Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

aynen burası da öyle o yüzden yatakta debelendim kalkamadım 11 buçuğa kadar ,aslın da ben çok karanlık olmadan bulutlu havayı severim her şey bana daha canlı görünüyor o zaman :)
olsun abla yat bosver iyi olmus.
Hava biraz acildi burda cimcimem de uyudu bende kahve iciyorum
"Ohhh keyif sende" diyecektim ki Dream00 söylemiş
bugun isleri ustun koru yaptimda o yuzden keyf bende

Bende arefe günü sildim, bitti.Yarım saat sürmeden şakır şakır yağmur yağdı.

olsun abla yat bosver iyi olmus.
Hava biraz acildi burda cimcimem de uyudu bende kahve iciyorum
bugun isleri ustun koru yaptimda o yuzden keyf bende
şifa olsun gülüm , ben de öğle eşim geldi yedi içti ortalığı bir tur dağıttı , topladım her yeri mutfağa geçtim şimdi çayım soğumuş ısıtayım az içip yemeğe girişicem

Bende arefe günü sildim, bitti.Yarım saat sürmeden şakır şakır yağmur yağdı.
ben de bayram öncesi hafta sildim üzerine kaç kere yağdı :)
yağsın gülüm bol bol varsın cam batsın ne olacak , bereket toprağı beslesin yağmur ki ,yaza sebzemiz meyvemiz bol ucuz olsun :))))

Kizlar parka ciktmm oglanla firsat bu firsat gecmis yapcm. Aksama dolma var menumde az yiyip yanina cacik ekliycem bakalm. Artim oldugu gbi duruyor cunku
ben en son yaptığım sarma dolmayı ki minnacık yapmıştım yarısı süründü ben de yemiyorum yarım saat önce çöpe döktüm yaa içim acıdı bir daha yapmıycam dolma sarma
gülüm önden cacığı ye sonra az dolmanı sonra yine cacık miden şişsin o zaman çok yiyemezsin

havanın yağışlı olmasının şu an benim için iyi olmayan yanı benim sıpa dışarı çıkamıyor çenesi düştü 2 gündür yok sınavı kazanırsa ayfon mu ne onu istiyor, pahalı bir şeymiş , hiç anlamam bile, babam ehliyete yazdırmaz ki v.s. diyor adam yazdıracam yazın diyor , sınavı kazan telefonu alacam diyor ,bu inanmayıp gelip bana kurgu yapıyor bıktım telefon ehliyet lafı duymaktan bir de bisiklet yaptırma mevzumuz var yarına kalmış yok şu parçası yok bu parçası diyor oyyy oyy ne gereksiz konuşmalar dinliyorum sabırla yoruldum, evden kaçasım var

kolay gelsin abla.
Ne pisiriceksin
ins ablam
sağ ol gülüm 2 kabak vardı karnıyarığını yapacaktım bir çıkardım ki ikisinin de yarısı kötü olmuş mefta , kıyma bol biber sarımsak domatesle pişirip makarnaya sos gibi yapmaya karar verdim , kıyma çözüldü çünkü
bana da yeşilliğim var baya bol salata üstüne bir protein eklerim ama ne olur karar vermedim ton balığı yada küçük parça haşlama tavuk olabilir erinmezsem :)

Selam hanımlar dun cok yogundum dısarı cıktım goz muayenesi olmam gerekiyordu kız kardesımın dugunu olacak ona gelınlık baktık bugun de yolculuk yapacağımız ıcın hazırlık yaptım. Su an yoldayız ailemin yanına memlekete gidiyoruz bir ay kalıcaz nasipse aksi durum olmaz sa. Alıntılarıma cevap veremedim yarın normal yasantı ma donerim ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…