- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #370.761
Sıkılaşma yapıyordur benceBen almistim bekarken biraz kullandm ama oyle zayiflama etkisi olmadi
Super cnm masallah ya
Tuvaletin getirdigi eksidir oda
Ayy aynen yaa
Wuuu bence deger hediye icin kendini tutmalisin. Ne guzel esin seni motive ediyor
Oo gitti gidiyorrr :)
Hosgeldin cnm biyerden baslamak onemli bence seneye cok daha iyi olucaksin ve iyiki katilmisim. Diyceksin :)
Bu arada ben pinar 27 yasindaym 10bucuk aylik zıpır bi oglum var hedef kiloma az kaldi insallah
Cok uzuldum abla insallah hayirlisi olur hakkinda ve vazgecer gercekten bazen elden dua etmek disinda bisey gelmez ya sanirm tam da o durum. Insallah bende edicem Allah hayirlisini nasip eylesin ya
7. Yolda canım bizimYazarim tabiki cnm. Insallah faydasi olur da sizde alirsiniz. Yorumlar cok guzeldi umutluyum bakalm. Sizde kac dis var biz 4 ledik daha anca:)
sağol canım inşallah ortalık düzelir de yine eskisi gibi oluruz yaBen almistim bekarken biraz kullandm ama oyle zayiflama etkisi olmadi belkide okadar cok zayiflama amacli bakamadm 10dk sonrasi cnm sıkılıp birakiyordm :) ama cocuklarn var onlar icinse eglenceli olabillr ve belki sen daha uzun durursan zayiflamadada etkisi olur.
Benmkini suan almanyadaki 7 yasindaki yegenm kullaniyor
Gozun aydin cnm baya rahatlarsin ah benim anacigimda gelebilse o bizi bekliyor bizde gidemiyorz bakalm hayirlisii
Insallah cnm sagol
inşallah canımvalla bebeler kayiflerine gore takiliyorlar canim. Allah kolaylik versin
salincagi cok sevid seninki
ekside olman guzel canim
haftaya eksiyle baslaman guzel canim
cok gibi cumadab bugune ama sen halledersin canim
regl buyuk etkendir canim cumaya kesin ekside olursun
aman dikkat gayet guzel gittin bu zamana kadar korumada da dikkat et canim
medyaya mi yukledin canim
ekside olman guzel canim
azmis artin canim dikkat edersen cymaya gider ekside guzel gelir eminim.
Seviye nasil gidiyor
zaten neden arti oldugunu yazmissin canim dikkat edersen cumaya guzel eksi gelir
yarin biwc ye bakar o zamab canim.
Haedersin dikkat et
hosgeldin abla. Ben hatice 29 yasindayim. Grubun enerjisiyle saglikla istedigin kilolara gelirsin ins
tebrikler canim ekside olman guzel
gercek bir eksi degilmi o zaman ama yinede eksidedirsin bence guzel canim
eksi andir
hosgeldin canim. İlk sayfada kurallaimizda sorularinin cevaplarini bulabilirsin. Hem birbirimizle hem diger takimlarla surekli yaris halindeyiz.
Ben hatice 29 yasinda 3 cimcime kizin annesiyim. Takimda 1 senedir bulunuyorum. İki ileri vir geri kilo veriyorum.
Ama 9. Takima gelmekle guzel karar vermissin.takim motivesiyle istedigin kiloya gelirsin ins
tebrikler canim guzel eksi cumaya daha guzel bir eksi geliyir demekki
artida degilsin ya canim cumaya eksiye gececeksin
kolay gelsin yazacaktim ama yazamadim. İyi dinlenmeler
kolay gelsin canim.
hayirli haberlerle gelin ins. Bizlere de sonuclari yazarsin burdan
ay bende paronayagim o konularda . camdan balkondan her baktigimda gormem lazim disari ciktiklarinda. Gerci bu sene birlikte girip birlikte cikiyoruz zaten disariya.
baya hafif bir gun olmus cok acikmadan atlatmissindir ins ama zor gibu
sagol canim neredeyse 3 aydir oturmamistik boyle iyi geldi
kacamakli bir gun olmus canim
misafir vardi gittiler hemen girip yazdim canim
gayet iyi canim. Sporunda masallahi var
kalabalik gibi ama gayet iyi bence canim. Sorda var
iyi dinlenmeler canim. Allah kolaylik versin. Bende iyiyim sukur bugun aile ozlemi giderdim.
kahve canim cekti
Burasi buz gibiydi bugun. Yarin dinlenirsin ins canim
makarna olmasa olurmus ama azmista afiyet olsun
uyku apnesimi acaba canim.
