- 9 Mayıs 2015
- 1.329
- 5.274
- 358
- 33
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #370.701
hayirli olsun ..virusden dolayimi ara verildi
eski isinemi devam ediyosun
yoksa yeni bi isemi basladin
Uyku apnesi denen şey mi yoksa canım?kizim gece uykusunda 4 5 saniye nefes almiyo bide horluyo
bide burnu kaniyo kbb ye onun icin gidecez
diyetisyenede keto diyeti icin
Zühal ablanın kızı anasınıfı öğretmeni ya adamın işine gelmiştir çocuklarına Hem bu yönden eğitimli Ve vicdanlı birini bulmuş olmakBir insan boşanmış yada eşi vefat etmiş olabilir, ama çocuklu olması birde 3 tane çok zor, kızın daha genç nasıl alıcak başkasının çocuklarının sorumluluğunu, bişey olsa kızamicak bellimi olur eşi sen sevmiyorsun kendi çocuğun değil diye hor görüyorsun diye göze batabilir, çocuklar ısınamayabilit herşey olabilir. Dediğin gibi gözü körleşmiş ona ne desen boş önemli olan siz geri adım atmamanız belki o şekilde bazı şeyleri tartarak düşünebilirAllah yardımcınız olsun abla
Hayırlı olsun canım dikkat et kendineyeni iş canım kalabalık ,o maskeler, basıklık baş agrısından vurucam kafamı duvara bırazdan
Kolay değil. Allah yardımcınız olsunyeni iş canım kalabalık ,o maskeler, basıklık baş agrısından vurucam kafamı duvara bırazdan
Oda geldi aklima canim, Birde kendisi bile öyle düsünmüs olabilir yabanci cocuklarla iyi Anlasiyorum onlarlada anlasirim diye. Malesef ayni Evde olmak baska is yerinde ilgilenmek baskaZühal ablanın kızı anasınıfı öğretmeni ya adamın işine gelmiştir çocuklarına Hem bu yönden eğitimli Ve vicdanlı birini bulmuş olmak
Hayırlı olsun canım dikkat et kendine
Kolay değil. Allah yardımcınız olsun
zaten bi yerden patlak veriyor cnmyapabileceğin her şeyi yaptın gülüm dedesi de mesajı vermiş , ebeveyn olarak daha yapacağın bir şey yok , o yüzden ne olursa olsun kendine daha yüklenme hayırlısıyla yarın işe de başlarsan ufaktan kafan da dağılır , ben senin canın için endişelenmeye başladım , rabbim ağır imtihan ediyor seni daha beterini göstermesin , stres üstüne stres kendini rahatlatmanın yollarını bulman lazım bacım
alalh yardimciniz olsun abla.
insan bazen kendi dogurduguna bile bazen cok zor oluyo
sagolun kizlarAhhh be yaaa
Ablacım, Allahım kızının gözünü açmasına yardım etsin, aşktan gözü kör olmuş resmen mantığını yitirmiş
İnşallah geç olmadan gerçekleri görür ve bugünleri ferahlıkla atlatırsınız
Bu riski göze alamayiz cnmsartı falan koysanız bir sure nısanlı kalma sartı ile kabul ederiz falan deseniz
alerjin cok kötüyse yinede gunde 2 sefer al cnm baslangictaaldım abla ama akut olanı değil
olabilecek herseyi soyledik cnminsan boşanmış yada eşi vefat etmiş olabilir, ama çocuklu olması birde 3 tane çok zor, kızın daha genç nasıl alıcak başkasının çocuklarının sorumluluğunu, bişey olsa kızamicak bellimi olur eşi sen sevmiyorsun kendi çocuğun değil diye hor görüyorsun diye göze batabilir, çocuklar ısınamayabilit herşey olabilir. Dediğin gibi gözü körleşmiş ona ne desen boş önemli olan siz geri adım atmamanız belki o şekilde bazı şeyleri tartarak düşünebilirAllah yardımcınız o
