- 17 Haziran 2017
- 4.052
- 14.624
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #370.921
anladim canimhergun tuketme canım fazlası kılo aldırır yulafın
deme canim cekticok zor olyyor varya hele fırından ilk cıktıgında yememek ıskence gıbı geliyor
Masallah canim ne ettin sen öyle sarmalari2 Haziran salı
11.00
1 yumurta tavada
1 dilim çok tahıllı ekmek
Yarim kk peynir
16.30
15-16 adet yaprak sarma (pirinçli malesef)
1 adet biber dolma
1 kase cacık
20.00 civarı
2 avuç leblebi
Su 2 ye yakın
Iyi geceler canlmİyi geceler hatunlar ben yatıyorum çok yorgunum menümü yazayım ama inşallah kaçmaktan sayılmıyordur yoksa sözümü tutamamış olurum
Ayaklardan sogukmu Aldi canim? Öylede gaz Karni agrir, kirschkern-kissen varsa koy istersen Belki rahatlarKizlar alintilar gecms vs yarn bakcam artk cocuk canimizi okuyor cok huysuz acayip uykusu var 2 saatir uyutcam diye ugrasiyorm ki uyuyor ama kivranip kaynasiypr kendni uyandiriyor. Kackez uyudu uyandiacaba sallanirken yada disarda yel alip gazmi oluyor cnku cok da osuruyor yoksa yeni disler gelck onlarinmi agrisi cnku surekli bisiler kemirmek istiyor agiz salyalari devam bilmiyorm ama cok usandirdi ya. Neyse saglik olsun insallah gecicek bu gunlerde ama yipratiyor cok
guzel olmus canim2 Haziran Salı
11:30
Bir dilim beyaz peynir ile 2 yumurtadan yağsız omlet
2 ceviz
Domates, salatalık
17:00
3 köfte ile bol yeşil salata
2 lt su şimdilik
Sporu daha sonra yazacağım
dondurma disinda guzel 2 topda cok olmus2 haziran sali
11 .00
1 yumurta
1.5 dlm ekmek
1 kase yogurt
15 .30
2 top sade dondurma
18.30
1 tabak salata
1 kase sehriye corbasi
1 tabak ispanak kavurma
Su 2.5 litre
kalori hesabi yapiyosun canim ama saglikli seyler yemiyosun kalici kilo veremessin bence bunlarla2 haziran salı
12.00
1dl kakaolu kek
2dl peynir
13.30
tereyağlı türk kahvesi
14.30
8 tane mais waffeln
18..00
1.buçuk kase patates salatası
1dl kakaolu kek(bunun olmaması için çok direndim ama maalesef yenik düştüm.)
ayyy abla ben sicaga hic dayanamiyorum allah kolaylik versin sizeKızlar burada biz 45-48 derece sıcaklık gördüğümüz için 28-30 derece bize bahar havası gibi geliyor.
Sıcaktan etkilemedim de ishal olduğum için halsizlik yaşadım sanırım
guzel olmus:)2 Haziran Salı
11:00=== 3 yk yeşil fasulye
1 kk süzme peynir
3 adet ceviz
Domates, salatalık, biber
17:30=== 4 yk kısır
2 kase cacık
Domates, salatalık
Su=== 2 lt
Spor=== 60 dk bantta yürüyüş *180 puan
60 dk kol lastiği ile egzersiz *180 puan
U UcanSupurge 360 puan
arada yedigin kurabiyeyle galeta cok olmus.zaten oglede yemissin galeta.2 haziran salı
kahvaltı domates yes il biber .4 zeytin peynir.2 dilim ekmek
ara 3 galeta.
öğle 2 ksk.kisir.1 kase yoğurtlu çorba.
ara seyyyyy 2 'ün kurabiyesi
2 ksk tarçınlı yoğurt.3 galeta
akşam kabak sote .1 ksk pirinç pilavı 2 ksk yoğurt.
ara 1 .cy brdg.beyaz dut
su yatana kadar 2.5 lt olur
spor 30 dk orta tempo yürüyüş *2 puan = 60 puan
U UcanSupurge
amin insallah canim:)gecmis olsun canimm.