İns ketonun faydasini gorursunuz canim
bence gayet iyi canim
irucmuydun canim. Tek ogun yapmissin vence guzel menu
yorucu baya efor sarfedersin herhalde canim. Ama koycak yer sikinti baya buyuk gibi
oh hem hasret gider hem islerini yap canim. Kolay gelsin
evet canim olmadi.
Kombeninn ici bostu canim ekmek gibi.dusun ama yumusacik
bunu hep yapıyorum zaten kaptanİşleri bitirdikten her odadan eşine resim atacak mısın
iyi geceler canimBen yatıyorum hepinize iyi geceler Allah rahatlık versin
İyi geceler canimBen yatıyorum hepinize iyi geceler Allah rahatlık versin
bazne o ses herkese oluyo galiba.bidaki sefer dinleme sen o sesi31 mayıs pazar
Saat 11.00
Bı kucuk kase menemwn
Bir dilim peynir
Salatalık
Bir dilim den az fazla tb ekmek
Saat 19.00
Bir dilim pizza (yemeyecek tim evdekiler e yapmıstım esime kızgın olunca amann diye bı ses geldi gaipten yedım pısmanım)
6 kasık kabak yemegı
Bı kase sarımsaklı yogurt
Su 2 litre spor canım istemedi maalesef
guzel olmus31 Mayıs Pazar
10.00
2 yumurtalı kaşarlı yumurta
1.5 dilim tam tahıllı ekmek
17.00
1 kase siyez unlu sebze çorbası
Yarım dilim tam tahıllı ekmek
1 avuç tuzlu leblebi
Su 2.5 L
2 bardak bitki çayı
niye yemek felan yemedin abla1 Haziran Pazartesi
11:00=== 3 yk kabaklı yumurta
1 kk süzme peynir
Domates, salatalık, biber
17:30=== 6 adet salatalık
Su=== 2 lt
Spor=== 60 dk bantta yürüyüş *180 puan
60 dk kol lastiği ile egzersiz *180 puan
U UcanSupurge 360 puan
canim.senin menuler hep kacamakli oluyo1 haziran pazartesi
12.00
2 tane haşlanmış yumurta
5 tane yeşil zeytin
2dl beyaz peynir
salatalık donates
14.30
tereyağlı tarçınlı türk kahvesi
16.30
mais 1 tane
1dl kakaolu kek
19.00
2dl ton balıklı pizza
1 lt su
spor
yürüyüş 61dk (61 puan)
ip atlama 40 tane (8puan) U UcanSupurge
guzel olmus canim1 Haziran Cumartesi
11:30
2 yumurta, 2 ceviz
Domates ve salatalık
17:00
2 kepçe yoğurt çorbası
Bolca yeşil salata
2,5 lt su
225 dakika yürüyüş
475 puan U UcanSupurge
aksam bakla veya tavuk olmayabilirmis birinden biri1 haziran
11:15
2 haslanmıs yumurta
5 zeytin
Domates
Salatalık
Maydanoz
1kk peynir
2 dilim sucuk
5 badem
5 fındık
18:40
1 kase yogurt
5 yk bulgur
2 tavuk baget
5yk bakla
6 yk salata
4 fırında ceri domates
2 fırında biber
2 fırında sogan(çeri domates buyuklugunde)
Su :2 lt
Spor
40 dk yuruyus 120 puan
45 dk leslie 135 puan
255puan U UcanSupurge
aksamki.meyvelerin cok gec olmus bence saati1 haziran 2020
8:30
1 milföy
1 bardak yeşil çay
15:30
2 yk. yogurt
3yk.bezelye
3yk makarna
20:00
3yk bulgur pilavı
yarım köfte
3 yk yogurt
21:30
5,6 çilek
4 küçük erik
soda
su:yatana kadar 2,5 lt e tamamlarım
spor:şuan iş yorgunluğundan kalkamıyorum kalkabilirsem yapıp yazıcam
allah kolaylik versin canim.ben bi mazaya gidip cikana kadar nefessiez olcem saniyomyeni iş canım kalabalık ,o maskeler, basıklık baş agrısından vurucam kafamı duvara bırazdan
bende ondan supeleniyorum.belki makine verirler kontrol etmek icinUyku apnesi denen şey mi yoksa canım?
