- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #370.781
aman haaa gülüm ben kaç kere yaşadım sınıra gelip bıkkınlık yorgunluk mutsuzluk basıyor bilinç altının oyunlarına gelme , gelmeyelim biliyorsun bilinç altı kaybetmekten hoşlanmıyor o yüzden ruh halimizi bozuyoruzAlıntıları aldım sabah cevaplarım Insallah ıyı geceler durduk yere modum dustu niyeyse su 7 lerden 6 lara biran once ınseydım cok ıyı olacak sureklı pes etme noktasına geliyorum
gün boyu ha bire aklıma gelip duruyor her defasın da dua ediyorum rabbim gözünü açsın da kendi bıraksın diyeben yüksek konustum ama babasi sakince konustu cnm
Yazdiklarinin hepsinide soyledik
Sagolasin cnm
Dua ederseniz cok sevinirimadı merve
Gecmisii okumazsan diye etiket yapiyom cnm :)
ekim2009
o hatayı yapanımız çok ev iş çocuk eş için kendimizi boşlayıp hep onları önceliğimiz yaptığımız da , onların gözünde den düşüyoruz değerimiz bilinmiyor .. hah işte böyle gülüm sen kendine odaklan giyin bakımını yap yardıma gelenin de varmış artık bundan sonrası çok daha iyi olacak inşallahŞu an tam tersi hiç o kadar samimi değilim gayet dışardan biri gibi davranıyorum düzenli de yardıma bir abla geliyor Artık çok şükür keyfime bakacağım inaşallah ☺
Amin cnm sagolasingün boyu ha bire aklıma gelip duruyor her defasın da dua ediyorum rabbim gözünü açsın da kendi bıraksın diye
Geçmiş olsun canım,Ayy anlayabiliyorum seni benimki daha emekliyordu salona girdi ben de mutfakta uğraşıyordum bi baktım bi kırılma sesi geldi iki adımlık oda arası bana 1 km oldu sanki bitmedi eli ayağı kesildi başına bir şey düştü sandım iki saniyede milyon tane senaryo geldi aklıma neyse ki kutulu bir şekilde fincan takımı vardı onu çekeyim derken düşürmüş kırılanlar da kutuda kalmış Allahtan Sonra gelsin çocuk emniyet kilitleri
Bunu söylediyince yürüyüş yaparken sütyen takmadığım geldi aklıma, sanırım ondan böyle sarktılar.Trampolin zayiflamaya etkili ama rahim, göğüs sarkmasi icin iyi degil diye duymuştum cnm
Taşır bence, spor markasının üretimi, çocuklardan ziyade yetişkinler için olduğunu düşünüyorum.zıplamak için dizleri daha az yorar gibime geliyor , benim ilk aklıma ne geldi , bu beni taşır mı acep ….:))))))
Bunu duyduğuma sevindimŞu an tam tersi hiç o kadar samimi değilim gayet dışardan biri gibi davranıyorum düzenli de yardıma bir abla geliyor Artık çok şükür keyfime bakacağım inaşallah ☺
Günaydın kaptanım ve Günaydın herkeseGünaydın Kızlar
Yine tüm takım uykuda galiba
Bende 20 dk sonra bebeği eşime emanet edip yürüyüşe başlayacağımGünaydın kaptanım ve Günaydın herkeseBen erkenciyim,şu an kahve içiyorum. 20 dakikaya yürüyüşe gideceğim.
Evet kuzum sabah kahvaltıya vakit bulamadım işyerinde de yiyebileceğini tek şey poğaçaydı es geçtim o yüzdenaksami yetistiremedim diye yazmistin sanki, acikmadiysan güzel canim
misiri haslanmis sekildemi 1 tane yedin?
kek disinda iyi canim
güzel olmus canim, o nasil bi yürüyüs masallah
aksam kalabalik ama iyi, bakla yada bulgurmu olaymis tek sende sislik yapmiyormu?
bi günde sadece milföy yada makarna olsaymis iyi olurdu canim, gerisi güzel ama meyve gec saatte olmus
güzel olmus canim
güzl olmus canim, ama neden kahvalti yapmadin? iste oldugun icinmi?
olmamis canim, hem kömbe (benim bildigimse tabi ici kiymali hamur ici benim bildigim)
makarna, brovni, etli ekmek oh masallah
Yok canım oruç değildim de sabah işe gittim ya kahvaltı yapmadım tek öğün oldu o yüzdenvalla bebeler kayiflerine gore takiliyorlar canim. Allah kolaylik versin
salincagi cok sevid seninki
ekside olman guzel canim
haftaya eksiyle baslaman guzel canim
cok gibi cumadab bugune ama sen halledersin canim
regl buyuk etkendir canim cumaya kesin ekside olursun
aman dikkat gayet guzel gittin bu zamana kadar korumada da dikkat et canim
medyaya mi yukledin canim
ekside olman guzel canim
azmis artin canim dikkat edersen cymaya gider ekside guzel gelir eminim.
