- 2 Şubat 2017
- 1.052
- 3.203
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #370.361
Anladım.. bebeklerimizin yaşları yakınmıl:)Benimki 19 aylik canim. Benimkinin daha 12 disi var. Donem donem istahlari degisiyor cocuklarin. Benimkide 2 gun yiyor 3. Gun hicbirsey yemiyor. Hastalik derecesinde zayif olmadigi surece sikinti yok bence canim
bende öyle düşünüyorum bu hafta çok yürüyüşte yapmış olucam kızımı kreşe bıraktıktan sonra tempolu bir yürüyüş çok iyi geliyor bnaonlarda bende zorlanıyorum ama baya fayda saglamıstı bende o yuzden tekrar baslamak istiyorum
bende 71. 5 bir an once 6 lara gecmek istiyorum ama ben ıstwdıkce yaklasamıyorum bu hafta verirsin bence dikkat edersen spora da yuklenırsen cok zor degıl
ahh abla keske benimde ıstah gitse bu aralar cok fazla kontrol sorunu yasıyorum
super olur valla canım baslayalım tekrardan bu sefer butun seviyelere niyet ederek bu aksam nıeyt etmeyi düşünüyorum
Supersın canım o zaman hep birlikte baslayalım
kendin de olmayanlar çocukların da olduğun da hazmedemiyorlar gülüm çok gördüm , bu tip insanlar çocuklarını yaptıkları için (doğurdukları için , doğmasına biyolojik katkılarından dolayı) onların her şeyin de hak sahibi görüyor kendini maalesef kibence yinede kotu niyetli degildir canim. Sadece size karsi sizin daha guclu oldugunuzu dusunerk daha sert konusuyordur bence
senin bu dedigini kp de farkettim abla ben. Esimin abisiyillar once kooperetife ev icin yazilacakmis altinlarini satip eltimin. İste 30lu yaslardaymis kaynim. Daha bu yasta ev sahibi olacaksinizda ne yapacaksiniz demis. Yani o altinlarla yiyip icip hep birlikte gezilmeliymisKendi 45 yasini gecmis ve ogullarinin cabalariyla ev sahibi anca olmusborc harc .
Diger Eltim dogalgzli eve kiraya cikti oh heryer sicak bizim ev soguk diye soylendi ve ertesi sene evine dogalgaz dosetti.
Yine eltim evine koltuk takimi aldi salonuna ve oturma odasina koltuk takimi haliar alindi ev tadilata girdi. ve daha neler neler
O yuzden gayet dogru bir tespit abla
sabahları yedirse bile çok iyi senin için , babasıyla güzel yiyen çocuklar var belki iştahı geri gelir kuzumun :)Napıyorsunuz kızlar? Fırsat bulmuşken girip yazayım dedim.. gece çok geç yatmıştım ama bebeğim saat 7 buçukta kalktı onu zorla yedirdim. son günlerde iştahı çok azaldı. eşim zayıfladı diyor ama bence zayıflamadı sabit kaldı sadece. eşim de 3 gün bebeği besleyerek kilo aldıracağım bak gör dedi. ayy valla benim de canıma minnet:)) sonra ben 11.buçuğa kadar uyudum valla çok iyi oldu. sonra iş giç çocuğu uyut derken geçti. şimdi uyanmasını bekliyorum bebeğimin. uyanınca bir şeyler yedirmem lazım eşimin dışarda işi vardı bana kaldı yine yedirme işi :))
Canım hoş geldin bizim takımdan mıydın önceden bilemedim kızlarla tanışıklığınız var galiba ?Arkadaşlar ben bu hafta süt detoksu yapicam aranızda yapan oldumu ben ikinci kez deniyorum düzenli bir şekilde
Canım ben de iki öğün if temelli besleniyorum karbonhidrat ve şekerden kaçınmaya çalışıyorum daha önce ben de 5 öğünle kilo verdim verilmez değil ama ben böyle daha az tıkınma hissi duyuyorum hatta bi profun az az sık sık beslenmeyle alakalı yazısını paylaşayım seninle daha önce kızlarla paylaşmıştım bahsettiğin Merve’yse o kafasına koydu mu günlerce aç kalıyor veya bazı günler sıvı besleniyor onu kendi haline bıraktıkarkadaşlar bazı menülerde ben çok az yediğinizi görüyorum bunu size bir diyetisyen mi önerdi yoksa siz mi böyle yapıyorsunuz onu çok merak ettim çünkü yaptığınız diyetin kalıcı olmasını istiyorsanız az ama sık yemelisiniz diyetisyenimin de bana söylediği bu yönde ben 13 kilo verdiğimde de böyle yaptım yeri geldi çikolata da yedim ama saatine dikkat ettim o gün bir tık fazla spor yaptım vs o verdiğim kiloyu da 4 yılda anca aldım alma sebebım de tekrer yemegımı tek öğüne düşürmem kacamaklarıma dikkat etmemem oldu ama diyetler de bünyeden bünyeye değişiyor oyüzden bir sormak istedim özel bir durum varsa menüleri ona göre değerlendireceğim yeni geldiğim için kimin metabolizması nasıl nedir bilmiyorum
Merhaba canim ben seni hatirlayamadim. Bizim gruba mi gecmistin sen diger gruptan. Yada nick mi degistiArkadaşlar ben bu hafta süt detoksu yapicam aranızda yapan oldumu ben ikinci kez deniyorum düzenli bir şekilde
Senin mesaji gormeden bende ayni seyi yazmisim:))Canım hoş geldin bizim takımdan mıydın önceden bilemedim kızlarla tanışıklığınız var galiba ?
