Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Benimki 19 aylik canim. Benimkinin daha 12 disi var. Donem donem istahlari degisiyor cocuklarin. Benimkide 2 gun yiyor 3. Gun hicbirsey yemiyor. Hastalik derecesinde zayif olmadigi surece sikinti yok bence canim
Anladım.. bebeklerimizin yaşları yakınmıl:)
doğru söylüyorsun çok da kafa yormamak lazım aslında..

bende öyle düşünüyorum bu hafta çok yürüyüşte yapmış olucam kızımı kreşe bıraktıktan sonra tempolu bir yürüyüş çok iyi geliyor bna

kendin de olmayanlar çocukların da olduğun da hazmedemiyorlar gülüm çok gördüm , bu tip insanlar çocuklarını yaptıkları için (doğurdukları için , doğmasına biyolojik katkılarından dolayı) onların her şeyin de hak sahibi görüyor kendini maalesef ki

sabahları yedirse bile çok iyi senin için , babasıyla güzel yiyen çocuklar var belki iştahı geri gelir kuzumun :)

Canım ben de iki öğün if temelli besleniyorum karbonhidrat ve şekerden kaçınmaya çalışıyorum daha önce ben de 5 öğünle kilo verdim verilmez değil ama ben böyle daha az tıkınma hissi duyuyorum hatta bi profun az az sık sık beslenmeyle alakalı yazısını paylaşayım seninle daha önce kızlarla paylaşmıştım bahsettiğin Merve’yse o kafasına koydu mu günlerce aç kalıyor veya bazı günler sıvı besleniyor onu kendi haline bıraktık

Arkadaşlar ben bu hafta süt detoksu yapicam aranızda yapan oldumu ben ikinci kez deniyorum düzenli bir şekilde
Merhaba canim ben seni hatirlayamadim. Bizim gruba mi gecmistin sen diger gruptan. Yada nick mi degisti

Canim ablamm senin o mavis yazini gordukce mutlu oluyorum. Yasamak askıya alinirmi yaa :) bence daha sık gelmeye calis sanada enerj9
Neyin var can ablam benim
Ablacım hayırdır ya seni hıc boyle gormemıs tim anlatabilecegın bırsey mi acaba
Cansiniz siz yaaa

Bu zamanlarinizin kiymetini bilin, cocuklarin küçüklük dönemleri en guzel zamanlari, sindirerek yaşayın
Boşuna demiyolar cocuklar buyuyunce dertleride büyüyor diye, insan kendini unutuyor o zaman
Aslinda buraya pek özel yazmak istemiyorum normalde
Ama hepiniz o kadar içten, samimisinizki
Disardan okuyanda okursa okusun :))

Benim kiz hic onay veremicegimiz biriyle evlenmek istiyor
Olabilecek herseyi soyledik, sonu yüzde 99 kötü olacak bisey icin hayatini riske atamazsin vs. Diye bi sürü sey....
Algilari kapali bisey duymuyor
Bende reklam yuzunden buranın tavsiyesi ile opera indirdım ve ordan gırıs yapıyorum uzun zamandır ama cıle gıbı yazmak sayfa donup hata veriyor
silip tekrar yükle cnm bide gecmisini temizle arada
benim kilo alisim 3.cocuktan sonra oldu cnm, bu eve tasinmadan
Aslinda benim kucuklugumden beri kilo kopleksim vardi, aşırı sisman olmamama ragmen
Kendimi hep cok sisman görüyordum
Hatta eşim beni nasil begendi diye düşündüm o zaman :)) 58 kiloydum

Genelde ablam hep benden daha zayifti, heralde onun icin öyle hissediyordum
Böyle hayatının bazı bölümlerini kesip atmış oluyorsun ama canım.
Yaşanmamış gibi oluyor o zamanlar
canimmmm

Aynen
"Amcanın 70 yaşındaki karısı bile yaptırdı, sen neyi bekliyorsun" diyince moralim bozuldu canım haklı olarak
annen kötü niyeti olmasada patavatsizlik yapmis cnm

Kilo veremezsin diyormuş ya
Verdigini görünce, başka kulp bulmuş heralde :)
Hem 3 cocuktan sonra sarkmasa tuhaf olurdu :))))
neden ağlamak gerekiyor
aglamak sart degil :))
Duyguya girince aglayasin gelir ya ondan :)
Valla yanında dura dura benziyorum belki
De ama o yokken çok ağlıyorum inanılmaz içimdekiler akıyor belki de
Gulbecim instadan bircan yildirimi takip etsene

Dün aksam toplu dua yaptilar
Sonrasinda kadinin biri yazmis
Bosanmayi düşündüğümüz esimle dua sonrasi cocuklar hep beraber oyun oynadik diye

Arkadaşlar ben bu hafta süt detoksu yapicam aranızda yapan oldumu ben ikinci kez deniyorum düzenli bir şekilde
Süt detoksunu hiç duymadım. Süt mü içiliyor sadece? Benim kan grubuma göre süt iyi gelmiyor bana. Ama merak ettim

Ah ablam ya keske elden bısey gelse annem hep soyle derdi keske hep kucuk kalsanızda tek derdiniz yemek oyun uyku olsa diye buyudukce cocukların dertleride buyuyor derdi birde elinden bırsey gelmedıgı ıcın caresız oluyor insan Rabbım feraha erdirsin Insallah kızında Insallah dogruları gorebılır

Bence annen sizlerin çok daha iyi olmanız ve iyi görünmemiz için size karşı öyle görünüyordur. Herkesten daha iyi, daha ön sıralarda durmanız için eleştiriyordur. Bi nevi mükemmel olmanız içindir diye düşündüm. Çünkü hiçbir anne çocuğunun kötülüğünü asla istemez.
Ben burdan öyle gördüm. Nedense yazmak istedim.

Malesef öyle oluyor cnm insan yaşayınca anliyor
Küçükken bazi seylerine uzulsen, sikilsanda büyüyünce için yaniyor

Amin insallah diyelim

maşallah sana 58 kilo olduğun için olabişir mi acaba
canım ben 70 li kilolarda atlıyordum en çok ipi
Bizimki de şikayetçi canım.
Güzel yemekler yapıyorsun kilo alıyorum, sürekli ev temizliyorsun yeter artık diyor başka birşey demiyor.
benim koca da bana sitem ediyor yapsam bile elimden gelenin en iyisini bekliyor hep
bana 982 çıktı
Kızlar bugün annemgil geldi demiştim ya
Memelerin sarkmış git estetik yaptır dedi.
Zayıflamış olduğuma olacağıma lanet ettim
benimki şimdiden öyle ya bir de dün görüntülü konuşurken kv dedi ki kaburgan sayılıyor burnun da büyük görünüyor çok zayıflamışsın dedi gerçekten de sayılıyor kaburgam ya eşim de çok kızıyor acaba bu kilo ile mezun mu olsam diye düşünüyorum kaptanim vücudumu da seviyorum yani çok da zayıf olmasam da olur

Canımmm ablaammm
Annem hep der çocuklarımızın tahtını yapıyoruz da bahtını yapamıyoruz diye
kızın onay vermediğiniz şeyi farketmiyor mu umursamıyor mu
Allahım kızın hakkında hayırlısını versin ablacım inşallah kızın da gerçekleri geç olmadan farkeder

Canım ablam güzel ablam lütfen üzme kendini üzerine de gitme inşallah olmayacağını kendi anlar ve vazgeçer olabildiğince sakin kal ve ertelemeye çalış kendi görecektir aslını
Geçici kuzum sabret hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor ama düzelir Allah’ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…