Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kizlar alintilar gecms vs yarn bakcam artk cocuk canimizi okuyor cok huysuz acayip uykusu var 2 saatir uyutcam diye ugrasiyorm ki uyuyor ama kivranip kaynasiypr kendni uyandiriyor. Kackez uyudu uyandi acaba sallanirken yada disarda yel alip gazmi oluyor cnku cok da osuruyor yoksa yeni disler gelck onlarinmi agrisi cnku surekli bisiler kemirmek istiyor agiz salyalari devam bilmiyorm ama cok usandirdi ya. Neyse saglik olsun insallah gecicek bu gunlerde ama yipratiyor cok

hergun tuketme canım fazlası kılo aldırır yulafın
anladim canim
cok zor olyyor varya hele fırından ilk cıktıgında yememek ıskence gıbı geliyor
deme canim cekti
2 Haziran salı

11.00
1 yumurta tavada
1 dilim çok tahıllı ekmek
Yarim kk peynir

16.30
15-16 adet yaprak sarma (pirinçli malesef)
1 adet biber dolma
1 kase cacık

20.00 civarı
2 avuç leblebi

Su 2 ye yakın
Masallah canim ne ettin sen öyle sarmalari

Ayaklardan sogukmu Aldi canim? Öylede gaz Karni agrir, kirschkern-kissen varsa koy istersen Belki rahatlar

2 Haziran Salı
11:30
Bir dilim beyaz peynir ile 2 yumurtadan yağsız omlet
2 ceviz
Domates, salatalık
17:00
3 köfte ile bol yeşil salata
2 lt su şimdilik
Sporu daha sonra yazacağım
guzel olmus canim
2 haziran sali
11 .00
1 yumurta
1.5 dlm ekmek
1 kase yogurt

15 .30
2 top sade dondurma

18.30
1 tabak salata
1 kase sehriye corbasi
1 tabak ispanak kavurma

Su 2.5 litre
dondurma disinda guzel 2 topda cok olmus
kalori hesabi yapiyosun canim ama saglikli seyler yemiyosun kalici kilo veremessin bence bunlarla
Kızlar burada biz 45-48 derece sıcaklık gördüğümüz için 28-30 derece bize bahar havası gibi geliyor.
Sıcaktan etkilemedim de ishal olduğum için halsizlik yaşadım sanırım
ayyy abla ben sicaga hic dayanamiyorum allah kolaylik versin size
guzel olmus:)
arada yedigin kurabiyeyle galeta cok olmus.zaten oglede yemissin galeta.
gecmis olsun canimm.
Kizinada sifa versin rabbim yazmissin diger mesajda.
amin insallah canim:)
tekrar hosgeldin :)ben ayse 27 yasindayim 1 kizim var:)
guzel olmus canim ama 3 dlm ekmek cokmu sanki
Ne yaptınız kuzum doktor ne dedi

Sende mi bacaklarından alıyorsun kiloyu
ilacin dozunu arttirdi canim.bide keto diyet icin gun belirleyip.haber verecekler 4 5 gun hastanede yatmasi gerekiyomus kontrol altinda baslanacak
ben ic bacak var.bide basen ve simit bolgesinden aliyorum hep
2.6.2020 salı