Kizinada sifa versin rabbim yazmissin diger mesajda.
tekrar hosgeldin :)ben ayse 27 yasindayim 1 kizim var:)9.TAKIM KATILIM FORMU
Adı:sevilay
Yaşı: 34
Evli/bekar: evli
Çocuk/yaşları: 2 kız.9 ve 5 yaslarinda
Emziriyormusun: hayir
Meslek: ev hanimi
Şu anda çalışıyomusun: hayir
Boy:161
Kilo:82.5
Hedef:64
Daha önce başka takımda yarıştımı : hayir
Kilo alma nedeniniz : hamilelik sonrasında da duygusal açlık krizleri
Bize kısaca kendini anlatırmısın:
__hedefim 64 bi cik kez denemelerim oldu bu kez başarmak istiyorum
__
guzel olmus canim ama 3 dlm ekmek cokmu sanki2 Haziran Salı
Sabah 09.30
2 haşlanmış yumurtali piyaz
3 dilim peynir
1 dilim ekmek
domates salatalik
Ara
Sütlü türk kahvesi
Yarim avuç k.çekirdeği
Akşam 17.30
6 kaşık etli güveç (patlican biber domates)
1,5 kase yoğurt
Su 2.5 litre
Spor 30 dk leslie 90 p U UcanSupurge
Not : 10 dk leslie cardio ve 30 dk plates planlıyorum umarim yapabilirim
ilacin dozunu arttirdi canim.bide keto diyet icin gun belirleyip.haber verecekler 4 5 gun hastanede yatmasi gerekiyomus kontrol altinda baslanacakNe yaptınız kuzum doktor ne dedi
Sende mi bacaklarından alıyorsun kiloyu
guzel olmus:)2.6.2020 salı
11.00
2 dilim tam buğday ekmeği
5 dilim sucuk
3 zeytin
1 dilim peynir
16.00
3 yk sulu köfte
Bol yeşil salata
1kase yoğurt
Su: 2 lt
Spor: 45 dk Leslie 135 puan U UcanSupurge
genelde karbonlu olmus.gozleme olmamis.2 lahmacunda cok 1 tane olabilirmis corbanin yaninda2 Haziran sali
12.00
1 yufkalı yağsız tavada çökelekli yumurtalı gözleme
15.00
Türk kahvesi
17.00
Kakaolu muz
18.30
2 kepçe çorba
2 lahmacun
Cacık salata
20.30
1 top dondurma
2.5 lt su
Ev temizliği olunca spora pek halim kalmiyor ne yazikki
cesit cok duruyo ama miktarlari azmis bilemedim simdi08:00
içerisinde ceviz bulunan 1 bardak su
ceviz
14:30
4 kaşık barbunya
3 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık pancarlı yoğurt
3 kaşık salçalı sulu bi çorba ne olduğunu anlamadım
21:00
2 kaşık barbunya
2 kaşık pirinç pilavı
3 kaşık yoğurt
su:3lt
spor: 1 saat yürüyüş =120 puan
kırk kere merdiven inip çıktım =paha biçilemez U UcanSupurge
ilacin dozunu arttirdi simdilin canim.lesliyi hic denemedim yarin bi bakarim videolara:)evet canım
a.selam canım, çok şükür nasıl geçti?
o bölgedeyse sorun evet canım
Dinlen şimdi canım
inş tez vakit çağırırlar,
Leslie denesen?
Bayılırım herhalde ben o sıcaklarda, alışık olduğun için evet ishaldendir vücut susuz kalmıştır, geçmiş olsun
ozaman sanırım hepsinden yapmak lazım arayla
Hoşgeldin canım, sürekli katılım sağlayıp düzenli menü yazarsan koşa sürede inş hedefine ulaşırsın
bende hic bilmiyorum tadini ama 1 ogun yerine geciyo diye biliyorum.Arkadaşlar size bişey danışmak istiyorum, ben eskiden yulafı sevmiyordum şimdi bayılıyorum
Yoğurtlu, chia tohumu, ve bi meyve türü olarak yiyorum, sürekli yemem sıkıntı olurmu? Bunum bi saat dilimi varmı?
