- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #370.421
Kaptanim birde çok merak ettim annende çocuk doğurup emzirmiş onun göğüslerinde hiç sarkma olmamış miKilo verdiğimi görmezden geleceğini biliyordum.
Çünkü geçen yıl Mart ayında 85 kilo ile diyete başlayıp, Haziranda yaylaya geldiklerinde 75 kilo idim, yine yorum yapmamıştı.
Nısanıma bir ıkı gun vardı hatta suanda cocukları dusunuyorum isteBüyükler görüyor aslında.
Bana da nişanlı iken ayrıl demişti, millet ne der diye düşündüğüm için ayrılamadım.
Tabi millet ne der düşüncesi de anneden miras, şimdi boşansam kimseyi umursamam
2 'şer yıl emzirmemiş, 1 yılda bırakmış, sanırım benden iyi durumda.Kaptanim birde çok merak ettim annende çocuk doğurup emzirmiş onun göğüslerinde hiç sarkma olmamış mimuhtemelen olmamış çünkü sana diyeceğine 70 yaşındaki akraba oluyorsa kendisi de estetik olabilir aslinda.
Kpss ye hazırlanıp atanmayı neden düşünmüyorsun.Nısanıma bir ıkı gun vardı hatta suanda cocukları dusunuyorum iste
Okudum canim okumazmiyım hatta dur bir kez daha okuyimİlk sayfadaki takım kurallarımızı okumadın mı
Uzak bı yere gondermez canım beni once calısmaya ikna etmem lazım ki oda suan zor benim maasım ıkımızede yeter modundaKpss ye hazırlanıp atanmayı neden düşünmüyorsun.
Çalışan kadın olduğunda birçok şey değişecek.
Boşanmak istemesen bile "çeker giderim" demek hem kolay olacak hemde inandırıcı olacak
Şimdi yazdım doğru olmuştur galibaOkudum canim okumazmiyım hatta dur bir kez daha okuyim
Anladim2 'şer yıl emzirmemiş, 1 yılda bırakmış, sanırım benden iyi durumda.
Yorum yapmadım canım, zayıfladığım için dedim ve sustum
Bugünkü menüm
Saba11:
2dilim ekmek
Yarım domates
2dilim peynir
1hşlanmış yumirta
2bardak çay
Saat 15:
Bir kase yogürt
Yarım dilim ekmek
3kaşıķ nohut
1 baklava
Saat 17:
bir fincan sütlü türk kahvesi
4tane kayısı
Akşam 20:00
1kase corba
3-4 paŕca haşlanmış tavuk eti
1dilim ekmek
Sizce fazlamı hanımla
Tamam daha dikkat edicem 3-4 gündür alışma süresındeyim bir dahakine daha dikkatli yazarım.penirde kirbit kutusu kadar belki daha azPeynir 2 dilim derken kibrit kutusu kadar mı daha mı büyük 2 dilim
1 baklava, 4 kayısı ve kahvaltı öğünü haricindeki öğünlerdeki ekmekler olmamış canım
[/QUOTE]Bugünkü menüm
Saba11:
2dilim ekmek
Yarım domates
2dilim peynir
1hşlanmış yumirta
2bardak çay
Saat 15:
Bir kase yogürt
Yarım dilim ekmek
3kaşıķ nohut
1 baklava
Saat 17:
4tane kayısı
1kase corba
1dilim ekmek
Sizce fazlamı hanımla
kendin için en iyi olanı yapmak zorundasın sen de annesin ve çocuklarının sana ihtiyacı var, sen gerçekten güçlü bir kadınsın annenle kötü olmadan , yolunu bulmuşsun gülümBabalar ve oğulları arasında olan gizli rekabet anneler ve kızları arasında da var.
Anneler kendilerinden daha güçlü becerikli akıllı gördükleri kızları ile gizli rekabete girip onları engelleyemeye çalışırmış.
Bunu öğreneli bir kaç ay oldu, o zamandan beri annem ile hiçbirseyimi paylaşmıyorum, tabiri caizse ringten indim.
Samimi olmadığım bir yabancı gibi davranıyorum.
Artık yoruldum gerçekten
Evet, kaçmasa bile ömrü boyunca, her mutsuzlugunda, onuna evlenseydim mutlu olurdum diye düşünebilme ihtimalinden birşey yapamadık.Şimdi gerçekleri gördüğü için beni kitleseydiniz diyor
Eğer bunu yapsaydınız size düşman olacaktı, belkide kaçacaktı.
ahh mefkuşum ahhh kendileri ana baba olmadan , ebeveynlerinin sadece kendileri için endişelendiğini uyardığını anlamıyor bu çocuklar , inşallah her şey yoluna girer kızın da kendi farkına varır da sizinle arası bozulmazCansiniz siz yaaa
Bu zamanlarinizin kiymetini bilin, cocuklarin küçüklük dönemleri en guzel zamanlari, sindirerek yaşayın
Boşuna demiyolar cocuklar buyuyunce dertleride büyüyor diye, insan kendini unutuyor o zaman
Aslinda buraya pek özel yazmak istemiyorum normalde
Ama hepiniz o kadar içten, samimisinizki
Disardan okuyanda okursa okusun :))
Benim kiz hic onay veremicegimiz biriyle evlenmek istiyor
Olabilecek herseyi soyledik, sonu yüzde 99 kötü olacak bisey icin hayatini riske atamazsin vs. Diye bi sürü sey....
