Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

slm kizlar
bizim randevular bitti simdi eve donuyoruz
kafamin sag tarafi oyle bi agriyoki sanki bicak saplanip cikiyo
Ne yaptınız kuzum doktor ne dedi

Sende mi bacaklarından alıyorsun kiloyu

çok iyi afiyet olsun
galetalar çok olmuş. Kurabiye de olmasa daha iyi olurdu. Afiyet olsun
çok iyi . Afiyet olsun

Lütfen kırılma ama ben menülerini pek beğenmiyorum canım
Her menünde muhakkak bi kaçamak var
Hele bugünkü menün tamamen sağlıksız
Kalori hesabıyla vermeye çalışıyorsan bile bu menülerle verdiğin kilo sağlıklı olmayacak ne yazık ki
Anlıyorum bir anda kesmek istemiyorsun herşeyi ama bu şekilde kendini sağlıklı beslenmeye adapte edemezsin
Önceliğin sağlıklı beslenmek olsun kilo vermek sonra zaten gelecektir

Ben üst bacağımdan kilo alırım en çok
O zaman benim 24 saatlik olanı mı yapmam gerek
evet canım
slm kizlar
a.selam canım, çok şükür nasıl geçti?
bende 24 saat yapmam.gerek ozaman
o bölgedeyse sorun evet canım
cok fena yoruldum bende bugun
Dinlen şimdi canım
inş tez vakit çağırırlar,
Leslie denesen?
Kızlar burada biz 45-48 derece sıcaklık gördüğümüz için 28-30 derece bize bahar havası gibi geliyor.
Sıcaktan etkilemedim de ishal olduğum için halsizlik yaşadım sanırım
Bayılırım herhalde ben o sıcaklarda, alışık olduğun için evet ishaldendir vücut susuz kalmıştır, geçmiş olsun
Boyle bakınca bende hersey var gıbı kollar bıngıl bıngıl yanlar var bacaklar var biraz gobek gitti sadece
ozaman sanırım hepsinden yapmak lazım arayla
Hoşgeldin canım, sürekli katılım sağlayıp düzenli menü yazarsan koşa sürede inş hedefine ulaşırsın

Selam canlar ❤ bir süre çok gozukmeyecegim ev 56 her yeri döktüm çok ince temizlik var ve kolay kolay da bitecege benzemiyor ben bittim ama
canını çıkarmadan yap gülüm arkamızdan kovalayan yok nasıl olsa ,allah kolaylık versin
kız senin anneler yeni gelmedi mi hemen işe güce mi giriştiniz hay maşallah hızlısınız ya:))

kız kardeşin evleniyor demek hayırlı uğurlu olsun rabbim yüzünüzün akıyla tamamına erdirsin , ne güzel yorgunluklar böyle koşturmaca gidip gelmeler her anının tadını çıkarın

benim oğlanın konuştuğu pek görülmez ona şaşırıyorum ya bir de ,sıkıntı diline vurdu oğlanın
bunlara 2 ay daha dolma yapmam yine de özlemezler ya gerçi cins anacım benimkiler :)

Selam millet sabahtan beri hazırlık yapıyorum akşama misafirim var yarın babamın kontrolü var Burda bugün bizde kalıp yarın dönecekler annemle çok görünmezsem merak etmeyin
ne güzel en değerlisinden misafirlerin , inşallah yarın babanın kontrollerin de her şey yolun da çıkar gülüm

çooook zengin olup bir ada alıcam hayattan ve hayatındakilerden yorulanlara nefes alma kampı yapıcam canı istemeyen kimseyi görmeden denizin ormanın tadını çıkaracak yemek iş çamaşır derdi olmayacak hepsi yapılacak ve her şey bedavaaaa
hatta aileyle sonra kötü olunmasın diye özel tim kurucam evinden kaçırıldı süsü verilip adaya getirilecek yorgun hatunlar ilk gurupta sen de varsın
hayali bile güzel yaaa

ayy hadi inşallah inşallahhhh fikri değişmeye başlıyordur mefkuşum bu gün duyduğum en güzel haber , gözüm doldu yaaaa , inşallah daha da iyi olacak kendi tam farkına varıp bırakacak sonra da hep gelip sana sarılacak

sonradan ahh niye bıktım ki diyip pişman olmak yerine şimdi dayan gülüm bir iki güne o his geçecek her bıkkınlık bezginlik hissettiğin de hemen duruş pozisyonunu dikleştir omuzlar dik baş hafif yukarı derin nefes al ben enerjiyim gücün ta kendisiyim de ve gülümse anın da işe yarar

slm kizlar
tüm gün hastane de kapalı ortamda koşturunca başın kaldırmadı tabi , çok geçmiş olsun inşallah dinlenince hemen geçer, ee doktor ne dedi kızın için emarda bir şey çıktı mı yada sonuçlar başka güne mi kaldı ne oldu , bende her şeyi merak ediyorum yavff sorup duruyorum

bir gece yatıracaklar o zaman uyku apnesi var mı bakmak için eşim de yatmıştı 1 gece uyku merkezinde

Ay bu ne güzel bi hayal böyle diyoruz ama ben yavruları bırakıp gidememki aklım kaldır rahat edemem

hah sonun da forum olarak doldurmuşsun gülümmm hoş geldin
burada bizimle hem fazla kiloyu halledersin , hem de o arada duygusal açlığa sebep olan her şeyi çözersin inşallah gülüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…