- 8 Mart 2012
- 895
- 3.292
- 313
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #371.061
aksam az gibi geldi bana. Ama detoks gibi olmuş. Cuma gününe güzel kilo vereceksin galiba kaptanım3 Haziran Çarşamba
11:00=== 3 yk ekmekli yumurta
1 kk süzme peynir
3 adet ceviz
Domates, salatalık, biber
17:30=== 5-6 adet salatalık
Su=== 2 lt
Spor=== 60 dk bantta yürüyüş *180 puan
60 dk kol lastiği ile egzersiz *180 puan (henüz yapmadım ama yapmadan yatmamayım için yazıyorum
@zsaracoglu 360 puan
çok dengeli. Afiyet olsun3 Haziran Çarşamba
12.00
1 tane haşlanmış yumurta
3 dl beyaz peynir
3 tane yeşil zeytin
domates
14.00
tereyağlı tarçınlı türk kahvesi
15.30
1 kase yoğurt çorbası
18.30
2 yemek tabağı salata (brokoli karnabahar yeşil fasülye kırmızı biber haşlama)
su 1lt
Afiyet olsun. Güzel3 haziran carsamb
11.00
1 dlm ekmek
1 dlm peynir
2 domates
2 salatalik
2 yesil biber
1 kase yogurt
16.00
1 kase salata
1 kase mercimek corbasi
19.00
1 tabak patlican yemegi
3 ksk bulgur pilavi
Salata
Su 2.5 litre
insalaalh canim.gitmeyi dusunuyomusun yoksa onlar felanmi gelirlerInsallah Bende kavusurum valla cok izledim herkesı
erinmeden kalk yap ablaKızlar bugün yürüyüşümü yapamadım
Beni saat 10 'da yürümeyi planlıyorum
Tembellik yapma olasılığına karşı beni dürttün de yürümeden yatmamayım.
Biliyorsunuz bir kere yapmayınca bırakabilen bir yapım var
uyku abnesi olup olmadigina bakilacak.ama hastanesemi yoksa evdemi olacak belli degilSonuçlar nasıl çıktı canım
bitirdinizmi 12 yumurtayi onu merak ettimKızlar hiç yormuyor canım, aksine her durumda yardımcılar
Bugün pazar dönüşü işlerimiz bir türlü bitmeyence kahvaltı hazırladılar bize.
Tek problem omleti 12 yumurta ile yapmaları
O da yanlış anlaşılma olduğundan öyle olmuş.
ne gizel anlayislilarmis:)demekki onlarda istiyorlar zayiflamani:)Iyiyim iyiyim kaptanim. Kayinvalidemdeydik bugün. Kalabalikti biraz. Yemin etmenin faydasını fazlasiyla görüyorum. Peynirli gözleme yapti kayinvalidem ve normalde iki tane kesin yerdimbayilirim sıcak sıcak. Ama ben ne yedim. Kabak sogan kavurdum (kabagimi yanimda götürdüm ) onlarda da dünden tavuk vardi biraz ondan biraz ondan yedim doydum çok şükür. Gözlemenin tadina bile bakmadim. Yeminimi asla bozmam kimsede israr etmedi sagolsunlar
simdi duzeldimi bari :))Bana diyetisyen haftada 3 sabah vermişti. Sık sık olmasa da, iyi geliyor arada
benimkiler kız değildi ondandı herhaldeküçük oğlum 2 yaş sendromuna girmişti. Öncesinde de sakin değildi ama gece gündüz bağırdı, ağladı. 2 kere şikayet ettiler. Alman gençlik dairesi bile geldi çok yordu beni. Şimdi rahatladım ama gözümü çok korkuttu yaramaz
noye kiziyorlar kiİyi akşamlar kızlar mesaim daha yeni bitti saat 11 den beri çalışıyorum ilk defa müşteri temsilciliği yapıyorum canım çıktıı okadar çok azar işitiyorum ki şuanda dokunsalar ağlarım sanırımsizler nasılsınız iyisinizdir inşallah hemen menümü yazıp yolluyorum
tabı canım kızlarla olurKitap okuyabilirsin
