- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #370.981
günaydin canim, Cok sükür Ben iyim sen nasilsin? Bebis nasil?Gunaydinn kizlarrr ❤
Neler yapıyorsunuz bakalım? Ben ailemin yanına geldim. Annem köye gitmişti Pazar günü dönecek inşallah o gelene kadar burdayım, geldikten sonra da birkaç gün kalıp dönerim inşallah
Severim abla benallah hayrını versin güne nasıl başlıyorsun sabah haberlerin de iç açıcı bir şey olmaz ki hele müge anlı
ben de yatağı kapatıp düzelttim odayı toparlayıp kirleri banyo sepetine attım çay kondum kendime banyoda aynada kendime bakınca pek soluk göründüm gözüme kalem çektim az kuyruğunu da uzatıp o kadarcık:)
hosgeldin evineeGunaydın hanımlarbugun ıcın yorgun kalktık. Kızlar yolda durmadı kucuk kızım son bir saat agladı çok mola da veremedik malum korona yuzunden bilmediğimiz yerde konaklayamadık. Onun dısında sicim gıbı yagmur vardi sukur ki saglıkla vardık esim bugun donuyor bizde keyfimize bakarız bağ evimiz var orda oluruz genelde hasret kaldıgımız dogayla kaynasırız artık
günaydin canim güzel günleriniz gecsin ins dogadaGunaydın hanımlarbugun ıcın yorgun kalktık. Kızlar yolda durmadı kucuk kızım son bir saat agladı çok mola da veremedik malum korona yuzunden bilmediğimiz yerde konaklayamadık. Onun dısında sicim gıbı yagmur vardi sukur ki saglıkla vardık esim bugun donuyor bizde keyfimize bakarız bağ evimiz var orda oluruz genelde hasret kaldıgımız dogayla kaynasırız artık
Günaydin canim oh misgunaydin kizlar
sporumu yaptim kahvemi aldim oturuyorum:))
kizim uyyo.uyaninca kv deye birakim markete gidicem.somon baligi indirimde kizimda seviyo.ben gidene kadar kalirsa tabi
esim ve kizim kendilerine aldilar.ben istemedim yoksa hepsini yerdim.sadece kiziminkinden 2 issirik aldimçok güzel afiyet olsun
afiyet olsun cnm
çok karbonhidratlı olmuş cnm.
güzel afiyet olsun
un kurabiyesi ve Galetalar fazla afiyet olsun
iyi cnm afiyet olsun
gayet güzel afiyet olsun
sabah ki yufkalı gözleme yerine yumurta ve peynir daha iyi olurdu cnm. Lahmacun ve dondurma içinde yeni başladığın için bişey demiyorum
afiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm
az geldi. Acıkmadıysan iyi. Afiyet olsun cnm
korumadasın zaten iyi cnm afiyet olsun
afiyet olsun az yemişsin cnm. Sade balık yiyebilirdin
afiyet olsun cnm
uzakmiydin ailene.belki soylemissindirde unuttumGunaydinn kizlarrr ❤
Neler yapıyorsunuz bakalım? Ben ailemin yanına geldim. Annem köye gitmişti Pazar günü dönecek inşallah o gelene kadar burdayım, geldikten sonra da birkaç gün kalıp dönerim inşallah
bugun benimde derinden temizlik yapmam lazimallah hayrını versin güne nasıl başlıyorsun sabah haberlerin de iç açıcı bir şey olmaz ki hele müge anlı
ben de yatağı kapatıp düzelttim odayı toparlayıp kirleri banyo sepetine attım çay kondum kendime banyoda aynada kendime bakınca pek soluk göründüm gözüme kalem çektim az kuyruğunu da uzatıp o kadarcık:)
bende hic makyaj yapmam esimle gezmeye gidersem anca oyle yaparimgünaydin canim, Cok sükür Ben iyim sen nasilsin? Bebis nasil?
Severim abla ben
Oh ne güzel yapmissin ben, eski günlerim geldi aklima Evde süslenip makyaj yapip fotolar cekerdimsimdi kalem sürsem yaramiyor gözüm hemen kasiniyor, günlük Hic yapmam Özel günlerde ancak
evet ben hic yazdigini gormedim geldigimden belliNorth River Nerde Haber alan varmi? Dogum mu yapti acaba?
Bir saatlik mesafe ama farklı şehirler canım. O yüzden marttan beri görüşemedik.esim ve kizim kendilerine aldilar.ben istemedim yoksa hepsini yerdim.sadece kiziminkinden 2 issirik aldim
uzakmiydin ailene.belki soylemissindirde unuttum
tadini cikar canim:)
bugun benimde derinden temizlik yapmam lazim
bende hic makyaj yapmam esimle gezmeye gidersem anca oyle yaparim
Ben de iyiyim çok şükür canimm. Bebişin nasıl olduğunu yarın ogrenicez bakalimgünaydin canim, Cok sükür Ben iyim sen nasilsin? Bebis nasil?
