- 31 Ekim 2013
- 21.669
- 72.897
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #371.001
Kuzum valla ben yine domatesli biberli yapıyorum pişince etin arasında falan farketmeden yiyor aslındahadi inşallah kendi eliyle ekti diye yer , yazın da domates biber girmeyen yemek olmuyor sana çok zordur
İyi tatiller canım iyi olmuş sana da hem hasret gidermiş olursun bazı doktorlar aşırı temkinli davranıyorlar inşallah seni sakinleştirip rahatlatacak bi doktora denk gelirsinGunaydinn kizlarrr ❤
Neler yapıyorsunuz bakalım? Ben ailemin yanına geldim. Annem köye gitmişti Pazar günü dönecek inşallah o gelene kadar burdayım, geldikten sonra da birkaç gün kalıp dönerim inşallah
Fasülye yazın da bulurum onun için acele etmiyorum da geçen yıl konserve yaptım beceremedim galibaInsallah bulursun canım bende fasulye kurmak istiyorum ama buzlukta guzel olmuyor diyor esim kavanoz da cesaret edemiyorum bozulursa butun emek gıdecek
cok cokk az olmus canim2 haziran
17:00
1 kase yogurt
5 yk bakla
Su:3lt
Spor bugun yok ev temizledim
hep mutlu olalim inskızlar bu gece kendimi eskinin küçük mahallelerin de çok bilmiş her şeye karışmaya hakkı olduğunu sanan ve karışan yaşlı teyzeler gibi hissediyorum çok mutluyum yaaaa , mefkuşumun mesajını okuduktan sonra enerji doldum resmen :)))
eline saglik canimiyi yapmıssın iz canim Insallah faydası olur kuzuya
Spor da bir yerden sonra alısıyor sanırım vucut
nasıl oldu basın
ishal cok halsiz bırakıyor insanı sımdı nasılsın
Hosgeldin Sevilay bende Merve 30 yasındayım
hergun tuketme canım fazlası kılo aldırır yulafın
ne guzel bir hayal okurken yasadım resmen
Insallah abla bu sefer tokezlemıcem
fırından almaya daha cesaret edemedik ablaevdeki unlar bitene kadar evde yapmaya devam
mayaladım canım esim yemesemde olurda cocuklar ekmeksiz kalmasına gonlum el vermedi gerci onlar da pek aramazlar ama olmayınca kesin ısterler
cok zor olyyor varya hele fırından ilk cıktıgında yememek ıskence gıbı geliyor
olabilir canim belki usutuyirdur. Hava ruzgarli buralarda. Orasida oyleyse usutuyordur belkiKizlar alintilar gecms vs yarn bakcam artk cocuk canimizi okuyor cok huysuz acayip uykusu var 2 saatir uyutcam diye ugrasiyorm ki uyuyor ama kivranip kaynasiypr kendni uyandiriyor. Kackez uyudu uyandiacaba sallanirken yada disarda yel alip gazmi oluyor cnku cok da osuruyor yoksa yeni disler gelck onlarinmi agrisi cnku surekli bisiler kemirmek istiyor agiz salyalari devam bilmiyorm ama cok usandirdi ya. Neyse saglik olsun insallah gecicek bu gunlerde ama yipratiyor cok
hakkinda hayirlisi olsun canim. Kilo verimin devam etsin insKızlar takımda aktif olamadigim için eski takımima gecmemin daha iyi olacagi bildirildi. Fakat yoğunluğum devam edeceği için eski takımda da pek aktif olabilecegimi sanmiyorum. Ondan forumdan çıkış yapicam direk.Umarim hedeflerinize ulaşırsınız. Yine de güzeldi iler de belki tekrar giriş yaparım bilmiyorum. ilk geldiğimde tanışmıştık ondan bir hoşçakalın demeden çıkış yapmak istemedim.Kolay gelsin
hay masallah. Erkenden kuruluyormu pazar burda 10u geckin saatte bile gitsem pazar hala bis olur burda.5:30 'da pazara gittik canım
Eve geleli yarım saat oldu
3 kasa çilek yıkadım, yine reçel yapacağım.
