Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İnsülin direnci önce bacaklarda başlar, dikkat et canım
Aaa bilmiyordum
Başka ne belirtisi var acaba bakayım bi netten

12 yumurta mı
Kızlarında benim gibi yumurta deyince gözleri doymuyor galiba

12 yumurta mı
Kızlarında benim gibi yumurta deyince gözleri doymuyor galiba
Tamamen yanlış anlaşılma sonucu canım

Kendi icatları pide ekmeğini minik minik doğrayıp tereyağında kızarttıktan sonra üzerine yumurta kırıyorlar, bende yarım ekmek yapın, yumurta da 6 tane olsun dedim
Yarım ekmek az olur 1 ekmek yapalım diye düşünmüşler ve yumurtayı da 2 ile çarpmışlar

Kurusu derken iç tanesini mi çorbaya kullanıyorsunuz canım

Son düzenleme:
E ela_2019 hiç gözükmemişsin canım bugün, iyi misin
Iyiyim iyiyim kaptanim. Kayinvalidemdeydik bugün. Kalabalikti biraz. Yemin etmenin faydasını fazlasiyla görüyorum. Peynirli gözleme yapti kayinvalidem ve normalde iki tane kesin yerdim bayilirim sıcak sıcak. Ama ben ne yedim. Kabak sogan kavurdum (kabagimi yanimda götürdüm ) onlarda da dünden tavuk vardi biraz ondan biraz ondan yedim doydum çok şükür. Gözlemenin tadina bile bakmadim. Yeminimi asla bozmam kimsede israr etmedi sagolsunlar

Yerim onların akıllarını yaa
Ne güzel kızlarının elinden kahvaltı yemek de ayrı bi keyiftir

Bana diyetisyen haftada 3 sabah vermişti. Sık sık olmasa da, iyi geliyor arada
benimkiler kız değildi ondandı herhalde küçük oğlum 2 yaş sendromuna girmişti. Öncesinde de sakin değildi ama gece gündüz bağırdı, ağladı. 2 kere şikayet ettiler. Alman gençlik dairesi bile geldi çok yordu beni. Şimdi rahatladım ama gözümü çok korkuttu yaramaz

Ben tez canlıyım biraz işlerim erkenden bitsin rahat edeyim çünkü bütün gün çocukların arkasını topluyorum bide iş düşünmiyim büyük oğlanı alıştırıyorum hafiften kardeşine dökme daha şimdi topladım diye kızıypr

İyi akşamlar kızlar mesaim daha yeni bitti saat 11 den beri çalışıyorum ilk defa müşteri temsilciliği yapıyorum canım çıktıı okadar çok azar işitiyorum ki şuanda dokunsalar ağlarım sanırım sizler nasılsınız iyisinizdir inşallah hemen menümü yazıp yolluyorum

Ben de öyleyim bi gün fire vereyim toparlayamıyorum
İyi çıktı mı kontrol sonuçları canım
Sende aylardır görmedin aileni, hasret gidermiş oldunuz
Şükür canım sıkıntı Yok elhamdulillah
Bizde çok tüketiriz
Libye derler bizde adına
Bizde (Azerice) maş deriz börülceye
Kurusu derken iç tanesini mi çorbaya kullanıyorsunuz canım
Aynen canım omaç aşı diye bi yöresel yemeğimiz var evelik (labada) otu, erişte ve kuru börülce tanesi ile yapılıyor

afiyet seker olsun sifa olsun kuzucuklara
ya biz de çocukken yoğurda reçel katıp yemeye bayılırdık reçel yoksa tozşeker döker yerdik
ya ben hic sevmem cocukkende yemezdim benimkiler babalarina cekmisler oda cok sever karistirip yemeyi
kuzularin mantik dogru aslinda canim. Ellerine saglik sanada sifa olsun kizlarin elinden yediklerin
kocamannnn alkisliyorum seni canim. Hem kabak daha guzel gozleme de neymis

simdiden alismasi en iyisi zaten canim. Benim buyuklerde kucuge soylenirler, yada ona toplamayi ogretmeye calisiyorlar
Allah kolaylik versin canim.
Musteriler mi azarliyor.

Ben iyiyim sukur kizlar yatmaya hazirlaniyorlar bende minigimi uyutmaya calisiyorum

2 Haziran salı

11.00
1 yumurta tavada
1 dilim çok tahıllı ekmek
Yarim kk peynir

16.30
15-16 adet yaprak sarma (pirinçli malesef)
1 adet biber dolma
1 kase cacık

20.00 civarı
2 avuç leblebi

Su 2 ye yakın
sarmalar dolmalar annen yapmis dayanamamissin gordum.
Pirinci cok degilse afiyet olsun canim
patates azmis zaten baskada bisey yememissin guzel bence
guzel menu canim
guzel canim afiyet olsun
3 Hazıran Çarşamba
11:30
1 yumurtalı menemen
2 ceviz
Salatalık
15:00
1kase kabak yemegi
3 kaşık yoğurt
2,5lt su
245 dakika yürüyüş
guzel menu canim
yumurtasi bol olmus ekmegin zaten guzel canim
guzel afiyet olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…