Algilari kapali bisey duymuyor
silip tekrar yükle cnm bide gecmisini temizle arada
benim kilo alisim 3.cocuktan sonra oldu cnm, bu eve tasinmadan
Aslinda benim kucuklugumden beri kilo kopleksim vardi, aşırı sisman olmamama ragmen
Kendimi hep cok sisman görüyordum
Hatta eşim beni nasil begendi diye düşündüm o zaman :)) 58 kiloydum
Genelde ablam hep benden daha zayifti, heralde onun icin öyle hissediyordum
canimmmm
Aynen
annen kötü niyeti olmasada patavatsizlik yapmis cnm
Kilo veremezsin diyormuş ya
Verdigini görünce, başka kulp bulmuş heralde :)
Hem 3 cocuktan sonra sarkmasa tuhaf olurdu :))))
aglamak sart degil :))
Duyguya girince aglayasin gelir ya ondan :)
Gulbecim instadan bircan yildirimi takip etsene
Dün aksam toplu dua yaptilar
Sonrasinda kadinin biri yazmis
Bosanmayi düşündüğümüz esimle dua sonrasi cocuklar hep beraber oyun oynadik diye
şimdi kaç yaşın da gülüm kardeşin, uyarılara rağmen evlenip pişman olup gelip sizi suçlayarak kendi hayatının sorumluluğunu üstlenmekten kaçıyor hala ve sizi çok üzüyor annenlere sana da yazık amaEvet, kaçmasa bile ömrü boyunca, her mutsuzlugunda, onuna evlenseydim mutlu olurdum diye düşünebilme ihtimalinden birşey yapamadık.
hakkinda hayirlisi olsun ins abla kizinin. Rabbim gozune sizin onay vermediginiz durumlari gostersin ins.Cansiniz siz yaaa
Bu zamanlarinizin kiymetini bilin, cocuklarin küçüklük dönemleri en guzel zamanlari, sindirerek yaşayın
Boşuna demiyolar cocuklar buyuyunce dertleride büyüyor diye, insan kendini unutuyor o zaman
Aslinda buraya pek özel yazmak istemiyorum normalde
Ama hepiniz o kadar içten, samimisinizki
Disardan okuyanda okursa okusun :))
Benim kiz hic onay veremicegimiz biriyle evlenmek istiyor
Olabilecek herseyi soyledik, sonu yüzde 99 kötü olacak bisey icin hayatini riske atamazsin vs. Diye bi sürü sey....
Algilari kapali bisey duymuyor
gayet iyi bence canim31 Mayıs Pazar
11:30
Bir kase yoğurt, chia ve yulaflı,
bir hurma
17:00
3 kepce çorba
Bol yeşil salata
2,5 lt su şimdilik
Sporu daha sonra yazacağım
harikasin canim. İns hedefeledigin seviyelere kolaylikla ulasirsin
kahvaltidaki simit ve karpuz cok girundu gozume canim. Karpuzu daha erken saate yesen daha iyi olur31 Mayıs Pazar
12.00
1 ince dilim tam buğday ekmeği
1/4 simit
Peynir domates biber karışık salata
1 haşlama yumurta
Çay
14.00
1 top dondurma sade
18.00
1 kepçe mercimek
6 tavuk kanat
4 YK bulgur pilavı
20.00
3 dilim karpuz
2 lt su
evet bende ayni dusuncedeyim zorla yedirmiyorum canim acsa gercekten yiyor zaten. Yemiyirsa da birakiyorum. Acikinca mutfaga kendi goturuyor beni zaten:)onemli degıl tatlım ❤
ben yapamam ya annelerin yanına gidiyoruz memlekete bir ay kadar kalıcaz o derece uyamam galiba
benım bebıs de 19 aylık olacak 14 dıs var ve kopekler cıkarken cok yordu ıstah aynılar gelip gidiyor ben hıc ustelemıyorum bıkıyorum ki yemek istemiyorsa bı yeri agrıyordur cunkı dıs donemi boylecocuk zaten canı isteyince yiyor
Ah ablam ahokurken uzuldum bı benzerini kardesım unıversite okurken yasadık daha ıkıncı sınıf oyle olmayacak birini bulmus ki evlerden ırak hergun tartısıyoruz daha kucuk olmasına ragmen yaza nısan dugun istiyorlar. Kardesım herseye razı ailesinin evinde onca kalabalıkla yasamaya kadar ah ah neler neler annem desen hasta olmustu. Sonra Allah bu cocugun bı yuzunu kardesıme gosterdi ve ayrıldı cocuk kardesımı aldattığı kızla evlendi cocugu oldu ve bir sene sonra bosandı dua edin abla ınsallah sızın de rızanız ın oldıgu sonucla baglanır ve agzınızın tadı bozulmaz anne ve babanın razı olmadıgı evlikler genelde hüzün dolu oluyor maalesef
dogru dedigin canim. Ama ozellikle kahvalti cayindan su an vazgecemiyorum. İns zamanla fikrim degisir benimdeSıvı alım kuralı kilo vermede çok önemli canım.
