Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

aksam az gibi geldi bana. Ama detoks gibi olmuş. Cuma gününe güzel kilo vereceksin galiba kaptanım Afiyet olsun
çok dengeli. Afiyet olsun
3 haziran carsamb
11.00
1 dlm ekmek
1 dlm peynir
2 domates
2 salatalik
2 yesil biber
1 kase yogurt

16.00
1 kase salata
1 kase mercimek corbasi

19.00
1 tabak patlican yemegi
3 ksk bulgur pilavi
Salata

Su 2.5 litre
Afiyet olsun. Güzel

Insallah Bende kavusurum valla cok izledim herkesı
insalaalh canim.gitmeyi dusunuyomusun yoksa onlar felanmi gelirler
erinmeden kalk yap abla
hem vicdanin daha rahat olur uzerinden bi yuk kalkar
diycektimkiiii
yapmissin zaten
Sonuçlar nasıl çıktı canım
uyku abnesi olup olmadigina bakilacak.ama hastanesemi yoksa evdemi olacak belli degil
norologda ilacin dozunu arttirdi
bide 9.ayda 4 5 gun hadtanede yaticak keto ya baslamak icin.su an virusden dolayi isyemedik
bitirdinizmi 12 yumurtayi onu merak ettim
ne gizel anlayislilarmis:)demekki onlarda istiyorlar zayiflamani:)
simdi duzeldimi bari :))
noye kiziyorlar ki
musterilermi yoksa patron felanmi

Kitap okuyabilirsin
tabı canım kızlarla olur yatırken bi kızlara okuyorum
Trabzonlu musun canım sen
Ben de Trabzon doğumluyum
evey canım, neresinde doğdun? Yaşadın mı orda fazla?
Ben de uyumuşum kuzum kızımla beraber yeni uyandım
iyi yaptın canım
Ben hangisiyim anlamadım, hamile göbeği var bende
14:10 bence Canım
Bana diyetisyen haftada 3 sabah vermişti. Sık sık olmasa da, iyi geliyor arada
işte ben akşam alışkanlık yaptım ama bıraktım kilo alırım diye
ay Allah korusun nasıl komşu, 4 yaşına kadar bişey diyemezler saat 22.00 geçmediği sürece
Neden canım kim üzdü seni

3 Hazıran Çarşamba
11:30
1 yumurtalı menemen
2 ceviz
Salatalık
15:00
1kase kabak yemegi
3 kaşık yoğurt
2,5lt su
245 dakika yürüyüş
senin.menude cok guzel canim c
bu cuma cok iyi eksi olcak galiba
senin menunde cok iyi

bence guzel canim
3 haziran carsamb
11.00
1 dlm ekmek
1 dlm peynir
2 domates
2 salatalik
2 yesil biber
1 kase yogurt

16.00
1 kase salata
1 kase mercimek corbasi

19.00
1 tabak patlican yemegi
3 ksk bulgur pilavi
Salata

Su 2.5 litre
guzel olmus

Allah kolaylik versin canim.
Musteriler mi azarliyor.

Ben iyiyim sukur kizlar yatmaya hazirlaniyorlar bende minigimi uyutmaya calisiyorum

Evet canım müşteriler kimisi öyle bir bağırıyor ki bir an herhalde canını aldık dedım. Napalım ama para kozanmak da kolay olmuyor katlanıyorum

Neden canım kim üzdü seni

İnsanların sadece bir çalışana bu kadar bagırmaları psikolojık baskı yaratmalarına uzuldum bugun bir çağrı geldi okadar çok bağırıp çağırdı ki çağrı sonunda elkerim titriyordu ne kadar kötü insanlar varmış dedirtti bana bu iş

O kadar bilmiyorum kuzum zaten 2 yaşına kadar ordaymışız sonra Ankara’ya gelmişiz

Cuma günü tartı sonucuna göre karar verelim istersen.
Kv ne zaman gideceksin tam olarak
kaptanım bu hafta menulerimden de anlaşılacağı üzere pek proteinli geçmedi hep karbonhidrat yani yüzdemi de etkileyecek ben de listeyi etkilemek istemiyorum bu hafta pek güvenmiyorum kendime o yüzden izin almak istiyorum ama menü yazmaya devam ederim yine tabi güzel menüler olursa kv de biliyorum ki orda da hep karbonlu gececek
istiyordum ama menulerimden anlamışsındır belki pek istiyor gibi gözükmüyorum
Yarıladın mı işleri
Bende de yap yap bitmiyor
Çok nankör bu ev işleri çok
aynen ya bir de ev büyük olunca hic bitmiyor ev işi bitse bile kafam rahat etmiyor nedense ya bir dahaki temizlik aklıma geliyor
Ve yürüyüşümü yaptım
ohh maşallah sana ya bu hafta kesin güzel bir yüzde gelecek inanıyorum
Canım sarmalar işaret parmağım kalınlığında ve uzunluğunda. eve de pek birşey almadim olanı tüketip dolabı filan fişleri çekip gideceğim israf olmasın diye o yüzden pek proteinli beslenemedim bu hafta

