- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #370.381
Artık gitmiyorsa ve olduğun bedenden mutluysan mezun olup kilonu korumak adına buralarda olman daha iyi olur sanki canımmbenimki şimdiden öyle ya bir de dün görüntülü konuşurken kv dedi ki kaburgan sayılıyor burnun da büyük görünüyor çok zayıflamışsın dedi gerçekten de sayılıyor kaburgam ya eşim de çok kızıyor acaba bu kilo ile mezun mu olsam diye düşünüyorum kaptanim vücudumu da seviyorum yani çok da zayıf olmasam da olur
Benim kardesim de öyle bir evlilik yapti. Hatta düğün öncesi küstüler. Bizde o kişi ile evlenmesin istedik.Bariştı, Evlendi. Her tartışmada gelip, beni kilitleseydiniz de vermeseydiniz tarzında konuşuyor. Insanı deli ediyor. Yaşayacağı varmış. Eğer evlenecekse, ınsalah korktuğunuz gibi olmaz. Ummadığınız kadar iyi olsun. Elimizden sadece iyi dilek dilemek geliyor maalesefCansiniz siz yaaa
Bu zamanlarinizin kiymetini bilin, cocuklarin küçüklük dönemleri en guzel zamanlari, sindirerek yaşayın
Boşuna demiyolar cocuklar buyuyunce dertleride büyüyor diye, insan kendini unutuyor o zaman
Aslinda buraya pek özel yazmak istemiyorum normalde
Ama hepiniz o kadar içten, samimisinizki
Disardan okuyanda okursa okusun :))
Benim kiz hic onay veremicegimiz biriyle evlenmek istiyor
Olabilecek herseyi soyledik, sonu yüzde 99 kötü olacak bisey icin hayatini riske atamazsin vs. Diye bi sürü sey....
Algilari kapali bisey duymuyor
Herkes kendi açısından değerlendiriyor. Sana hangisi uygunsa, onu yapacaksın ki, uyuyamamışsın
Günaydın cnm.
Benim büyük oğlum 2yaşına kadar geceleri kalkıp ağlardı. Çok yıprattı beni.
Oğlum diye demiyorum çok güzel bir bebekti yolda geçen sevmeden geçmezdi. Bu gerçek mi bi bebek diyenler oluyordu. Hep nazar değiyordu. Sürekli mızmız sürekli sancısı varmış gibi ağlıyordu. Ha doktora mı götürmedik hergün doktorda acildeydik. Seni çok iyi anlıyorum.
Belki senin bebeğinde nazara gelmiştir sürekli oku bebeğine inşallah bu durum geçer.
Sağol canım
Kalori içinde bonus eklemesi yapma bence
Yıllar evvel düşünüyordum, o zaman ne gerek var diye demediğini bırakmamıştı.
Hatta sağlık problemim nedeniyle doktora gittiğimizde dr "estetikte yapar silikon takarız diyince" doktorun yanında bana "estetik estetik diyordun" diye imalı gönderme yaptı.
Şimdi fikirleri değişti sanırım.
Zayıflama konusuna girince eşimle babam geldiler, öyle olunca konu kapandı
kızlar meraba yeni uyeyim ben .82.5 kiloyum boyum 161 hedefim 64 araniza katılmak istiyorum.tek başıma mehter takimi gibiyim 2 ileri bir geri.malum süreç dolayısıyla diyetisyen de gidemiyorum
Cansiniz siz yaaa
Bu zamanlarinizin kiymetini bilin, cocuklarin küçüklük dönemleri en guzel zamanlari, sindirerek yaşayın
Boşuna demiyolar cocuklar buyuyunce dertleride büyüyor diye, insan kendini unutuyor o zaman
Olabilecek herseyi soyledik, sonu yüzde 99 kötü olacak bisey icin hayatini riske atamazsin vs. Diye bi sürü sey....
