- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #370.821
Neyi canımEkmek yerine yedim canim.
"Ohhh keyif sende" diyecektim kiBen uyumusum 10 a kadar sonrasinda ev isi kahvalti falan anca gelebildim.
Sendeki keyif hiç birimizde yok zatenaa keyif asıl bende 20 dk önce kalktım yataktan
Tam buğday ve çavdar karışımından pankek yapmıştım. 20 tane falan çıktı 3 tanesini ekmek yerine yedim.Neyi canım
olsun abla yat bosver iyi olmus.aynen burası da öyle o yüzden yatakta debelendim kalkamadım 11 buçuğa kadar ,aslın da ben çok karanlık olmadan bulutlu havayı severim her şey bana daha canlı görünüyor o zaman :)
bugun isleri ustun koru yaptimda o yuzden keyf bende
Bende arefe günü sildim, bitti.Yarım saat sürmeden şakır şakır yağmur yağdı.dün ben temizliğin çoğunu yaptım hava kapalıydı arada bir kez açtı mutfak camına da (çift kanat büyük kapı şeklin de) kuş mıçmıştek orayı silecektim tüm camı sildim 15 dk sonra tepe kısmına bile yağmur yağdı diğer camları iyi ki silmemişim hepsi yine battı yazın ortasın da bile cam silsem yağmur çiseliyor yavf bu mevsim de tabi yağar:)
darısı sizinkilerin büyümesine :)Sendeki keyif hiç birimizde yok zaten
Tek çocuk, büyümüşte zaten, Maşaallah
şifa olsun gülüm , ben de öğle eşim geldi yedi içti ortalığı bir tur dağıttı , topladım her yeri mutfağa geçtim şimdi çayım soğumuş ısıtayım az içip yemeğe girişicemolsun abla yat bosver iyi olmus.
Hava biraz acildi burda cimcimem de uyudu bende kahve iciyorum
bugun isleri ustun koru yaptimda o yuzden keyf bende
ben de bayram öncesi hafta sildim üzerine kaç kere yağdı :)Bende arefe günü sildim, bitti.Yarım saat sürmeden şakır şakır yağmur yağdı.
bu gün bile gider gülüm yarına eksi gelmeye başlarKizlar bu arada dun tartilmamistim sabah tartildim yazmayi unuttum
Cuma 68
Pazartesi 68.4
Dunku yediklerimin etkisi buyuk ihtimalle cumaya gider
ben en son yaptığım sarma dolmayı ki minnacık yapmıştım yarısı süründü ben de yemiyorum yarım saat önce çöpe döktüm yaa içim acıdı bir daha yapmıycam dolma sarmaKizlar parka ciktmm oglanla firsat bu firsat gecmis yapcm. Aksama dolma var menumde az yiyip yanina cacik ekliycem bakalm. Artim oldugu gbi duruyor cunku
kolay gelsin abla.şifa olsun gülüm , ben de öğle eşim geldi yedi içti ortalığı bir tur dağıttı , topladım her yeri mutfağa geçtim şimdi çayım soğumuş ısıtayım az içip yemeğe girişicem
ins ablambu gün bile gider gülüm yarına eksi gelmeye başlar
sağ ol gülüm 2 kabak vardı karnıyarığını yapacaktım bir çıkardım ki ikisinin de yarısı kötü olmuş mefta , kıyma bol biber sarımsak domatesle pişirip makarnaya sos gibi yapmaya karar verdim , kıyma çözüldü çünkükolay gelsin abla.
Ne pisiriceksin
ins ablam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?