iyi vakit gecirmeler canim.Gunaydın hanımlarbugun ıcın yorgun kalktık. Kızlar yolda durmadı kucuk kızım son bir saat agladı çok mola da veremedik malum korona yuzunden bilmediğimiz yerde konaklayamadık. Onun dısında sicim gıbı yagmur vardi sukur ki saglıkla vardık esim bugun donuyor bizde keyfimize bakarız bağ evimiz var orda oluruz genelde hasret kaldıgımız dogayla kaynasırız artık
masallah erkencisin . sporu yapmissin.gunaydin kizlar
sporumu yaptim kahvemi aldim oturuyorum:))
kizim uyyo.uyaninca kv deye birakim markete gidicem.somon baligi indirimde kizimda seviyo.ben gidene kadar kalirsa tabi
ins canim en kisa zamanda gorusursunuzInsallah Bende kavusurum valla cok izledim herkesı
ne cok is yapmissin masallah.Tünaydın kızlar kahvaltı yaptım evi temizledim oğlanı uyuttum büyüğe çıktıdan çizgiler çıkarttık onları yaptırıyorum hem oyalasın hem eli kırılsın diye bu arada yarım saat spor da yaptım 2de çıkıcam baya yürürüm kayinvalideme gidicem orası aile binası teyzem falan da var onlara da uğrarım çok heyecanliyim ayol
Bebeğimi emzirme bahanesiyle dinleniyorum, pertim çıktıHellöööööö nerdesiniz millet
Çocuklar kendi ektikleri yada büyümesine şahit oldukları yiyecekleri daha kolay yiyebiliyorlar canım.Günaydın Kızlar
Benim de geçen gün eşim domates ve biber almış büyük kızımla onu ektiler kaptanım, kızım hiç domates biber yemez, kendi ektikleri için heveslenip yiyenler oluyormuş inşallah bizde de işe yarar
İyi tatiller canımGunaydinn kizlarrr ❤
Neler yapıyorsunuz bakalım? Ben ailemin yanına geldim. Annem köye gitmişti Pazar günü dönecek inşallah o gelene kadar burdayım, geldikten sonra da birkaç gün kalıp dönerim inşallah
Sağol canım,kolay gelsin şimdiden yiyenlere şifa olsun reçelin , güneşte bekletiyor musun reçeli yaptıktan sonra benim yaptığım 1.5 kavanozdu o da yarım litrelik yarım olan yendi gitti bir kaç ay sürdü gerçi diğerinin üzeri boyuna küf kaymağı oldu dün dibin de 2 parmak kalmıştı üzeri kalın tabaka küf gibi olmuş diye attım artık
pazar o kadar erken kuruluyor mu canım burda bugun pazar var ama suan gitsem kurulu degıldır kolay gelsin canım afiyetle yiyin
Sağlıcakla tüketin inşallah sizin orda pazar baya erken açılıyor Erzurum’un ayazında öğleni buluyor açılış burdabugün Burda da pazar var öğleden sonra hem yürür hem yaprak için bir kez daha bakayım olmadı
sizin pazar ne kadar erken kuruluyor ki gidip geldin bile maşallah sana :)
hay masallah. Erkenden kuruluyormu pazar burda 10u geckin saatte bile gitsem pazar hala bis olur burda.
Kolay gelsin recel yapiminda
iyi oturmalar canimTünaydın kızlar kahvaltı yaptım evi temizledim oğlanı uyuttum büyüğe çıktıdan çizgiler çıkarttık onları yaptırıyorum hem oyalasın hem eli kırılsın diye bu arada yarım saat spor da yaptım 2de çıkıcam baya yürürüm kayinvalideme gidicem orası aile binası teyzem falan da var onlara da uğrarım çok heyecanliyim ayol
Yorgunluk cöktü oturdum böyle mayistimHellöööööö nerdesiniz millet
Bizde trabzondada öyle, cogu köyden gelir ve hava acmamis olur, erkenden ürün almaya gidilir Yoksa kalmiyorKızlar buranın halkı hep erkenci, sabah namazı vakti kalkıp uyumazlar.
Sabah namazı vakti dediğime bakmayın, namaz ile din ile alakası olmayanlar da o saatte ayaktalar.
Pazar sabah ezanı vakti kuruluyor.
Özellikle köylülerden birşeyler almak için erken gitmek zorunda kalıyoruz.
Saat 7 'de gittiğimiz zaman "geç geldiniz, sattık bitti, daha erken gelin haftaya" diyorlar.
Bizde mecburen erken gidiyoruz.
Burda da Karadenizliler var, onlarda öyleler.Bizde trabzondada öyle, cogu köyden gelir ve hava acmamis olur, erkenden ürün almaya gidilir Yoksa kalmiyor
Erken kalkan yol alırmış. Çalışkan insanlar demek ki. Bende erken kalkanlardanım. Biraz geç kalksam günün bereketi kaçıyormuş gibi geliyorKızlar buranın halkı hep erkenci, sabah namazı vakti kalkıp uyumazlar.
