Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Alıntıları aldım sabah cevaplarım Insallah ıyı geceler durduk yere modum dustu niyeyse su 7 lerden 6 lara biran once ınseydım cok ıyı olacak sureklı pes etme noktasına geliyorum
aman haaa gülüm ben kaç kere yaşadım sınıra gelip bıkkınlık yorgunluk mutsuzluk basıyor bilinç altının oyunlarına gelme , gelmeyelim biliyorsun bilinç altı kaybetmekten hoşlanmıyor o yüzden ruh halimizi bozuyoruz

ben yüksek konustum ama babasi sakince konustu cnm
Yazdiklarinin hepsinide soyledik

Sagolasin cnm

Dua ederseniz cok sevinirim adı merve

Gecmisii okumazsan diye etiket yapiyom cnm :)
ekim2009
gün boyu ha bire aklıma gelip duruyor her defasın da dua ediyorum rabbim gözünü açsın da kendi bıraksın diye

Şu an tam tersi hiç o kadar samimi değilim gayet dışardan biri gibi davranıyorum düzenli de yardıma bir abla geliyor Artık çok şükür keyfime bakacağım inaşallah ☺
o hatayı yapanımız çok ev iş çocuk eş için kendimizi boşlayıp hep onları önceliğimiz yaptığımız da , onların gözünde den düşüyoruz değerimiz bilinmiyor .. hah işte böyle gülüm sen kendine odaklan giyin bakımını yap yardıma gelenin de varmış artık bundan sonrası çok daha iyi olacak inşallah

Geçmiş olsun canım,
Benim korkularım o kadar geniş ki önlem alınabilecek gibi değil

Trampolin zayiflamaya etkili ama rahim, göğüs sarkmasi icin iyi degil diye duymuştum cnm
Bunu söylediyince yürüyüş yaparken sütyen takmadığım geldi aklıma, sanırım ondan böyle sarktılar.
Geçen yıl takıyordum oysaki, bu yıl nasıl aklıma gelmedi bilmiyorum

zıplamak için dizleri daha az yorar gibime geliyor , benim ilk aklıma ne geldi , bu beni taşır mı acep ….:))))))
Taşır bence, spor markasının üretimi, çocuklardan ziyade yetişkinler için olduğunu düşünüyorum.

Evet kuzum sabah kahvaltıya vakit bulamadım işyerinde de yiyebileceğini tek şey poğaçaydı es geçtim o yüzden

Yok canım oruç değildim de sabah işe gittim ya kahvaltı yapmadım tek öğün oldu o yüzden

Bile bile spor yapmadım diyorsun yani
Sık artık dişini de seni mezun edelim artık
Evet kuzum yaa bile bile
Ama dünden başladım haftasonuna kadar durmak yok

Onunki böyle korkuluklu filan değil canım dümdüz yuvarlak çember gibi bazanın altına filan koyuyordu

İnşallah faydasını görürsünüz canım şifa niyetine güzelce uyusun kuzucuk
Aaa öylesi güzelmiş alsam ben de

Günaydın Kızlar
Yine tüm takım uykuda galiba
Günaydın kaptanım ve Günaydın herkese Ben erkenciyim,şu an kahve içiyorum. 20 dakikaya yürüyüşe gideceğim.
Günaydın kızlar
Oooo kaptanım ne uykusu uyanalı 3 saat oldu evi derledim topladım bile

Günaydın kizlarr. Tabiki erkenciyim. Dün spor yapmadan yatmiyim dedim baya geçe kaldim. Çok uykusuzummm. Dün gün boyu sporu geceye bırakmayacağım diye çırpındım resmen ama olmadi çocuklar izin vermedi. Bi kahve içtim birazdan kahvaltı yapacağım. Kolay gelsin hepinize.

Gunaydın kızlar kotu bi gece gecirdk gene neyseki hava cok guzel icini aciyor insanin oglene dogru asagi inerim cocukla bakalm yemek olark ne yapicahmi bilmiyorm ama dolmalik biberlerim 10 gundur faln duruyor onlari yapmam gerkim artik belki kendiminkileri sebzeyle doldururm

gün boyu hastane de koşturacaksınız bir de anestezi var allah kolaylık versin gülüm
sagol abla
Günaydın Kızlar
Yine tüm takım uykuda galiba
Günaydın kaptanım ve Günaydın herkese Ben erkenciyim,şu an kahve içiyorum. 20 dakikaya yürüyüşe gideceğim.
Günaydın kızlar
Gunaydın kızlar
gunaydin kizlar
bugun bende erkenciyim
hazirliklarimi yapip cikicaz
ara ara girmeye calisirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…