- 1 Haziran 2020
- 17
- 112
- 8
- 46
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #370.681
Hosbulduk.cok tesekkur ederim.benim icin en onemli eksiklik motivasyon.bunu cok iyi biliyorum.burayi oldukca gec kesfettim.buna da sukyr.hayirli aksamlar.Hoşgeldin Elmascım,
Ben de Niran, 37 yaşındayım, 3 çocuğum var, öğretmenim.
Takımda 85 kilodan 69 'lara kadar indim.
Sende azimli, disiplinli olursan hedef kilona kolaylıkla ulaşacaksın İnşallah.
Takım olarak azimli, disiplinli olmayı, kaçamak yapmamayı ve sağlıklı beslenmeyi önemsiyoruz.
Eğer kendini takımla bir bütün olarak görür gün içinde sıklıkla buraya uğramaya çalışırsan, takım motivasyonumuzdan olumlu etkilenirsin.
Allah korusun cocuklarinizi.Çok ince düşüncelisin canım
Düzenli gelenler gelmeyince bir miktar korkuyorum ben
Paranoyak kaptanınız var, korkutmayın bı kadını.
....
Sabah klima kurulurken çocukları parka gönderdim, işçilerin işi bitince balkondan baktım, çocukları göremedim,seslendim, ses yok, ağlaya ağlaya ev kıyafetiyle aşağı indim, olabilecekleri her yere bakarken görevliler biri "senin çocuklar statta" deyince rahatladım, tabi onlara da fırça attım, "bilmiyor musunuz annenizi, neden göremeyeceğim yerde oynuyorsunuz" diye
Sağol canımAllah korusun cocuklarinizi.
allah korusun ablaÇok ince düşüncelisin canım
Paranoyak kaptanınız var, korkutmayın bu kadını.
....
Sabah klima kurulurken çocukları parka gönderdim, işçilerin işi bitince balkondan baktım, çocukları göremedim,seslendim, ses yok, ağlaya ağlaya ev kıyafetiyle aşağı indim, olabilecekleri her yere bakarken görevliler biri "senin çocuklar statta" deyince rahatladım, tabi onlara da fırça attım, "bilmiyor musunuz annenizi, neden göremeyeceğim yerde oynuyorsunuz" diye
hayırlı olsun kaptan kolay gelsinKızlar çok yorgunum
Klima kuruldu, ev berbat oldu
Süpür sil toz al ile uğraşıyorum
Yemek saatimi bile kaçırdım.
Bugün OMAD olacak artık
tamam canımPerşembe günü akşam 8'den sonraya sıvı bırakma canım
biran önce 58 ol o zaman merakta bırakma biziinsalalh canim
hosgeldin canim.ben ayse 27 yasindayim.1 kizim var
58 olunca aticam sozz:)
cok pisman oldum zaten
alalh yardimciniz olsun abla.
insan bazen kendi dogurduguna bile bazen cok zor oluyo
kolay gelsin abla
bende yegenime bakiyorum
annesi temizlik yapiyo.kac gundur evleri tamirdeydi.parke dosettiler yerlere
Ahhh be yaaaDisardan davulun sesi hoş gelir cnm
1 gün degil 2 gün degil her Allahin günü yillarca 24 saat baskasinin cocuguna bakmakla bikac gun gecirmek bir olmazki
Bizim cocuklara bile 2 saat zor sabrediyor, o kadar sevdigi halde
Ama o cocuklar usluymus, olgunmus ona göre
Geçmiş olsun canımın içi doktor ne diyecek bizi de haberdar etunutmadan haber veriyim kizlar
yarin kizimin hastanede randevusu var
hastane uzak oldugu icin 3 tane randevuyu arka arkaya verdiler
anliycaginiz yarin tumgun hastanede olucam
anestesi yapip mr cekecekler
arkasindan kbb de var
ve arkasindan diyetisyenle var
Haftasonu menüne bakalım bakayım, ne yemiş içmişsin
sure sartı falan koysanız bir sure nısanlı kalma sartı ile kabul ederiz falan desenizDedimya biz evet desek hemen evlenmeye kalkar
kolay gelsin canımKızlar çok yorgunum
Klima kuruldu, ev berbat oldu
Süpür sil toz al ile uğraşıyorum
Yemek saatimi bile kaçırdım.
Bugün OMAD olacak artık
hos sohbetler canımKizlarr nasilsinizz
Annemler geldi sabah kahaltiya hala bizdeler o yuzden giremedim.
İns aksam yatmadan bakarim.
Gorusuruz haber ediyim dedim
Rabbım yardımcınız olsun canım kolay gelsin ınsallhunutmadan haber veriyim kizlar
arkasindan kbb de var
bılıyorum canım nasıl bir anne oldugunu cocuklarım olmasa ben coktan gıtmıstım sanırımAz çok biliyorsunuz çocuklarımla ilişkimi.
