Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben seviyeyi biraktiktan sonra toparlayamadim canim kacamaklari. 2 ogun olarak devam ediyorim su anda sivi alim kurali zaten cok zorluyor. Bide menulerimde arada kacamaklar olacak sekilde deniycem bu sefer sonrasinda saldirmiyim diye
Sıvı alım kuralı kilo vermede çok önemli canım.
Yediklerimizin yanında sıvı tükettiğimizde, midedeki sıvı hâlindeki besinler daha hızlı sindirildiği için şeker hızlı yükseliyor, hızlı yükselen şekeri düşürmek için yine hızlıca ve fazla miktarda insülin salgılanıyor.
İnsülin demek vücutta yağ depolanması demek.
Sıvı alım kurallarına dikkat edersen daha hızlı ilerlersin U UcanSupurge

Aslinda alisiyorsun bi sure sonra. Ben ramazanda bizmustum sahur caysiz zor olmustu bana.
Hic acikmiyorsun aradaki saatlerde. Seviyeyi tam anlamiyla yaptiginda guzel sonuclar alirsin emin ol canim
Ramazan'da bende bozdum.
Ramazan için sıvı alım kurallarına uymak gerçekten zor idi.
İftar ile sahur arası kırsal olduğu için sıkıntı oluyordu.
Ama artık değil, hatta kolay uygulanabilir

Aksine çok göz önünde olmamdan ve aşırı özgüvenimden çok rahatsız, sürekli eleştirip durur.

Şu anki kilonda mutluysan bu kadar yeter diyorsan mezun olup korumaya alabilirsin kendini canım.

31 Mayıs Pazar
11:30
Bir kase yoğurt, chia ve yulaflı,
bir hurma
17:00
3 kepce çorba
Bol yeşil salata
2,5 lt su şimdilik
Sporu daha sonra yazacağım
iyi gidiyorsun canım
saat 20. deki karpuzu yemesen iyi mi olurdu acaba:) Geç saatlerde yemek gerçekten kilo vermede problem oluyor. ben de geç saatlerde yemek çok istiyorum kendimi zor zapdediyorum.

Ablacım Allah yardımcınız olsun çok zor olsa gerek doğru yolu göstersin insAllah Rabbim kızınıza... Hayırlı yazılar yazsın hepimizin evladına Rabbim insAllah

Benim kiz hic onay veremicegimiz biriyle evlenmek istiyor
Olabilecek herseyi soyledik, sonu yüzde 99 kötü olacak bisey icin hayatini riske atamazsin vs. Diye bi sürü sey....
Algilari kapali bisey duymuyor
Seni çok iyi anlayabiliyorum canım
Benim de en fazla korktuğum şeylerden biri bu
Bol bol dua et canım.
İnşallah doğruyu görürde kendi vazgeçer

Kendimi hep cok sisman görüyordum
Hatta eşim beni nasil begendi diye düşündüm o zaman :)) 58 kiloydum

Genelde ablam hep benden daha zayifti, heralde onun icin öyle hissediyordum
Aynı hisleri bende yaşadım
55-58 kiloydum, 38 bedendim.
Kızkardeşlerim 36 beden olduğu için onların yanında ben hep kilolu görüldüm, en başta annem olmak üzere tüm sülale kilolusun dedi.
Eşi ilk görüştüğüm kişiydi, beni beğendiğini duyunca beni bir daha beğenen olmaz diyerek evlenmeyi kabul ettim.

annen kötü niyeti olmasada patavatsizlik yapmis cnm

Kilo veremezsin diyormuş ya
Verdigini görünce, başka kulp bulmuş heralde :)
Hem 3 cocuktan sonra sarkmasa tuhaf olurdu :))))
Doğru diyorsun
Kadının tezini çürüttüm :))
Kulp takması normal

Şimdi gerçekleri gördüğü için beni kitleseydiniz diyor
Eğer bunu yapsaydınız size düşman olacaktı, belkide kaçacaktı.

Şimdi gerçekleri gördüğü için beni kitleseydiniz diyor
Eğer bunu yapsaydınız size düşman olacaktı, belkide kaçacaktı.
Onu bazen anneme bende diyorum annem nısanlıyken demıstı bana anlasması zor insan ıyı dusundun mu diye de ben annemin gordugunu goremedım

Bugünkü menüm
Saba11:
2dilim ekmek
Yarım domates
2dilim peynir
1hşlanmış yumirta
2bardak çay

Saat 15:
Bir kase yogürt
Yarım dilim ekmek
3kaşıķ nohut
1 baklava

Saat 17:
bir fincan sütlü türk kahvesi
4tane kayısı

Akşam 20:00
1kase corba
3-4 paŕca haşlanmış tavuk eti
1dilim ekmek
Sizce fazlamı hanımlar.Birde yanlış yere yazmadım dıme menüyü

Aksine çok göz önünde olmamdan ve aşırı özgüvenimden çok rahatsız, sürekli eleştirip durur.
Buna yorum yapmadan geçemeyeceğim şaşırdım aslında. Yani üzüldüm de. Sonuçta bir rahatsızlık geçirdiğini biliyor ve üzüntünün sana iyi gelmeyeceğini biliyordur. Ayrıca bayanlarda hassas bir noktadır ki senin için de ekstra hassas bir durum olmuş olabilir. Ayrıca insan en cok en yakınından bekler eminim sende beklenti içine girmissindir, annenin sana zayıflamışsın yakışmış tarzı sözler söylemesini beklerken bu tarz konuşması seni üzmüştür her ne kadar üzülmedim desende Ama bence çok yersiz ve bilinçsizce söylenmiş bir söz. En azından senin hassas durumundan ötürü söylememeliydi böyle bir şey. Amannn ne zaman ki en yakinlarimizdan gelen bu tarz sözleri takmamayi öğreneceğiz işte o zaman mutlu olmaya başlayacağız.

Menü sayfasında sohbet ediyor, sohbet sayfasına menü yazıyorsun

3 dilim karpuz yazınca biraz masumca durmuş ama neredeyse yarım karpuz ediyor

Hep böyle mi devam edeceksin

Tabiki yanlış yere yazmışsın canım
Yazmadan evvel bı baksaydın mesajlara farkederdin :))

Kilo verdiğimi görmezden geleceğini biliyordum.
Çünkü geçen yıl Mart ayında 85 kilo ile diyete başlayıp, Haziranda yaylaya geldiklerinde 75 kilo idim, yine yorum yapmamıştı.

Onu bazen anneme bende diyorum annem nısanlıyken demıstı bana anlasması zor insan ıyı dusundun mu diye de ben annemin gordugunu goremedım
Büyükler görüyor aslında.
Bana da nişanlı iken ayrıl demişti, millet ne der diye düşündüğüm için ayrılamadım.
Tabi millet ne der düşüncesi de anneden miras, şimdi boşansam kimseyi umursamam

Kilo verdiğimi görmezden geleceğini biliyordum.
Çünkü geçen yıl Mart ayında 85 kilo ile diyete başlayıp, Haziranda yaylaya geldiklerinde 75 kilo idim, yine yorum yapmamıştı.
Görmezden geleceğini düşünmen bile aslında bi beklenti. Beklenti içine girmesen hiç böyle bir şeyi düşünmezdin bile. Bence anneni taniyorsan söylediklerinin seni uzmesine izin verme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…