- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #371.021
Bizde iğne atsan yere düşmüyor canım, herkes o saatte pazarda...Baya erkenculermis. Bi yonden de iyi aslinda
Sabahtan pazar isi biter ben erken gitsem pazarda pazarcilardan baska kimse olmuyir rahat edemiyorum.
Cilek receli bende yapacagim bizimkilerde bayilirlar. Yogurtla karistirip yemeyi de severler danone diye
Kitap okuyabilirsinKatiliyorum erkenden islerde bitiyor tek sorun zaman gecmiyor isin olmayinca
Offf şükür aşağa oturdum, en azından temizlik candır yorulmaya değer
Slm millet
Bugun mutfakta yemek yaparken benim kiz geldi sarildi, anne seni cok ozledim diye
Seni sevdiğimizi, seni düşündüğümuzu biliyosun dimi dddim. Biliyorum dedi
Aklin basina geldimi dedim
Niye öyle soyluyorsun dedi
Bende uzatmadim
Morali yerindeydi
Heralde fikrinde sabit olsaydi böyle davranmazdi diye düşünüyorum
Insallah diyelim
Dualariniz, güzel dilekleriniz, niyetleriniz icin hepinize cok tesekkur ederim
çooook zengin olup bir ada alıcam hayattan ve hayatındakilerden yorulanlara nefes alma kampı yapıcam canı istemeyen kimseyi görmeden denizin ormanın tadını çıkaracak yemek iş çamaşır derdi olmayacak hepsi yapılacak ve her şey bedavaaaa
hatta aileyle sonra kötü olunmasın diye özel tim kurucam evinden kaçırıldı süsü verilip adaya getirilecek yorgun hatunlar ilk gurupta sen de varsın
hayali bile güzel yaaa
Ayaklardan sogukmu Aldi canim? Öylede gaz Karni agrir, kirschkern-kissen varsa koy istersen Belki rahatlar
Kızlar takımda aktif olamadigim için eski takımima gecmemin daha iyi olacagi bildirildi. Fakat yoğunluğum devam edeceği için eski takımda da pek aktif olabilecegimi sanmiyorum. Ondan forumdan çıkış yapicam direk.Umarim hedeflerinize ulaşırsınız. Yine de güzeldi iler de belki tekrar giriş yaparım bilmiyorum. ilk geldiğimde tanışmıştık ondan bir hoşçakalın demeden çıkış yapmak istemedim.Kolay gelsin
yedirdiklerinin içine bir çimdik kimyon mu atsan , yada rezene çayı mı içirsen azıcık gazdansa gazı alır
Gunaydinn kizlarrr ❤
Neler yapıyorsunuz bakalım? Ben ailemin yanına geldim. Annem köye gitmişti Pazar günü dönecek inşallah o gelene kadar burdayım, geldikten sonra da birkaç gün kalıp dönerim inşallah
@nanekekik Nerde Haber alan varmi? Dogum mu yapti acaba?
Günaydın tatlımm ❤
Nasıl oldu oğlun huysuzlugu azaldı mı
cok cokk az olmus canim
hep mutlu olalim ins
eline saglik canim
olabilir canim belki usutuyirdur. Hava ruzgarli buralarda. Orasida oyleyse usutuyordur belki
hakkinda hayirlisi olsun canim. Kilo verimin devam etsin ins
hay masallah. Erkenden kuruluyormu pazar burda 10u geckin saatte bile gitsem pazar hala bis olur burda.
Kolay gelsin recel yapiminda
iyi vakit gecirmeler canim.
masallah erkencisin . sporu yapmissin.
ins canim en kisa zamanda gorusursunuz
ne cok is yapmissin masallah.
Ben hala ev isi yapmadim.
İyu gezmeler canim.
Darısı başımıza canımÇocuklar kendi ektikleri yada büyümesine şahit oldukları yiyecekleri daha kolay yiyebiliyorlar canım.
Bizde geçen yıl yaylada biber ekince yemeye başladılar.
Gerçi büyük kızıma daha önceki yıllarda "sadece tadına bak, beğenmezsen yeme" diyordum ve yiyordu, şimdi küçükte yiyor, hatta acı biber bile yiyebiliyorlar.
Trabzonlu musun canım senBizde trabzondada öyle, cogu köyden gelir ve hava acmamis olur, erkenden ürün almaya gidilir Yoksa kalmiyor
Yani canım o kadar reçeli ayıkla temizle pişir şifa olsun inşallahBebeğimi emzirme bahanesiyle dinleniyorum, pertim çıktı
Ben de uyumuşum kuzum kızımla beraber yeni uyandımYorgunluk cöktü oturdum böyle mayistimcay iciyorum, sen ne yapiyorsun
ya biz de çocukken yoğurda reçel katıp yemeye bayılırdık reçel yoksa tozşeker döker yerdikBaya erkenculermis. Bi yonden de iyi aslinda
Sabahtan pazar isi biter ben erken gitsem pazarda pazarcilardan baska kimse olmuyir rahat edemiyorum.