simdi duzeldimi bari :))
çok şükür. Normal çocuklara göre biraz fazla sesi çıkıyor ama eskisine göre çok çok iyi
ay Allah korusun nasıl komşu, 4 yaşına kadar bişey diyemezler saat 22.00 geçmediği sürece
yok, gece uykusundan kalkıp yarim saat bağırıyordu. Kendinde değildi, sonra sarılıp, anne seni çok seviyorum deyip, geri uyuyordu
senin.menude cok guzel canim c
bu cuma cok iyi eksi olcak galiba
inşallah canım
Insanlar sadece kendilerini düşünüyor. Empati yok, karşı tarafa yaptıklarını farkedemiyorlar . Allah yardımcın olsun

11:00
Filtre kahve

12:30
1tam ceviz 1 de minicik parça ceviz içinde bekletilen su ile birlikte tükettim

15:00
Activia probiyotık

21:10
3kaşık pirinç pilavı
1 kepce fırında pişmiş patlıcan domates biber

22:46
5 dilim karpuz

Su 2lt

Spor: bugun yapamayacağım galiba kendimi çok yorgun hissediyorum

Ben menümü yanlış yere yazmışım cidden kafa kalmadı bende bugun

Canım menüleri burada paylaşmıyoruz 9.Takım Menü ve Spor Listeleri burada paylasiyoruz

Kolay gelsin kirkliyorsun evi rahat edersn baya bir sure

Ne guzel cnm guzel gecer zamaniniz insallah annenlerle

Keske yormasaydn okadar kendini kaptanim hava sicak ondanda oyle olmussundur belki.
ınsallah canım cok Teşekkürler kızlar ıcın geldım valla evde daraldılar korona karantina sureci bızı gerdi ıyı oldu sımdı
canım çok Tesekkür ederim. İlk gunumuz guzel gectı devamı da boyle gelir inşallah
ablacım çok mutlu oldum cok guzel haberler ınsallah aklı başına gelmiştır
kız kardeşin evleniyor demek hayırlı uğurlu olsun rabbim yüzünüzün akıyla tamamına erdirsin , ne güzel yorgunluklar böyle koşturmaca gidip gelmeler her anının tadını çıkarın
Allah razı olsun ablacım cok Tesekkür ederim guzel duaların ıcın ınsallah umdugundan daha da guzel gecer bu surec canım kardesımın en buyuk hakkı bende abla olarak yanında olucam ınsallah
Gunaydinn kizlarrr
Neler yapıyorsunuz bakalım? Ben ailemin yanına geldim. Annem köye gitmişti Pazar günü dönecek inşallah o gelene kadar burdayım, geldikten sonra da birkaç gün kalıp dönerim inşallah
ohh cok iyı yapmış sın canım bende ailemin yanına geldim ama kalıcaz baya ıyı eglenceler
hosgeldin evinee
yazi bag evinizdemi geciriyosuniz
Hosbuldum canım ailem genelde bag evinde kalıyor. Canjm ama biz arada geliyoruz ucretsız ızın saolsun
saol canım gel bırlıkte olsun sefa mız bu arada ben buzlukta yapıyorum fasulye inan taze alıp yapmıssın gıbı olfj yedık asla koku falan olmadı bu sene daha fazla yapıcam soklama yaptım oncesınde sonra dolaba koydum mıs gibiydi esim cok sevmez normal de ama bunları bayıla bayıla yedi
Afiyetle yiyin canım eline saglık bende cılek recelı cok severim bu sene yapıcam nasipse bizde kızlar vısne recelı yer onu da annem kendi bagımızın vısnesınden yapıyor bırde bızım karadut recelı bol olur

Bugun esimı yolcu ettik aksam oncesınde baga gittik hava mis kızlar cok mutlu oldu dallardan kiraz toplayıp yediler oynadılar falan sonra da geleneksel mangalımızı esımın sefefıne yaktık o gıttı 8 e dogru sonra kızları yıkayıp yatırdım spor bile yaptım valla sımdı yatıyorum sabah erkenciyiz menumu yazayım sabah yorumlarım ıyı geceler

allah sabır versin canım kendini düşürme ne biçim insanlar var
O kadar bilmiyorum kuzum zaten 2 yaşına kadar ordaymışız sonra Ankara’ya gelmişiz
anladım canım
yok, gece uykusundan kalkıp yarim saat bağırıyordu. Kendinde değildi, sonra sarılıp, anne seni çok seviyorum deyip, geri uyuyordu
Ok anladım canım, çok şükür geçmiş o günler

Maşallah sana spor bile yapılmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…