silip tekrar yükle cnm bide gecmisini temizle arada
benim kilo alisim 3.cocuktan sonra oldu cnm, bu eve tasinmadan
Aslinda benim kucuklugumden beri kilo kopleksim vardi, aşırı sisman olmamama ragmen
Kendimi hep cok sisman görüyordum
Hatta eşim beni nasil begendi diye düşündüm o zaman :)) 58 kiloydum
Genelde ablam hep benden daha zayifti, heralde onun icin öyle hissediyordum
canimmmm
Aynen
annen kötü niyeti olmasada patavatsizlik yapmis cnm
Kilo veremezsin diyormuş ya
Verdigini görünce, başka kulp bulmuş heralde :)
Hem 3 cocuktan sonra sarkmasa tuhaf olurdu :))))
aglamak sart degil :))
Duyguya girince aglayasin gelir ya ondan :)
Gulbecim instadan bircan yildirimi takip etsene
Dün aksam toplu dua yaptilar
Sonrasinda kadinin biri yazmis
Bosanmayi düşündüğümüz esimle dua sonrasi cocuklar hep beraber oyun oynadik diye
Bu sayfaya paylaşmıyoruz canim. Spor ve menü sayfasına yazacağız31 Mayıs Pazar
12.00
1 ince dilim tam buğday ekmeği
1/4 simit
Peynir domates biber karışık salata
1 haşlama yumurta
Çay
14.00
1 top dondurma sade
18.00
1 kepçe mercimek
6 tavuk kanat
4 YK bulgur pilavı
20.00
3 dilim karpuz
2 lt su
Yine karıştırmış im pardon cnmBu sayfaya paylaşmıyoruz canim. Spor ve menü sayfasına yazacağız
Canım menülerimizi buraya ekliyoruz31 Mayıs Pazar
12.00
1/4 simit
1 haşlama yumurta
Çay
14.00
1 top dondurma sade
18.00
1 kepçe mercimek
6 tavuk kanat
4 YK bulgur pilavı
20.00
3 dilim karpuz
2 lt su
Kahvaltıda simit yerine 2 haşlama yumurtayı denersen, daha tok tuttuğunu farkedersin. Dondurma zaten kaçamak31 Mayıs Pazar
12.00
1/4 simit
1 haşlama yumurta
Çay
14.00
1 top dondurma sade
18.00
1 kepçe mercimek
6 tavuk kanat
4 YK bulgur pilavı
20.00
3 dilim karpuz
2 lt su
3 dilim karpuz dediğin çatal olarak 3 dilim değil mi canım? Sabah çeyrek simit olmasa daha iyi olurmuş31 Mayıs Pazar
12.00
1/4 simit
1 haşlama yumurta
Çay
14.00
1 top dondurma sade
18.00
1 kepçe mercimek
6 tavuk kanat
4 YK bulgur pilavı
20.00
3 dilim karpuz
2 lt su
1/8 ortaboy karpuzdan yaklaşık 8 dilim oluyor onun 3 dilimi :) 3 cataldan biraz fazla olabilir. Simit ve çikolata benim hassas noktam çok severim. Çikolatada tamamen bitter olarak yiyiyordum yediğimde artık epey azalttım simitte almıyorum genelde ama Ramazan'da canım çok istedi alamadım geçen markette görünce aldım onuda az aldım ama bugün son bı çeyrek kalmıştı dayanamadım3 dilim karpuz dediğin çatal olarak 3 dilim değil mi canım? Sabah çeyrek simit olmasa daha iyi olurmuş
Anne babanın nazarı bile değer cnm. Herkes çok sevdiğinden ister istemez de nazar değiyor. İyi yapmışsın cnm paylaşma ya da arkası dönük şekilde de sosyal medyaya koyabilirsin.Aynen oyle cnm ama oglen yattim 1 saat cok iyi geldi
Bende paylasiyorm. Instada falan annemde diyor paylasma nazar degiyodur diye. Bide bilmiyorm ama cok seker bisey tabi herkeze evladi oyle gelir ama disardada seviliyor yani :) gerci genelde bebekler tatli oluyor zaten. Bide masallah 10 aylikken yurumeye basladi illaki az da olsa nazar degiyodur okuyorm surekli ama paylasimlari azalttim baya korkuma
Masallah senin kuzu kac yasinda smdi
Aslinda haklisin cnm
Cok kisi yorum yapmis bunla ilgili ekim ablanin dedigi mantikli geldi banada :). Bence cok sasirmistir zayifladigini gorunce
Hosgeldn aramiza cnm bende pinar
Ablaa okadar haklisinki buyudukce sorunlari buyuycek simdi bile diyorm bebekken ne rahatmis.
