Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızçeler geldim ama öğleden sonra eğitimim var oraya gidicem yokum yani idare edin artık beni
Murc günlük yürüyüş süremide spora yazabilirmiyim şekerim :44:

nagiş bu hafta sporda bana rakipmisin .bu hafta az yapıcam galiba cuma yokum evde dr gidicem psikyatıra şu meret ilaçlarımı azaltsın artık tartıda 99 görmek çok kötü

yaa bak beterin beteri var düşünsene kaptan olduğumu takımda ben dahil kimse kalmaz

hah tamda bunun için söylemiştim diskalifiye mi diye demek ki neymişşşşş bitek ben değilmişim merak eden yoksam kıyarmıyım 906090nıma
nagiş bu hafta sporda bana rakipmisin .bu hafta az yapıcam galiba cuma yokum evde dr gidicem psikyatıra şu meret ilaçlarımı azaltsın artık tartıda 99 görmek çok kötü

yok ablamm yooookk ben kim sana rakip olmak kim
yan masamda bir erkek arkadaşım var oda diyette beni arada frenliyo sağ olsun arada da kendine kraker alıyo bana çikolata işte orda film kopuyo görün bizde ki kavgayı aynı anda diyete başladık o 12 kg verdi ben 6 adalet mi bu ya hemde sadece ekmeği ve tatlıyı kesti neden erkekler çabuk veriyo neden neden

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 257. ETAP SONUÇ LİSTESİ
11-18 Mayıs 2012​

TAKIM DERECELERİ

BİRİNCİ 8. ve 7. Takım 0,68
İKİNCİ 13. Takım 0,62
ÜÇÜNCÜ 5. Takım 0,61

BİREYSEL DERECELER

BİRİNCİ
5.Takımdan seng 4,59
İKİNCİ 7. Takımdan Shopaholic 2.03
ÜÇÜNCÜ 9. Takımdan Nora 1,99

Noracımm tebrıklerrr ....Takım olarakta 6. olmusuzzz

arkadaşlaaaaaaaaaaarr köpüşüüüm akşam geliyoooo.... daha doğrusu ben ona gidiyoruuum..... ayyy Allah tan başka bir şey istesey mişim olcakmış bak yaaaa.... pes diyorum yaniii.... sevinçten ters takla atabilirim şu an..... Allah utandırmasın hakkıyla bakabilmeyi nasip etsin inşallah ve ablamlarda çok aşırı tepki vermesin inşallah.... adam gelin alın o zaman dediii.... gidince sevinçten adamı sarılıp öpmem umarım....

ben hiçbişey anlamadım, diskalifiyemiyim değil miyim?

Bu dönem benim için çok stresli bir dönemdi, yediklerime dikkat edemedim çünkü sürekli bitirme tezimle uğraşıyordum ve evde miyim dışarıda mıyım arkadaşımda mı kalıyorum o da belli değildi, fix bir beslenme şekli geliştiremedim o nedenle, o yüzden de sürekli gelip paylaşım yapamadım bu aralar. Diskalifiye olduysamda farketmez Herkese başarılar

aaa aaaaa bende diskalifiye olmuşum.... demek buraya kadarmışş hangi ara oldum artı bu senarist kim?

aaa aaaaa bende diskalifiye olmuşum.... demek buraya kadarmışş hangi ara oldum artı bu senarist kim?

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-523.html

Kızlar gereklı acıklama bu lınkte yapıldı sorun yok kımsenın dıskalıfıye felan olduguda...Saolsun arkadaslarımız uayarmak ıstemıs sadece...

Tek not 906090 'a yenı ve katı kurallarımızı bı oku derım tatlımmm bazı zorunluluklar getırdık dıger turlu zayıflayamamız harıcınde topıge gelen goıden olmuyo bızde oy bırlıgıyle boyle bı sıstem getırdık ne kadarına uyabılırsın bılemıycem bı okuda konusalım tekrardan

Heh rahatladım Olmamışız, şimdiden sonra girerim artık topice, artık işlerimi hallettiğim için rahat rahat internete de girebilirim, dietimide yapabilirim

Bugün gayet iyi gidiyorum gibi :)

SABAH: 1 ELMA

ÖĞLEN: 1 tabak ızgara tavuklu salata + 330ml coca cola zero

SAAT 16:30 gibi 1 tane MUZ

şimdiye kadar 1 buçuk litre sıvı tükettim

Akşama muhtemel yemeğim domates çorbası olacak, gece acıkırsamda 4-5 erik yerim

Bu arada dukanın başına gelenlerden haberiniz var mı? Dr.luk ünvanı elinden alınmış.

Menun gayet guzel cnm domates corbasına kasar koyma ama

Aaaaa nedenkı napmıs adam hanı bılmem kac mılyon fransız yanılıyor olmazdı ?

bu günkü menüm sabah 1 bardak yeşil çay +1 bardak tarçınlı azıcık ballı sıcaga yakın su
spor
1 küçük şişe su
kahvaltı 2 d çavdar ekmegi 1 haşlanmış yumurta 2 k domates 1 b salatalık 2 kk peynir tuzsuzdu 1 kupa çaya 2 küp şeker
ara 1 ekşi elma
1 şişe su
ögle tavuk haşlama salata ayran
ara 3 k kayısı tarçınlı yeşil çay kendim demledim
1 şişe su
akşam 17 de yedim salata cacık kabak yemegi
1 şişe su
yeşil çay içiyorum şimdi
2 lt bitti sabah içtigim 2 bardagı sayarsam 2.5 olmuş daha 2 şişe içerim

kaptan ben toplamını cuma sabahı yazsam olurmu senin için daha kolay olur kafan karışmaz
hergün muhakkak 90 dakika yapıyorum

beş mesajı doldurma çaban gözlerimiz yaşartmadı değil yani kaptaaaan yemedik dimiiiiii........
hahaa..betüş yine formundasın bebeemm..

fadime bu mesajı senmi yazdın bir başkasınamı yazdırdın..kızın falanmı yazıyo yoksa..hakkaten çok merak ediyorum..:44:

aaa betüşdemi diyecektim ama şükür ikiside gitmiyomuş

yewrum annemler gittim ..yemekleri döktüm yeni yemekler yaptım..annem gelene kadar biraz böyle idare edicez artık n'apalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…