Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kilo verdiğimi görmezden geleceğini biliyordum.
Çünkü geçen yıl Mart ayında 85 kilo ile diyete başlayıp, Haziranda yaylaya geldiklerinde 75 kilo idim, yine yorum yapmamıştı.
Kaptanim birde çok merak ettim annende çocuk doğurup emzirmiş onun göğüslerinde hiç sarkma olmamış mi muhtemelen olmamış çünkü sana diyeceğine 70 yaşındaki akraba oluyorsa kendisi de estetik olabilir aslinda.

Nısanıma bir ıkı gun vardı hatta suanda cocukları dusunuyorum iste

2 'şer yıl emzirmemiş, 1 yılda bırakmış, sanırım benden iyi durumda.
Yorum yapmadım canım, zayıfladığım için dedim ve sustum

Nısanıma bir ıkı gun vardı hatta suanda cocukları dusunuyorum iste
Kpss ye hazırlanıp atanmayı neden düşünmüyorsun.
Çalışan kadın olduğunda birçok şey değişecek.
Boşanmak istemesen bile "çeker giderim" demek hem kolay olacak hemde inandırıcı olacak

Kpss ye hazırlanıp atanmayı neden düşünmüyorsun.
Çalışan kadın olduğunda birçok şey değişecek.
Boşanmak istemesen bile "çeker giderim" demek hem kolay olacak hemde inandırıcı olacak
Uzak bı yere gondermez canım beni once calısmaya ikna etmem lazım ki oda suan zor benim maasım ıkımızede yeter modunda

Peynir 2 dilim derken kibrit kutusu kadar mı yoksa daha büyük 2 dilim mi

1 baklava, 4 kayısı ve kahvaltı öğünü haricindeki öğünlerdeki ekmekler olmamış canım

Aksam yemeğini saat 7 'den önceye çekmeye çalışırsan güzel olur

Peynir 2 dilim derken kibrit kutusu kadar mı daha mı büyük 2 dilim
1 baklava, 4 kayısı ve kahvaltı öğünü haricindeki öğünlerdeki ekmekler olmamış canım
Tamam daha dikkat edicem 3-4 gündür alışma süresındeyim bir dahakine daha dikkatli yazarım.penirde kirbit kutusu kadar belki daha az

[/QUOTE]
Ekmek fazla geldi bana. Tabi, bir de baklava

kendin için en iyi olanı yapmak zorundasın sen de annesin ve çocuklarının sana ihtiyacı var, sen gerçekten güçlü bir kadınsın annenle kötü olmadan , yolunu bulmuşsun gülüm

Şimdi gerçekleri gördüğü için beni kitleseydiniz diyor
Eğer bunu yapsaydınız size düşman olacaktı, belkide kaçacaktı.
Evet, kaçmasa bile ömrü boyunca, her mutsuzlugunda, onuna evlenseydim mutlu olurdum diye düşünebilme ihtimalinden birşey yapamadık.

ahh mefkuşum ahhh kendileri ana baba olmadan , ebeveynlerinin sadece kendileri için endişelendiğini uyardığını anlamıyor bu çocuklar , inşallah her şey yoluna girer kızın da kendi farkına varır da sizinle arası bozulmaz

Evet, kaçmasa bile ömrü boyunca, her mutsuzlugunda, onuna evlenseydim mutlu olurdum diye düşünebilme ihtimalinden birşey yapamadık.
şimdi kaç yaşın da gülüm kardeşin, uyarılara rağmen evlenip pişman olup gelip sizi suçlayarak kendi hayatının sorumluluğunu üstlenmekten kaçıyor hala ve sizi çok üzüyor annenlere sana da yazık ama

hakkinda hayirlisi olsun ins abla kizinin. Rabbim gozune sizin onay vermediginiz durumlari gostersin ins.
Korktugunuz gibi olmaz ins.
31 Mayıs Pazar
11:30
Bir kase yoğurt, chia ve yulaflı,
bir hurma
17:00
3 kepce çorba
Bol yeşil salata
2,5 lt su şimdilik
Sporu daha sonra yazacağım
gayet iyi bence canim
Eki Görüntüle 2642572

Bu sefer daha caliskan ogrencı olarak baslıyorum seviyelere
harikasin canim. İns hedefeledigin seviyelere kolaylikla ulasirsin
kahvaltidaki simit ve karpuz cok girundu gozume canim. Karpuzu daha erken saate yesen daha iyi olur
evet bende ayni dusuncedeyim zorla yedirmiyorum canim acsa gercekten yiyor zaten. Yemiyirsa da birakiyorum. Acikinca mutfaga kendi goturuyor beni zaten:)

dogru dedigin canim. Ama ozellikle kahvalti cayindan su an vazgecemiyorum. İns zamanla fikrim degisir benimde
Ramazan'da bende bozdum.
Ramazan için sıvı alım kurallarına uymak gerçekten zor idi.
İftar ile sahur arası kırsal olduğu için sıkıntı oluyordu.
Ama artık değil, hatta kolay uygulanabilir
sende seviye 1den tekrar baslamayimi dusunuyorsun
aksamki yarim kase pirinc pilavi fazla olmus canim. Hallayde oyle
ekmek oranin fazla geldi bana canim.
Baklava 1 taneymis bence sikinti olmaz. 4 kuru kayisidmi cok acaba bilemedim
4 milfoy derken kare olarak mi canim cok olmus sanki ama yaninda baska biseyde yok kalorisini bilemedim simdi

bulgur pilavi cok degilse iyi canim. Cezeryelerin biskuviside cok degildir heralde
gayet guzel bence canim.

Menunu benim duzenledigim gibu ve basina tarih yazarak paylasirsan bizim okumamiz daha kolaylasir

Hayirli geceler cici kizlar
Bugün Cok iyi gecti ailecek toplasip mangal yaptik, eve gelip paklandik alerjim Cok kötü Azdi tabi o kötü oldu burun, göz, kulak mefta
Oh iyi olmus canim. Bi guzel dinlenin canim.

İns allerjin iyi olur canim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…