Allah sizede kolaylik versin umarim dogru yolu bulur hersey hakkinda hayirlisi olsun kizin icin ve sizinde, gercekten cok zor bi durum. Ozel olmassa alman mi abla evlenmek istedigi kisi
Rabbım tez zamanda yanlıs yaptıgını gostersın Insallah ablacım anne olunca anlıyoruz bazı seylerı isteMalesef öyle oluyor cnm insan yaşayınca anliyor
Küçükken bazi seylerine uzulsen, sikilsanda büyüyünce için yaniyor
Amin insallah diyelim
Ben ve en küçük kızkardeşim kendisine benziyoruz, aynı kutuplar birbirini iter misaliNeye dayanarak art niyetli olarak düşünür ki sizi Allah Allah bu kadar sevilen bi kadının bu şekilde davranmasına şaşırdım açıkçası
onemli degıl tatlımAy canım İnan elde yazdığım kağıda yazmışım da buraya eklemeyi unutmuşum kusura bakma
Hoş geldin canım kaptanımız bi baksın da seni aramızda görmek isteriz tabi ki
Öyledir herhalde canım zumbaya benzer bir şeyse dakika üzerinden de çarpabilirsin
ben yapamam ya annelerin yanına gidiyoruz memlekete bir ay kadar kalıcaz o derece uyamam galibaBen başladım 3 gündür canım
Bir hafta 2 öğün bir hafta tek öğün şeklinde ilerlemeyi düşünüyordum ama takım olarak seviye-1 yapalım derseniz varım
benım bebıs de 19 aylık olacak 14 dıs var ve kopekler cıkarken cok yordu ıstah aynılar gelip gidiyor ben hıc ustelemıyorum bıkıyorum ki yemek istemiyorsa bı yeri agrıyordur cunkı dıs donemi boyleBenimki 19 aylik canim. Benimkinin daha 12 disi var. Donem donem istahlari degisiyor cocuklarin. Benimkide 2 gun yiyor 3. Gun hicbirsey yemiyor. Hastalik derecesinde zayif olmadigi surece sikinti yok bence canim
Ah ablam ahCansiniz siz yaaa
silip tekrar yükle cnm bide gecmisini temizle arada
benim kilo alisim 3.cocuktan sonra oldu cnm, bu eve tasinmadan
Aslinda benim kucuklugumden beri kilo kopleksim vardi, aşırı sisman olmamama ragmen
Kendimi hep cok sisman görüyordum
Hatta eşim beni nasil begendi diye düşündüm o zaman :)) 58 kiloydum
Genelde ablam hep benden daha zayifti, heralde onun icin öyle hissediyordum
canimmmm
Aynen
annen kötü niyeti olmasada patavatsizlik yapmis cnm
Kilo veremezsin diyormuş ya
Verdigini görünce, başka kulp bulmuş heralde :)
Hem 3 cocuktan sonra sarkmasa tuhaf olurdu :))))
aglamak sart degil :))
Duyguya girince aglayasin gelir ya ondan :)
Gulbecim instadan bircan yildirimi takip etsene
Dün aksam toplu dua yaptilar
Sonrasinda kadinin biri yazmis
Bosanmayi düşündüğümüz esimle dua sonrasi cocuklar hep beraber oyun oynadik diye
Annelıgınızın benzedıgını dusunmuyorum ben canımBen ve en küçük kızkardeşim kendisine benziyoruz, aynı kutuplar birbirini iter misali
Babalar ve oğulları arasında olan gizli rekabet anneler ve kızları arasında da var.pınarın alıntı da fark ettim senin mesajı direk mesajın olduğu sayfaya gidip baktım yazıcam yarım saattir kk izin vermedi
annem göğüslerin sarkmış estetik ol yazını okuduğum da ilk ve güçlü ne hissettim biliyor musun , kıskançlık..
bunu daha önce de gördüm ama hep erkeklerde görmüştüm bazı babalar oğullarını kendi olmak istedikleri yerde , yada yapmak isteyip yapamadıklarını oğulları yaptığın da onlara diş biliyor en ufak hata da sert eleştirip kötülüyor iyi yaptığı şeyleri herkes överken onlar bu da bir şey mi daha iyisi olabilirdi havalara girme diye bastırıyor
senin annen de acaba seninle kız kardeşini farkına varmadan kıskanıyor mu diye düşünüyordum ki sen zaten bizi kendine rakip görüyor diye yazmışsın
ahh tükendim şimdiden ya ama her halimize şükürler olsun yine deCanım ablam güzel ablam lütfen üzme kendini üzerine de gitme inşallah olmayacağını kendi anlar ve vazgeçer olabildiğince sakin kal ve ertelemeye çalış kendi görecektir aslını
Geçici kuzum sabret hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor ama düzelir Allah’ın izniyle
ya gider belki de Cook zor gibi şu an benim için çünkü çocukla spor yapamıyorum ne kadar az da yesem spor daha etkili bence o yüzden korumaya geçsem iyi olurArtık gitmiyorsa ve olduğun bedenden mutluysan mezun olup kilonu korumak adına buralarda olman daha iyi olur sanki canımm
Benim için iyi niyetle istediği birşeyi görmedim canımbence yinede kotu niyetli degildir canim. Sadece size karsi sizin daha guclu oldugunuzu dusunerk daha sert konusuyordur bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?