- 8 Mart 2012
- 895
- 3.292
- 313
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #370.961
amin gülüm hepimize rabbim gönlümüzdekileri hayırlı kılıp misliyle nasip etsin , mutluluk kronik ve bulaşıcı olsun hepallah gönlünfekileri nasip etsin abla
bilenlere bakalım ne derler
ben evde mayalasam hiç duramam yerim o ekmeği
Mutluluk iyidir bulaşıcıdır
hayallerin gerçek olduğunu görmeyi de nasip etsin rabbim , ben yazarken detaylı her şeyi gördüm zihnim de :)iyi yapmıssın iz canim Insallah faydası olur kuzuya
Spor da bir yerden sonra alısıyor sanırım vucut
nasıl oldu basın
ishal cok halsiz bırakıyor insanı sımdı nasılsın
Hosgeldin Sevilay bende Merve 30 yasındayım
hergun tuketme canım fazlası kılo aldırır yulafın
ne guzel bir hayal okurken yasadım resmen
Insallah abla bu sefer tokezlemıcem
fırından almaya daha cesaret edemedik ablaevdeki unlar bitene kadar evde yapmaya devam
mayaladım canım esim yemesemde olurda cocuklar ekmeksiz kalmasına gonlum el vermedi gerci onlar da pek aramazlar ama olmayınca kesin ısterler
cok zor olyyor varya hele fırından ilk cıktıgında yememek ıskence gıbı geliyor
hahah sen çok yaşa emi , o zaman terapiye devam arada annenle keyif kahvesi içmeyi atlama amasağol canım gelmeye çalışıyorum arada
burda yağışlı bir hava vardı bugün sansimizdan ben de yastıkları döktüm de yorganlar gunletilecek
sağol canım
merhaba canım hoşgeldin ben Zeynep 25 yaşındayım benim de daha önce denemelerim oldu ve sonra geri aldım gruba katılınca hiç birakasim gelmedi arkadaşlarım sağolsun çok güzel motive ettiler beni sen de vereceksin inşallah
sağol abla günlerdir bugünlerin hayali ile yaşıyordum ben annem çocukla ilgilenirken kendimi ise veriyorum ben de terapi gibi vallaha durduramıyorum kendimi
yedirdiklerinin içine bir çimdik kimyon mu atsan , yada rezene çayı mı içirsen azıcık gazdansa gazı alırKizlar alintilar gecms vs yarn bakcam artk cocuk canimizi okuyor cok huysuz acayip uykusu var 2 saatir uyutcam diye ugrasiyorm ki uyuyor ama kivranip kaynasiypr kendni uyandiriyor. Kackez uyudu uyandiacaba sallanirken yada disarda yel alip gazmi oluyor cnku cok da osuruyor yoksa yeni disler gelck onlarinmi agrisi cnku surekli bisiler kemirmek istiyor agiz salyalari devam bilmiyorm ama cok usandirdi ya. Neyse saglik olsun insallah gecicek bu gunlerde ama yipratiyor cok
salatasini deneyebilirim buldugumdaBizimkiler yeşil fasülyeden daha çok sever hatta kurusunu çorbalara filan kullanıyoruz internette keşfettiğim kuru börülce salatasını da denedim yiyenler çok beğendi hatta arkadaşlarımın birçoğu ilk defa börülce yedik dediler
Gunaydın kızlar
Günaydın kızlar
Pazara gittim geldim, pertim çıktı
Dün saksı almıştım, bugünde süs biberi fideleri aldım, biber ekeceğim pencere önlerine.
Günaydın herkese
Günaydın güzellikler
Günaydin canlar
canlarının bir şey çekmesine hiç gerek kalmıyor ne derlerse o gün olmadı yarın yapılıyor , bir de benimkiler hep azıcık yer ilk yediklerin de güzel de diyorlar sonra ağzına kimse sürmüyor sayılı yapıyorum yine bitmiyor tek dolmayı yemek görmüyorlar yanına başka bir şey daha oluyor , bir de 4 tane dolma yapsam neye koyup pişiricem cep boy tencere lazım o kadar minnak da bende yok :)guzel olmus canim
dondurma disinda guzel 2 topda cok olmus
kalori hesabi yapiyosun canim ama saglikli seyler yemiyosun kalici kilo veremessin bence bunlarla
ayyy abla ben sicaga hic dayanamiyorum allah kolaylik versin size
guzel olmus:)
arada yedigin kurabiyeyle galeta cok olmus.zaten oglede yemissin galeta.
amin insallah canim:)
tekrar hosgeldin :)ben ayse 27 yasindayim 1 kizim var:)
guzel olmus canim ama 3 dlm ekmek cokmu sanki
ilacin dozunu arttirdi canim.bide keto diyet icin gun belirleyip.haber verecekler 4 5 gun hastanede yatmasi gerekiyomus kontrol altinda baslanacak
ben ic bacak var.bide basen ve simit bolgesinden aliyorum hep
guzel olmus:)
genelde karbonlu olmus.gozleme olmamis.2 lahmacunda cok 1 tane olabilirmis corbanin yaninda
dondurma zaten kacamak olmus
cesit cok duruyo ama miktarlari azmis bilemedim simdi
ilacin dozunu arttirdi simdilin canim.lesliyi hic denemedim yarin bi bakarim videolara:)
bende hic bilmiyorum tadini ama 1 ogun yerine geciyo diye biliyorum.