Ama bazen öyle noktaya geliyorum ki, tasımı tarağımı toplayıp başımı alıp gidesim geliyor.
Rabbım korusun canım cocuklar bazen insanın agzını yuregine getırıyorÇok ince düşüncelisin canım
....
çok iyi1 Haziran Pazartesi
11:00=== 3 yk kabaklı yumurta
1 kk süzme peynir
Domates, salatalık, biber
17:30=== 6 adet salatalık
Su=== 2 lt
Spor=== 60 dk bantta yürüyüş *180 puan
60 dk kol lastiği ile egzersiz *180 puan
U UcanSupurge 360 puan
aynen öyle ablacım. Normalde çok yumuşak bir karakter değilim ama kardesim de annemin üzülmesini istemiyorum. Kırmak ta istemiyorumgülüm kardeşinin yaşı küçük değilmiş , anneni üzmesine izin verme, aklı dengesi yerin de olup ailesinin tüm diretmesine rağmen küserek gidip evlenen kendisi şimdi kimseyi suçlamaya hakkı yok , kocasıyla iyiyken onunla canım cicim , kötüyken gelip annene ne söylüyor az kendini toparlasın annen onun stres topu mu yazık değil mi annene , gülüm belki zoruna gidiyor böyle yazmam ileride daha canınızı sıkıp sizi üzmesini gerçekten istemiyorum çünkü kardeşin bencil daha beteri bizde de vardı başka da çok gördüm , ve son 5-6 senedir sürekli okuduğum kitaplar sayesin de belli bir birikim sonucu açık ve net narsisliğe kadar gider mi bilmem ama görünen bu kardeşin bencil ve hayatın da ne olsa başkalarını suçlayarak kendini haklı çıkarıyor
elifim sen de çok merhametlisin, fazla fedakarsın , kalbin çabuk yumuşuyor neyin ne olduğunun farkındasın ama yumuşak kalbin aman kimse kırılmasın diye bir şeyleri ciddi söylemene engel oluyor , söylesen de gerektiği kadar söyleyemiyorsun, bunları kardeşin için demiyorum senin kişiliğin böyle, genel de böylesin değil mi gülüm
Sohbet arasında menüler araya kaynıyor galiba. Bana, ayrı yer olması daha mantıklı geldikuralları okudum hanımlar ne kadar sistematik siniz çok hoşuma gitti.ben menü ve sporları buraya paylaşılacağını sanıyordum.neden ayrı bir yere yazıp sonra alintiliyoruz
Ben şimdi yazacağım. Yürüyüşten ancak gelebildimçok iyi
kızlar bu saat oldu niran nevra dışında kimse yazmamış.. neden bu kadar geç olduğu halde yazılmamış oluyor?
afiyet olsun. Gayet sağlıkli yiyecekler1 Haziran Pazartesi
11:00=== 3 yk kabaklı yumurta
1 kk süzme peynir
Domates, salatalık, biber
17:30=== 6 adet salatalık
Su=== 2 lt
Spor=== 60 dk bantta yürüyüş *180 puan
60 dk kol lastiği ile egzersiz *180 puan
U UcanSupurge 360 puan
Mais, mısır mı canım? O pek önerilmiyor diyetlerde.kek ve pizza da.Kaçamak gibi şeyler var ama miktarını çok az tutmuşsun1 haziran pazartesi
12.00
2 tane haşlanmış yumurta
5 tane yeşil zeytin
2dl beyaz peynir
salatalık donates
14.30
tereyağlı tarçınlı türk kahvesi
16.30
mais 1 tane
1dl kakaolu kek
19.00
2dl ton balıklı pizza
1 lt su
spor
yürüyüş 61dk (61 puan)
ip atlama 40 tane (8puan) U UcanSupurge
evet ya havalar ısındı ama zorla su içiyorum neden anlamadım. mais tr deki adını unuttum. şu diyettekiler için olan pısır patlağı var ya ondanafiyet olsun. Gayet sağlıkli yiyecekler
Mais, mısır mı canım? O pek önerilmiyor diyetlerde.kek ve pizza da.Kaçamak gibi şeyler var ama miktarını çok az tutmuşsunsu az gibi geldi bana. Afiyet olsun.
