Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Artık gitmiyorsa ve olduğun bedenden mutluysan mezun olup kilonu korumak adına buralarda olman daha iyi olur sanki canımm

Benim kardesim de öyle bir evlilik yapti. Hatta düğün öncesi küstüler. Bizde o kişi ile evlenmesin istedik.Bariştı, Evlendi. Her tartışmada gelip, beni kilitleseydiniz de vermeseydiniz tarzında konuşuyor. Insanı deli ediyor. Yaşayacağı varmış. Eğer evlenecekse, ınsalah korktuğunuz gibi olmaz. Ummadığınız kadar iyi olsun. Elimizden sadece iyi dilek dilemek geliyor maalesef

Herkes kendi açısından değerlendiriyor. Sana hangisi uygunsa, onu yapacaksın ki, uyuyamamışsın

Aynen oyle cnm ama oglen yattim 1 saat cok iyi geldi

Bende paylasiyorm. Instada falan annemde diyor paylasma nazar degiyodur diye. Bide bilmiyorm ama cok seker bisey tabi herkeze evladi oyle gelir ama disardada seviliyor yani :) gerci genelde bebekler tatli oluyor zaten. Bide masallah 10 aylikken yurumeye basladi illaki az da olsa nazar degiyodur okuyorm surekli ama paylasimlari azalttim baya korkuma

Masallah senin kuzu kac yasinda smdi

Sağol canım

Kalori içinde bonus eklemesi yapma bence

Aslinda haklisin cnm

Cok kisi yorum yapmis bunla ilgili ekim ablanin dedigi mantikli geldi banada :). Bence cok sasirmistir zayifladigini gorunce
kızlar meraba yeni uyeyim ben .82.5 kiloyum boyum 161 hedefim 64 araniza katılmak istiyorum.tek başıma mehter takimi gibiyim 2 ileri bir geri.malum süreç dolayısıyla diyetisyen de gidemiyorum

Hosgeldn aramiza cnm bende pinar

Ablaa okadar haklisinki buyudukce sorunlari buyuycek simdi bile diyorm bebekken ne rahatmis.

Allah sizede kolaylik versin umarim dogru yolu bulur hersey hakkinda hayirlisi olsun kizin icin ve sizinde, gercekten cok zor bi durum. Ozel olmassa alman mi abla evlenmek istedigi kisi

Bu sayfaya paylaşmıyoruz canim. Spor ve menü sayfasına yazacağız

Canım menülerimizi buraya ekliyoruz

Kahvaltıda simit yerine 2 haşlama yumurtayı denersen, daha tok tuttuğunu farkedersin. Dondurma zaten kaçamak
Akşam güzel, karpuz dışında. Afiyet olsun

3 dilim karpuz dediğin çatal olarak 3 dilim değil mi canım? Sabah çeyrek simit olmasa daha iyi olurmuş

3 dilim karpuz dediğin çatal olarak 3 dilim değil mi canım? Sabah çeyrek simit olmasa daha iyi olurmuş
1/8 ortaboy karpuzdan yaklaşık 8 dilim oluyor onun 3 dilimi :) 3 cataldan biraz fazla olabilir. Simit ve çikolata benim hassas noktam çok severim. Çikolatada tamamen bitter olarak yiyiyordum yediğimde artık epey azalttım simitte almıyorum genelde ama Ramazan'da canım çok istedi alamadım geçen markette görünce aldım onuda az aldım ama bugün son bı çeyrek kalmıştı dayanamadım

Anne babanın nazarı bile değer cnm. Herkes çok sevdiğinden ister istemez de nazar değiyor. İyi yapmışsın cnm paylaşma ya da arkası dönük şekilde de sosyal medyaya koyabilirsin.
Benim büyük oğlum 9yaşında.

Malesef öyle oluyor cnm insan yaşayınca anliyor
Küçükken bazi seylerine uzulsen, sikilsanda büyüyünce için yaniyor

Amin insallah diyelim
Rabbım tez zamanda yanlıs yaptıgını gostersın Insallah ablacım anne olunca anlıyoruz bazı seylerı iste

Neye dayanarak art niyetli olarak düşünür ki sizi Allah Allah bu kadar sevilen bi kadının bu şekilde davranmasına şaşırdım açıkçası
Ben ve en küçük kızkardeşim kendisine benziyoruz, aynı kutuplar birbirini iter misali

onemli degıl tatlım
Ben başladım 3 gündür canım
Bir hafta 2 öğün bir hafta tek öğün şeklinde ilerlemeyi düşünüyordum ama takım olarak seviye-1 yapalım derseniz varım
ben yapamam ya annelerin yanına gidiyoruz memlekete bir ay kadar kalıcaz o derece uyamam galiba
Benimki 19 aylik canim. Benimkinin daha 12 disi var. Donem donem istahlari degisiyor cocuklarin. Benimkide 2 gun yiyor 3. Gun hicbirsey yemiyor. Hastalik derecesinde zayif olmadigi surece sikinti yok bence canim
benım bebıs de 19 aylık olacak 14 dıs var ve kopekler cıkarken cok yordu ıstah aynılar gelip gidiyor ben hıc ustelemıyorum bıkıyorum ki yemek istemiyorsa bı yeri agrıyordur cunkı dıs donemi boyle cocuk zaten canı isteyince yiyor
Ah ablam ah okurken uzuldum bı benzerini kardesım unıversite okurken yasadık daha ıkıncı sınıf oyle olmayacak birini bulmus ki evlerden ırak hergun tartısıyoruz daha kucuk olmasına ragmen yaza nısan dugun istiyorlar. Kardesım herseye razı ailesinin evinde onca kalabalıkla yasamaya kadar ah ah neler neler annem desen hasta olmustu. Sonra Allah bu cocugun bı yuzunu kardesıme gosterdi ve ayrıldı cocuk kardesımı aldattığı kızla evlendi cocugu oldu ve bir sene sonra bosandı dua edin abla ınsallah sızın de rızanız ın oldıgu sonucla baglanır ve agzınızın tadı bozulmaz anne ve babanın razı olmadıgı evlikler genelde hüzün dolu oluyor maalesef

Babalar ve oğulları arasında olan gizli rekabet anneler ve kızları arasında da var.
Anneler kendilerinden daha güçlü becerikli akıllı gördükleri kızları ile gizli rekabete girip onları engelleyemeye çalışırmış.
Bunu öğreneli bir kaç ay oldu, o zamandan beri annem ile hiçbirseyimi paylaşmıyorum, tabiri caizse ringten indim.
Samimi olmadığım bir yabancı gibi davranıyorum.
Artık yoruldum gerçekten

ahh tükendim şimdiden ya ama her halimize şükürler olsun yine de
Artık gitmiyorsa ve olduğun bedenden mutluysan mezun olup kilonu korumak adına buralarda olman daha iyi olur sanki canımm
ya gider belki de Cook zor gibi şu an benim için çünkü çocukla spor yapamıyorum ne kadar az da yesem spor daha etkili bence o yüzden korumaya geçsem iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…