorla yedirdim. son günlerde iştahı çok azaldı. eşim zayıfladı diyor ama bence zayıflamadı sabit kaldı sadece. eşim de 3 gün bebeği besleyerek kilo aldıracağım bak gör dedi. ayy valla benim de canıma minnet:)) sonra ben 11.buçuğa kadar uyudum valla çok iyi oldu. sonra iş giç çocuğu uyut derken geçti. şimdi uyanmasını bekliyorum bebeğimin. uyanınca bir şeyler yedirmem lazım eşimin dışarda işi vardı bana kaldı yine yedirme işi :))

Ara ara bende minigimin zayifladigini dusunuyorum ama vence boylari uzuyor canim. Sonra tekrar hafif kilo aliyorlar ve yine boylari uzuyor.

Ara ara bende minigimin zayifladigini dusunuyorum ama vence boylari uzuyor canim. Sonra tekrar hafif kilo aliyorlar ve yine boylari uzuyor.
aynen.. şuan senin bebeğin kaç aylıktı hatırlamıyorum sormuşumdr kesin.. benimki 15 aylık ve en hareketli zamanları.. aslında ters kombinasyon olması lazım:)) hareketli olan çocuk daha çok yemesi lazım ama bizimkinin iştahı baya azaldı. seebini de bulamadım. şuan 16 dişi var. diş faslını kapadı aslında ama ağzı da sürekli akıyor. inan hiçbir şey anlamadım:))

Benimki 19 aylik canim. Benimkinin daha 12 disi var. Donem donem istahlari degisiyor cocuklarin. Benimkide 2 gun yiyor 3. Gun hicbirsey yemiyor. Hastalik derecesinde zayif olmadigi surece sikinti yok bence canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…