- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #370.441
cok haklisin abla, Dedediklerini Aynen annemde diyor.Cansiniz siz yaaa
Bu zamanlarinizin kiymetini bilin, cocuklarin küçüklük dönemleri en guzel zamanlari, sindirerek yaşayın
Boşuna demiyolar cocuklar buyuyunce dertleride büyüyor diye, insan kendini unutuyor o zaman
Aslinda buraya pek özel yazmak istemiyorum normalde
Ama hepiniz o kadar içten, samimisinizki
Disardan okuyanda okursa okusun :))
Benim kiz hic onay veremicegimiz biriyle evlenmek istiyor
Olabilecek herseyi soyledik, sonu yüzde 99 kötü olacak bisey icin hayatini riske atamazsin vs. Diye bi sürü sey....
Algilari kapali bisey duymuyor
cok gecmis olsun canim, tez vakit ciksin kurtulsun insallah.Selam arkadaşlar bir türlü gelemedim bakıp bakıp cikiyorum elime telefonu alsam ağlamaya başlıyor benimki dış çıkarıyor çok huzursuz ağlıyor sürekli video filan açıyorumgeleceğim inşallah geri
bir laf vardir kendi düsen aglamaz, basta dinlicekti demekki simdi kimseyi suclayacak bi hakki yok benceBenim kardesim de öyle bir evlilik yapti. Hatta düğün öncesi küstüler. Bizde o kişi ile evlenmesin istedik.Bariştı, Evlendi. Her tartışmada gelip, beni kilitleseydiniz de vermeseydiniz tarzında konuşuyor. Insanı deli ediyor. Yaşayacağı varmış. Eğer evlenecekse, ınsalah korktuğunuz gibi olmaz. Ummadığınız kadar iyi olsun. Elimizden sadece iyi dilek dilemek geliyor maalesef
hadi bakalim ins Cok güzel devam edip güzel Sonuc alirsinizBende başlıyorum ınsalah
allah korumus canim cok süküronemli degıl tatlım ❤
ben yapamam ya annelerin yanına gidiyoruz memlekete bir ay kadar kalıcaz o derece uyamam galiba
benım bebıs de 19 aylık olacak 14 dıs var ve kopekler cıkarken cok yordu ıstah aynılar gelip gidiyor ben hıc ustelemıyorum bıkıyorum ki yemek istemiyorsa bı yeri agrıyordur cunkı dıs donemi boylecocuk zaten canı isteyince yiyor
Ah ablam ahokurken uzuldum bı benzerini kardesım unıversite okurken yasadık daha ıkıncı sınıf oyle olmayacak birini bulmus ki evlerden ırak hergun tartısıyoruz daha kucuk olmasına ragmen yaza nısan dugun istiyorlar. Kardesım herseye razı ailesinin evinde onca kalabalıkla yasamaya kadar ah ah neler neler annem desen hasta olmustu. Sonra Allah bu cocugun bı yuzunu kardesıme gosterdi ve ayrıldı cocuk kardesımı aldattığı kızla evlendi cocugu oldu ve bir sene sonra bosandı dua edin abla ınsallah sızın de rızanız ın oldıgu sonucla baglanır ve agzınızın tadı bozulmaz anne ve babanın razı olmadıgı evlikler genelde hüzün dolu oluyor maalesef
Alerjim disinda iyim canım, mangal yaptik cok iyi geldi Ama yarinki tarti icin ne olur bilmemDream00 bugün gözükmedin canım, iyi misin
Bıktım canım valla uykuyu unuttum gece kalkıp duruyorum hep tıkanığımOh iyi olmus canim. Bi guzel dinlenin canim.
İns allerjin iyi olur canim yaa
Kortizon ilacini 1 defa tedavi olarak kullaninca allerjin tamamen geciyorsa bence dusun canim bi hep cekecegineBıktım canım valla uykuyu unuttum gece kalkıp duruyorum hep tıkanığım
O birdefalik bişey değil canım, tedavisi uzun sürüyorKortizon ilacini 1 defa tedavi olarak kullaninca allerjin tamamen geciyorsa bence dusun canim bi hep cekecegine
Zor canim kv den biliyorum bende biraz kadin vi tuhaf oluyor.O birdefalik bişey değil canım, tedavisi uzun sürüyor
Onunda Allah yardımcısı olsunZor canim kv den biliyorum bende biraz kadin vi tuhaf oluyor.
Amin canimOnunda Allah yardımcısı olsun
Afiyet ols karpuz dilimler buyuk diilse guzel olms31 Mayıs Pazar
12.00
1 ince dilim tam buğday ekmeği
1/4 simit
Peynir domates biber karışık salata
1 haşlama yumurta
Çay
14.00
1 top dondurma sade
18.00
1 kepçe mercimek
6 tavuk kanat
4 YK bulgur pilavı
20.00
3 dilim karpuz
2 lt su
Aynen baklm bu ara oyle yapcm bi faydasni gorucekmiyiz. Masallah ona ya buyumus baya sen kac yasindaydn cnm. Kucuk nekadar ortanca da varmi :)Anne babanın nazarı bile değer cnm. Herkes çok sevdiğinden ister istemez de nazar değiyor. İyi yapmışsın cnm paylaşma ya da arkası dönük şekilde de sosyal medyaya koyabilirsin.
Benim büyük oğlum 9yaşında.
