- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #370.401
Sıvı alım kuralı kilo vermede çok önemli canım.Ben seviyeyi biraktiktan sonra toparlayamadim canim kacamaklari. 2 ogun olarak devam ediyorim su anda sivi alim kurali zaten cok zorluyor. Bide menulerimde arada kacamaklar olacak sekilde deniycem bu sefer sonrasinda saldirmiyim diye
Ramazan'da bende bozdum.Aslinda alisiyorsun bi sure sonra. Ben ramazanda bizmustum sahur caysiz zor olmustu bana.
Hic acikmiyorsun aradaki saatlerde. Seviyeyi tam anlamiyla yaptiginda guzel sonuclar alirsin emin ol canim
Aksine çok göz önünde olmamdan ve aşırı özgüvenimden çok rahatsız, sürekli eleştirip durur.Bence annen sizlerin çok daha iyi olmanız ve iyi görünmemiz için size karşı öyle görünüyordur. Herkesten daha iyi, daha ön sıralarda durmanız için eleştiriyordur. Bi nevi mükemmel olmanız içindir diye düşündüm. Çünkü hiçbir anne çocuğunun kötülüğünü asla istemez.
Ben burdan öyle gördüm. Nedense yazmak istedim.
Şu anki kilonda mutluysan bu kadar yeter diyorsan mezun olup korumaya alabilirsin kendini canım.benimki şimdiden öyle ya bir de dün görüntülü konuşurken kv dedi ki kaburgan sayılıyor burnun da büyük görünüyor çok zayıflamışsın dedi gerçekten de sayılıyor kaburgam ya eşim de çok kızıyor acaba bu kilo ile mezun mu olsam diye düşünüyorum kaptanim vücudumu da seviyorum yani çok da zayıf olmasam da olur
iyi gidiyorsun canım31 Mayıs Pazar
11:30
Bir kase yoğurt, chia ve yulaflı,
bir hurma
17:00
3 kepce çorba
Bol yeşil salata
2,5 lt su şimdilik
Sporu daha sonra yazacağım
saat 20. deki karpuzu yemesen iyi mi olurdu acaba:) Geç saatlerde yemek gerçekten kilo vermede problem oluyor. ben de geç saatlerde yemek çok istiyorum kendimi zor zapdediyorum.31 Mayıs Pazar
12.00
1 ince dilim tam buğday ekmeği
1/4 simit
Peynir domates biber karışık salata
1 haşlama yumurta
Çay
14.00
1 top dondurma sade
18.00
1 kepçe mercimek
6 tavuk kanat
4 YK bulgur pilavı
20.00
3 dilim karpuz
2 lt su
Ablacım Allah yardımcınız olsun çok zor olsa gerek doğru yolu göstersin insAllah Rabbim kızınıza... Hayırlı yazılar yazsın hepimizin evladına Rabbim insAllahCansiniz siz yaaa
Bu zamanlarinizin kiymetini bilin, cocuklarin küçüklük dönemleri en guzel zamanlari, sindirerek yaşayın
Boşuna demiyolar cocuklar buyuyunce dertleride büyüyor diye, insan kendini unutuyor o zaman
Aslinda buraya pek özel yazmak istemiyorum normalde
Ama hepiniz o kadar içten, samimisinizki
Disardan okuyanda okursa okusun :))
Benim kiz hic onay veremicegimiz biriyle evlenmek istiyor
Olabilecek herseyi soyledik, sonu yüzde 99 kötü olacak bisey icin hayatini riske atamazsin vs. Diye bi sürü sey....
Algilari kapali bisey duymuyor
Seni çok iyi anlayabiliyorum canımBenim kiz hic onay veremicegimiz biriyle evlenmek istiyor
Olabilecek herseyi soyledik, sonu yüzde 99 kötü olacak bisey icin hayatini riske atamazsin vs. Diye bi sürü sey....
Algilari kapali bisey duymuyor
Aynı hisleri bende yaşadımKendimi hep cok sisman görüyordum
Hatta eşim beni nasil begendi diye düşündüm o zaman :)) 58 kiloydum
Genelde ablam hep benden daha zayifti, heralde onun icin öyle hissediyordum
Doğru diyorsunannen kötü niyeti olmasada patavatsizlik yapmis cnm
Kilo veremezsin diyormuş ya
Verdigini görünce, başka kulp bulmuş heralde :)
Hem 3 cocuktan sonra sarkmasa tuhaf olurdu :))))
Şimdi gerçekleri gördüğü için beni kitleseydiniz diyorBenim kardesim de öyle bir evlilik yapti. Hatta düğün öncesi küstüler. Bizde o kişi ile evlenmesin istedik.Bariştı, Evlendi. Her tartışmada gelip, beni kilitleseydiniz de vermeseydiniz tarzında konuşuyor. Insanı deli ediyor. Yaşayacağı varmış. Eğer evlenecekse, ınsalah korktuğunuz gibi olmaz. Ummadığınız kadar iyi olsun. Elimizden sadece iyi dilek dilemek geliyor maalesef
Onu bazen anneme bende diyorum annem nısanlıyken demıstı bana anlasması zor insan ıyı dusundun mu diye de ben annemin gordugunu goremedımŞimdi gerçekleri gördüğü için beni kitleseydiniz diyor
Eğer bunu yapsaydınız size düşman olacaktı, belkide kaçacaktı.
