Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın Kızlar
Yine tüm takım uykuda galiba
Günaydın kızlar
Gunaydın kızlar
günaydın bayanlar
günaydım canım, öğle vakti yapabilirsen daha iyi olur, öğlen uykusu varsa
Günaydın canım

Yürüdüğümü yapıp duşumu aldım, limonlu sıcak suyumu da aldım geldim
Var mı sohbete gelen yoksa bende kaçayım mı
Maşallah sana iki gündür evde pek bişey yapamadım evin canını okuyim biraz

Dunku aksam yemegınden sonra bugun cok fenayım ben ya karnım gurul gurul midem bulanmakla agrımak arası sanırsın bogazıma kadar yemek var bir daha ac gozluluk yaparsam
Bi de az yemeye alışınca mide küçülüyor. Birşeyleri fazla yeyince çok rahatsız ediyor

Yürüdüğümü yapıp duşumu aldım, limonlu sıcak suyumu da aldım geldim
Var mı sohbete gelen yoksa bende kaçayım mı
Bende yesil cayımı aldım oturdum cayım bitene kadar ondan sonra temizlik yapmam lazım kac gundur evin yuzune bakmadım

Bi de az yemeye alışınca mide küçülüyor. Birşeyleri fazla yeyince çok rahatsız ediyor
Oda olabilir valla suan orta yerimden catlayacak gibiyim normalde her sabah tartılan ben moralim bozulmasın diye tartılmadım kesin artıdayım

Oda olabilir valla suan orta yerimden catlayacak gibiyim normalde her sabah tartılan ben moralim bozulmasın diye tartılmadım kesin artıdayım
Değilsindir ınsallah ama tartılmaman iyi olmus. Moralin bozulmaz. Beni nane çayı da rahatlatıyor, böyle durumlarda

Dunku aksam yemegınden sonra bugun cok fenayım ben ya karnım gurul gurul midem bulanmakla agrımak arası sanırsın bogazıma kadar yemek var bir daha ac gozluluk yaparsam
Geçmiş olsun canım
Rahatlayana kadar çaylarla geçir istersen

Bende yesil cayımı aldım oturdum cayım bitene kadar ondan sonra temizlik yapmam lazım kac gundur evin yuzune bakmadım
Bugün kitap okuyup, video izleyeceğim
Tüm işleri dün yaptım, tabi bugün extra birşey çıkmazsa

geçmiş olsun canım, tecrübe oldu
Arkadaşların dediği gibi cay rahatlatır seni
Bende yeşil çayımı bitirene kadar dinlenme modundayım, sonra tam gaz ev işi yapacam, hava çok berbat sıcak şimdiden

1 Haziran Pazartesi
1 akıtma az ballı
Peynir domates
Çay
Ara kahve
Akşam
1 kepçe mercimek
6 köfte 4 YK bulgur
45 dk yürüyüş
2.5 lt su
guzel menu canim. Menunu yazarken saatlerinide eklersen daha iyi olur canim
Sabahki pankekler olmasa iyi olurmus ama yinede guzel menu canim

dün ben temizliğin çoğunu yaptım hava kapalıydı arada bir kez açtı mutfak camına da (çift kanat büyük kapı şeklin de) kuş mıçmıştek orayı silecektim tüm camı sildim 15 dk sonra tepe kısmına bile yağmur yağdı diğer camları iyi ki silmemişim hepsi yine battı yazın ortasın da bile cam silsem yağmur çiseliyor yavf bu mevsim de tabi yağar:)

O kuslar baska yer bulamiyorlar zaten

Bende ne zaman cam silsem mutlaka yagmur ciseler abla
Burasi nasil bulanik evin ici karanlik ,yagmur ciseliyor insanin ici daraliyor.
Yaz ne zaman gelecej acep

O kuslar baska yer bulamiyorlar zaten

Bende ne zaman cam silsem mutlaka yagmur ciseler abla
Burasi nasil bulanik evin ici karanlik ,yagmur ciseliyor insanin ici daraliyor.
Yaz ne zaman gelecej acep
aynen burası da öyle o yüzden yatakta debelendim kalkamadım 11 buçuğa kadar ,aslın da ben çok karanlık olmadan bulutlu havayı severim her şey bana daha canlı görünüyor o zaman :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…