bence guzel olmus
dolma yenmezmi abla yaaa..belki yapmayi bilmesen nasil isterlerdi ama:))
sagol abla:)telefonda ben yanlis anlamisim mr cekilmedi norologla varmis randevu ...diyetisyen bide kbb da
muayene etti ama daha belli degim nerde yapicaklari.evdede oluyo.makineyi bize veriyorlar evde biz takiyoruz sabahda makineyi goturup veriyoruz.onlar belirleyip ariycaklar.buyuk ihtimal hastanede kalir
cunku hastane uzak git gel.olmasin diye orda yapilir
dunki yediklerinden sonra canin istemedigini soylemissin canim
ne guzel abla
hep boyle mutlu ol
iyyim cok sukur.gelir gelmez ilac ictim fayda etti:)
benim yun yorganlarimda var senede 1 kez cikarip havalandiriyorum.aklima estigi zaman bende yaparim artik:))
sarma cok olmus en azindan biber dolmasi olmasaymis.2 avucta cok geldi 1olabilirmis bence
ne ince bir düşünceKızlar takımda aktif olamadigim için eski takımima gecmemin daha iyi olacagi bildirildi. Fakat yoğunluğum devam edeceği için eski takımda da pek aktif olabilecegimi sanmiyorum. Ondan forumdan çıkış yapicam direk.Umarim hedeflerinize ulaşırsınız. Yine de güzeldi iler de belki tekrar giriş yaparım bilmiyorum. ilk geldiğimde tanışmıştık ondan bir hoşçakalın demeden çıkış yapmak istemedim.Kolay gelsin
sizin pazar ne kadar erken kuruluyor ki gidip geldin bile maşallah sana :)Günaydın kızlar
Pazara gittim geldim, pertim çıktı
Dün saksı almıştım, bugünde süs biberi fideleri aldım, biber ekeceğim pencere önlerine.
kolay gelsin şimdiden yiyenlere şifa olsun reçelin , güneşte bekletiyor musun reçeli yaptıktan sonra benim yaptığım 1.5 kavanozdu o da yarım litrelik yarım olan yendi gitti bir kaç ay sürdü gerçi diğerinin üzeri boyuna küf kaymağı oldu dün dibin de 2 parmak kalmıştı üzeri kalın tabaka küf gibi olmuş diye attım artık5:30 'da pazara gittik canım
Eve geleli yarım saat oldu
3 kasa çilek yıkadım, yine reçel yapacağım.
hadi inşallah kendi eliyle ekti diye yer , yazın da domates biber girmeyen yemek olmuyor sana çok zordurSağol kuzum ❤
Sağol canım ❤
Teşekkürler kuzum ❤
Günaydın Kızlar
Benim de geçen gün eşim domates ve biber almış büyük kızımla onu ektiler kaptanım, kızım hiç domates biber yemez, kendi ektikleri için heveslenip yiyenler oluyormuş inşallah bizde de işe yarar
kendine de teşekkür et gülüm düzenli geldiğin içinÇok teşekkür ederim. Gerçekten kendimi çok iyi hissediyorum grubumuzda. Beni çok iyi motive ediyor. Elimden geldiğince gruba girmek beni, kaçamak yapmaktan koruyor. Teşekkür ederim herkese
geçen sene kuru börülceyi haşlayıp dondurucuya atmıştım salatalarıma bir avuç kadar çıkarıp karıştırıyordum bazen de bol ekşi sarımsak zeytin yağı biraz baharat ve salçayla karıştırıp bekletip az dereotu maydanozla salata gibi bir şey uydurmuştum onu yapıyordum eşimin de pek hoşuna gidiyordu benden çok yiyordu :)salatasini deneyebilirim buldugumda
Günaydin canlar
aa benim senden ne eksiğim var o zaman ben de sadece çamaşır ve yemek yapmak dışın da bir şey yapmıycamHerkese günaydin, bugun camasir disinda birsey yapmayi düsünmüyorum
salata türlerini Cok severim bu sekildede deneyebilirimgeçen sene kuru börülceyi haşlayıp dondurucuya atmıştım salatalarıma bir avuç kadar çıkarıp karıştırıyordum bazen de bol ekşi sarımsak zeytin yağı biraz baharat ve salçayla karıştırıp bekletip az dereotu maydanozla salata gibi bir şey uydurmuştum onu yapıyordum eşimin de pek hoşuna gidiyordu benden çok yiyordu :)
Yemek yapilcak Ondan kacari yok, günlük seyleri daha isten saymiyorumaa benim senden ne eksiğim var o zaman ben de sadece çamaşır ve yemek yapmak dışın da bir şey yapmıycam, kendimize bakım yapalım
allah hayrını versin güne nasıl başlıyorsun sabah haberlerin de iç açıcı bir şey olmaz ki hele müge anlısalata türlerini Cok severim bu sekildede deneyebilirim
Yemek yapilcak Ondan kacari yok, günlük seyleri daha isten saymiyorum
Bakim Evet güzel oluruzun zaman oldu Sabah haberlerini izlemeyeli ilk onun keyfini yaptim Müge anlim baslamis onada bi göz atim kahvalti hazirlicam
aaa annenin gideceğinden haberi yok muydu kötü olmuş evde olmaması ,neyse pazara kadar sabır sonra bir kaç gün de olsa beraber vakit geçirirsinizGunaydinn kizlarrr ❤
Neler yapıyorsunuz bakalım? Ben ailemin yanına geldim. Annem köye gitmişti Pazar günü dönecek inşallah o gelene kadar burdayım, geldikten sonra da birkaç gün kalıp dönerim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?