Yediklerimizin yanında sıvı tükettiğimizde, midedeki sıvı hâlindeki besinler daha hızlı sindirildiği için şeker hızlı yükseliyor, hızlı yükselen şekeri düşürmek için yine hızlıca ve fazla miktarda insülin salgılanıyor.
İnsülin demek vücutta yağ depolanması demek.
Sıvı alım kurallarına dikkat edersen daha hızlı ilerlersin @zsaracoglu
sende seviye 1den tekrar baslamayimi dusunuyorsunRamazan'da bende bozdum.
Ramazan için sıvı alım kurallarına uymak gerçekten zor idi.
İftar ile sahur arası kırsal olduğu için sıkıntı oluyordu.
Ama artık değil, hatta kolay uygulanabilir
aksamki yarim kase pirinc pilavi fazla olmus canim. Hallayde oyle31 mayıs pazar
12.00
2 yumurtayla omlet
1dl mozzarella
2dl beyaz peynir
9 tane yeşil zeytin
az salatalık
14.30
tereyağlı tarçınlı türk kahvesi
3 kaşık sütlü irmik (bebeğimin yemeğinden artan
18.00
brokoli salatası
yarım kase pirinç pilavı
8 tane mais waffeln
1 tane halley
1lt su
spor 50 ip atlama (10 puan)
10dk yürüyüş (10 puan)
@zsaracoglu
canım dün de spor yapmıştım ama seni etiketlemeyi unutmuşum maalesef
ekmek oranin fazla geldi bana canim.Bugünkü menüm
Saba11:
2dilim ekmek
Yarım domates
2dilim peynir
1hşlanmış yumirta
2bardak çay
Saat 15:
Bir kase yogürt
Yarım dilim ekmek
3kaşıķ nohut
1 baklava
Saat 17:
4tane kayısı
1kase corba
1dilim ekmek
Sizce fazlamı hanımlar.Birde yanlış yere yazmadım dıme menüyü
4 milfoy derken kare olarak mi canim cok olmus sanki ama yaninda baska biseyde yok kalorisini bilemedim simdi31.05.2020
11:30
kırmızı meyveli activia probiyotik
14:00
1 yumurta(içinde:1tatlı kaşığı chia+1 tatlı kaşığı keten tohumu+1çorba kaşığı yogurt +1 çay kaşığı pul biber)
1 salatalık
yarım domates
3 bisküvi(çörek otlu,yulaf,kepek,kinoa,keten tohumu,susamlı light bisküvi 61kcal)
bisküviler üstüne lor peyniri sürdüm
1 bardak filtre kahve
15:30
4 fıstık
18:30
4 milföy
su:2,5lt
spor:bugun milföy yediğim için biraz arttırdım
leslie 45 dk: 135puan
15squat+30köprü+25mekik+30 duvarda mekik=20 puan
15sn plank =3puan
50sağ sol eğilme bel hareketi=10puan
toplam:168 puan
birazdan da 1 bardak yeşil çayımı içerim @zsaracoglu
bulgur pilavi cok degilse iyi canim. Cezeryelerin biskuviside cok degildir heralde31 mayıs
11:00
Sucuklu yumurta
Domates
Salatalık
1 dilim ekmek
Mantar sote
1 bardak cay
16:00
1 tabak taze fasulye ve bulgur pılavı
1 kase yogurt
18:00
4 mınık Ev yapımı havuclu fındıklı cerezye ( seker siz)
1 kupa sutlu kahve
gayet guzel bence canim.Sabah 10:00 =
Yumurta + 1.5 dilim ekmek
Öğle 14:00 =
3 kayısı + 3 ceviz
Akşam 20:00 =
Kabak ve sebze yemeği + koskocaman bir tabak salata
Hala iştahım yok kızlar. Yine de vücudumu şoka sokmamak için iyi beslenmeye çalışıyorum. Henüz spor yapmaya da başlayamadım. Yarın belki bir yarım saat yürürüm. Birkaç gün kendimi yormamam lazım.
Oh iyi olmus canim. Bi guzel dinlenin canim.Hayirli geceler cici kizlar
Bugün Cok iyi gecti ailecek toplasip mangal yaptik, eve gelip paklandikalerjim Cok kötü Azdi tabi o kötü oldu burun, göz, kulak mefta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?