11.00
2 dilim tam buğday ekmeği
5 dilim sucuk
3 zeytin
1 dilim peynir

16.00
3 yk sulu köfte
Bol yeşil salata
1kase yoğurt

Su: 2 lt
Spor: 45 dk Leslie 135 puan U UcanSupurge
guzel olmus:)
genelde karbonlu olmus.gozleme olmamis.2 lahmacunda cok 1 tane olabilirmis corbanin yaninda
dondurma zaten kacamak olmus
cesit cok duruyo ama miktarlari azmis bilemedim simdi
ilacin dozunu arttirdi simdilin canim.lesliyi hic denemedim yarin bi bakarim videolara:)
bende hic bilmiyorum tadini ama 1 ogun yerine geciyo diye biliyorum.
2 Haziran
11:00
1 haşlanmış yumurta
1kk peynir
2dilim ekmek
16:00
1kase yoğurt
2küçuk parça haşlanmış tavuk
3kasık pilav
20:00
1kase mercimek corba
1kase yoğurtlu bulgur köftesi
2litre s
bence guzel olmus
benim oğlanın konuştuğu pek görülmez ona şaşırıyorum ya bir de ,sıkıntı diline vurdu oğlanın
bunlara 2 ay daha dolma yapmam yine de özlemezler ya gerçi cins anacım benimkiler :)
dolma yenmezmi abla yaaa..belki yapmayi bilmesen nasil isterlerdi ama:))
sagol abla:)telefonda ben yanlis anlamisim mr cekilmedi norologla varmis randevu ...diyetisyen bide kbb da
bir gece yatıracaklar o zaman uyku apnesi var mı bakmak için eşim de yatmıştı 1 gece uyku merkezinde
muayene etti ama daha belli degim nerde yapicaklari.evdede oluyo.makineyi bize veriyorlar evde biz takiyoruz sabahda makineyi goturup veriyoruz.onlar belirleyip ariycaklar.buyuk ihtimal hastanede kalir
cunku hastane uzak git gel.olmasin diye orda yapilir
2 haziran

17:00
1 kase yogurt
5 yk bakla

Su:3lt
Spor bugun yok ev temizledim
dunki yediklerinden sonra canin istemedigini soylemissin canim
ne guzel abla
hep boyle mutlu ol
nasıl oldu basın
iyyim cok sukur.gelir gelmez ilac ictim fayda etti:)
burda yağışlı bir hava vardı bugün sansimizdan ben de yastıkları döktüm de yorganlar gunletilecek
benim yun yorganlarimda var senede 1 kez cikarip havalandiriyorum.aklima estigi zaman bende yaparim artik:))
2 Haziran salı

11.00
1 yumurta tavada
1 dilim çok tahıllı ekmek
Yarim kk peynir

16.30
15-16 adet yaprak sarma (pirinçli malesef)
1 adet biber dolma
1 kase cacık

20.00 civarı
2 avuç leblebi

Su 2 ye yakın
sarma cok olmus en azindan biber dolmasi olmasaymis.2 avucta cok geldi 1olabilirmis bence

Kızlar takımda aktif olamadigim için eski takımima gecmemin daha iyi olacagi bildirildi. Fakat yoğunluğum devam edeceği için eski takımda da pek aktif olabilecegimi sanmiyorum. Ondan forumdan çıkış yapicam direk.Umarim hedeflerinize ulaşırsınız. Yine de güzeldi iler de belki tekrar giriş yaparım bilmiyorum. ilk geldiğimde tanışmıştık ondan bir hoşçakalın demeden çıkış yapmak istemedim.Kolay gelsin

Keşke aktif olup bizimle devam etseydin canım inceliğin için teşekkür ederiz Allah’a emanet ol

Kendine iyi bak canim lütfen kilo vermeyi birakma

Vücut şekline göre aralıklı oruç
İkinci mavi olan ben
abla çok sevindim çok duygulandım evlat başka bir şey İnşallah her şey düzelir kızın da toparlanır
slm kizlar
bizim randevular bitti simdi eve donuyoruz
kafamin sag tarafi oyle bi agriyoki sanki bicak saplanip cikiyo
Ah kuzum yorulmuşsundur epey sonuçları aldınız mı sonra mı alacaksınız bi sıkıntı yoktur inşallah ?

insalalah sende istedigin kiloya dusersin canim .keske ayrilmasaydin burda daha kolay oluyodu
gule gule

ins yarina daha güzel olacak
Aksam gözüme Cok geldi canim, 1 tabak börülce yemegi olmasaydi olurdu ne oldugunuda bilmiyorum

mr cekilmedi canim ben yanlis anlamisim
3.randevu norologlaymis
ilacin dozunu arttirdi o sadece

Bizim oralarda çok yeriştirirler çok tüketilir geçen seneden annem göndermişti eşim pek sevmez dondurucuda duruyordu pişirdim o da bitti sonunda
Ben Hic yapmadim ondan Burda görmedimde, ama kurusunu görmüstüm internette ismini bilmiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…