Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bizde iğne atsan yere düşmüyor canım, herkes o saatte pazarda...

Geçen yıllarda kızlar istemişti, bir türlü vakit bulup yapamamıştım, sürekli de sordular "çilek reçeli zamanı ne zaman" diye, içime battı, "bu yıl fazla yapayım bol bol yesinler" dedim canım

Offf şükür aşağa oturdum, en azından temizlik candır yorulmaya değer

Aynen oylee kolay gelsn cnm

Abla acayip sevindm insallah anlamistir bitirmisdir hayirli guzel kismeti olur

Benide benideee

Ayaklardan sogukmu Aldi canim? Öylede gaz Karni agrir, kirschkern-kissen varsa koy istersen Belki rahatlar

Bilmiyormki aslinda cok dikkat ediyorm terledignde uzerni degisiyorm mendil sokuyorm coraplari 2 3 kez fakan degisiyoz cok hareketli cnku terliyor ama yinede kapiyor olabillr. Var ondan gene kullaniym bakaym

Zayiflamaya devam et insallah canim kendin icin

yedirdiklerinin içine bir çimdik kimyon mu atsan , yada rezene çayı mı içirsen azıcık gazdansa gazı alır

Rezene cayi hem ben hem oglan iciyor 1 kupa gunde, kimyonda yakisan yemeklerde kullaniyorm genelde ama

Ohh keyfini cikar canimm

@nanekekik Nerde Haber alan varmi? Dogum mu yapti acaba?

Bende merak ediyoruk cok gecen etiketlemistm burdan

Günaydın tatlımm ❤
Nasıl oldu oğlun huysuzlugu azaldı mı

Gun icinde azaldi ama bu seferde geceye dondu iste

Olabillr aynen havalar bi garip bi esiyor bi yakiyor gunes cikiyor vs

Darısı başımıza canım
Büyük kızım tadına bak demekten pek anlamıyor istemediği şeyi ağzına asla sürmüyor

Bizde trabzondada öyle, cogu köyden gelir ve hava acmamis olur, erkenden ürün almaya gidilir Yoksa kalmiyor
Trabzonlu musun canım sen
Ben de Trabzon doğumluyum

Bebeğimi emzirme bahanesiyle dinleniyorum, pertim çıktı
Yani canım o kadar reçeli ayıkla temizle pişir şifa olsun inşallah
Yorgunluk cöktü oturdum böyle mayistim cay iciyorum, sen ne yapiyorsun
Ben de uyumuşum kuzum kızımla beraber yeni uyandım
ya biz de çocukken yoğurda reçel katıp yemeye bayılırdık reçel yoksa tozşeker döker yerdik
Kuzum mezuniyet istemiyor muydun ? Hakkında hayırlısı inşallah çok yorma kendini kolay gelsin

Bizde en sevilen yemektir canım, çerez niyetine yanında sadece ayran ile yenir.
Yarın yine yapacağım eğer kendimi yorgun hissetmezsem
Cuma günü de eksi gelirsem kaçamak niyetine yerim

Selam canlar ❤ bir süre çok gozukmeyecegim ev 56 her yeri döktüm çok ince temizlik var ve kolay kolay da bitecege benzemiyor ben bittim ama
Yarıladın mı işleri
Bende de yap yap bitmiyor
Çok nankör bu ev işleri çok

Selam millet sabahtan beri hazırlık yapıyorum akşama misafirim var yarın babamın kontrolü var Burda bugün bizde kalıp yarın dönecekler annemle çok görünmezsem merak etmeyin
İyi çıktı mı kontrol sonuçları canım
Sende aylardır görmedin aileni, hasret gidermiş oldunuz

Yürüyebildin mi canım

Hiç bilgim yok, görsem tanımam kendisini

canını çıkarmadan yap gülüm arkamızdan kovalayan yok nasıl olsa ,allah kolaylık versin
kız senin anneler yeni gelmedi mi hemen işe güce mi giriştiniz hay maşallah hızlısınız ya:))
Bu kız anneleri var ya ah ah...
Kızlarına gelince oturmayı bilmezler
"Ne iş var, söyle yapalım" diye dürtüp dururlar

Ne güzel hayaller bunlar ya

Birkaç sene önce sırf kız icin denemek istiyordum ama hayırlısı. Çocuklar cok yoruyor. Şu an gayet rahatım. Rahatım bozulsun istemiyorum
Kızlar hiç yormuyor canım, aksine her durumda yardımcılar

Bugün pazar dönüşü işlerimiz bir türlü bitmeyence kahvaltı hazırladılar bize.
Tek problem omleti 12 yumurta ile yapmaları
O da yanlış anlaşılma olduğundan öyle olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…