Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Zühal ablanın kızı anasınıfı öğretmeni ya adamın işine gelmiştir çocuklarına Hem bu yönden eğitimli Ve vicdanlı birini bulmuş olmak

Zühal ablanın kızı anasınıfı öğretmeni ya adamın işine gelmiştir çocuklarına Hem bu yönden eğitimli Ve vicdanlı birini bulmuş olmak
Oda geldi aklima canim, Birde kendisi bile öyle düsünmüs olabilir yabanci cocuklarla iyi Anlasiyorum onlarlada anlasirim diye. Malesef ayni Evde olmak baska is yerinde ilgilenmek baska kendi kızım yada bacım gibi üzülürüm başkalarının kız evlatları için. Allahım hepsine merhametli vicdanlı eş cıkarsın karşılarına

zaten bi yerden patlak veriyor cnm
Kolt altimda kocaman bi ciban cikmisti, kolumu oynatamiyodum evesigun sancisindan uyuyamadim, aksam patladida rahatladim

Evet uzuluyorum, sinir oluyorum ama gidip başını sivazlicak degilim
Önünde 2 yol var birini seçecek gerisi onun bilecegi iş
alalh yardimciniz olsun abla.
insan bazen kendi dogurduguna bile bazen cok zor oluyo
sagolun kizlar
sartı falan koysanız bir sure nısanlı kalma sartı ile kabul ederiz falan deseniz
Bu riski göze alamayiz cnm

aldım abla ama akut olanı değil
alerjin cok kötüyse yinede gunde 2 sefer al cnm baslangicta
olabilecek herseyi soyledik cnm
Keşke bu kadar iyi niyetli, saf, vicdanli olmasaydi
Hic gözü açık degil

Yetimlere bakmak sevapmis

alt alta yazınca çok gibi ama hepsinden az az yemişsin. Afiyet olsun canım
meyvelerin saati biraz geç olmuş. Işten gelince ancak yiyebildin galiba. Afiyet olsun.

1 mayis pazartesi
11.00
1 yumurtadan peynirli omlet
3 ince dlm sucuk
2 findiktan buyuk cilek
yarim avuc sari leblebi

15.00
sutlu kahve

3 sıkım etsiz kofte
bol yesillik

su 2 oldu
spor yapamadim yegenime baktim
afiyet olsun. Çok güzel
01.06.2020 pazartesi

19.30
3 yk bulgur pilavı
5 yk sulu köfte
1 kase yoğurt
Bol yeşil salata
3 dilim karpuz

Su: 2 lt
Spor: 30 dk Leslie 90 puan U UcanSupurge
Tek öğün yemeye gayet güzel. Afiyet olsun

Keşke bu kadar iyi niyetli, saf, vicdanli olmasaydi
Hic gözü açık degil

Yetimlere bakmak sevapmis
Ah ablam ahh başını sıvazlayacak halim yok demişsin bunu mu denesen acaba bazen beklenmedik tepkiler etki edebiliyor duygusal bir konuşma hazırlasan onu çok sevdiğini ve onun mutsuz olmaması için böyle davrandığını sakin sakin anlatsan bu hayatta o ve kardeşlerinden daha kıymetli bir şeyinin olmadığını hatırlatsan o da belki yumuşar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…