Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yazarim tabiki cnm. Insallah faydasi olur da sizde alirsiniz. Yorumlar cok guzeldi umutluyum bakalm. Sizde kac dis var biz 4 ledik daha anca:)
7. Yolda canım bizim
sağol canım inşallah ortalık düzelir de yine eskisi gibi oluruz ya
inşallah canım
İşleri bitirdikten her odadan eşine resim atacak mısın
bunu hep yapıyorum zaten kaptan

bazne o ses herkese oluyo galiba.bidaki sefer dinleme sen o sesi
31 Mayıs Pazar
10.00
2 yumurtalı kaşarlı yumurta
1.5 dilim tam tahıllı ekmek

17.00
1 kase siyez unlu sebze çorbası
Yarım dilim tam tahıllı ekmek
1 avuç tuzlu leblebi

Su 2.5 L
2 bardak bitki çayı
guzel olmus
niye yemek felan yemedin abla
canim.senin menuler hep kacamakli oluyo
1 Haziran Cumartesi
11:30
2 yumurta, 2 ceviz
Domates ve salatalık
17:00
2 kepçe yoğurt çorbası
Bolca yeşil salata
2,5 lt su

225 dakika yürüyüş
475 puan U UcanSupurge
guzel olmus canim
aksam bakla veya tavuk olmayabilirmis birinden biri
aksamki.meyvelerin cok gec olmus bence saati
yeni iş canım kalabalık ,o maskeler, basıklık baş agrısından vurucam kafamı duvara bırazdan
allah kolaylik versin canim.ben bi mazaya gidip cikana kadar nefessiez olcem saniyom
sizi hic dusunemiyorum bile
Uyku apnesi denen şey mi yoksa canım?
bende ondan supeleniyorum.belki makine verirler kontrol etmek icin
bende hep duamda allah iyi insanlarla karsilastirsin derim

Kızlar BİM 'e trambolin geliyormuş
Bu konuda ki fikriniz nedir, zayıflama da etkili olur mu

Eki Görüntüle 2643167
bizimde var ama ben bi kac dk dan fazla yapamiyorum.beynim.yerinden firliycak gibi oluyo basim agriyo sonra.kizim zipliyo bende icinde yaninda oturuyorum:)
gozun aydin canim.ne kadar kalicak
annen bebise bakarken sende kendine vakit ayirirsin ne guzel:)
insallah ise yarar.ablam yegenime kullanmisti ve faydasini gormustu gercekten
Alıntıları aldım sabah cevaplarım Insallah ıyı geceler durduk yere modum dustu niyeyse su 7 lerden 6 lara biran once ınseydım cok ıyı olacak sureklı pes etme noktasına geliyorum
bu ara bende oyleyim yaa.cok yavas gidiyo artik noye tartida gram.gittigini gorunce moralim bozuluyo.mezun olsamda listeyide etkilemesem diye dusunuyorum artik
insalalh sende kavusursun canim:)
O menuye su an midem ben acim diye bagiryor kizlarrr

dolapta dondurma var seytan durtuyor beni
aman sakin diycektimki limonlu su icmissin:)

ben yüksek konustum ama babasi sakince konustu cnm
Yazdiklarinin hepsinide soyledik
uzuldum abla insallah hayirlisi olur hakkinda ve vazgecer gercekten bazen elden dua etmek disinda bisey gelmez ya sanirm tam da o durum. Insallah bende edicem Allah hayirlisini nasip eylesin
Sagolasin cnm

Dua ederseniz cok sevinirim adı merve

Gecmisii okumazsan diye etiket yapiyom cnm :)
ekim2009

Yok yer kaplamıyor mu ama bende istiyorum ama yerim yok
Onunki böyle korkuluklu filan değil canım dümdüz yuvarlak çember gibi bazanın altına filan koyuyordu
İnşallah faydasını görürsünüz canım şifa niyetine güzelce uyusun kuzucuk

Allah razi olsun.ne guzel ozetlemissin.sagol kardesim.
önceki benle sen çok benziyoruz ondan biliyorum benim sonun da troidler bozuldu ameliyatla hepsi alındı sonra ufaktan hayır demeyi öğrenmeye ve değişmeye başladım o zamanlar 34 yaşındaydım 111 kiloydum :)

gün boyu hastane de koşturacaksınız bir de anestezi var allah kolaylık versin gülüm

haklısın böyle konularda kesin net kararlı olmak lazım değil mi ,sizin ki yine sizi dinlemiş darısı mefkuşumun kızına hayırlısıyla

can dayanmıyor işte veriyor bir yerlerden patlağı bizde hep derler ya içe vuracağına dışa vursun iyi ki çıban olarak dışa vurmuş .. yok ya ne sıvazlıycan başını , hemen sizi ikna etmeye çabalar yok öyle yağma sen net olmaya devam et de gülüm kendine de olabildiğince dikkat et daha başka rahatsızlık çıkmasın allah korusun

gözün aydınnnn darısı kalanımızaa:)

Şu an tam tersi hiç o kadar samimi değilim gayet dışardan biri gibi davranıyorum düzenli de yardıma bir abla geliyor Artık çok şükür keyfime bakacağım inaşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…