Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hadi inşallah kendi eliyle ekti diye yer , yazın da domates biber girmeyen yemek olmuyor sana çok zordur
Kuzum valla ben yine domatesli biberli yapıyorum pişince etin arasında falan farketmeden yiyor aslında
Ama kahvaltıda çiğ olarak asla yemiyor
İstiyorum ki yediği şeyin farkına da vararak yesin yemeğin içine karışmasın

İyi tatiller canım iyi olmuş sana da hem hasret gidermiş olursun bazı doktorlar aşırı temkinli davranıyorlar inşallah seni sakinleştirip rahatlatacak bi doktora denk gelirsin
Insallah bulursun canım bende fasulye kurmak istiyorum ama buzlukta guzel olmuyor diyor esim kavanoz da cesaret edemiyorum bozulursa butun emek gıdecek
Fasülye yazın da bulurum onun için acele etmiyorum da geçen yıl konserve yaptım beceremedim galiba bu yıl az da olsa dondurucuya koyacağım o kadar emek yine çöp olmasın diye

Tünaydın kızlar kahvaltı yaptım evi temizledim oğlanı uyuttum büyüğe çıktıdan çizgiler çıkarttık onları yaptırıyorum hem oyalasın hem eli kırılsın diye bu arada yarım saat spor da yaptım 2de çıkıcam baya yürürüm kayinvalideme gidicem orası aile binası teyzem falan da var onlara da uğrarım çok heyecanliyim ayol

2 haziran

17:00
1 kase yogurt
5 yk bakla

Su:3lt
Spor bugun yok ev temizledim
cok cokk az olmus canim
hep mutlu olalim ins
eline saglik canim
olabilir canim belki usutuyirdur. Hava ruzgarli buralarda. Orasida oyleyse usutuyordur belki
hakkinda hayirlisi olsun canim. Kilo verimin devam etsin ins
5:30 'da pazara gittik canım
Eve geleli yarım saat oldu
3 kasa çilek yıkadım, yine reçel yapacağım.
hay masallah. Erkenden kuruluyormu pazar burda 10u geckin saatte bile gitsem pazar hala bis olur burda.
Kolay gelsin recel yapiminda
iyi vakit gecirmeler canim.
gunaydin kizlar
sporumu yaptim kahvemi aldim oturuyorum:))
kizim uyyo.uyaninca kv deye birakim markete gidicem.somon baligi indirimde kizimda seviyo.ben gidene kadar kalirsa tabi
masallah erkencisin . sporu yapmissin.
Insallah Bende kavusurum valla cok izledim herkesı
ins canim en kisa zamanda gorusursunuz
ne cok is yapmissin masallah.
Ben hala ev isi yapmadim.
İyu gezmeler canim.

Çocuklar kendi ektikleri yada büyümesine şahit oldukları yiyecekleri daha kolay yiyebiliyorlar canım.
Bizde geçen yıl yaylada biber ekince yemeye başladılar.
Gerçi büyük kızıma daha önceki yıllarda "sadece tadına bak, beğenmezsen yeme" diyordum ve yiyordu, şimdi küçükte yiyor, hatta acı biber bile yiyebiliyorlar.

İyi tatiller canım
Yakın olmana rağmen uzak kalmıştın, özlem giderin bol bol İnşallah

Sağol canım,
Güneşlendirmiyorum, kıvamını alınca sıcak sıcak kavanozlara koyup ters çeviriyorum konserve gibi.
600-700 ml ' lik kavanozlara koyuyorum, açınca bir kaç kahvaltıda bitiyor zaten, benim kızlarda eşimde çok sevdikleri için bozulmaya fırsatı olmuyor reçelin

Son düzenleme:
pazar o kadar erken kuruluyor mu canım burda bugun pazar var ama suan gitsem kurulu degıldır kolay gelsin canım afiyetle yiyin

sizin pazar ne kadar erken kuruluyor ki gidip geldin bile maşallah sana :)

hay masallah. Erkenden kuruluyormu pazar burda 10u geckin saatte bile gitsem pazar hala bis olur burda.
Kolay gelsin recel yapiminda

Kızlar buranın halkı hep erkenci, sabah namazı vakti kalkıp uyumazlar.

Sabah namazı vakti dediğime bakmayın, namaz ile din ile alakası olmayanlar da o saatte ayaktalar.

Pazar sabah ezanı vakti kuruluyor.
Özellikle köylülerden birşeyler almak için erken gitmek zorunda kalıyoruz.

Saat 7 'de gittiğimiz zaman "geç geldiniz, sattık bitti, daha erken gelin haftaya" diyorlar.
Bizde mecburen erken gidiyoruz.

iyi oturmalar canim
Hellöööööö nerdesiniz millet
Yorgunluk cöktü oturdum böyle mayistim cay iciyorum, sen ne yapiyorsun

Bizde trabzondada öyle, cogu köyden gelir ve hava acmamis olur, erkenden ürün almaya gidilir Yoksa kalmiyor

Erken kalkan yol alırmış. Çalışkan insanlar demek ki. Bende erken kalkanlardanım. Biraz geç kalksam günün bereketi kaçıyormuş gibi geliyor

Baya erkenculermis. Bi yonden de iyi aslinda
Sabahtan pazar isi biter ben erken gitsem pazarda pazarcilardan baska kimse olmuyir rahat edemiyorum.
Cilek receli bende yapacagim bizimkilerde bayilirlar. Yogurtla karistirip yemeyi de severler danone diye

Erken kalkan yol alırmış. Çalışkan insanlar demek ki. Bende erken kalkanlardanım. Biraz geç kalksam günün bereketi kaçıyormuş gibi geliyor
Katiliyorum erkenden islerde bitiyor tek sorun zaman gecmiyor isin olmayinca

anladim canim
deme canim cekti

Masallah canim ne ettin sen öyle sarmalari
valla huplettim çok uzun zamandır yemiyorum annem de yapınca dün gitti mideye
aynen canım ama dün yorulunca çok acıktım gözüm döndü yaa
hahah sen çok yaşa emi , o zaman terapiye devam arada annenle keyif kahvesi içmeyi atlama ama
kahve pek icmiyorum bu aralar ne yalan söyleyeyim annemin de pek arası yok işi de bırakıp yapamıyorum

Selam arkadaşlar temizlik devam ediyor son hızıyla o yüzden gozukmeyecegim haftaya da kayinvalideye gideceğim orda da işlerim olacağından bir müddet izin mi alsam diye düşünüyorum Handandandan kararsız kaldım ya sizler neler düşünüyorsunuz bu konuda birakamiyorum burayı da

Ben de erkenciyim, sabahın ilk birkaç saatinde çok fazla işi bitirebiliyorken, ilerleyen saatlerde yaptığım iş bitmek bilmiyor gibi geliyor.
"Ömrün bereketi kaçıyor" diyorum ben ona
Ne kadar az uyku o kadar fazla yaşam

Cuma günü tartı sonucuna göre karar verelim istersen.
Kv ne zaman gideceksin tam olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…