Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

günaydin canim, Cok sükür Ben iyim sen nasilsin? Bebis nasil?
Severim abla ben
Oh ne güzel yapmissin ben, eski günlerim geldi aklima Evde süslenip makyaj yapip fotolar cekerdim simdi kalem sürsem yaramiyor gözüm hemen kasiniyor, günlük Hic yapmam Özel günlerde ancak

Gunaydın hanımlar bugun ıcın yorgun kalktık. Kızlar yolda durmadı kucuk kızım son bir saat agladı çok mola da veremedik malum korona yuzunden bilmediğimiz yerde konaklayamadık. Onun dısında sicim gıbı yagmur vardi sukur ki saglıkla vardık esim bugun donuyor bizde keyfimize bakarız bağ evimiz var orda oluruz genelde hasret kaldıgımız dogayla kaynasırız artık

hosgeldin evinee
yazi bag evinizdemi geciriyosuniz

günaydin canim güzel günleriniz gecsin ins dogada
gunaydin kizlar
sporumu yaptim kahvemi aldim oturuyorum:))
kizim uyyo.uyaninca kv deye birakim markete gidicem.somon baligi indirimde kizimda seviyo.ben gidene kadar kalirsa tabi
Günaydin canim oh mis ins kalir alirsin

esim ve kizim kendilerine aldilar.ben istemedim yoksa hepsini yerdim.sadece kiziminkinden 2 issirik aldim
uzakmiydin ailene.belki soylemissindirde unuttum
tadini cikar canim:)
bugun benimde derinden temizlik yapmam lazim
bende hic makyaj yapmam esimle gezmeye gidersem anca oyle yaparim

Bir saatlik mesafe ama farklı şehirler canım. O yüzden marttan beri görüşemedik.

Ben de iyiyim çok şükür canimm. Bebişin nasıl olduğunu yarın ogrenicez bakalim Doktorumdan memnun değildim, çok korkutuyordu beni. Burada bir doktora gidicem yarin.

Reçel için minik çilek almak istiyorum geçen akşam üzeri gittiM kafam kadardı çilekler bitmişti güzelleri herhalde bi de bulabilirsem asma yaprağı alacağım
Insallah bulursun canım bende fasulye kurmak istiyorum ama buzlukta guzel olmuyor diyor esim kavanoz da cesaret edemiyorum bozulursa butun emek gıdecek
Ben yürüyüşe çıkıyorum
o masallah canım bundan sonra sabahları erken kalkıp bende dısarda yurumeyı planlıyorum bir yandan da korkmuyor degilim koronadan burda 2. Dalga olacak gıbı duruyor
gunaydın ablam
hahahaha bizim fırıncıda kesin kusmustır bakkaldan pek bısey almıyorduk zaten abla her zaman nakit bulundurmak sıkıntı oluyor Valla bende bir an once fırından ekmek almak istiyorum ama evde yapmakta cok zor degılmıs un varken para vermeyelim bir sure daha dedim unları tuketeyim belki alırız
Herkese günaydin, bugun camasir disinda birsey yapmayi düsünmüyorum
gunaydın canım ben devam ederim sanırım bugunde ıkı odayı elden gecırsem fena olmaz
gunaydın canım grupta hemen hemen herkes annesiyle kavustu sende gitmissın gozunaydın
ohh sefanız olsun
gunaydin kizlar
sporumu yaptim kahvemi aldim oturuyorum:))
kizim uyyo.uyaninca kv deye birakim markete gidicem.somon baligi indirimde kizimda seviyo.ben gidene kadar kalirsa tabi
gunaydın masallah canım hızlısın
Gunaydın kızlar
gunaydın canım

Evet kuzum ya çok şükür ailelerimize kavuştuk

ben de müge anlı başladı diye sevinenlerdenim:))

Ben de iyiyim çok şükür canimm. Bebişin nasıl olduğunu yarın ogrenicez bakalim Doktorumdan memnun değildim, çok korkutuyordu beni. Burada bir doktora gidicem yarin.
güzel haberlerini alalim insallah insallah o dr Icine siner memnun kalirsin canim
gunaydın canım ben devam ederim sanırım bugunde ıkı odayı elden gecırsem fena olmaz
kolay gelsin canim
ben de müge anlı başladı diye sevinenlerdenim:))
O Kadin sevilmezmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…