Baklava olmamisBugünkü menüm
Saba11:
2dilim ekmek
Yarım domates
2dilim peynir
1hşlanmış yumirta
2bardak çay
Saat 15:
Bir kase yogürt
Yarım dilim ekmek
3kaşıķ nohut
1 baklava
Saat 17:
bir fincan sütlü türk kahvesi
4tane kayısı
Akşam 20:00
1kase corba
3-4 paŕca haşlanmış tavuk eti
1dilim ekmek
Sizce fazlamı hanımlar.Birde yanlış yere yazmadım dıme menüyü
Çok haklısın canım belki insülin direncimi de kırarım bu şekildeSıvı alım kuralı kilo vermede çok önemli canım.
Yediklerimizin yanında sıvı tükettiğimizde, midedeki sıvı hâlindeki besinler daha hızlı sindirildiği için şeker hızlı yükseliyor, hızlı yükselen şekeri düşürmek için yine hızlıca ve fazla miktarda insülin salgılanıyor.
İnsülin demek vücutta yağ depolanması demek.
Sıvı alım kurallarına dikkat edersen daha hızlı ilerlersin U UcanSupurge
Çorbanın türünü yazmamışsın canım nohut ve ekmek varken baklavaya hiç gerek yokmuş az az ama çok sık karbonhidrat olmuş MaalesefBugünkü menüm
Saba11:
2dilim ekmek
Yarım domates
2dilim peynir
1hşlanmış yumirta
2bardak çay
Saat 15:
Bir kase yogürt
Yarım dilim ekmek
3kaşıķ nohut
1 baklava
Saat 17:
bir fincan sütlü türk kahvesi
4tane kayısı
Akşam 20:00
1kase corba
3-4 paŕca haşlanmış tavuk eti
1dilim ekmek
Sizce fazlamı hanımlar.Birde yanlış yere yazmadım dıme menüyü
Şu sıra atamalar hep doğu görevi sayılan yerlere yapılıyor ve sözleşmeli alımlar gittiğin yerde uzun süre kalma durumu var ama İstanbul’un da Doğu görevi sayılan yerleri var sonuçtaUzak bı yere gondermez canım beni once calısmaya ikna etmem lazım ki oda suan zor benim maasım ıkımızede yeter modunda
Aynen ya takımın Uğur’u gibi insanın gözü arıyorDream00 bugün gözükmedin canım, iyi misin
Ah canım ya çok geçmiş olsun dikkat et kendineHayirli geceler cici kizlar
Bugün Cok iyi gecti ailecek toplasip mangal yaptik, eve gelip paklandikalerjim Cok kötü Azdi tabi o kötü oldu burun, göz, kulak mefta
Hayirli geceler cici kizlar
Bugün Cok iyi gecti ailecek toplasip mangal yaptik, eve gelip paklandikalerjim Cok kötü Azdi tabi o kötü oldu burun, göz, kulak mefta
İyi geceler canım inşallah güzelce uyur bugün annesi de dinlenirKizlar oglan uyudu bende uyuyorm bubara belli olmuyor gece nobete kalkabillrz.
Kalan menulerni yarin yorumliycam insallah
İyi geceler canım gezip tozup keyif yaptıysan ne ala kayınvalideye çıkıp yine sarma sardıysan üzülmüş olabilirimiyi geceler kizlar.bugun bende evden saat 10 da ciktim anca 9 da girdim
kizimi yatirdim felan derken sayfalar birikmis gecmisi yaptim
menumude yazip diger menuleri sabah kalkar kalmaz yorumliycam
yok bu sefer kendi annem babam kardeslerimle birlikteydik:))İyi geceler canım gezip tozup keyif yaptıysan ne ala kayınvalideye çıkıp yine sarma sardıysan üzülmüş olabilirim
Ben şekersiz çayı 10 da eşim ile içiyorum ama hicbir şey yemiyorum.11 buçukta da yemeğimi yiyorum. Bir süre sonra alışıyorsundogru dedigin canim. Ama ozellikle kahvalti cayindan su an vazgecemiyorum. İns zamanla fikrim degisir benimde
parka gittik kahvalti yaptikİyi geceler canım gezip tozup keyif yaptıysan ne ala kayınvalideye çıkıp yine sarma sardıysan üzülmüş olabilirim
İyi yapmışsın canım Sefan olsunparka gittik kahvalti yaptik
bizden baska kimse yoktu
bi kac saat oturduk.cok iyi geldi:))
Var canımda baya yuksek puanlar istiyor tabi ikna olsa denemeye degerÇok haklısın canım belki insülin direncimi de kırarım bu şekilde
Çorbanın türünü yazmamışsın canım nohut ve ekmek varken baklavaya hiç gerek yokmuş az az ama çok sık karbonhidrat olmuş Maalesef
Şu sıra atamalar hep doğu görevi sayılan yerlere yapılıyor ve sözleşmeli alımlar gittiğin yerde uzun süre kalma durumu var ama İstanbul’un da Doğu görevi sayılan yerleri var sonuçta
Aynen ya takımın Uğur’u gibi insanın gözü arıyor
Ah canım ya çok geçmiş olsun dikkat et kendine
30 yaşında. 25 yaşında evlendi. Her zaman mutsuz değil. Eşi ile iyi olunca, problem yok. Tartışınca hep aynı sözler. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bana pek birşey söyleyemiyor da, annemi üzüyor, bende ona üzülüyorum tabişimdi kaç yaşın da gülüm kardeşin, uyarılara rağmen evlenip pişman olup gelip sizi suçlayarak kendi hayatının sorumluluğunu üstlenmekten kaçıyor hala ve sizi çok üzüyor annenlere sana da yazık ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?