Seviye nasil gidiyor
zaten neden arti oldugunu yazmissin canim dikkat edersen cumaya guzel eksi gelir
yarin biwc ye bakar o zamab canim.
Haedersin dikkat et
hosgeldin abla. Ben hatice 29 yasindayim. Grubun enerjisiyle saglikla istedigin kilolara gelirsin ins
tebrikler canim ekside olman guzel
gercek bir eksi degilmi o zaman ama yinede eksidedirsin bence guzel canim
eksi andir
hosgeldin canim. İlk sayfada kurallaimizda sorularinin cevaplarini bulabilirsin. Hem birbirimizle hem diger takimlarla surekli yaris halindeyiz.
Ben hatice 29 yasinda 3 cimcime kizin annesiyim. Takimda 1 senedir bulunuyorum. İki ileri vir geri kilo veriyorum.
Ama 9. Takima gelmekle guzel karar vermissin.takim motivesiyle istedigin kiloya gelirsin ins
tebrikler canim guzel eksi cumaya daha guzel bir eksi geliyir demekki
artida degilsin ya canim cumaya eksiye gececeksin
kolay gelsin yazacaktim ama yazamadim. İyi dinlenmeler
kolay gelsin canim.
hayirli haberlerle gelin ins. Bizlere de sonuclari yazarsin burdan
ay bende paronayagim o konularda . camdan balkondan her baktigimda gormem lazim disari ciktiklarinda. Gerci bu sene birlikte girip birlikte cikiyoruz zaten disariya.
baya hafif bir gun olmus cok acikmadan atlatmissindir ins ama zor gibu
sagol canim neredeyse 3 aydir oturmamistik boyle iyi geldi
kacamakli bir gun olmus canim
misafir vardi gittiler hemen girip yazdim canim
gayet iyi canim. Sporunda masallahi var
kalabalik gibi ama gayet iyi bence canim. Sorda var
iyi dinlenmeler canim. Allah kolaylik versin. Bende iyiyim sukur bugun aile ozlemi giderdim.
kahve canim cekti
Burasi buz gibiydi bugun. Yarin dinlenirsin ins canim
makarna olmasa olurmus ama azmista afiyet olsun
uyku apnesimi acaba canim.
İns ketonun faydasini gorursunuz canim
bence gayet iyi canim
irucmuydun canim. Tek ogun yapmissin vence guzel menu
yorucu baya efor sarfedersin herhalde canim. Ama koycak yer sikinti baya buyuk gibi
oh hem hasret gider hem islerini yap canim. Kolay gelsin
evet canim olmadi.
Kombeninn ici bostu canim ekmek gibi.dusun ama yumusacik
Evet kuzum yaa bile bileBile bile spor yapmadım diyorsun yani
Sık artık dişini de seni mezun edelim artık
Aaa öylesi güzelmiş alsam ben deOnunki böyle korkuluklu filan değil canım dümdüz yuvarlak çember gibi bazanın altına filan koyuyordu
İnşallah faydasını görürsünüz canım şifa niyetine güzelce uyusun kuzucuk
Günaydın Kızlar
Günaydın kızlarGünaydın kaptanım ve Günaydın herkeseBen erkenciyim,şu an kahve içiyorum. 20 dakikaya yürüyüşe gideceğim.
GunaydinlarGünaydın Kızlar
sagol ablagün boyu hastane de koşturacaksınız bir de anestezi var allah kolaylık versin gülüm
Günaydın Kızlar
Günaydın kaptanım ve Günaydın herkeseBen erkenciyim,şu an kahve içiyorum. 20 dakikaya yürüyüşe gideceğim.
Günaydın kızlar
Gunaydın kızlar
Gunaydinlar
Günaydın kizlarr. Tabiki erkenciyim. Dün spor yapmadan yatmiyim dedim baya geçe kaldim. Çok uykusuzummm. Dün gün boyu sporu geceye bırakmayacağım diye çırpındım resmen ama olmadi çocuklar izin vermedi. Bi kahve içtim birazdan kahvaltı yapacağım. Kolay gelsin hepinize.
gunaydin kizlarGunaydın kızlar kotu bi gece gecirdk gene neyseki hava cok guzel icini aciyor insanin oglene dogru asagi inerim cocukla bakalm yemek olark ne yapicahmi bilmiyorm ama dolmalik biberlerim 10 gundur faln duruyor onlari yapmam gerkim artik belki kendiminkileri sebzeyle doldururm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?