bende hep duamda allah iyi insanlarla karsilastirsin derimOda geldi aklima canim, Birde kendisi bile öyle düsünmüs olabilir yabanci cocuklarla iyi Anlasiyorum onlarlada anlasirim diye. Malesef ayni Evde olmak baska is yerinde ilgilenmek baskakendi kızım yada bacım gibi üzülürüm başkalarının kız evlatları için. Allahım hepsine merhametli vicdanlı eş cıkarsın karşılarına
İyi geceler canimbende kacayim artik herkese hayirli geceler
bizimde var ama ben bi kac dk dan fazla yapamiyorum.beynim.yerinden firliycak gibi oluyo basim agriyo sonra.kizim zipliyo bende icinde yaninda oturuyorum:)Kızlar BİM 'e trambolin geliyormuş
Bu konuda ki fikriniz nedir, zayıflama da etkili olur mu
Eki Görüntüle 2643167
gozun aydin canim.ne kadar kalicakSelammm canlar ben de yavaştan eve düzen veriyorum temizliğe giriştim. Bugün annem geldi çok şükür kavuştuk o çocukla ilgilenirken ben de artık temizligimi yapacağım bana terapi gibi geliyor şu an o kadar çok özlemişim ki
insallah ise yarar.ablam yegenime kullanmisti ve faydasini gormustu gercektenIyi aksamlar kizlar gene bol kosturmali birgun gecirsm yemek yapmama ragmen hic oturmadim ya
Neyseki yarin esim sabahci o calisinca daha kolay oluyor biyandan kahvalti derdim yok bi cocuk hep bende oluyor ama olsun oglende disari cikariyorm ztn geciyor zaman anlamadan. Bugun 3 saate yakim disardaydik. Bu arada kehribar kolyemiz geldi insallah faydasini goruruz :) baklm bu gece de uyancakmi merakla uyuycam bi alintilara bakayim da
bu ara bende oyleyim yaa.cok yavas gidiyo artik noye tartida gram.gittigini gorunce moralim bozuluyo.mezun olsamda listeyide etkilemesem diye dusunuyorum artikAlıntıları aldım sabah cevaplarım Insallah ıyı geceler durduk yere modum dustu niyeyse su 7 lerden 6 lara biran once ınseydım cok ıyı olacak sureklı pes etme noktasına geliyorum
insalalh sende kavusursun canim:)Ben almistim bekarken biraz kullandm ama oyle zayiflama etkisi olmadi belkide okadar cok zayiflama amacli bakamadm 10dk sonrasi cnm sıkılıp birakiyordm :) ama cocuklarn var onlar icinse eglenceli olabillr ve belki sen daha uzun durursan zayiflamadada etkisi olur.
Benmkini suan almanyadaki 7 yasindaki yegenm kullaniyor
Gozun aydin cnm baya rahatlarsin ah benim anacigimda gelebilse o bizi bekliyor bizde gidemiyorz bakalm hayirlisii
Insallah cnm sagol
aman sakin diycektimki limonlu su icmissin:)O menuye su an midem ben acim diye bagiryor kizlarrr
dolapta dondurma var seytan durtuyor beni
Trampolin zayiflamaya etkili ama rahim, göğüs sarkmasi icin iyi degil diye duymuştum cnmDoğru diyorsun zaten astımım var, zorlanabilirim zıplarken ama kızlara çok iyi olur
ben yüksek konustum ama babasi sakince konustu cnmAh ablam ahh başını sıvazlayacak halim yok demişsin bunu mu denesen acaba bazen beklenmedik tepkiler etki edebiliyor duygusal bir konuşma hazırlasan onu çok sevdiğini ve onun mutsuz olmaması için böyle davrandığını sakin sakin anlatsan bu hayatta o ve kardeşlerinden daha kıymetli bir şeyinin olmadığını hatırlatsan o da belki yumuşar
Sagolasin cnmuzuldum abla insallah hayirlisi olur hakkinda ve vazgecer gercekten bazen elden dua etmek disinda bisey gelmez ya sanirm tam da o durum. Insallah bende edicem Allah hayirlisini nasip eylesin
Onunki böyle korkuluklu filan değil canım dümdüz yuvarlak çember gibi bazanın altına filan koyuyorduYok yer kaplamıyor mu ama bende istiyorum ama yerim yok
İnşallah faydasını görürsünüz canım şifa niyetine güzelce uyusun kuzucukIyi aksamlar kizlar gene bol kosturmali birgun gecirsm yemek yapmama ragmen hic oturmadim ya
Neyseki yarin esim sabahci o calisinca daha kolay oluyor biyandan kahvalti derdim yok bi cocuk hep bende oluyor ama olsun oglende disari cikariyorm ztn geciyor zaman anlamadan. Bugun 3 saate yakim disardaydik. Bu arada kehribar kolyemiz geldi insallah faydasini goruruz :) baklm bu gece de uyancakmi merakla uyuycam bi alintilara bakayim da
önceki benle sen çok benziyoruz ondan biliyorum benim sonun da troidler bozuldu ameliyatla hepsi alındı sonra ufaktan hayır demeyi öğrenmeye ve değişmeye başladım o zamanlar 34 yaşındaydım 111 kiloydum :)Allah razi olsun.ne guzel ozetlemissin.sagol kardesim.
