- 31 Mayıs 2020
- 211
- 944
- 18
- 39
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #370.661
79luyum tatli arkadasim..))Elmas bugün geldi, senden 1 yaş büyük canım
Maalesef Takımın 3.ablası oldun yaş sıralaması olarak tabi.
Yoksa küçük büyük hepimizin gönlünün ablasısın
Allah herkesin cocugunu kendine bagislaain.cocuklarimiza uzun omur versin insallah.hoş geldin bacımmm
ben ekim sen gelene kadar takımın yaşça 2. kıdemlisiydim yaş 40 , 19 yaşın da 1 oğlum var ve tam yerine geldin konuşkan samimi insanları çook seven aile ortamından bile sıcak canım 9. takımıma , tekrardan hoş geldin sefa geldin
bana gıcık olma olur muben şu dilimi de parmaklarımı da tutamıyorum yazıveriyorum içimden geçenleri huyum böyle (baştan uyarımı yaptım şimdi yazıverem gari )
sen bu kadar iyi olup başka insanların iyiliğini kendinden çok düşünüp, her şeye herkese koşucam diye kendini geri bıraktın yıllarca , sen şakır şakır konuşup gülümsediğin için bazıları senin kırılıp incinmediğini düşündü patır patır konuştu senin yaptığın iyilikler insanlarda beklentiye sebep oldu sanki görevinmiş gibi yaa işte o yüzden bu kadar kilo aldın , sen duygusalsın ya gülüm, üzüldüğün de belli etmeyip yemekle bastırdın o duyguyu belki de .. bundan sonra önce sen olmalısın ben varım şimdi şu an da VARIMMM demelisin bu bencillik değil sen iyi olacaksın ki bedenen ve ruhen o daha 6 yaşında ki evladına faydan olsun sevdiklerine gerektiğin de faydan olsun işte o yüzden şu andan itibaren önceliğin 1. sıran da sen ol güzel kardeşim
sen değişirsen tüm dünyan değişir ...
Perşembe günü akşam 8'den sonraya sıvı bırakma canımİnşallah kaptanım ya bir de suyu geç saatlerde içiyorum genelde aciktigimi hissettikce su içiyorum gündüz pek içemiyorum sabah da erken tartıldım ilaç içeceğim diye
Ve 56 'lar sonunda geldiAylar sonra 56 yı gördüm ama eminim WC cıksaydım görmezdim
Cuma : 55.7 kg
Ara tartı 56.0 kg
Fark : +300 gr
Merhabalar canım, nasılsın, kilondan ne habermerhabalar kızlar
Hoşgeldin Elmascım,Adı:elmas
Yaşı:41
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:bir çocuk.6 yaşında
Emziriyormusun:hayır
Meslek:öğretmen
Şu anda çalışıyomusun:tatil
Boy:158cm
Kilo:140 kg
Hedef:aşırı kilom oldugu için ilk olarak hedef 130 kg
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayır
Kilo alma nedeniniznce ilaçlar,ailevi nedenler vb
Bize kısaca kendini anlatırmısın:duygusal,yardım etmeyi seven,konuşkan,samimi, vb biriyim.
bu form buraya mı olacaktı.kusura bakmayın buraya değilse işgal etmiş oldum.
Beni geçmişsinCuma:69.7
Bugün: 69.4
Fark:300 gr
insalalh canimÇok güzel. Cumaya daha da eksi olur insallah.
hosgeldin canim.ben ayse 27 yasindayim.1 kizim varkızlar 6. takıma da 9. takıma da mesaj atmıştım teşekkür ederim 2 takımda gel dedi.ben 9. takımda olmak istiyorum .bana kendinizi tanitirmsnz kaptan kim grup içi kurallarınız var mı .aramızda yarisiyormusunuz.benim listeye dahil olabilmem için bakmalıyım gibi
58 olunca aticam sozz:)yok artık gel bir de beni ye
belki sen de incesindir bir resim atsan bakardık
cumaya güzel eksi gelir inşallah canım
cok pisman oldum zatenEkside olman güzel canım
Dünkü menün daha iyi olsa daha güzel bir eksi gelecekmiş demek ki
alalh yardimciniz olsun abla.amannn boşver nirancim
Kilo senin, beden senin kim ne düşünürse düşünsün
loranayi almadinmi cnm
Alirsan akut olanindan al
Baslangicta günde 2 tane alabilirsin
zeynebin hedefi ne yazılmış cnm
Ona göre sartlari uyuyorsa mezun olabilir
Hedefinin yüzde 90 nini tutturmasi gerekiyordu heralde, karar defterine bak istersen
Emek verip yazdiginiz icin sagolun canlarim
Son olarak... Cok istiyosan git evlen ama ben yanlis olan biseye dogru, siyah olan biseye beyaz diyemem, bizden onay bekleme dedim
Pinar alman degil Türk cnm
3 cocuklu biri
kolay gelsin ablaKızlar çok yorgunum
Klima kuruldu, ev berbat oldu
Süpür sil toz al ile uğraşıyorum
Yemek saatimi bile kaçırdım.
Bugün OMAD olacak artık
bende yegenime bakiyorumKizlarr nasilsinizz
Annemler geldi sabah kahaltiya hala bizdeler o yuzden giremedim.
İns aksam yatmadan bakarim.
Gorusuruz haber ediyim dedim
Mesajına cevap vermek isteğin kişinin mesajının altında ki "cevapla" butonuna basarak cevap yazabilirsin.Arkadasla en daha yeni yeni cozuyorum siteyi ve sayfayi direkt cevap yazamazsam kusura bakmayin.hepinize selamlar.
Şeker hastalığı geliyorum diyor, haberin olsunAma öyle alel ade birşey değil tatlı eğer yemessemde sinirden terör estiriyorum
Haftasonu menüne bakalım bakayım, ne yemiş içmişsinselam kızlar
ben yine işyerindeyim
bildirimimi yapayım
sabitim ne yazık ki
Hatırlattığın iyi oldu canımzeynebin hedefi ne yazılmış cnm
Ona göre sartlari uyuyorsa mezun olabilir
Hedefinin yüzde 90 nini tutturmasi gerekiyordu heralde, karar defterine bak istersen
Az çok biliyorsunuz çocuklarımla ilişkimi.Cocukların sorumluluğu korkutmuyor mu abla kendi dogurmadıgı cocuklara bakmak cok kolay degıl hemde bir degıl 3 tane ilerde kendiside isteyecek insan yeri geliyor kendi evlatlarına zor sabredıyor
Canım bunun hata olduğunu eninde sonunda anlar diye düşünüyorum.iyi de niranım sonra kız anneyi babayı suçlar da ömür boyu mutlu olmama engel oldunuz diye diş bilerse , çok zor çookkk bu işin içinden nasıl kötü olmadan çıkılır
Kendimizi bu şekilde tanıtmıyoruz.okudum canm evet .ismim sevilay..hem kendimi çok daha iyi hissetmek için hem de 3. çocuk için ins .yapacağından eminim
Çok ince düşüncelisin canımKizlarr nasilsinizz
Annemler geldi sabah kahaltiya hala bizdeler o yuzden giremedim.
İns aksam yatmadan bakarim.
Gorusuruz haber ediyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?