bence guzel olmus2 Haziran
11:00
1 haşlanmış yumurta
1kk peynir
2dilim ekmek
16:00
1kase yoğurt
2küçuk parça haşlanmış tavuk
3kasık pilav
20:00
1kase mercimek corba
1kase yoğurtlu bulgur köftesi
2litre s
dolma yenmezmi abla yaaa..belki yapmayi bilmesen nasil isterlerdi ama:))benim oğlanın konuştuğu pek görülmez ona şaşırıyorum ya bir de ,sıkıntı diline vurdu oğlanın
bunlara 2 ay daha dolma yapmam yine de özlemezler ya gerçi cins anacım benimkiler :)
sagol abla:)telefonda ben yanlis anlamisim mr cekilmedi norologla varmis randevu ...diyetisyen bide kbb datüm gün hastane de kapalı ortamda koşturunca başın kaldırmadı tabi , çok geçmiş olsun inşallah dinlenince hemen geçer, ee doktor ne dedi kızın için emarda bir şey çıktı mı yada sonuçlar başka güne mi kaldı ne oldu , bende her şeyi merak ediyorum yavff sorup duruyorum
muayene etti ama daha belli degim nerde yapicaklari.evdede oluyo.makineyi bize veriyorlar evde biz takiyoruz sabahda makineyi goturup veriyoruz.onlar belirleyip ariycaklar.buyuk ihtimal hastanede kalirbir gece yatıracaklar o zaman uyku apnesi var mı bakmak için eşim de yatmıştı 1 gece uyku merkezinde
dunki yediklerinden sonra canin istemedigini soylemissin canim2 haziran
17:00
1 kase yogurt
5 yk bakla
Su:3lt
Spor bugun yok ev temizledim
ne guzel ablakızlar bu gece kendimi eskinin küçük mahallelerin de çok bilmiş her şeye karışmaya hakkı olduğunu sanan ve karışan yaşlı teyzeler gibi hissediyorum çok mutluyum yaaaa , mefkuşumun mesajını okuduktan sonra enerji doldum resmen :)))
iyyim cok sukur.gelir gelmez ilac ictim fayda etti:)nasıl oldu basın
benim yun yorganlarimda var senede 1 kez cikarip havalandiriyorum.aklima estigi zaman bende yaparim artik:))burda yağışlı bir hava vardı bugün sansimizdan ben de yastıkları döktüm de yorganlar gunletilecek
sarma cok olmus en azindan biber dolmasi olmasaymis.2 avucta cok geldi 1olabilirmis bence2 Haziran salı
11.00
1 yumurta tavada
1 dilim çok tahıllı ekmek
Yarim kk peynir
16.30
15-16 adet yaprak sarma (pirinçli malesef)
1 adet biber dolma
1 kase cacık
20.00 civarı
2 avuç leblebi
Su 2 ye yakın
Keşke aktif olup bizimle devam etseydin canım inceliğin için teşekkür ederiz Allah’a emanet olKızlar takımda aktif olamadigim için eski takımima gecmemin daha iyi olacagi bildirildi. Fakat yoğunluğum devam edeceği için eski takımda da pek aktif olabilecegimi sanmiyorum. Ondan forumdan çıkış yapicam direk.Umarim hedeflerinize ulaşırsınız. Yine de güzeldi iler de belki tekrar giriş yaparım bilmiyorum. ilk geldiğimde tanışmıştık ondan bir hoşçakalın demeden çıkış yapmak istemedim.Kolay gelsin
Kendine iyi bak canim lütfen kilo vermeyi birakmaKızlar takımda aktif olamadigim için eski takımima gecmemin daha iyi olacagi bildirildi. Fakat yoğunluğum devam edeceği için eski takımda da pek aktif olabilecegimi sanmiyorum. Ondan forumdan çıkış yapicam direk.Umarim hedeflerinize ulaşırsınız. Yine de güzeldi iler de belki tekrar giriş yaparım bilmiyorum. ilk geldiğimde tanışmıştık ondan bir hoşçakalın demeden çıkış yapmak istemedim.Kolay gelsin