Severim abla ben
Oh ne güzel yapmissin ben, eski günlerim geldi aklima Evde süslenip makyaj yapip fotolar cekerdimsimdi kalem sürsem yaramiyor gözüm hemen kasiniyor, günlük Hic yapmam Özel günlerde ancak
Günaydın tatlımmGunaydın kızlar
Insallah bulursun canım bende fasulye kurmak istiyorum ama buzlukta guzel olmuyor diyor esim kavanoz da cesaret edemiyorum bozulursa butun emek gıdecekReçel için minik çilek almak istiyorum geçen akşam üzeri gittiM kafam kadardı çilekler bitmişti güzelleri herhalde bi de bulabilirsem asma yaprağı alacağım
o masallah canım bundan sonra sabahları erken kalkıp bende dısarda yurumeyı planlıyorum bir yandan da korkmuyor degilim koronadan burda 2. Dalga olacak gıbı duruyorBen yürüyüşe çıkıyorum
gunaydın ablam
hahahaha bizim fırıncıda kesin kusmustır bakkaldan pek bısey almıyorduk zaten abla her zaman nakit bulundurmak sıkıntı oluyorhayallerin gerçek olduğunu görmeyi de nasip etsin rabbim , ben yazarken detaylı her şeyi gördüm zihnim de :)
geçen bir karikatür gördüm , fırıncı müşteriye poşetle ekmekleri uzatıyor , sizin evde yaptığınız gibi olmaz ama diye söylüyor müşteri de ya sadece 2 kere evde yaptık diye alınan fırıncıya cevap veriyor o geldi aklıma da ondan yazdım gece , maşallah hep evde yapmışsın ekmeği bakkalı fırıncıyı küstürsen yeriymiş
gunaydın canım ben devam ederim sanırım bugunde ıkı odayı elden gecırsem fena olmazHerkese günaydin, bugun camasir disinda birsey yapmayi düsünmüyorum
gunaydın canım grupta hemen hemen herkes annesiyle kavustu sende gitmissın gozunaydınGunaydinn kizlarrr ❤
ohh sefanız olsunGunaydın hanımlarbugun ıcın yorgun kalktık. Kızlar yolda durmadı kucuk kızım son bir saat agladı çok mola da veremedik malum korona yuzunden bilmediğimiz yerde konaklayamadık. Onun dısında sicim gıbı yagmur vardi sukur ki saglıkla vardık esim bugun donuyor bizde keyfimize bakarız bağ evimiz var orda oluruz genelde hasret kaldıgımız dogayla kaynasırız artık
gunaydın masallah canım hızlısıngunaydin kizlar
sporumu yaptim kahvemi aldim oturuyorum:))
kizim uyyo.uyaninca kv deye birakim markete gidicem.somon baligi indirimde kizimda seviyo.ben gidene kadar kalirsa tabi
gunaydın canımGunaydın kızlar
Evet kuzum ya çok şükür ailelerimize kavuştukInsallah bulursun canım bende fasulye kurmak istiyorum ama buzlukta guzel olmuyor diyor esim kavanoz da cesaret edemiyorum bozulursa butun emek gıdecek
o masallah canım bundan sonra sabahları erken kalkıp bende dısarda yurumeyı planlıyorum bir yandan da korkmuyor degilim koronadan burda 2. Dalga olacak gıbı duruyor
gunaydın ablam
hahahaha bizim fırıncıda kesin kusmustır bakkaldan pek bısey almıyorduk zaten abla her zaman nakit bulundurmak sıkıntı oluyorValla bende bir an once fırından ekmek almak istiyorum ama evde yapmakta cok zor degılmıs un varken para vermeyelim bir sure daha dedim unları tuketeyim belki alırız
gunaydın canım ben devam ederim sanırım bugunde ıkı odayı elden gecırsem fena olmaz
gunaydın canım grupta hemen hemen herkes annesiyle kavustu sende gitmissın gozunaydın
ohh sefanız olsun
gunaydın masallah canım hızlısın
gunaydın canım
Insallah Bende kavusurum valla cok izledim herkesıEvet kuzum ya çok şükür ailelerimize kavuştuk
Günaydınnnn:))
ben de müge anlı başladı diye sevinenlerdenim:))salata türlerini Cok severim bu sekildede deneyebilirim
Yemek yapilcak Ondan kacari yok, günlük seyleri daha isten saymiyorum
Bakim Evet güzel oluruzun zaman oldu Sabah haberlerini izlemeyeli ilk onun keyfini yaptim Müge anlim baslamis onada bi göz atim kahvalti hazirlicam
Bende bende. Öğleden sonra iş yaparken, youtube dan izliyorum, reklam arası beklemedenben de müge anlı başladı diye sevinenlerdenim:))
aynen youtube düşer düşmez bende bakıyorum:))Bende bende. Öğleden sonra iş yaparken, youtube dan izliyorum, reklam arası beklemeden
güzel haberlerini alalim insallahBen de iyiyim çok şükür canimm. Bebişin nasıl olduğunu yarın ogrenicez bakalimDoktorumdan memnun değildim, çok korkutuyordu beni. Burada bir doktora gidicem yarin.
kolay gelsin canimgunaydın canım ben devam ederim sanırım bugunde ıkı odayı elden gecırsem fena olmaz
O Kadin sevilmezmiben de müge anlı başladı diye sevinenlerdenim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?