evey canım, neresinde doğdun? Yaşadın mı orda fazla?Trabzonlu musun canım sen
Ben de Trabzon doğumluyum
iyi yaptın canımBen de uyumuşum kuzum kızımla beraber yeni uyandım
14:10 bence CanımBen hangisiyim anlamadım, hamile göbeği var bende
işte ben akşam alışkanlık yaptım ama bıraktım kilo alırım diyeBana diyetisyen haftada 3 sabah vermişti. Sık sık olmasa da, iyi geliyor arada
ay Allah korusun nasıl komşu, 4 yaşına kadar bişey diyemezler saat 22.00 geçmediği sürecebenimkiler kız değildi ondandı herhaldeküçük oğlum 2 yaş sendromuna girmişti. Öncesinde de sakin değildi ama gece gündüz bağırdı, ağladı. 2 kere şikayet ettiler. Alman gençlik dairesi bile geldi çok yordu beni. Şimdi rahatladım ama gözümü çok korkuttu yaramaz
Neden canım kim üzdü seniİyi akşamlar kızlar mesaim daha yeni bitti saat 11 den beri çalışıyorum ilk defa müşteri temsilciliği yapıyorum canım çıktıı okadar çok azar işitiyorum ki şuanda dokunsalar ağlarım sanırımsizler nasılsınız iyisinizdir inşallah hemen menümü yazıp yolluyorum
senin.menude cok guzel canim c3 Hazıran Çarşamba
11:30
1 yumurtalı menemen
2 ceviz
Salatalık
15:00
1kase kabak yemegi
3 kaşık yoğurt
2,5lt su
245 dakika yürüyüş
senin menunde cok iyi3 Haziran Çarşamba
11:00=== 3 yk ekmekli yumurta
1 kk süzme peynir
3 adet ceviz
Domates, salatalık, biber
17:30=== 5-6 adet salatalık
Su=== 2 lt
Spor=== 60 dk bantta yürüyüş *180 puan
60 dk kol lastiği ile egzersiz *180 puan (henüz yapmadım ama yapmadan yatmamayım için yazıyorum
@zsaracoglu 360 puan
bence guzel canim3 Haziran Çarşamba
12.00
1 tane haşlanmış yumurta
3 dl beyaz peynir
3 tane yeşil zeytin
domates
14.00
tereyağlı tarçınlı türk kahvesi
15.30
1 kase yoğurt çorbası
18.30
2 yemek tabağı salata (brokoli karnabahar yeşil fasülye kırmızı biber haşlama)
su 1lt
guzel olmus3 haziran carsamb
11.00
1 dlm ekmek
1 dlm peynir
2 domates
2 salatalik
2 yesil biber
1 kase yogurt
16.00
1 kase salata
1 kase mercimek corbasi
19.00
1 tabak patlican yemegi
3 ksk bulgur pilavi
Salata
Su 2.5 litre
Allah kolaylik versin canim.
Musteriler mi azarliyor.
Ben iyiyim sukur kizlar yatmaya hazirlaniyorlar bende minigimi uyutmaya calisiyorum
noye kiziyorlar ki
musterilermi yoksa patron felanmi
Neden canım kim üzdü seni
O kadar bilmiyorum kuzum zaten 2 yaşına kadar ordaymışız sonra Ankara’ya gelmişiztabı canım kızlarla oluryatırken bi kızlara okuyorum
evey canım, neresinde doğdun? Yaşadın mı orda fazla?
iyi yaptın canım
14:10 bence Canım
işte ben akşam alışkanlık yaptım ama bıraktım kilo alırım diye
ay Allah korusun nasıl komşu, 4 yaşına kadar bişey diyemezler saat 22.00 geçmediği sürece
Neden canım kim üzdü seni
kaptanım bu hafta menulerimden de anlaşılacağı üzere pek proteinli geçmedi hep karbonhidrat yani yüzdemi de etkileyecek ben de listeyi etkilemek istemiyorum bu hafta pek güvenmiyorum kendime o yüzden izin almak istiyorum ama menü yazmaya devam ederim yine tabi güzel menüler olursa kv de biliyorum ki orda da hep karbonlu gececekCuma günü tartı sonucuna göre karar verelim istersen.
