- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #370.741
ins fayda gorursun canim. İnstada bende hep goruyorum cogu kisi memnun gibiIyi aksamlar kizlar gene bol kosturmali birgun gecirsm yemek yapmama ragmen hic oturmadim ya
Neyseki yarin esim sabahci o calisinca daha kolay oluyor biyandan kahvalti derdim yok bi cocuk hep bende oluyor ama olsun oglende disari cikariyorm ztn geciyor zaman anlamadan. Bugun 3 saate yakim disardaydik. Bu arada kehribar kolyemiz geldi insallah faydasini goruruz :) baklm bu gece de uyancakmi merakla uyuycam bi alintilara bakayim da
bence gayet guzel gidiyorsun. Seviyeye yeniden basladigin icin yeni yeme duzeni anca canim. Bence kilon bi anda inmeye baslayacakAlıntıları aldım sabah cevaplarım Insallah ıyı geceler durduk yere modum dustu niyeyse su 7 lerden 6 lara biran once ınseydım cok ıyı olacak sureklı pes etme noktasına geliyorum
iyi geceler canimKizlar ben yattm menu yorumlama hep aklimda gun icersinde zamam bulamiyorm ama yarn zaman yaraticam. Onun icin insallah gorusrz
Guzel olmus bence canim1 Haziran pazartesi
12.00
2 yumurtalı melemen oğlumla yedik
2 dilim tam tahıllı ekmek
1 salatalık
Ara
1 avuç leblebi
1 avuç kuru üzüm
2 bardağa yakın süt
19.40
5 kaşık sebzeli bulgur pilavı
Sus biber turşusu
1 bardak ayran
Su 1.5 L anca
Kaçaklardan biri de sendinKizlar bugunun ara tarti gunu oldugunu buraya bakinca hatirladim saat 4 falandi.
İns yatin tartilip yazarim. Annemler gelecek diye gunleri sasirmisim
Banada karşıdaki çok uyanık geldiZühal ablanın kızı anasınıfı öğretmeni ya adamın işine gelmiştir çocuklarına Hem bu yönden eğitimli Ve vicdanlı birini bulmuş olmak
Bunu da o kişi aklına sokmuştur muhtemelenKeşke bu kadar iyi niyetli, saf, vicdanli olmasaydi
Hic gözü açık degil
Yetimlere bakmak sevapmis
Ama gercekten unutmusum canim ya.Kaçaklardan biri de sendin
Doğru diyorsun zaten astımım var, zorlanabilirim zıplarken ama kızlara çok iyi olurYaptığın yürüyüş bence daha iyi canım, bunda baya nefes nefese kalabilirsin atlarken
Çocukların eğlenmesi için alınabilir, ben sanırım uzun süreli zıplayamamYa kuzenim almıştı kızlarıyla beraber zıplayıp evde hem Onlarla eğlenceli vakit geçirip hem kalori yakıyordu
Zayıflamaya da faydası var tabi ki yumuşak zemin olduğu için dizini de zorlamaz bence
Astimin varsa hic dusunme canim gercekten yirucu olur benceDoğru diyorsun zaten astımım var, zorlanabilirim zıplarken ama kızlara çok iyi olur
iki kizin icin iyi olurda minik yavruya tehlikeliDoğru diyorsun zaten astımım var, zorlanabilirim zıplarken ama kızlara çok iyi olur
Herkesin anlama dili farklı, bu yolda denenebilir aslındaAh ablam ahh başını sıvazlayacak halim yok demişsin bunu mu denesen acaba bazen beklenmedik tepkiler etki edebiliyor duygusal bir konuşma hazırlasan onu çok sevdiğini ve onun mutsuz olmaması için böyle davrandığını sakin sakin anlatsan bu hayatta o ve kardeşlerinden daha kıymetli bir şeyinin olmadığını hatırlatsan o da belki yumuşar
O menuye su an midem ben acim diye bagiryor kizlarrr
dolapta dondurma var seytan durtuyor beni
İşleri bitirdikten her odadan eşine resim atacak mısınSelammm canlar ben de yavaştan eve düzen veriyorum temizliğe giriştim. Bugün annem geldi çok şükür kavuştuk o çocukla ilgilenirken ben de artık temizligimi yapacağım bana terapi gibi geliyor şu an o kadar çok özlemişim ki
İnandım ayol, her zaman mı unutuyorsun sankiAma gercekten unutmusum canim ya.
Bildirmleri gorunce bugun gunlerden ne dedim cuma sandim bi an allaaahhh dedim
Dusun o kadar gunlere hakim degilim artik
Tv de dondurma reklamlari bana calisiyor su an.biyere gidip bisey almak yok :)
oh mis doya doya ic en güzeli :)Tv de dondurma reklamlari bana calisiyor su an.
1 koca limon dilimli su aldim geldim mutfaktan kosarak
Ben acikliyimdaİnandım ayol, her zaman mı unutuyorsun sanki
Demi ins keser beni.oh mis doya doya ic en güzeli :)
Yemeğim vardı ama o saatten sonra yemek yemek istemedim canım, salatalık ile geçiştirdimaksami yetistiremedim diye yazmistin sanki, acikmadiysan güzel canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?