- 31 Ekim 2013
- 21.669
- 72.897
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #371.041
Aaa bilmiyordumİnsülin direnci önce bacaklarda başlar, dikkat et canım
12 yumurta mıKızlar hiç yormuyor canım, aksine her durumda yardımcılar
Bugün pazar dönüşü işlerimiz bir türlü bitmeyence kahvaltı hazırladılar bize.
Tek problem omleti 12 yumurta ile yapmaları
O da yanlış anlaşılma olduğundan öyle olmuş.
Tamamen yanlış anlaşılma sonucu canım12 yumurta mı
Kızlarında benim gibi yumurta deyince gözleri doymuyor galiba
Bizde çok tüketirizBizim oralarda çok yeriştirirler çok tüketilir geçen seneden annem göndermişti eşim pek sevmez dondurucuda duruyordu pişirdim o da bitti sonunda
Kurusu derken iç tanesini mi çorbaya kullanıyorsunuz canımBizimkiler yeşil fasülyeden daha çok sever hatta kurusunu çorbalara filan kullanıyoruz internette keşfettiğim kuru börülce salatasını da denedim yiyenler çok beğendi hatta arkadaşlarımın birçoğu ilk defa börülce yedik dediler
Iyiyim iyiyim kaptanim. Kayinvalidemdeydik bugün. Kalabalikti biraz. Yemin etmenin faydasını fazlasiyla görüyorum. Peynirli gözleme yapti kayinvalidem ve normalde iki tane kesin yerdim
Yerim onların akıllarını yaaTamamen yanlış anlaşılma sonucu canım
Kendi icatları pide ekmeğini minik minik doğrayıp tereyağında kızarttıktan sonra üzerine yumurta kırıyorlar, bende yarım ekmek yapın, yumurta da 6 tane olsun dedim
Yarım ekmek az olur 1 ekmek yapalım diye düşünmüşler ve yumurtayı da 2 ile çarpmışlar
Sende yaşayacaksın bu keyifleri İnşallahYerim onların akıllarını yaa
Ne güzel kızlarının elinden kahvaltı yemek de ayrı bi keyiftir
Bana diyetisyen haftada 3 sabah vermişti. Sık sık olmasa da, iyi geliyor aradaArkadaşlar size bişey danışmak istiyorum, ben eskiden yulafı sevmiyordum şimdi bayılıyorum
Yoğurtlu, chia tohumu, ve bi meyve türü olarak yiyorum, sürekli yemem sıkıntı olurmu? Bunum bi saat dilimi varmı?
benimkiler kız değildi ondandı herhaldeKızlar hiç yormuyor canım, aksine her durumda yardımcılar
Ne yürüdüm abla resmen ayaklarımı hissetmiyorum hamlamışım resmen kayinvalideme çocukları bırakıp biraz da görümcem gezdim ayyy çok mutluyumYürüyebildin mi canım
Ben tez canlıyım biraz işlerim erkenden bitsin rahat edeyim çünkü bütün gün çocukların arkasını topluyorum bide iş düşünmiyimcok cokk az olmus canim
hep mutlu olalim ins
eline saglik canim
olabilir canim belki usutuyirdur. Hava ruzgarli buralarda. Orasida oyleyse usutuyordur belki
hakkinda hayirlisi olsun canim. Kilo verimin devam etsin ins
hay masallah. Erkenden kuruluyormu pazar burda 10u geckin saatte bile gitsem pazar hala bis olur burda.
Kolay gelsin recel yapiminda
iyi vakit gecirmeler canim.
masallah erkencisin . sporu yapmissin.
ins canim en kisa zamanda gorusursunuz
ne cok is yapmissin masallah.
Ben hala ev isi yapmadim.
İyu gezmeler canim.
Ben de öyleyim bi gün fire vereyim toparlayamıyorumKızlar bugün yürüyüşümü yapamadım
Beni saat 10 'da yürümeyi planlıyorum
Tembellik yapma olasılığına karşı beni dürttün de yürümeden yatmamayım.
Biliyorsunuz bir kere yapmayınca bırakabilen bir yapım var
Şükür canım sıkıntı Yok elhamdulillahİyi çıktı mı kontrol sonuçları canım
Sende aylardır görmedin aileni, hasret gidermiş oldunuz
Bizde (Azerice) maş deriz börülceyeBizde çok tüketiriz
Libye derler bizde adına
Aynen canım omaç aşı diye bi yöresel yemeğimiz var evelik (labada) otu, erişte ve kuru börülce tanesi ile yapılıyorKurusu derken iç tanesini mi çorbaya kullanıyorsunuz canım
afiyet seker olsun sifa olsun kuzucuklaraBizde iğne atsan yere düşmüyor canım, herkes o saatte pazarda...