Gönlümüz bir kuzumSenin mesaji gormeden bende ayni seyi yazmisim:))
Canim ablamm senin o mavis yazini gordukce mutlu oluyorum. Yasamak askıya alinirmi yaa :) bence daha sık gelmeye calis sanada enerj9
Neyin var can ablam benim
Cansiniz siz yaaaAblacım hayırdır ya seni hıc boyle gormemıs timanlatabilecegın bırsey mi acaba
silip tekrar yükle cnm bide gecmisini temizle aradaBende reklam yuzunden buranın tavsiyesi ile opera indirdım ve ordan gırıs yapıyorum uzun zamandır ama cıle gıbı yazmak sayfa donup hata veriyor
benim kilo alisim 3.cocuktan sonra oldu cnm, bu eve tasinmadanGeçenlerde sana sormuştum, ne oldu da gece yemelerine başladın diye.
Ev aldığınızda, eşinin de işini kaybettiği dönemi düşünerek travmana dönemine inip o zamanlarda yaşadığın duyguları hatırlayıp kendini terapi etmelisin.
Yaşadığın duygu ne idi, bunu üzerine sürekli düşünerek bunu bulabilirsin
canimmmmBöyle hayatının bazı bölümlerini kesip atmış oluyorsun ama canım.
Yaşanmamış gibi oluyor o zamanlar
annen kötü niyeti olmasada patavatsizlik yapmis cnm"Amcanın 70 yaşındaki karısı bile yaptırdı, sen neyi bekliyorsun" diyince moralim bozuldu canım haklı olarak
aglamak sart degil :))neden ağlamak gerekiyor
Gulbecim instadan bircan yildirimi takip etseneValla yanında dura dura benziyorum belki
De ama o yokken çok ağlıyorum inanılmaz içimdekiler akıyor belki de
Süt detoksunu hiç duymadım. Süt mü içiliyor sadece? Benim kan grubuma göre süt iyi gelmiyor bana. Ama merak ettimArkadaşlar ben bu hafta süt detoksu yapicam aranızda yapan oldumu ben ikinci kez deniyorum düzenli bir şekilde
Ah ablam ya keske elden bısey gelse annem hep soyle derdi keske hep kucuk kalsanızda tek derdiniz yemek oyun uyku olsa diye buyudukce cocukların dertleride buyuyor derdi birde elinden bırsey gelmedıgı ıcın caresız oluyor insan Rabbım feraha erdirsin Insallah kızında Insallah dogruları gorebılırCansiniz siz yaaa
Bu zamanlarinizin kiymetini bilin, cocuklarin küçüklük dönemleri en guzel zamanlari, sindirerek yaşayın
Boşuna demiyolar cocuklar buyuyunce dertleride büyüyor diye, insan kendini unutuyor o zaman
Aslinda buraya pek özel yazmak istemiyorum normalde
Ama hepiniz o kadar içten, samimisinizki
Disardan okuyanda okursa okusun :))
Benim kiz hic onay veremicegimiz biriyle evlenmek istiyor
Olabilecek herseyi soyledik, sonu yüzde 99 kötü olacak bisey icin hayatini riske atamazsin vs. Diye bi sürü sey....
Algilari kapali bisey duymuyor
Bence annen sizlerin çok daha iyi olmanız ve iyi görünmemiz için size karşı öyle görünüyordur. Herkesten daha iyi, daha ön sıralarda durmanız için eleştiriyordur. Bi nevi mükemmel olmanız içindir diye düşündüm. Çünkü hiçbir anne çocuğunun kötülüğünü asla istemez.Zamanında olmuşsun canım
Şimdi nerede hata yapıyorsun bı düşün bakalım
Annem çok iyi niyetli bir kadın olduğu için tanıyan herkes çok sever onu canım.
