Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

cok haklisin abla, Dedediklerini Aynen annemde diyor.

allahim insallah hayirlisini nasip etsin kizin icin, üstelememek daha iyi yoksa daha degerli geliyor karsi taraf kendi ins dogru yolu bulur.
cok gecmis olsun canim, tez vakit ciksin kurtulsun insallah.

Kilon bence güzel Canim sende boyda var memnunsan koru yeter
bir laf vardir kendi düsen aglamaz, basta dinlicekti demekki simdi kimseyi suclayacak bi hakki yok bence
Eki Görüntüle 2642572

Bu sefer daha caliskan ogrencı olarak baslıyorum seviyelere
Bende başlıyorum ınsalah
hadi bakalim ins Cok güzel devam edip güzel Sonuc alirsiniz
allah korumus canim cok sükür
Dream00 bugün gözükmedin canım, iyi misin
Alerjim disinda iyim canım, mangal yaptik cok iyi geldi Ama yarinki tarti icin ne olur bilmem

Eki Görüntüle 2642572

Bu sefer daha caliskan ogrencı olarak baslıyorum seviyelere

Hadi insallah iyi gelir cnm

Afiyet ols karpuz dilimler buyuk diilse guzel olms

Aynen baklm bu ara oyle yapcm bi faydasni gorucekmiyiz. Masallah ona ya buyumus baya sen kac yasindaydn cnm. Kucuk nekadar ortanca da varmi :)

Baklava olmamis
4 tane kayisi bikerekte cok olmus
Corba ne corbasi bide ekmek ne ekmegi bunlarda onemli
Afiyet olsn cnm

Çok haklısın canım belki insülin direncimi de kırarım bu şekilde
Çorbanın türünü yazmamışsın canım nohut ve ekmek varken baklavaya hiç gerek yokmuş az az ama çok sık karbonhidrat olmuş Maalesef
Uzak bı yere gondermez canım beni once calısmaya ikna etmem lazım ki oda suan zor benim maasım ıkımızede yeter modunda
Şu sıra atamalar hep doğu görevi sayılan yerlere yapılıyor ve sözleşmeli alımlar gittiğin yerde uzun süre kalma durumu var ama İstanbul’un da Doğu görevi sayılan yerleri var sonuçta
Dream00 bugün gözükmedin canım, iyi misin
Aynen ya takımın Uğur’u gibi insanın gözü arıyor
Hayirli geceler cici kizlar
Bugün Cok iyi gecti ailecek toplasip mangal yaptik, eve gelip paklandik alerjim Cok kötü Azdi tabi o kötü oldu burun, göz, kulak mefta
Ah canım ya çok geçmiş olsun dikkat et kendine

Hayirli geceler cici kizlar
Bugün Cok iyi gecti ailecek toplasip mangal yaptik, eve gelip paklandik alerjim Cok kötü Azdi tabi o kötü oldu burun, göz, kulak mefta

Ohhne guzel benimde almanyad annemler ablamlar mangal yaptilar bugn cok isterdim yanlarinda olmak insallah nasip olur yakinda

Alerji kotu ya yapck biside olmamasi daha zor Allah şifa versin cnm

iyi geceler kizlar.bugun bende evden saat 10 da ciktim anca 9 da girdim
kizimi yatirdim felan derken sayfalar birikmis gecmisi yaptim
menumude yazip diger menuleri sabah kalkar kalmaz yorumliycam
İyi geceler canım gezip tozup keyif yaptıysan ne ala kayınvalideye çıkıp yine sarma sardıysan üzülmüş olabilirim

dogru dedigin canim. Ama ozellikle kahvalti cayindan su an vazgecemiyorum. İns zamanla fikrim degisir benimde
Ben şekersiz çayı 10 da eşim ile içiyorum ama hicbir şey yemiyorum.11 buçukta da yemeğimi yiyorum. Bir süre sonra alışıyorsun

Var canımda baya yuksek puanlar istiyor tabi ikna olsa denemeye deger

30 yaşında. 25 yaşında evlendi. Her zaman mutsuz değil. Eşi ile iyi olunca, problem yok. Tartışınca hep aynı sözler. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bana pek birşey söyleyemiyor da, annemi üzüyor, bende ona üzülüyorum tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…