Geçen yıllarda kızlar istemişti, bir türlü vakit bulup yapamamıştım, sürekli de sordular "çilek reçeli zamanı ne zaman" diye, içime battı, "bu yıl fazla yapayım bol bol yesinler" dedim canım
ya ben hic sevmem cocukkende yemezdim benimkiler babalarina cekmisler oda cok sever karistirip yemeyiya biz de çocukken yoğurda reçel katıp yemeye bayılırdık reçel yoksa tozşeker döker yerdik
Kızlar hiç yormuyor canım, aksine her durumda yardımcılar
kuzularin mantik dogru aslinda canim. Ellerine saglik sanada sifa olsun kizlarin elinden yediklerinTamamen yanlış anlaşılma sonucu canım
Kendi icatları pide ekmeğini minik minik doğrayıp tereyağında kızarttıktan sonra üzerine yumurta kırıyorlar, bende yarım ekmek yapın, yumurta da 6 tane olsun dedim
Yarım ekmek az olur 1 ekmek yapalım diye düşünmüşler ve yumurtayı da 2 ile çarpmışlar
kocamannnn alkisliyorum seni canim. Hem kabak daha guzel gozleme de neymisIyiyim iyiyim kaptanim. Kayinvalidemdeydik bugün. Kalabalikti biraz. Yemin etmenin faydasını fazlasiyla görüyorum. Peynirli gözleme yapti kayinvalidem ve normalde iki tane kesin yerdimbayilirim sıcak sıcak. Ama ben ne yedim. Kabak sogan kavurdum (kabagimi yanimda götürdüm ) onlarda da dünden tavuk vardi biraz ondan biraz ondan yedim doydum çok şükür. Gözlemenin tadina bile bakmadim. Yeminimi asla bozmam kimsede israr etmedi sagolsunlar
Tam hatirlatmaya gelmistim yapmissinVe yürüyüşümü yaptım
simdiden alismasi en iyisi zaten canim. Benim buyuklerde kucuge soylenirler, yada ona toplamayi ogretmeye calisiyorlarBen tez canlıyım biraz işlerim erkenden bitsin rahat edeyim çünkü bütün gün çocukların arkasını topluyorum bide iş düşünmiyimbüyük oğlanı alıştırıyorum hafiften kardeşine dökme daha şimdi topladım diye kızıypr
Allah kolaylik versin canim.İyi akşamlar kızlar mesaim daha yeni bitti saat 11 den beri çalışıyorum ilk defa müşteri temsilciliği yapıyorum canım çıktıı okadar çok azar işitiyorum ki şuanda dokunsalar ağlarım sanırımsizler nasılsınız iyisinizdir inşallah hemen menümü yazıp yolluyorum
sarmalar dolmalar annen yapmis dayanamamissin gordum.2 Haziran salı
11.00
1 yumurta tavada
1 dilim çok tahıllı ekmek
Yarim kk peynir
16.30
15-16 adet yaprak sarma (pirinçli malesef)
1 adet biber dolma
1 kase cacık
20.00 civarı
2 avuç leblebi
Su 2 ye yakın
patates azmis zaten baskada bisey yememissin guzel bence2 haziran sali
14.30
2 avuc sari leblebi(acikirsam diye yanimda goturmustum)
18.00
2 issirik balik ekmek
4 5 tane patates kizartmasi(ince ve kucukten)
eve gec geldik o saatden sonra bisey yemek istemedim kahveyle gecistirdim
spor 50 dk kosu 10 dk yuruyus 100 ip atlama
250 puan toplam U UcanSupurge
guzel menu canim1 Haziran pazartesi
10:30
tarçınlı Türk kahvesi
14:00
2 haşlanmış yumurta
5 siyah zeytin
8 yeşil zeytin
Biraz Çeçil peyniri
1 domates
1 salatalık
18:00
fellah köftesi 7-8 kaşık
3 kaşık sarımsaklı yoğurt
su: 2 buçuk litre
Spor: 45 dakika yürüyüş 90 puan U UcanSupurge
guzel canim afiyet olsun2 Haziran salı
11:00
tarçınlı Türk kahvesi
14:00
1 avuç fındık
1 bardak tarçınlı süt
19:30
1 kepçe şehriyeli tavuk çorbası
1 kase zeytinyağlı salata
2 fırın tavuk pirzola
1 tabak yeşil börülcesi yemeği
su: 2 litre
Spor yok
guzel menu canim3 Hazıran Çarşamba
11:30
1 yumurtalı menemen
2 ceviz
Salatalık
15:00
1kase kabak yemegi
3 kaşık yoğurt
2,5lt su
245 dakika yürüyüş
yumurtasi bol olmus ekmegin zaten guzel canim3 Haziran Çarşamba
11:00=== 3 yk ekmekli yumurta
1 kk süzme peynir
3 adet ceviz
Domates, salatalık, biber
17:30=== 5-6 adet salatalık
Su=== 2 lt
Spor=== 60 dk bantta yürüyüş *180 puan
60 dk kol lastiği ile egzersiz *180 puan (henüz yapmadım ama yapmadan yatmamayım için yazıyorum
U UcanSupurge 360 puan
guzel afiyet olsun canim3 Haziran Çarşamba
12.00
1 tane haşlanmış yumurta
3 dl beyaz peynir
3 tane yeşil zeytin
domates
14.00
tereyağlı tarçınlı türk kahvesi
15.30
1 kase yoğurt çorbası
18.30
2 yemek tabağı salata (brokoli karnabahar yeşil fasülye kırmızı biber haşlama)
su 1lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?