Cilek receli bende yapacagim bizimkilerde bayilirlar. Yogurtla karistirip yemeyi de severler danone diye
Kuzum mezuniyet istemiyor muydun ? Hakkında hayırlısı inşallah çok yorma kendini kolay gelsinSelam arkadaşlartemizlik devam ediyor son hızıyla o yüzden gozukmeyecegim haftaya da kayinvalideye gideceğim orda da işlerim olacağından bir müddet izin mi alsam diye düşünüyorum Handandandan kararsız kaldım ya sizler neler düşünüyorsunuz bu konuda birakamiyorum burayı da
İnşaallah canımdarısı sizinkilerin büyümesine :)
Kilosu uygun değil mezuniyet içinKuzum mezuniyet istemiyor muydun ? Hakkında hayırlısı inşallah çok yorma kendini kolay gelsin
Bizde en sevilen yemektir canım, çerez niyetine yanında sadece ayran ile yenir.ben en son yaptığım sarma dolmayı ki minnacık yapmıştım yarısı süründü ben de yemiyorum yarım saat önce çöpe döktüm yaa içim acıdı bir daha yapmıycam dolma sarma
gülüm önden cacığı ye sonra az dolmanı sonra yine cacık miden şişsin o zaman çok yiyemezsin
Yarıladın mı işleriSelam canlar ❤ bir süre çok gozukmeyecegim ev 56 her yeri döktüm çok ince temizlik var ve kolay kolay da bitecege benzemiyorben bittim ama
İyi çıktı mı kontrol sonuçları canımSelam millet sabahtan beri hazırlık yapıyorum akşama misafirim var yarın babamın kontrolü var Burda bugün bizde kalıp yarın dönecekler annemle çok görünmezsem merak etmeyin
Ben hangisiyim anlamadım, hamile göbeği var bendeVücut şekline göre aralıklı oruç
Dün kötüydüm de bugün iyiyim canımsen hergun yuruyus yapiyorsun alinda . sicakmiydi omuetkiledi acaba. Simdi
İnsülin direnci önce bacaklarda başlar, dikkat et canımBen üst bacağımdan kilo alırım en çok
O zaman benim 24 saatlik olanı mı yapmam gerek
Sonuçlar nasıl çıktı canımslm kizlar
bizim randevular bitti simdi eve donuyoruz
kafamin sag tarafi oyle bi agriyoki sanki bicak saplanip cikiyo
Yürüyebildin mi canımİyi akşamlar kızlar oğlanlarla bugün iş yap yetişmeye çalış derken pertim çıktı bide gerçekten artık bunaldım yarın inşallah çıkıcam 3ayüzerine çok heyecanlıyımyürümek nasıldı marketler nasıl yerlerdi hatırlamıyorum resmen
Hiç bilgim yok, görsem tanımam kendisiniArkadaşlar size bişey danışmak istiyorum, ben eskiden yulafı sevmiyordum şimdi bayılıyorum
Yoğurtlu, chia tohumu, ve bi meyve türü olarak yiyorum, sürekli yemem sıkıntı olurmu? Bunum bi saat dilimi varmı?
Bu kız anneleri var ya ah ah...canını çıkarmadan yap gülüm arkamızdan kovalayan yok nasıl olsa ,allah kolaylık versin
kız senin anneler yeni gelmedi mi hemen işe güce mi giriştiniz hay maşallah hızlısınız ya:))
Ne güzel hayaller bunlar yaçooook zengin olup bir ada alıcam hayattan ve hayatındakilerden yorulanlara nefes alma kampı yapıcam canı istemeyen kimseyi görmeden denizin ormanın tadını çıkaracak yemek iş çamaşır derdi olmayacak hepsi yapılacak ve her şey bedavaaaa
hatta aileyle sonra kötü olunmasın diye özel tim kurucam evinden kaçırıldı süsü verilip adaya getirilecek yorgun hatunlar ilk gurupta sen de varsın
hayali bile güzel yaaa
Kızlar hiç yormuyor canım, aksine her durumda yardımcılarBirkaç sene önce sırf kız icin denemek istiyordum ama hayırlısı. Çocuklar cok yoruyor. Şu an gayet rahatım. Rahatım bozulsun istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?