Kv ne zaman gideceksin tam olarak
istiyordum ama menulerimden anlamışsındır belki pek istiyor gibi gözükmüyorumYani canım o kadar reçeli ayıkla temizle pişir şifa olsun inşallah
Ben de uyumuşum kuzum kızımla beraber yeni uyandım
ya biz de çocukken yoğurda reçel katıp yemeye bayılırdık reçel yoksa tozşeker döker yerdik
Kuzum mezuniyet istemiyor muydun ? Hakkında hayırlısı inşallah çok yorma kendini kolay gelsin
aynen ya bir de ev büyük olunca hic bitmiyor ev işi bitse bile kafam rahat etmiyor nedense ya bir dahaki temizlik aklıma geliyorYarıladın mı işleri
Bende de yap yap bitmiyor
Çok nankör bu ev işleri çok
ohh maşallah sana ya bu hafta kesin güzel bir yüzde gelecek inanıyorumVe yürüyüşümü yaptım
Canım sarmalar işaret parmağım kalınlığında ve uzunluğunda. eve de pek birşey almadim olanı tüketip dolabı filan fişleri çekip gideceğim israf olmasın diye o yüzden pek proteinli beslenemedim bu haftasarmalar dolmalar annen yapmis dayanamamissin gordum.
Pirinci cok degilse afiyet olsun canim
patates azmis zaten baskada bisey yememissin guzel bence
guzel menu canim
guzel canim afiyet olsun
guzel menu canim
yumurtasi bol olmus ekmegin zaten guzel canim
guzel afiyet olsun canim
çok şükür. Normal çocuklara göre biraz fazla sesi çıkıyor ama eskisine göre çok çok iyisimdi duzeldimi bari :))
yok, gece uykusundan kalkıp yarim saat bağırıyordu. Kendinde değildi, sonra sarılıp, anne seni çok seviyorum deyip, geri uyuyorduay Allah korusun nasıl komşu, 4 yaşına kadar bişey diyemezler saat 22.00 geçmediği sürece
inşallah canımsenin.menude cok guzel canim c
bu cuma cok iyi eksi olcak galiba
Insanlar sadece kendilerini düşünüyor. Empati yok, karşı tarafa yaptıklarını farkedemiyorlar . Allah yardımcın olsunİnsanların sadece bir çalışana bu kadar bagırmaları psikolojık baskı yaratmalarına uzuldum bugun bir çağrı geldi okadar çok bağırıp çağırdı ki çağrı sonunda elkerim titriyordu ne kadar kötü insanlar varmış dedirtti bana bu iş
Insanlar sadece kendilerini düşünüyor. Empati yok, karşı tarafa yaptıklarını farkedemiyorlar . Allah yardımcın olsun
Ben menümü yanlış yere yazmışım cidden kafa kalmadı bende bugun11:00
Filtre kahve
12:30
1tam ceviz 1 de minicik parça ceviz içinde bekletilen su ile birlikte tükettim
Activia probiyotık
21:10
3kaşık pirinç pilavı
1 kepce fırında pişmiş patlıcan domates biber
22:46
5 dilim karpuz
Su 2lt
Spor: bugun yapamayacağım galiba kendimi çok yorgun hissediyorum
Canım menüleri burada paylaşmıyoruz 9.Takım Menü ve Spor Listeleri burada paylasiyoruz11:00
Filtre kahve
12:30
1tam ceviz 1 de minicik parça ceviz içinde bekletilen su ile birlikte tükettim
Activia probiyotık
21:10
3kaşık pirinç pilavı
1 kepce fırında pişmiş patlıcan domates biber
22:46
5 dilim karpuz
Su 2lt
Spor: bugun yapamayacağım galiba kendimi çok yorgun hissediyorum
Canım tekrardan o sayfada paylaş çünkü gormeyebilirim menü listesini oluştururkenBen menümü yanlış yere yazmışım cidden kafa kalmadı bende bugun
ınsallah canım cok Teşekkürler kızlar ıcın geldım valla evde daraldılar korona karantina sureci bızı gerdi ıyı oldu sımdıKolay gelsin kirkliyorsun evi rahat edersn baya bir sure
Ne guzel cnm guzel gecer zamaniniz insallah annenlerle
Keske yormasaydn okadar kendini kaptanim hava sicak ondanda oyle olmussundur belki.
