Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Allah herkesin cocugunu kendine bagislaain.cocuklarimiza uzun omur versin insallah.

İnşallah kaptanım ya bir de suyu geç saatlerde içiyorum genelde aciktigimi hissettikce su içiyorum gündüz pek içemiyorum sabah da erken tartıldım ilaç içeceğim diye
Perşembe günü akşam 8'den sonraya sıvı bırakma canım

Hoşgeldin Elmascım,
Ben de Niran, 37 yaşındayım, 3 çocuğum var, öğretmenim.
Takımda 85 kilodan 69 'lara kadar indim.
Sende azimli, disiplinli olursan hedef kilona kolaylıkla ulaşacaksın İnşallah.

Takım olarak azimli, disiplinli olmayı, kaçamak yapmamayı ve sağlıklı beslenmeyi önemsiyoruz.
Eğer kendini takımla bir bütün olarak görür gün içinde sıklıkla buraya uğramaya çalışırsan, takım motivasyonumuzdan olumlu etkilenirsin.

Çok güzel. Cumaya daha da eksi olur insallah.
insalalh canim
hosgeldin canim.ben ayse 27 yasindayim.1 kizim var
yok artık gel bir de beni ye
belki sen de incesindir bir resim atsan bakardık
cumaya güzel eksi gelir inşallah canım
58 olunca aticam sozz:)
Ekside olman güzel canım
Dünkü menün daha iyi olsa daha güzel bir eksi gelecekmiş demek ki
cok pisman oldum zaten
alalh yardimciniz olsun abla.
insan bazen kendi dogurduguna bile bazen cok zor oluyo

Kızlar çok yorgunum
Klima kuruldu, ev berbat oldu
Süpür sil toz al ile uğraşıyorum
Yemek saatimi bile kaçırdım.
Bugün OMAD olacak artık
kolay gelsin abla
Kizlarr nasilsinizz
Annemler geldi sabah kahaltiya hala bizdeler o yuzden giremedim.
İns aksam yatmadan bakarim.
Gorusuruz haber ediyim dedim
bende yegenime bakiyorum
annesi temizlik yapiyo.kac gundur evleri tamirdeydi.parke dosettiler yerlere

zeynebin hedefi ne yazılmış cnm
Ona göre sartlari uyuyorsa mezun olabilir
Hedefinin yüzde 90 nini tutturmasi gerekiyordu heralde, karar defterine bak istersen
Hatırlattığın iyi oldu canım
Ben bu kuralları ne zaman öğrenirim acaba

Cocukların sorumluluğu korkutmuyor mu abla kendi dogurmadıgı cocuklara bakmak cok kolay degıl hemde bir degıl 3 tane ilerde kendiside isteyecek insan yeri geliyor kendi evlatlarına zor sabredıyor
Az çok biliyorsunuz çocuklarımla ilişkimi.
Ama bazen öyle noktaya geliyorum ki, tasımı tarağımı toplayıp başımı alıp gidesim geliyor.

iyi de niranım sonra kız anneyi babayı suçlar da ömür boyu mutlu olmama engel oldunuz diye diş bilerse , çok zor çookkk bu işin içinden nasıl kötü olmadan çıkılır
Canım bunun hata olduğunu eninde sonunda anlar diye düşünüyorum.
Çünkü bu diğer dengsizlikler gibi değil.
Irkı dini dili farklı olan birçok insanın evliliği sürebiliyor ama bu durum epey farklı.
Yaşı ilerledikçe hata olduğunu anlar bence.
Benim en küçük kızkardeşim de içkisi olan biri iken evlenmek istedi, "ben istersem bırakır" diyor üstlelik, "sen kimsin ki, sen istedin diye bırakacak" dedim, babasının adı (ilahiyatçı yazar) için bırakmamış.
"Beni direk sil hayatından, asla arama" dedim ve hepimiz aynı şeyi söyledik, bir süre ağladı zırladı ama bıraktı.
Geçen gün konuşuyorum, "onunla evlilik mantıklı değildi zaten" diyor

okudum canm evet .ismim sevilay..hem kendimi çok daha iyi hissetmek için hem de 3. çocuk için ins .yapacağından eminim
Kendimizi bu şekilde tanıtmıyoruz.
Ben 2 kere yazdım, diğer arkadaşlarda yazmışlar "ilk sayfadaki tanıtım formunu doldurup burada paylaşır mısın" diye, hala aynı şekilde tanıtıyorsun kendini

Kizlarr nasilsinizz
Annemler geldi sabah kahaltiya hala bizdeler o yuzden giremedim.
İns aksam yatmadan bakarim.
Gorusuruz haber ediyim dedim
Çok ince düşüncelisin canım
Düzenli gelenler gelmeyince bir miktar korkuyorum ben
Paranoyak kaptanınız var, korkutmayın bu kadını.
....
Sabah klima kurulurken çocukları parka gönderdim, işçilerin işi bitince balkondan baktım, çocukları göremedim,seslendim, ses yok, ağlaya ağlaya ev kıyafetiyle aşağı indim, olabilecekleri her yere bakarken görevliler biri "senin çocuklar statta" deyince rahatladım, tabi onlara da fırça attım, "bilmiyor musunuz annenizi, neden göremeyeceğim yerde oynuyorsunuz" diye

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…