- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #370.801
Günaydın Kızlar
Yine tüm takım uykuda galiba
Günaydın kızlar
günaydın bayanlarGunaydın kızlar
günaydım canım, öğle vakti yapabilirsen daha iyi olur, öğlen uykusu varsaGünaydın kizlarr. Tabiki erkenciyim. Dün spor yapmadan yatmiyim dedim baya geçe kaldim. Çok uykusuzummm. Dün gün boyu sporu geceye bırakmayacağım diye çırpındım resmen ama olmadi çocuklar izin vermedi. Bi kahve içtim birazdan kahvaltı yapacağım. Kolay gelsin hepinize.
Günaydın canımGunaydın kızlar kotu bi gece gecirdk gene neyseki hava cok guzel icini aciyor insanin oglene dogru asagi inerim cocukla bakalm yemek olark ne yapicahmi bilmiyorm ama dolmalik biberlerim 10 gundur faln duruyor onlari yapmam gerkim artik belki kendiminkileri sebzeyle doldururm
Maşallah sanaYürüdüğümü yapıp duşumu aldım, limonlu sıcak suyumu da aldım geldim
Var mı sohbete gelen yoksa bende kaçayım mı
Bi de az yemeye alışınca mide küçülüyor. Birşeyleri fazla yeyince çok rahatsız ediyorDunku aksam yemegınden sonra bugun cok fenayım ben ya karnım gurul gurul midem bulanmakla agrımak arası sanırsın bogazıma kadar yemek var bir daha ac gozluluk yaparsam
Bende yesil cayımı aldım oturdum cayım bitene kadar ondan sonra temizlik yapmam lazım kac gundur evin yuzune bakmadımYürüdüğümü yapıp duşumu aldım, limonlu sıcak suyumu da aldım geldim
Var mı sohbete gelen yoksa bende kaçayım mı
Oda olabilir valla suan orta yerimden catlayacak gibiyim normalde her sabah tartılan ben moralim bozulmasın diye tartılmadım kesin artıdayımBi de az yemeye alışınca mide küçülüyor. Birşeyleri fazla yeyince çok rahatsız ediyor
Değilsindir ınsallah ama tartılmaman iyi olmus. Moralin bozulmaz. Beni nane çayı da rahatlatıyor, böyle durumlardaOda olabilir valla suan orta yerimden catlayacak gibiyim normalde her sabah tartılan ben moralim bozulmasın diye tartılmadım kesin artıdayım
Birazdan onuda demleyeyip içeyim aslında sakıza ıyı geliyorda sakız seviyede yok diye bılıyorumDeğilsindir ınsallah ama tartılmaman iyi olmus. Moralin bozulmaz. Beni nane çayı da rahatlatıyor, böyle durumlarda
Evet. Bende öyle biliyorumBirazdan onuda demleyeyip içeyim aslında sakıza ıyı geliyorda sakız seviyede yok diye bılıyorum
Geçmiş olsun canımDunku aksam yemegınden sonra bugun cok fenayım ben ya karnım gurul gurul midem bulanmakla agrımak arası sanırsın bogazıma kadar yemek var bir daha ac gozluluk yaparsam
Bugün kitap okuyup, video izleyeceğimBende yesil cayımı aldım oturdum cayım bitene kadar ondan sonra temizlik yapmam lazım kac gundur evin yuzune bakmadım
geçmiş olsun canım, tecrübe olduDunku aksam yemegınden sonra bugun cok fenayım ben ya karnım gurul gurul midem bulanmakla agrımak arası sanırsın bogazıma kadar yemek var bir daha ac gozluluk yaparsam
Bende yeşil çayımı bitirene kadar dinlenme modundayım, sonra tam gaz ev işi yapacam, hava çok berbat sıcak şimdidenBende yesil cayımı aldım oturdum cayım bitene kadar ondan sonra temizlik yapmam lazım kac gundur evin yuzune bakmadım
Ben uyumusum 10 a kadar sonrasinda ev isi kahvalti falan anca gelebildim.Günaydın Kızlar
Yine tüm takım uykuda galiba
Ohhhh keyif sendeBen uyumusum 10 a kadar sonrasinda ev isi kahvalti falan anca gelebildim.
aa keyif asıl bende 20 dk önce kalktım yataktanOhhhh keyif sende
guzel menu canim. Menunu yazarken saatlerinide eklersen daha iyi olur canim1 Haziran Pazartesi
1 akıtma az ballı
Peynir domates
Çay
Ara kahve
Akşam
1 kepçe mercimek
6 köfte 4 YK bulgur
45 dk yürüyüş
2.5 lt su
Sabahki pankekler olmasa iyi olurmus ama yinede guzel menu canim1 haziran p.tesi
Sabah 10.00
2 h.yumurta
2 dilim peynir
3 ince pankek ( çavdar ve t.bugday unundan)
Ara
Sütlü türk kahvesi
1/avuç k.cekirdegi
Akşam 18.30
2 çöp şişte adana
2 kaşarlı köfte
Su 2 litre
Spor 41 dk leslie 123
30 dk bölgesel 90
213 p @zsaracoglu
Bosver is falan yapma bugun sendeOhhhh keyif sende
O kuslar baska yer bulamiyorlar zatendün ben temizliğin çoğunu yaptım hava kapalıydı arada bir kez açtı mutfak camına da (çift kanat büyük kapı şeklin de) kuş mıçmıştek orayı silecektim tüm camı sildim 15 dk sonra tepe kısmına bile yağmur yağdı diğer camları iyi ki silmemişim hepsi yine battı yazın ortasın da bile cam silsem yağmur çiseliyor yavf bu mevsim de tabi yağar:)
aynen burası da öyle o yüzden yatakta debelendim kalkamadım 11 buçuğa kadar ,aslın da ben çok karanlık olmadan bulutlu havayı severim her şey bana daha canlı görünüyor o zaman :)O kuslar baska yer bulamiyorlar zaten
Bende ne zaman cam silsem mutlaka yagmur ciseler abla
Burasi nasil bulanik evin ici karanlik ,yagmur ciseliyor insanin ici daraliyor.
Yaz ne zaman gelecej acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?