canım çok Tesekkür ederim. İlk gunumuz guzel gectı devamı da boyle gelir inşallahoh ne güzel
tr de çok berbat ya, kendi camlarıö geldi aklıma
yaptım canım mecbur oturdum şimdi çay içiyorum
cocuklar hep bişeyler istiyorbazen bende kaçmak istiyorum kafa kaldırmıyor
a.selam canım, kolay gelsin
A.selam canım, hayırlı yolculuklar ailenle güzel vakit geçir inş
A.selam canım kolay gelsin
ablacım çok mutlu oldum cok guzel haberlerSlm millet
Bugun mutfakta yemek yaparken benim kiz geldi sarildi, anne seni cok ozledim diye
Seni sevdiğimizi, seni düşündüğümuzu biliyosun dimi dddim. Biliyorum dedi
Aklin basina geldimi dedim
Niye öyle soyluyorsun dedi
Bende uzatmadim
Morali yerindeydi
Heralde fikrinde sabit olsaydi böyle davranmazdi diye düşünüyorum
Insallah diyelim
Dualariniz, güzel dilekleriniz, niyetleriniz icin hepinize cok tesekkur ederim
Allah razı olsun ablacım cok Tesekkür ederim guzel duaların ıcınkız kardeşin evleniyor demek hayırlı uğurlu olsun rabbim yüzünüzün akıyla tamamına erdirsin , ne güzel yorgunluklar böyle koşturmaca gidip gelmeler her anının tadını çıkarın
ohh cok iyı yapmış sın canım bende ailemin yanına geldim ama kalıcaz bayaGunaydinn kizlarrr
Neler yapıyorsunuz bakalım? Ben ailemin yanına geldim. Annem köye gitmişti Pazar günü dönecek inşallah o gelene kadar burdayım, geldikten sonra da birkaç gün kalıp dönerim inşallah
Hosbuldum canımhosgeldin evinee
yazi bag evinizdemi geciriyosuniz
saol canımInsallah bulursun canım bende fasulye kurmak istiyorum ama buzlukta guzel olmuyor diyor esim kavanoz da cesaret edemiyorum bozulursa butun emek gıdecek
o masallah canım bundan sonra sabahları erken kalkıp bende dısarda yurumeyı planlıyorum bir yandan da korkmuyor degilim koronadan burda 2. Dalga olacak gıbı duruyor
gunaydın ablam
hahahaha bizim fırıncıda kesin kusmustır bakkaldan pek bısey almıyorduk zaten abla her zaman nakit bulundurmak sıkıntı oluyorValla bende bir an once fırından ekmek almak istiyorum ama evde yapmakta cok zor degılmıs un varken para vermeyelim bir sure daha dedim unları tuketeyim belki alırız
gunaydın canım ben devam ederim sanırım bugunde ıkı odayı elden gecırsem fena olmaz
gunaydın canım grupta hemen hemen herkes annesiyle kavustu sende gitmissın gozunaydın
ohh sefanız olsun
gunaydın masallah canım hızlısın
gunaydın canım
Afiyetle yiyin canım eline saglık bende cılek recelı cok severim bu sene yapıcam nasipse bizde kızlar vısne recelı yer onu da annem kendi bagımızın vısnesınden yapıyor bırde bızım karadut recelı bol olurBizde iğne atsan yere düşmüyor canım, herkes o saatte pazarda...
Geçen yıllarda kızlar istemişti, bir türlü vakit bulup yapamamıştım, sürekli de sordular "çilek reçeli zamanı ne zaman" diye, içime battı, "bu yıl fazla yapayım bol bol yesinler" dedim canım
allah sabır versin canımİnsanların sadece bir çalışana bu kadar bagırmaları psikolojık baskı yaratmalarına uzuldum bugun bir çağrı geldi okadar çok bağırıp çağırdı ki çağrı sonunda elkerim titriyordu ne kadar kötü insanlar varmış dedirtti bana bu iş
anladım canımO kadar bilmiyorum kuzum zaten 2 yaşına kadar ordaymışız sonra Ankara’ya gelmişiz
Ok anladım canım, çok şükür geçmiş o günleryok, gece uykusundan kalkıp yarim saat bağırıyordu. Kendinde değildi, sonra sarılıp, anne seni çok seviyorum deyip, geri uyuyordu
Maşallah sana spor bile yapılmışBugun esimı yolcu ettik aksam oncesınde baga gittik hava mis kızlar cok mutlu oldu dallardan kiraz toplayıp yediler oynadılar falan sonra da geleneksel mangalımızı esımın sefefıne yaktık o gıttı 8 e dogru sonra kızları yıkayıp yatırdım spor bile yaptım valla sımdı yatıyorum sabah erkenciyiz menumu yazayım sabah yorumlarım ıyı geceler ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?