- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #370.841
ins fayda gorursun canim. İnstada bende hep goruyorum cogu kisi memnun gibi
bence gayet guzel gidiyorsun. Seviyeye yeniden basladigin icin yeni yeme duzeni anca canim. Bence kilon bi anda inmeye baslayacak
iyi geceler canim
Amin cnm insallah sagol :)Onunki böyle korkuluklu filan değil canım dümdüz yuvarlak çember gibi bazanın altına filan koyuyordu
İnşallah faydasını görürsünüz canım şifa niyetine güzelce uyusun kuzucuk
Ne yedinki kizzDunku aksam yemegınden sonra bugun cok fenayım ben ya karnım gurul gurul midem bulanmakla agrımak arası sanırsın bogazıma kadar yemek var bir daha ac gozluluk yaparsam
Ohh abla hayat sendee :)aa keyif asıl bende 20 dk önce kalktım yataktan
ben en son yaptığım sarma dolmayı ki minnacık yapmıştım yarısı süründü ben de yemiyorum yarım saat önce çöpe döktüm yaa içim acıdı bir daha yapmıycam dolma sarma
gülüm önden cacığı ye sonra az dolmanı sonra yine cacık miden şişsin o zaman çok yiyemezsin
havanın yağışlı olmasının şu an benim için iyi olmayan yanı benim sıpa dışarı çıkamıyor çenesi düştü 2 gündür yok sınavı kazanırsa ayfon mu ne onu istiyor, pahalı bir şeymiş , hiç anlamam bile, babam ehliyete yazdırmaz ki v.s. diyor adam yazdıracam yazın diyor , sınavı kazan telefonu alacam diyor ,bu inanmayıp gelip bana kurgu yapıyor bıktım telefon ehliyet lafı duymaktan bir de bisiklet yaptırma mevzumuz var yarına kalmış yok şu parçası yok bu parçası diyor oyyy oyy ne gereksiz konuşmalar dinliyorum sabırla yoruldum, evden kaçasım var
Selam canlar ❤ bir süre çok gozukmeyecegim ev 56 her yeri döktüm çok ince temizlik var ve kolay kolay da bitecege benzemiyorben bittim ama
Selam hanımlar dun cok yogundum dısarı cıktım goz muayenesi olmam gerekiyordu kız kardesımın dugunu olacak ona gelınlık baktık bugun de yolculuk yapacağımız ıcın hazırlık yaptım. Su an yoldayız ailemin yanına memlekete gidiyoruz bir ay kalıcaz nasipse aksi durum olmaz sa.Alıntılarıma cevap veremedim yarın normal yasantı ma donerim ınsallah
Bende yürüyerek çarşıya çıktım, çok uzak mesafe değil ama çok yoruldum.
Halsiz halsiz oturuyorum şimdi
Buraya yazacak mecalim bile yok
amin ablagözün aydınnnn darısı kalanımızaa:)
bundan sonra dikkat edersen cumaya giderKizlar bu arada dun tartilmamistim sabah tartildim yazmayi unuttum
Cuma 68
Pazartesi 68.4
Dunku yediklerimin etkisi buyuk ihtimalle cumaya gider
Sağol canım inşallahKolay gelsin kirkliyorsun evi rahat edersn baya bir sure
Ne guzel cnm guzel gecer zamaniniz insallah annenlerle
Keske yormasaydn okadar kendini kaptanim hava sicak ondanda oyle olmussundur belki.
