Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

allah gönlünfekileri nasip etsin abla
bilenlere bakalım ne derler
ben evde mayalasam hiç duramam yerim o ekmeği

Mutluluk iyidir bulaşıcıdır
amin gülüm hepimize rabbim gönlümüzdekileri hayırlı kılıp misliyle nasip etsin , mutluluk kronik ve bulaşıcı olsun hep

hayallerin gerçek olduğunu görmeyi de nasip etsin rabbim , ben yazarken detaylı her şeyi gördüm zihnim de :)
geçen bir karikatür gördüm , fırıncı müşteriye poşetle ekmekleri uzatıyor , sizin evde yaptığınız gibi olmaz ama diye söylüyor müşteri de ya sadece 2 kere evde yaptık diye alınan fırıncıya cevap veriyor o geldi aklıma da ondan yazdım gece , maşallah hep evde yapmışsın ekmeği bakkalı fırıncıyı küstürsen yeriymiş

hahah sen çok yaşa emi , o zaman terapiye devam arada annenle keyif kahvesi içmeyi atlama ama

yedirdiklerinin içine bir çimdik kimyon mu atsan , yada rezene çayı mı içirsen azıcık gazdansa gazı alır

salatasini deneyebilirim buldugumda
Gunaydın kızlar
Günaydın kızlar
Pazara gittim geldim, pertim çıktı
Dün saksı almıştım, bugünde süs biberi fideleri aldım, biber ekeceğim pencere önlerine.
Günaydın herkese
Günaydın güzellikler
Günaydin canlar

canlarının bir şey çekmesine hiç gerek kalmıyor ne derlerse o gün olmadı yarın yapılıyor , bir de benimkiler hep azıcık yer ilk yediklerin de güzel de diyorlar sonra ağzına kimse sürmüyor sayılı yapıyorum yine bitmiyor tek dolmayı yemek görmüyorlar yanına başka bir şey daha oluyor , bir de 4 tane dolma yapsam neye koyup pişiricem cep boy tencere lazım o kadar minnak da bende yok :)
a eşim bir ara demişti artık evde uyurken de ölçüm yapan makinesi varmış diye aslın da başka ortam da uykuya dalması zor olabiliyor daha sağlıklı ölçüm için ev de olsa daha mı iyi olur ,artık doktor ne derse öyle yapacaksınız mecburen
hepimiz hep mutlu olalım gülüm

ne ince bir düşünce kendine dikkat et gülüm yoğunluğun koşturman azaldığı bir dönem de tekrar gelirsin , inşallah kilo vermek için gelmene bile gerek kalmaz sağlıkla zayıflarsın muhabbetine gelirsin gülüm

Günaydın kızlar
Pazara gittim geldim, pertim çıktı
Dün saksı almıştım, bugünde süs biberi fideleri aldım, biber ekeceğim pencere önlerine.
sizin pazar ne kadar erken kuruluyor ki gidip geldin bile maşallah sana :)

5:30 'da pazara gittik canım
Eve geleli yarım saat oldu
3 kasa çilek yıkadım, yine reçel yapacağım.
kolay gelsin şimdiden yiyenlere şifa olsun reçelin , güneşte bekletiyor musun reçeli yaptıktan sonra benim yaptığım 1.5 kavanozdu o da yarım litrelik yarım olan yendi gitti bir kaç ay sürdü gerçi diğerinin üzeri boyuna küf kaymağı oldu dün dibin de 2 parmak kalmıştı üzeri kalın tabaka küf gibi olmuş diye attım artık

hadi inşallah kendi eliyle ekti diye yer , yazın da domates biber girmeyen yemek olmuyor sana çok zordur

Çok teşekkür ederim. Gerçekten kendimi çok iyi hissediyorum grubumuzda. Beni çok iyi motive ediyor. Elimden geldiğince gruba girmek beni, kaçamak yapmaktan koruyor. Teşekkür ederim herkese
kendine de teşekkür et gülüm düzenli geldiğin için
dikkat ettiysen her yeni gelene düzenli sık sık gelmen lazım diye söylüyoruz ya işte bu yüzden hızlı adapte olup motivasyon sürekli üst perdede oluyor diye

salatasini deneyebilirim buldugumda

Günaydin canlar
geçen sene kuru börülceyi haşlayıp dondurucuya atmıştım salatalarıma bir avuç kadar çıkarıp karıştırıyordum bazen de bol ekşi sarımsak zeytin yağı biraz baharat ve salçayla karıştırıp bekletip az dereotu maydanozla salata gibi bir şey uydurmuştum onu yapıyordum eşimin de pek hoşuna gidiyordu benden çok yiyordu :)

salata türlerini Cok severim bu sekildede deneyebilirim
aa benim senden ne eksiğim var o zaman ben de sadece çamaşır ve yemek yapmak dışın da bir şey yapmıycam , kendimize bakım yapalım
Yemek yapilcak Ondan kacari yok, günlük seyleri daha isten saymiyorum
Bakim Evet güzel olur uzun zaman oldu Sabah haberlerini izlemeyeli ilk onun keyfini yaptim Müge anlim baslamis onada bi göz atim kahvalti hazirlicam

allah hayrını versin güne nasıl başlıyorsun sabah haberlerin de iç açıcı bir şey olmaz ki hele müge anlı
ben de yatağı kapatıp düzelttim odayı toparlayıp kirleri banyo sepetine attım çay kondum kendime banyoda aynada kendime bakınca pek soluk göründüm gözüme kalem çektim az kuyruğunu da uzatıp o kadarcık:)

aaa annenin gideceğinden haberi yok muydu kötü olmuş evde olmaması ,neyse pazara kadar sabır sonra bir kaç gün de olsa beraber vakit geçirirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…