Hatta ben ve kızkardeşlerimi çok art niyetli bulur kendi aşırı iyi niyetinden.
Babamın da gözdesidir, öyle ki babamın yanında anneme niye yan baktın bile diyemeyiz.
Annemin bütün kötü niyeti ve laf dokundurmaları bana ve en küçük kızkardeşime.
Kadın bizi kendine rakip görüyor niyeyse
Malesef öyle oluyor cnm insan yaşayınca anliyorAh ablam ya keske elden bısey gelse annem hep soyle derdi keske hep kucuk kalsanızda tek derdiniz yemek oyun uyku olsa diye buyudukce cocukların dertleride buyuyor derdi birde elinden bırsey gelmedıgı ıcın caresız oluyor insan Rabbım feraha erdirsin Insallah kızında Insallah dogruları gorebılır
canım ben 70 li kilolarda atlıyordum en çok ipimaşallah sana 58 kilo olduğun için olabişir mi acaba
benim koca da bana sitem ediyor yapsam bile elimden gelenin en iyisini bekliyor hepBizimki de şikayetçi canım.
Güzel yemekler yapıyorsun kilo alıyorum, sürekli ev temizliyorsun yeter artık diyor başka birşey demiyor.
bana 982 çıktıKızlar buradan hesaplayın kilo verirken ne kadar kalori almanız gerektiğini
Pnrrr-12
Günlük Kalori İhtiyacı Hesaplayıcı
Kalori ihtiyacı hesaplama aracıyla kolayca diyete başlayabilirsiniz. Çünkü günlük kalori ihtiyacını bilmek iyi bir diyet oluşturmak için en önemli etken.www.fitekran.com
benimki şimdiden öyle ya bir de dün görüntülü konuşurken kv dedi ki kaburgan sayılıyor burnun da büyük görünüyor çok zayıflamışsın dedi gerçekten de sayılıyor kaburgam ya eşim de çok kızıyor acaba bu kilo ile mezun mu olsam diye düşünüyorum kaptanim vücudumu da seviyorum yani çok da zayıf olmasam da olurKızlar bugün annemgil geldi demiştim ya
Memelerin sarkmış git estetik yaptır dedi.
Zayıflamış olduğuma olacağıma lanet ettim
Canımmm ablaammmCansiniz siz yaaa
Bu zamanlarinizin kiymetini bilin, cocuklarin küçüklük dönemleri en guzel zamanlari, sindirerek yaşayın
Boşuna demiyolar cocuklar buyuyunce dertleride büyüyor diye, insan kendini unutuyor o zaman
Olabilecek herseyi soyledik, sonu yüzde 99 kötü olacak bisey icin hayatini riske atamazsin vs. Diye bi sürü sey....
silip tekrar yükle cnm bide gecmisini temizle arada
benim kilo alisim 3.cocuktan sonra oldu cnm, bu eve tasinmadan
Aslinda benim kucuklugumden beri kilo kopleksim vardi, aşırı sisman olmamama ragmen
Kendimi hep cok sisman görüyordum
Hatta eşim beni nasil begendi diye düşündüm o zaman :)) 58 kiloydum
Genelde ablam hep benden daha zayifti, heralde onun icin öyle hissediyordum
canimmmm
Aynen
annen kötü niyeti olmasada patavatsizlik yapmis cnm
Kilo veremezsin diyormuş ya
Verdigini görünce, başka kulp bulmuş heralde :)
Hem 3 cocuktan sonra sarkmasa tuhaf olurdu :))))
aglamak sart degil :))
Duyguya girince aglayasin gelir ya ondan :)
Gulbecim instadan bircan yildirimi takip etsene
Dün aksam toplu dua yaptilar
Sonrasinda kadinin biri yazmis
Bosanmayi düşündüğümüz esimle dua sonrasi cocuklar hep beraber oyun oynadik diye
Canım ablam güzel ablam lütfen üzme kendini üzerine de gitme inşallah olmayacağını kendi anlar ve vazgeçer olabildiğince sakin kal ve ertelemeye çalış kendi görecektir aslınıCansiniz siz yaaa
Geçici kuzum sabret hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor ama düzelir Allah’ın izniyleSelam arkadaşlar bir türlü gelemedim bakıp bakıp cikiyorum elime telefonu alsam ağlamaya başlıyor benimki dış çıkarıyor çok huzursuz ağlıyor sürekli video filan açıyorumgeleceğim inşallah geri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?