16:30 dan sonrası kesinlikle olmamıs sureklı menu lerınde Kacamak lar var1 haziran pazartesi
12.00
2 tane haşlanmış yumurta
5 tane yeşil zeytin
2dl beyaz peynir
salatalık donates
14.30
tereyağlı tarçınlı türk kahvesi
16.30
mais 1 tane
1dl kakaolu kek
19.00
2dl ton balıklı pizza
1 lt su
spor
yürüyüş 61dk (61 puan)
ip atlama 40 tane (8puan) U UcanSupurge
Gayet güzel canim suan menum cok geliyordu senin menuyu gorunce bugun fazla yedigime emınım1 Haziran Cumartesi
11:30
2 yumurta, 2 ceviz
Domates ve salatalık
17:00
2 kepçe yoğurt çorbası
Bolca yeşil salata
2,5 lt su
225 dakika yürüyüş
475 puan U UcanSupurge
Allah dınlendırsınölüyorum yorgunluktaaaaannnn bugün işe basladım daha yeni eve geldım. biraz dinlenip menümü yazıp,yorumlayacağım.sizler nasılsınız?
aldım abla ama akut olanı değilloranayi almadinmi cnm
Alirsan akut olanindan al
Baslangicta günde 2 tane alabilirsin
Bir insan boşanmış yada eşi vefat etmiş olabilir, ama çocuklu olması birde 3 tane çok zor, kızın daha genç nasıl alıcak başkasının çocuklarının sorumluluğunu, bişey olsa kızamicak bellimi olur eşi sen sevmiyorsun kendi çocuğun değil diye hor görüyorsun diye göze batabilir, çocuklar ısınamayabilit herşey olabilir. Dediğin gibi gözü körleşmiş ona ne desen boş önemli olan siz geri adım atmamanız belki o şekilde bazı şeyleri tartarak düşünebilirPinar alman degil Türk cnm
3 cocuklu biri
Bu doğru adam bile diyebilir kızınıza anlatın diye ben bırakmıyorum. Şimdi farklı geliyor sonrası Allah kerimAdamla işimiz yokki cnm
Kendi kiziniz kabul ediyor der
Güya karakteri bilgisi kültürü cok farkliymis
Ama onlar sonraki detaylar, anlamiyor
En son.. kiz, arada kalip üzülüyor diye ayrilmis
Ne olacak bilmiyorum
Bikac gündür bize tavirli odasindan cikmiyor
Bende bisey demiyorum
geldiği gibi yollicam insallahVe 56 'lar sonunda geldi
güzel sonuclar alin insallah canimunutmadan haber veriyim kizlar
arkasindan kbb de var
tahmin edebiliyorum nasil oldugunu, bende Cocuklarda öyle olabilirim büyüdüklerinde, Allah korusun bütün yavrulariÇok ince düşüncelisin canım
....
Bitirdin isi gecmis olsunölüyorum yorgunluktaaaaannnn bugün işe basladım daha yeni eve geldım. biraz dinlenip menümü yazıp,yorumlayacağım.sizler nasılsınız?
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım Rabbim şifasını versinunutmadan haber veriyim kizlar
arkasindan kbb de var
Aynen böyle durumlarda resti çekmek lazım galiba olabildiğince engel olmaya çalışmak en doğrusu ve bir insanı asla değişir veya değiştiririm gözüyle bakmamak benim adam tanıdığımda neyse o halaCanım bunun hata olduğunu eninde sonunda anlar diye düşünüyorum.
Çünkü bu diğer dengsizlikler gibi değil.
Irkı dini dili farklı olan birçok insanın evliliği sürebiliyor ama bu durum epey farklı.
Yaşı ilerledikçe hata olduğunu anlar bence.
Benim en küçük kızkardeşim de içkisi olan biri iken evlenmek istedi, "ben istersem bırakır" diyor üstlelik, "sen kimsin ki, sen istedin diye bırakacak" dedim, babasının adı (ilahiyatçı yazar) için bırakmamış.
"Beni direk sil hayatından, asla arama" dedim ve hepimiz aynı şeyi söyledik, bir süre ağladı zırladı ama bıraktı.
Geçen gün konuşuyorum, "onunla evlilik mantıklı değildi zaten" diyor
Ayy anlayabiliyorum seni benimki daha emekliyordu salona girdi ben de mutfakta uğraşıyordum bi baktım bi kırılma sesi geldi iki adımlık oda arası bana 1 km oldu sanki bitmedi eli ayağı kesildi başına bir şey düştü sandım iki saniyede milyon tane senaryo geldi aklıma neyse ki kutulu bir şekilde fincan takımı vardı onu çekeyim derken düşürmüş kırılanlar da kutuda kalmış Allahtan Sonra gelsin çocuk emniyet kilitleriÇok ince düşüncelisin canım
....
Hemen yazıyorum canımçok iyi
kızlar bu saat oldu niran nevra dışında kimse yazmamış.. neden bu kadar geç olduğu halde yazılmamış oluyor?
Uzan dinlen canım pazartesi ve cuma günleri 14:00 a kadar tartı bildirimlerini unutmayalımölüyorum yorgunluktaaaaannnn bugün işe basladım daha yeni eve geldım. biraz dinlenip menümü yazıp,yorumlayacağım.sizler nasılsınız?
bende yaziyorum simdiçok iyi
hayirli olsun ..virusden dolayimi ara verildiölüyorum yorgunluktaaaaannnn bugün işe basladım daha yeni eve geldım. biraz dinlenip menümü yazıp,yorumlayacağım.sizler nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?