Sabah namazı vakti dediğime bakmayın, namaz ile din ile alakası olmayanlar da o saatte ayaktalar.
Saat 7 'de gittiğimiz zaman "geç geldiniz, sattık bitti, daha erken gelin haftaya" diyorlar.
Baya erkenculermis. Bi yonden de iyi aslindaKızlar buranın halkı hep erkenci, sabah namazı vakti kalkıp uyumazlar.
Katiliyorum erkenden islerde bitiyor tek sorun zaman gecmiyor isin olmayincaErken kalkan yol alırmış. Çalışkan insanlar demek ki. Bende erken kalkanlardanım. Biraz geç kalksam günün bereketi kaçıyormuş gibi geliyor
valla huplettim çok uzun zamandır yemiyorum annem de yapınca dün gitti mideyeanladim canim
deme canim cekti
Masallah canim ne ettin sen öyle sarmalari
aynen canım ama dün yorulunca çok acıktım gözüm döndü yaaguzel olmus canim
dondurma disinda guzel 2 topda cok olmus
kalori hesabi yapiyosun canim ama saglikli seyler yemiyosun kalici kilo veremessin bence bunlarla
ayyy abla ben sicaga hic dayanamiyorum allah kolaylik versin size
guzel olmus:)
arada yedigin kurabiyeyle galeta cok olmus.zaten oglede yemissin galeta.
amin insallah canim:)
tekrar hosgeldin :)ben ayse 27 yasindayim 1 kizim var:)
guzel olmus canim ama 3 dlm ekmek cokmu sanki
ilacin dozunu arttirdi canim.bide keto diyet icin gun belirleyip.haber verecekler 4 5 gun hastanede yatmasi gerekiyomus kontrol altinda baslanacak
ben ic bacak var.bide basen ve simit bolgesinden aliyorum hep
guzel olmus:)
genelde karbonlu olmus.gozleme olmamis.2 lahmacunda cok 1 tane olabilirmis corbanin yaninda
dondurma zaten kacamak olmus
cesit cok duruyo ama miktarlari azmis bilemedim simdi
ilacin dozunu arttirdi simdilin canim.lesliyi hic denemedim yarin bi bakarim videolara:)
bende hic bilmiyorum tadini ama 1 ogun yerine geciyo diye biliyorum.
bence guzel olmus
dolma yenmezmi abla yaaa..belki yapmayi bilmesen nasil isterlerdi ama:))
sagol abla:)telefonda ben yanlis anlamisim mr cekilmedi norologla varmis randevu ...diyetisyen bide kbb da
muayene etti ama daha belli degim nerde yapicaklari.evdede oluyo.makineyi bize veriyorlar evde biz takiyoruz sabahda makineyi goturup veriyoruz.onlar belirleyip ariycaklar.buyuk ihtimal hastanede kalir
cunku hastane uzak git gel.olmasin diye orda yapilir
dunki yediklerinden sonra canin istemedigini soylemissin canim
ne guzel abla
hep boyle mutlu ol
iyyim cok sukur.gelir gelmez ilac ictim fayda etti:)
benim yun yorganlarimda var senede 1 kez cikarip havalandiriyorum.aklima estigi zaman bende yaparim artik:))
sarma cok olmus en azindan biber dolmasi olmasaymis.2 avucta cok geldi 1olabilirmis bence
kahve pek icmiyorum bu aralar ne yalan söyleyeyim annemin de pek arası yok işi de bırakıp yapamıyorumhahah sen çok yaşa emi , o zaman terapiye devam arada annenle keyif kahvesi içmeyi atlama ama
Ben de erkenciyim, sabahın ilk birkaç saatinde çok fazla işi bitirebiliyorken, ilerleyen saatlerde yaptığım iş bitmek bilmiyor gibi geliyor.Erken kalkan yol alırmış. Çalışkan insanlar demek ki. Bende erken kalkanlardanım. Biraz geç kalksam günün bereketi kaçıyormuş gibi geliyor
Cuma günü tartı sonucuna göre karar verelim istersen.Selam arkadaşlartemizlik devam ediyor son hızıyla o yüzden gozukmeyecegim haftaya da kayinvalideye gideceğim orda da işlerim olacağından bir müddet izin mi alsam diye düşünüyorum Handandandan kararsız kaldım ya sizler neler düşünüyorsunuz bu konuda birakamiyorum burayı da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?