Buna yorum yapmadan geçemeyeceğim şaşırdım aslında. Yani üzüldüm de. Sonuçta bir rahatsızlık geçirdiğini biliyor ve üzüntünün sana iyi gelmeyeceğini biliyordur. Ayrıca bayanlarda hassas bir noktadır ki senin için de ekstra hassas bir durum olmuş olabilir. Ayrıca insan en cok en yakınından bekler eminim sende beklenti içine girmissindir, annenin sana zayıflamışsın yakışmış tarzı sözler söylemesini beklerken bu tarz konuşması seni üzmüştür her ne kadar üzülmedim desendeAksine çok göz önünde olmamdan ve aşırı özgüvenimden çok rahatsız, sürekli eleştirip durur.
Menü sayfasında sohbet ediyor, sohbet sayfasına menü yazıyorsun31 Mayıs Pazar
12.00
1 ince dilim tam buğday ekmeği
1/4 simit
Peynir domates biber karışık salata
1 haşlama yumurta
Çay
14.00
1 top dondurma sade
18.00
1 kepçe mercimek
6 tavuk kanat
4 YK bulgur pilavı
20.00
3 dilim karpuz
2 lt su
Tabiki yanlış yere yazmışsın canımBugünkü menüm
Saba11:
2dilim ekmek
Yarım domates
2dilim peynir
1hşlanmış yumirta
2bardak çay
Saat 15:
Bir kase yogürt
Yarım dilim ekmek
3kaşıķ nohut
1 baklava
Saat 17:
bir fincan sütlü türk kahvesi
4tane kayısı
Akşam 20:00
1kase corba
3-4 paŕca haşlanmış tavuk eti
1dilim ekmek
Sizce fazlamı hanımlar.Birde yanlış yere yazmadım dıme menüyü
Kilo verdiğimi görmezden geleceğini biliyordum.Buna yorum yapmadan geçemeyeceğim şaşırdım aslında. Yani üzüldüm de. Sonuçta bir rahatsızlık geçirdiğini biliyor ve üzüntünün sana iyi gelmeyeceğini biliyordur. Ayrıca bayanlarda hassas bir noktadır ki senin için de ekstra hassas bir durum olmuş olabilir. Ayrıca insan en cok en yakınından bekler eminim sende beklenti içine girmissindir, annenin sana zayıflamışsın yakışmış tarzı sözler söylemesini beklerken bu tarz konuşması seni üzmüştür her ne kadar üzülmedim desendeAma bence çok yersiz ve bilinçsizce söylenmiş bir söz. En azından senin hassas durumundan ötürü söylememeliydi böyle bir şey. Amannn ne zaman ki en yakinlarimizdan gelen bu tarz sözleri takmamayi öğreneceğiz işte o zaman mutlu olmaya başlayacağız.
Anne yanında diyet mi yapılır kızben yapamam ya annelerin yanına gidiyoruz memlekete bir ay kadar kalıcaz o derece uyamam galiba
Evet benzemiyor, annemin bana yaşattılarını çocuklarıma yaşatmamak için yemin ettim kendimeAnnelıgınızın benzedıgını dusunmuyorum ben canım
Büyükler görüyor aslında.Onu bazen anneme bende diyorum annem nısanlıyken demıstı bana anlasması zor insan ıyı dusundun mu diye de ben annemin gordugunu goremedım
Görmezden geleceğini düşünmen bile aslında bi beklenti. Beklenti içine girmesen hiç böyle bir şeyi düşünmezdin bile. Bence anneni taniyorsan söylediklerinin seni uzmesine izin verme.Kilo verdiğimi görmezden geleceğini biliyordum.
Çünkü geçen yıl Mart ayında 85 kilo ile diyete başlayıp, Haziranda yaylaya geldiklerinde 75 kilo idim, yine yorum yapmamıştı.
YaaaTabiki yanlış yere yazmışsın canım
Yazmadan evvel bı baksaydın mesajlara farkederdin :))
İlk sayfadaki takım kurallarımızı okumadın mıYaaanereye yazıcam yardımcı olurmusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?