oh ne güzelaa keyif asıl bende 20 dk önce kalktım yataktan
tr de çok berbat ya, kendi camlarıö geldi aklımadün ben temizliğin çoğunu yaptım hava kapalıydı arada bir kez açtı mutfak camına da (çift kanat büyük kapı şeklin de) kuş mıçmıştek orayı silecektim tüm camı sildim 15 dk sonra tepe kısmına bile yağmur yağdı diğer camları iyi ki silmemişim hepsi yine battı yazın ortasın da bile cam silsem yağmur çiseliyor yavf bu mevsim de tabi yağar:)
yaptım canım mecbur oturdum şimdi çay içiyorumBosver is falan yapma bugun sende
Kizlar bu arada dun tartilmamistim sabah tartildim yazmayi unuttum
Cuma 68
Pazartesi 68.4
Dunku yediklerimin etkisi buyuk ihtimalle cumaya gider
cocuklar hep bişeyler istiyorhavanın yağışlı olmasının şu an benim için iyi olmayan yanı benim sıpa dışarı çıkamıyor çenesi düştü 2 gündür yok sınavı kazanırsa ayfon mu ne onu istiyor, pahalı bir şeymiş , hiç anlamam bile, babam ehliyete yazdırmaz ki v.s. diyor adam yazdıracam yazın diyor , sınavı kazan telefonu alacam diyor ,bu inanmayıp gelip bana kurgu yapıyor bıktım telefon ehliyet lafı duymaktan bir de bisiklet yaptırma mevzumuz var yarına kalmış yok şu parçası yok bu parçası diyor oyyy oyy ne gereksiz konuşmalar dinliyorum sabırla yoruldum, evden kaçasım var
a.selam canım, kolay gelsinSelam canlar ❤ bir süre çok gozukmeyecegim ev 56 her yeri döktüm çok ince temizlik var ve kolay kolay da bitecege benzemiyorben bittim ama
A.selam canım, hayırlı yolculuklar ailenle güzel vakit geçir inşSelam hanımlar dun cok yogundum dısarı cıktım goz muayenesi olmam gerekiyordu kız kardesımın dugunu olacak ona gelınlık baktık bugun de yolculuk yapacağımız ıcın hazırlık yaptım. Su an yoldayız ailemin yanına memlekete gidiyoruz bir ay kalıcaz nasipse aksi durum olmaz sa.Alıntılarıma cevap veremedim yarın normal yasantı ma donerim ınsallah
A.selam canım kolay gelsinSelam millet sabahtan beri hazırlık yapıyorum akşama misafirim var yarın babamın kontrolü var Burda bugün bizde kalıp yarın dönecekler annemle çok görünmezsem merak etmeyin
Maviyle sari arasinda kararsiz kaldim :)) ama daha cok maviyim heraldeVücut şekline göre aralıklı oruç
AblacımmmSlm millet
Bugun mutfakta yemek yaparken benim kiz geldi sarildi, anne seni cok ozledim diye
Seni sevdiğimizi, seni düşündüğümuzu biliyosun dimi dddim. Biliyorum dedi
Aklin basina geldimi dedim
Niye öyle soyluyorsun dedi
Bende uzatmadim
Morali yerindeydi
Heralde fikrinde sabit olsaydi böyle davranmazdi diye düşünüyorum
Insallah diyelim
Dualariniz, güzel dilekleriniz, niyetleriniz icin hepinize cok tesekkur ederim
a.selam abla hadi inşallah aklı başına gelmiştirSlm millet
Bugun mutfakta yemek yaparken benim kiz geldi sarildi, anne seni cok ozledim diye
Bende uzatmadim
Morali yerindeydi
Insallah diyelim
Ortası nedir acaba, bi öyle bi böylemi yapsanMaviyle sari arasinda kararsiz kaldim :)) ama daha cok maviyim heralde
Hertarafim birden sisiyor benim :))
guzel menu abla afiyet olsunsağ ol gülüm 2 kabak vardı karnıyarığını yapacaktım bir çıkardım ki ikisinin de yarısı kötü olmuş mefta , kıyma bol biber sarımsak domatesle pişirip makarnaya sos gibi yapmaya karar verdim , kıyma çözüldü çünkü
bana da yeşilliğim var baya bol salata üstüne bir protein eklerim ama ne olur karar vermedim ton balığı yada küçük parça haşlama tavuk olabilir erinmezsem :)
kolay gelsin canim temizlik candir. Cok yorma kendin buralarada ugra yinedSelam canlarbir süre çok gozukmeyecegim ev 56 her yeri döktüm çok ince temizlik var ve kolay kolay da bitecege benzemiyor ben bittim ama
sen hergun yuruyus yapiyorsun alinda . sicakmiydi omuetkiledi acaba. Simdi nasiksinBende yürüyerek çarşıya çıktım, çok uzak mesafe değil ama çok yoruldum.
oh masallah ne guzel. Bol muhabbetiniz olsun iyi vakitler gecirin canim.Selam millet sabahtan beri hazırlık yapıyorum akşama misafirim var yarın babamın kontrolü var Burda bugün bizde kalıp yarın dönecekler annemle çok görünmezsem merak etmeyin
gule gule kirlen canim temizlik candirOfff şükür aşağa oturdum, en azından temizlik candır yorulmaya değer
bende maviyim sanirim heryerim ayni kilo alir benimdeVücut şekline göre aralıklı oruç
aynen spor olmadan kilo 10 gittiyse 5 gitti gibi gorunuyorTartıdaki rakam değil, aynadaki görüntü önemli
ay hadi ins ablacim.Slm millet
Bende uzatmadim
Morali yerindeydi
Insallah diyelim
Vücut şekline göre aralıklı oruç
Gayet guzel canim2 Haziran Salı
11:30
Bir dilim beyaz peynir ile 2 yumurtadan yağsız omlet
2 ceviz
Domates, salatalık
17:00
3 köfte ile bol yeşil salata
2 lt su şimdilik
Sporu daha sonra yazacağım
kolay gelsin canim.bende bi el atmam.lazim evime artik.yun yastiklar felan yikanacak hava guzelken halletmem lazimSelam canlarbir süre çok gozukmeyecegim ev 56 her yeri döktüm çok ince temizlik var ve kolay kolay da bitecege benzemiyor ben bittim ama
sicakta yoruyo insani ablaBende yürüyerek çarşıya çıktım, çok uzak mesafe değil ama çok yoruldum.