İkinci mavi olan benVücut şekline göre aralıklı oruç
abla çok sevindim çok duygulandım evlat başka bir şey İnşallah her şey düzelir kızın da toparlanırSlm millet
Bugun mutfakta yemek yaparken benim kiz geldi sarildi, anne seni cok ozledim diye
Seni sevdiğimizi, seni düşündüğümuzu biliyosun dimi dddim. Biliyorum dedi
Aklin basina geldimi dedim
Niye öyle soyluyorsun dedi
Bende uzatmadim
Morali yerindeydi
Heralde fikrinde sabit olsaydi böyle davranmazdi diye düşünüyorum
Insallah diyelim
Dualariniz, güzel dilekleriniz, niyetleriniz icin hepinize cok tesekkur ederim
Ah kuzum yorulmuşsundur epey sonuçları aldınız mı sonra mı alacaksınız bi sıkıntı yoktur inşallah ?slm kizlar
bizim randevular bitti simdi eve donuyoruz
kafamin sag tarafi oyle bi agriyoki sanki bicak saplanip cikiyo
insalalah sende istedigin kiloya dusersin canim .keske ayrilmasaydin burda daha kolay oluyoduKızlar takımda aktif olamadigim için eski takımima gecmemin daha iyi olacagi bildirildi. Fakat yoğunluğum devam edeceği için eski takımda da pek aktif olabilecegimi sanmiyorum. Ondan forumdan çıkış yapicam direk.Umarim hedeflerinize ulaşırsınız. Yine de güzeldi iler de belki tekrar giriş yaparım bilmiyorum. ilk geldiğimde tanışmıştık ondan bir hoşçakalın demeden çıkış yapmak istemedim.Kolay gelsin
ins yarina daha güzel olacak2 haziran sali
14.30
2 avuc sari leblebi(acikirsam diye yanimda goturmustum)
18.00
2 issirik balik ekmek
4 5 tane patates kizartmasi(ince ve kucukten)
eve gec geldik o saatden sonra bisey yemek istemedim kahveyle gecistirdim
spor 50 dk kosu 10 dk yuruyus 100 ip atlama
250 puan toplam U UcanSupurge
Aksam gözüme Cok geldi canim, 1 tabak börülce yemegi olmasaydi olurdu ne oldugunuda bilmiyorum2 Haziran salı
11:00
tarçınlı Türk kahvesi
14:00
1 avuç fındık
1 bardak tarçınlı süt
19:30
1 kepçe şehriyeli tavuk çorbası
1 kase zeytinyağlı salata
2 fırın tavuk pirzola
1 tabak yeşil börülcesi yemeği
su: 2 litre
Spor yok
mr cekilmedi canim ben yanlis anlamisimİkinci mavi olan ben
abla çok sevindim çok duygulandım evlat başka bir şey İnşallah her şey düzelir kızın da toparlanır
Ah kuzum yorulmuşsundur epey sonuçları aldınız mı sonra mı alacaksınız bi sıkıntı yoktur inşallah ?
Yeşil Fasülyenin zarifi sütun gibi olanıAksam gözüme Cok geldi canim, 1 tabak börülce yemegi olmasaydi olurdu ne oldugunuda bilmiyorum
İnşallah iyi gelir canım daha iyi olurmr cekilmedi canim ben yanlis anlamisim
3.randevu norologlaymis
ilacin dozunu arttirdi o sadece
Bizim oralarda çok yeriştirirler çok tüketilir geçen seneden annem göndermişti eşim pek sevmez dondurucuda duruyordu pişirdim o da bitti sonunda
insallahhYeşil Fasülyenin zarifi sütun gibi olanı
İnşallah iyi gelir canım daha iyi olur
Ben Hic yapmadim ondan Burda görmedimde, ama kurusunu görmüstüm internette ismini bilmiyordumBizim oralarda çok yeriştirirler çok tüketilir geçen seneden annem göndermişti eşim pek sevmez dondurucuda duruyordu pişirdim o da bitti sonunda
Iyi geceler canim Bende kacayimben artik yatiyim.cok uykum geldi yol yordu.oturup beklemekte cok yordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?