Keşke bu kadar iyi niyetli, saf, vicdanli olmasaydiZühal ablanın kızı anasınıfı öğretmeni ya adamın işine gelmiştir çocuklarına Hem bu yönden eğitimli Ve vicdanlı birini bulmuş olmak
Yaptığın yürüyüş bence daha iyi canım, bunda baya nefes nefese kalabilirsin atlarkenKızlar BİM 'e trambolin geliyormuş
Bu konuda ki fikriniz nedir, zayıflama da etkili olur mu
Eki Görüntüle 2643167
alt alta yazınca çok gibi ama hepsinden az az yemişsin. Afiyet olsun canım1 haziran
11:15
2 haslanmıs yumurta
5 zeytin
Domates
Salatalık
Maydanoz
1kk peynir
2 dilim sucuk
5 badem
5 fındık
18:40
1 kase yogurt
5 yk bulgur
2 tavuk baget
5yk bakla
6 yk salata
4 fırında ceri domates
2 fırında biber
2 fırında sogan(çeri domates buyuklugunde)
Su :2 lt
Spor
40 dk yuruyus 120 puan
45 dk leslie 135 puan
255puan U UcanSupurge
meyvelerin saati biraz geç olmuş. Işten gelince ancak yiyebildin galiba. Afiyet olsun.1 haziran 2020
8:30
1 milföy
1 bardak yeşil çay
15:30
2 yk. yogurt
3yk.bezelye
3yk makarna
20:00
3yk bulgur pilavı
yarım köfte
3 yk yogurt
21:30
5,6 çilek
4 küçük erik
soda
su:yatana kadar 2,5 lt e tamamlarım
spor:şuan iş yorgunluğundan kalkamıyorum kalkabilirsem yapıp yazıcam
afiyet olsun. Çok güzel1 mayis pazartesi
11.00
1 yumurtadan peynirli omlet
3 ince dlm sucuk
2 findiktan buyuk cilek
yarim avuc sari leblebi
15.00
sutlu kahve
3 sıkım etsiz kofte
bol yesillik
su 2 oldu
spor yapamadim yegenime baktim
Tek öğün yemeye gayet güzel. Afiyet olsun01.06.2020 pazartesi
19.30
3 yk bulgur pilavı
5 yk sulu köfte
1 kase yoğurt
Bol yeşil salata
3 dilim karpuz
Su: 2 lt
Spor: 30 dk Leslie 90 puan U UcanSupurge
Ya kuzenim almıştı kızlarıyla beraber zıplayıp evde hem Onlarla eğlenceli vakit geçirip hem kalori yakıyorduKızlar BİM 'e trambolin geliyormuş
Eki Görüntüle 2643167
Zayıflamaya da faydası var tabi ki yumuşak zemin olduğu için dizini de zorlamaz benceKızlar BİM 'e trambolin geliyormuş
Eki Görüntüle 2643167
Ah ablam ahh başını sıvazlayacak halim yok demişsin bunu mu denesen acaba bazen beklenmedik tepkiler etki edebiliyor duygusal bir konuşma hazırlasan onu çok sevdiğini ve onun mutsuz olmaması için böyle davrandığını sakin sakin anlatsan bu hayatta o ve kardeşlerinden daha kıymetli bir şeyinin olmadığını hatırlatsan o da belki yumuşarKeşke bu kadar iyi niyetli, saf, vicdanli olmasaydi
Hic gözü açık degil
Yetimlere bakmak sevapmis
Sağol kuzumalt alta yazınca çok gibi ama hepsinden az az yemişsin. Afiyet olsun canım
meyvelerin saati biraz geç olmuş. Işten gelince ancak yiyebildin galiba. Afiyet olsun.
afiyet olsun. Çok güzel
Tek öğün yemeye gayet güzel. Afiyet olsun
Yok yer kaplamıyor mu ama bende istiyorum ama yerim yokYa kuzenim almıştı kızlarıyla beraber zıplayıp evde hem Onlarla eğlenceli vakit geçirip hem kalori yakıyordu
Allah kolaylık versin canımyeni iş canım kalabalık ,o maskeler, basıklık baş agrısından vurucam kafamı duvara bırazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?