Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben Hic yapmadim ondan Burda görmedimde, ama kurusunu görmüstüm internette ismini bilmiyordum
Bizimkiler yeşil fasülyeden daha çok sever hatta kurusunu çorbalara filan kullanıyoruz internette keşfettiğim kuru börülce salatasını da denedim yiyenler çok beğendi hatta arkadaşlarımın birçoğu ilk defa börülce yedik dediler

2 Haziran Salı
11:30
Bir dilim beyaz peynir ile 2 yumurtadan yağsız omlet
2 ceviz
Domates, salatalık
17:00
3 köfte ile bol yeşil salata
2 lt su şimdilik
Sporu daha sonra yazacağım
çok güzel afiyet olsun
2 haziran sali
11 .00
1 yumurta
1.5 dlm ekmek
1 kase yogurt

15 .30
2 top sade dondurma

18.30
1 tabak salata
1 kase sehriye corbasi
1 tabak ispanak kavurma

Su 2.5 litre
afiyet olsun cnm
çok karbonhidratlı olmuş cnm.
güzel afiyet olsun
un kurabiyesi ve Galetalar fazla afiyet olsun
iyi cnm afiyet olsun
2.6.2020 salı

11.00
2 dilim tam buğday ekmeği
5 dilim sucuk
3 zeytin
1 dilim peynir

16.00
3 yk sulu köfte
Bol yeşil salata
1kase yoğurt

Su: 2 lt
Spor: 45 dk Leslie 135 puan U UcanSupurge
gayet güzel afiyet olsun
sabah ki yufkalı gözleme yerine yumurta ve peynir daha iyi olurdu cnm. Lahmacun ve dondurma içinde yeni başladığın için bişey demiyorum
afiyet olsun cnm
2 Haziran
11:00
1 haşlanmış yumurta
1kk peynir
2dilim ekmek
16:00
1kase yoğurt
2küçuk parça haşlanmış tavuk
3kasık pilav
20:00
1kase mercimek corba
1kase yoğurtlu bulgur köftesi
2litre s
afiyet olsun cnm
2 haziran

17:00
1 kase yogurt
5 yk bakla

Su:3lt
Spor bugun yok ev temizledim
az geldi. Acıkmadıysan iyi. Afiyet olsun cnm
2 Haziran salı

11.00
1 yumurta tavada
1 dilim çok tahıllı ekmek
Yarim kk peynir

16.30
15-16 adet yaprak sarma (pirinçli malesef)
1 adet biber dolma
1 kase cacık

20.00 civarı
2 avuç leblebi

Su 2 ye yakın
korumadasın zaten iyi cnm afiyet olsun
afiyet olsun az yemişsin cnm. Sade balık yiyebilirdin
afiyet olsun cnm

Sağol kuzum

Sağol canım

Teşekkürler kuzum

Gunaydın kızlar
Günaydın kızlar
Pazara gittim geldim, pertim çıktı
Dün saksı almıştım, bugünde süs biberi fideleri aldım, biber ekeceğim pencere önlerine.
Günaydın Kızlar

Benim de geçen gün eşim domates ve biber almış büyük kızımla onu ektiler kaptanım, kızım hiç domates biber yemez, kendi ektikleri için heveslenip yiyenler oluyormuş inşallah bizde de işe yarar

5:30 'da pazara gittik canım
Eve geleli yarım saat oldu
3 kasa çilek yıkadım, yine reçel yapacağım.
pazar o kadar erken kuruluyor mu canım burda bugun pazar var ama suan gitsem kurulu degıldır kolay gelsin canım afiyetle yiyin Insallah
Insallah en yakın. Zamanda hedefıne ulasırsın canım kendine vakit ayırmayı unutma
Günaydın Kızlar

Günaydın kızlar
Pazara gittim geldim, pertim çıktı
Dün saksı almıştım, bugünde süs biberi fideleri aldım, biber ekeceğim pencere önlerine.
Sağlıcakla tüketin inşallah sizin orda pazar baya erken açılıyor Erzurum’un ayazında öğleni buluyor açılış burda bugün Burda da pazar var öğleden sonra hem yürür hem yaprak için bir kez daha bakayım olmadı

Burasıda oyle bugun burdada varda bugun pazar hem kucuk hemde pahalı oluyor yarın kurulacak olan pazara gıdıcem bende insallah

Burasıda oyle bugun burdada varda bugun pazar hem kucuk hemde pahalı oluyor yarın kurulacak olan pazara gıdıcem bende insallah
Reçel için minik çilek almak istiyorum geçen akşam üzeri gittiM kafam kadardı çilekler bitmişti güzelleri herhalde bi de bulabilirsem asma yaprağı alacağım

Elifcim çok güzel ilerliyorsun çok güzel adapte oldun aramıza menülerini yazıp Menü yorumlarını Yapıyorsun sıkça burdasın inşallah en kısa sürede hedefine ulaşırsın
Çok teşekkür ederim. Gerçekten kendimi çok iyi hissediyorum grubumuzda. Beni çok iyi motive ediyor. Elimden geldiğince gruba girmek beni, kaçamak yapmaktan koruyor. Teşekkür ederim herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…