gün boyu hastane de koşturacaksınız bir de anestezi var allah kolaylık versin gülümunutmadan haber veriyim kizlar
yarin kizimin hastanede randevusu var
hastane uzak oldugu icin 3 tane randevuyu arka arkaya verdiler
anliycaginiz yarin tumgun hastanede olucam
anestesi yapip mr cekecekler
arkasindan kbb de var
ve arkasindan diyetisyenle var
haklısın böyle konularda kesin net kararlı olmak lazım değil mi ,sizin ki yine sizi dinlemiş darısı mefkuşumun kızına hayırlısıylaCanım bunun hata olduğunu eninde sonunda anlar diye düşünüyorum.
Çünkü bu diğer dengsizlikler gibi değil.
Irkı dini dili farklı olan birçok insanın evliliği sürebiliyor ama bu durum epey farklı.
Yaşı ilerledikçe hata olduğunu anlar bence.
Benim en küçük kızkardeşim de içkisi olan biri iken evlenmek istedi, "ben istersem bırakır" diyor üstlelik, "sen kimsin ki, sen istedin diye bırakacak" dedim, babasının adı (ilahiyatçı yazar) için bırakmamış.
"Beni direk sil hayatından, asla arama" dedim ve hepimiz aynı şeyi söyledik, bir süre ağladı zırladı ama bıraktı.
Geçen gün konuşuyorum, "onunla evlilik mantıklı değildi zaten" diyor
can dayanmıyor işte veriyor bir yerlerden patlağı bizde hep derler ya içe vuracağına dışa vursun iyi ki çıban olarak dışa vurmuş .. yok ya ne sıvazlıycan başını , hemen sizi ikna etmeye çabalar yok öyle yağma sen net olmaya devam et de gülüm kendine de olabildiğince dikkat et daha başka rahatsızlık çıkmasın allah korusunzaten bi yerden patlak veriyor cnm
Kolt altimda kocaman bi ciban cikmisti, kolumu oynatamiyodum evesigun sancisindan uyuyamadim, aksam patladida rahatladim
Evet uzuluyorum, sinir oluyorum ama gidip başını sivazlicak degilim
Önünde 2 yol var birini seçecek gerisi onun bilecegi iş
sagolun kizlar
Bu riski göze alamayiz cnm
zıplamak için dizleri daha az yorar gibime geliyor , benim ilk aklıma ne geldi , bu beni taşır mı acep ….:))))))Kızlar BİM 'e trambolin geliyormuş
Bu konuda ki fikriniz nedir, zayıflama da etkili olur mu
Eki Görüntüle 2643167
gözün aydınnnn darısı kalanımızaa:)Selammm canlar ben de yavaştan eve düzen veriyorum temizliğe giriştim. Bugün annem geldi çok şükür kavuştuk o çocukla ilgilenirken ben de artık temizligimi yapacağım bana terapi gibi geliyor şu an o kadar çok özlemişim ki
Şu an tam tersi hiç o kadar samimi değilim gayet dışardan biri gibi davranıyorum düzenli de yardıma bir abla geliyor Artık çok şükür keyfime bakacağım inaşallahCanım sana çok üzülüyorum, hatta üzüldüğüm bu konu ile ilgili mesajlarını görmezden gelmek istiyorum ama başaramıyorum.
Eşine kendini garanti gibi hissettirirsen, "senden vazgeçemem", "çocuklarımın babasısın", "seni seviyorum, senden vazgeçemem", felan gibi şeyleri hissettirirsen, eşin seni zaten garanti gördüğü için değişmek için asla uğraşmaz.
Bir gözünün kapıda olduğunu bilse sana bunları asla yapamaz.
Geçen Adil YILDIRIM dinliyorum, "erkeklerin avcı ruhunu canlı tutmazsanız sizi elde tutmak için çaba sarfetmez, değer de vermez, erkeklerin yapısı bu" diyor açık açık.
Naif kadını oynayarak sadece kaybediyorsun canım
Ne zaman kendin için bir adım atacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?