oh ne guzelSelam millet sabahtan beri hazırlık yapıyorum akşama misafirim var yarın babamın kontrolü var Burda bugün bizde kalıp yarın dönecekler annemle çok görünmezsem merak etmeyin
bende 24 saat yapmam.gerek ozamanVücut şekline göre aralıklı oruç
cok sevindim abla insallah hatasini anlamistirda vaz gecmistirSlm millet
Bende uzatmadim
Morali yerindeydi
Insallah diyelim
uyku apnesı geldı benimde aklıma canımkizim gece uykusunda 4 5 saniye nefes almiyo bide horluyo
bide burnu kaniyo kbb ye onun icin gidecez
diyetisyenede keto diyeti icin
aman abla dikkat et Sagligin hersey gerı geliyorda saglık gerı gelmiyorzaten bi yerden patlak veriyor cnm
Kolt altimda kocaman bi ciban cikmisti, kolumu oynatamiyodum evesigun sancisindan uyuyamadim, aksam patladida rahatladim
Evet uzuluyorum, sinir oluyorum ama gidip başını sivazlicak degilim
Önünde 2 yol var birini seçecek gerisi onun bilecegi iş
gozun aydın canim kolay gelsinSelammm canlar ben de yavaştan eve düzen veriyorum temizliğe giriştim. Bugün annem geldi çok şükür kavuştuk o çocukla ilgilenirken ben de artık temizligimi yapacağım bana terapi gibi geliyor şu an o kadar çok özlemişim ki
normalde pek yapmıyordu ama bu sefer yaptıaksam kalabalik ama iyi, bakla yada bulgurmu olaymis tek sende sislik yapmiyormu?
Insallah canım ama cok zorlanıyorumolacak canim sen yeterki pes etmeiyi geceler
ıyı basladim bakalım canım insallah devamında ıyı gelırazmis artin canim dikkat edersen cymaya gider ekside guzel gelir eminim.
Seviye nasil gidiyor
cok sevındım canım bizde baya oldu oturmayalısagol canim neredeyse 3 aydir oturmamistik boyle iyi geldi
baya sisirdi canım benı daha bu kadar cok yememkalabalik gibi ama gayet iyi bence canim. Sorda var
Insallah canım bakalım cumaya ne olacakbence gayet guzel gidiyorsun. Seviyeye yeniden basladigin icin yeni yeme duzeni anca canim. Bence kilon bi anda inmeye baslayacak
sen sporu yapıp Kacamak yapmadın mı guzel gıdıyor aslında canımbu ara bende oyleyim yaa.cok yavas gidiyo artik noye tartida gram.gittigini gorunce moralim bozuluyo.mezun olsamda listeyide etkilemesem diye dusunuyorum artik
haklısın abla ama hep bu noktada yasıyorum bıkkınlıgı 6 lara inmeyi basarırsam tıkır tıkır inecek onuda biliyorumaman haaa gülüm ben kaç kere yaşadım sınıra gelip bıkkınlık yorgunluk mutsuzluk basıyor bilinç altının oyunlarına gelme , gelmeyelim biliyorsun bilinç altı kaybetmekten hoşlanmıyor o yüzden ruh halimizi bozuyoruz
ohh ne guzel canım bende anca yatak odası ile cocuk odasını halledebıldım bugunGeçmiş olsun canım
Rahatlayana kadar çaylarla geçir istersen
Bugün kitap okuyup, video izleyeceğim
Tüm işleri dün yaptım, tabi bugün extra birşey çıkmazsa
cok fena yoruldum bende bugungeçmiş olsun canım, tecrübe oldu
Arkadaşların dediği gibi cay rahatlatır seni
Bende yeşil çayımı bitirene kadar dinlenme modundayım, sonra tam gaz ev işi yapacam, hava çok berbat sıcak şimdiden
gozun aydın canımSelam millet sabahtan beri hazırlık yapıyorum akşama misafirim var yarın babamın kontrolü var Burda bugün bizde kalıp yarın dönecekler annemle çok görünmezsem merak etmeyin
Vücut şekline göre aralıklı oruç
Sağlıklı detoks
Tartıdaki rakam değil, aynadaki görüntü önemli
hepsine tek tek bakayım bakalımGöbek nasıl erir
abla cok sevındım insallah aklı basına gelmıstırSlm millet
Bende uzatmadim
Morali yerindeydi
Insallah diyelim
Gecmıs olsun canim Allah dınlendırsınslm kizlar
bizim randevular bitti simdi eve donuyoruz
kafamin sag tarafi oyle bi agriyoki sanki bicak saplanip cikiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?