Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hosbulduk.cok tesekkur ederim.benim icin en onemli eksiklik motivasyon.bunu cok iyi biliyorum.burayi oldukca gec kesfettim.buna da sukyr.hayirli aksamlar.

Allah korusun cocuklarinizi.

allah korusun abla
bu zamanda bi an bos birakmaya gelmiyo

Kızlar çok yorgunum
Klima kuruldu, ev berbat oldu
Süpür sil toz al ile uğraşıyorum
Yemek saatimi bile kaçırdım.
Bugün OMAD olacak artık
hayırlı olsun kaptan kolay gelsin
Perşembe günü akşam 8'den sonraya sıvı bırakma canım
tamam canım
biran önce 58 ol o zaman merakta bırakma bizi

Ahhh be yaaa
Ablacım, Allahım kızının gözünü açmasına yardım etsin, aşktan gözü kör olmuş resmen mantığını yitirmiş
İnşallah geç olmadan gerçekleri görür ve bugünleri ferahlıkla atlatırsınız

Geçmiş olsun canımın içi doktor ne diyecek bizi de haberdar et

Haftasonu menüne bakalım bakayım, ne yemiş içmişsin

Ne yediğim değil de kaptanım eksiğimi söyleyeyim spor yapmadım 2 gündür o yüzden
Artık son kilolarıma geldiğim için spor yapmadı mı duraklıyorum
Ama bugün yaptım, haftasonuna kadar da her gün yapıp açığımı kapatacağım

Dedimya biz evet desek hemen evlenmeye kalkar
sure sartı falan koysanız bir sure nısanlı kalma sartı ile kabul ederiz falan deseniz
Kızlar çok yorgunum
Klima kuruldu, ev berbat oldu
Süpür sil toz al ile uğraşıyorum
Yemek saatimi bile kaçırdım.
Bugün OMAD olacak artık
kolay gelsin canım
Kizlarr nasilsinizz
Annemler geldi sabah kahaltiya hala bizdeler o yuzden giremedim.
İns aksam yatmadan bakarim.
Gorusuruz haber ediyim dedim
hos sohbetler canım
Rabbım yardımcınız olsun canım kolay gelsin ınsallh
Az çok biliyorsunuz çocuklarımla ilişkimi.
Ama bazen öyle noktaya geliyorum ki, tasımı tarağımı toplayıp başımı alıp gidesim geliyor.
bılıyorum canım nasıl bir anne oldugunu cocuklarım olmasa ben coktan gıtmıstım sanırım
Rabbım korusun canım cocuklar bazen insanın agzını yuregine getırıyor

çok iyi

kızlar bu saat oldu niran nevra dışında kimse yazmamış.. neden bu kadar geç olduğu halde yazılmamış oluyor?

aynen öyle ablacım. Normalde çok yumuşak bir karakter değilim ama kardesim de annemin üzülmesini istemiyorum. Kırmak ta istemiyorum

kuralları okudum hanımlar ne kadar sistematik siniz çok hoşuma gitti.ben menü ve sporları buraya paylaşılacağını sanıyordum.neden ayrı bir yere yazıp sonra alintiliyoruz
Sohbet arasında menüler araya kaynıyor galiba. Bana, ayrı yer olması daha mantıklı geldi

afiyet olsun. Gayet sağlıkli yiyecekler
Mais, mısır mı canım? O pek önerilmiyor diyetlerde.kek ve pizza da.Kaçamak gibi şeyler var ama miktarını çok az tutmuşsunsu az gibi geldi bana. Afiyet olsun.

afiyet olsun. Gayet sağlıkli yiyecekler

Mais, mısır mı canım? O pek önerilmiyor diyetlerde.kek ve pizza da.Kaçamak gibi şeyler var ama miktarını çok az tutmuşsunsu az gibi geldi bana. Afiyet olsun.
evet ya havalar ısındı ama zorla su içiyorum neden anlamadım. mais tr deki adını unuttum. şu diyettekiler için olan pısır patlağı var ya ondan

16:30 dan sonrası kesinlikle olmamıs sureklı menu lerınde Kacamak lar var
1 Haziran Cumartesi
11:30
2 yumurta, 2 ceviz
Domates ve salatalık
17:00
2 kepçe yoğurt çorbası
Bolca yeşil salata
2,5 lt su

225 dakika yürüyüş
475 puan U UcanSupurge
Gayet güzel canim suan menum cok geliyordu senin menuyu gorunce bugun fazla yedigime emınım

loranayi almadinmi cnm
Alirsan akut olanindan al
Baslangicta günde 2 tane alabilirsin
aldım abla ama akut olanı değil
Pinar alman degil Türk cnm
3 cocuklu biri
Bir insan boşanmış yada eşi vefat etmiş olabilir, ama çocuklu olması birde 3 tane çok zor, kızın daha genç nasıl alıcak başkasının çocuklarının sorumluluğunu, bişey olsa kızamicak bellimi olur eşi sen sevmiyorsun kendi çocuğun değil diye hor görüyorsun diye göze batabilir, çocuklar ısınamayabilit herşey olabilir. Dediğin gibi gözü körleşmiş ona ne desen boş önemli olan siz geri adım atmamanız belki o şekilde bazı şeyleri tartarak düşünebilir Allah yardımcınız olsun abla
Bu doğru adam bile diyebilir kızınıza anlatın diye ben bırakmıyorum. Şimdi farklı geliyor sonrası Allah kerim
Ve 56 'lar sonunda geldi
geldiği gibi yollicam insallah
güzel sonuclar alin insallah canim
tahmin edebiliyorum nasil oldugunu, bende Cocuklarda öyle olabilirim büyüdüklerinde, Allah korusun bütün yavrulari
ölüyorum yorgunluktaaaaannnn bugün işe basladım daha yeni eve geldım. biraz dinlenip menümü yazıp,yorumlayacağım.sizler nasılsınız?
Bitirdin isi gecmis olsun Bende yeni geldim eve bütün gün disardaydik yoruldum uzaniyorum

İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım Rabbim şifasını versin
Aynen böyle durumlarda resti çekmek lazım galiba olabildiğince engel olmaya çalışmak en doğrusu ve bir insanı asla değişir veya değiştiririm gözüyle bakmamak benim adam tanıdığımda neyse o hala
Ayy anlayabiliyorum seni benimki daha emekliyordu salona girdi ben de mutfakta uğraşıyordum bi baktım bi kırılma sesi geldi iki adımlık oda arası bana 1 km oldu sanki bitmedi eli ayağı kesildi başına bir şey düştü sandım iki saniyede milyon tane senaryo geldi aklıma neyse ki kutulu bir şekilde fincan takımı vardı onu çekeyim derken düşürmüş kırılanlar da kutuda kalmış Allahtan Sonra gelsin çocuk emniyet kilitleri
çok iyi

kızlar bu saat oldu niran nevra dışında kimse yazmamış.. neden bu kadar geç olduğu halde yazılmamış oluyor?
Hemen yazıyorum canım
ölüyorum yorgunluktaaaaannnn bugün işe basladım daha yeni eve geldım. biraz dinlenip menümü yazıp,yorumlayacağım.sizler nasılsınız?
Uzan dinlen canım pazartesi ve cuma günleri 14:00 a kadar tartı bildirimlerini unutmayalım

çok iyi

bende yaziyorum simdi
birazda saat farkindan gec kaldim.bugun
hayirli olsun ..virusden dolayimi ara verildi
eski isinemi devam ediyosun
yoksa yeni bi isemi basladin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…