- Konu Sahibi Handandandan
-
- #371.081
Kendıme soz vermısrım canım senin kadar olamasam da fit olmak İcin durmak yokMaşallah sana spor bile yapılmış
Iyı geceler canım yarın gorusuruzBugun erkenden yatıcam yarın işlerim var, herkese hayırlı geceler
Evet ben ellerine bezde veriyorum benim gelin çok şanslı olacak gibisimdiden alismasi en iyisi zaten canim. Benim buyuklerde kucuge soylenirler, yada ona toplamayi ogretmeye calisiyorlar
Allah kolaylik versin canim.
Musteriler mi azarliyor.
Ben iyiyim sukur kizlar yatmaya hazirlaniyorlar bende minigimi uyutmaya calisiyorum
allah yardimcin olsun canim.cok stresli bi isMüşteriler arayıp kızıyor pandemi sürecinden kargolar gecikiyor ona kızıyorlar
kizimda uykusunda uyanip oturuyo yataktaçok şükür. Normal çocuklara göre biraz fazla sesi çıkıyor ama eskisine göre çok çok iyi
yok, gece uykusundan kalkıp yarim saat bağırıyordu. Kendinde değildi, sonra sarılıp, anne seni çok seviyorum deyip, geri uyuyordu
inşallah canım
Insanlar sadece kendilerini düşünüyor. Empati yok, karşı tarafa yaptıklarını farkedemiyorlar . Allah yardımcın olsun
Demiii bencedeafiyet seker olsun sifa olsun kuzucuklara
ya ben hic sevmem cocukkende yemezdim benimkiler babalarina cekmisler oda cok sever karistirip yemeyi
kuzularin mantik dogru aslinda canim. Ellerine saglik sanada sifa olsun kizlarin elinden yediklerin
kocamannnn alkisliyorum seni canim. Hem kabak daha guzel gozleme de neymis
Evet bende öyle düşündüminsalaalh canim.gitmeyi dusunuyomusun yoksa onlar felanmi gelirler
erinmeden kalk yap abla
hem vicdanin daha rahat olur uzerinden bi yuk kalkar
diycektimkiiii
yapmissin zaten
uyku abnesi olup olmadigina bakilacak.ama hastanesemi yoksa evdemi olacak belli degil
norologda ilacin dozunu arttirdi
bide 9.ayda 4 5 gun hadtanede yaticak keto ya baslamak icin.su an virusden dolayi isyemedik
bitirdinizmi 12 yumurtayi onu merak ettim
ne gizel anlayislilarmis:)demekki onlarda istiyorlar zayiflamani:)
simdi duzeldimi bari :))
noye kiziyorlar ki
musterilermi yoksa patron felanmi
Iyi geceler canimİyi geceler Kızlar iyi uykular
Kızlar bugün yürüyüşümü yapamadım
Beni saat 10 'da yürümeyi planlıyorum
Tembellik yapma olasılığına karşı beni dürttün de yürümeden yatmamayım.
Biliyorsunuz bir kere yapmayınca bırakabilen bir yapım var
Kızlar hiç yormuyor canım, aksine her durumda yardımcılar
Bugün pazar dönüşü işlerimiz bir türlü bitmeyence kahvaltı hazırladılar bize.
Tek problem omleti 12 yumurta ile yapmaları
O da yanlış anlaşılma olduğundan öyle olmuş.
İyi akşamlar kızlar mesaim daha yeni bitti saat 11 den beri çalışıyorum ilk defa müşteri temsilciliği yapıyorum canım çıktıı okadar çok azar işitiyorum ki şuanda dokunsalar ağlarım sanırımsizler nasılsınız iyisinizdir inşallah hemen menümü yazıp yolluyorum
Bugun esimı yolcu ettik aksam oncesınde baga gittik hava mis kızlar cok mutlu oldu dallardan kiraz toplayıp yediler oynadılar falan sonra da geleneksel mangalımızı esımın sefefıne yaktık o gıttı 8 e dogru sonra kızları yıkayıp yatırdım spor bile yaptım valla sımdı yatıyorum sabah erkenciyiz menumu yazayım sabah yorumlarım ıyı geceler ❤
Benim ablamda yapardi onu ya gercktn komik oluyor uyur uyanik kalkar konusurdu hatta yuruyup iceri bile gidiyordu bazen aslinda buyuk sorunda abarti olmayinca komik oluyorallah yardimcin olsun canim.cok stresli bi is
kizimda uykusunda uyanip oturuyo yatakta
kizim yat diyorum geri yatiyo
esimde oyle yapiyo bezen
yat detince yatiyo
cok komik oluyo yaa
İyi geceler Kızlar iyi uykular
Hosgeldin sevilaycim9.TAKIM KATILIM FORMU
Adı:sevilay
Yaşı: 34
Evli/bekar: evli
Çocuk/yaşları: 2 kız.9 ve 5 yaslarinda
Emziriyormusun: hayir
Meslek: ev hanimi
Şu anda çalışıyomusun: hayir
Boy:161
Kilo:82.5
Hedef:64
Daha önce başka takımda yarıştımı : hayir
Kilo alma nedeniniz : hamilelik sonrasında da duygusal açlık krizleri
Bize kısaca kendini anlatırmısın:
__hedefim 64 bi cik kez denemelerim oldu bu kez başarmak istiyorum
__
Haliyle yorucu oluyor cnm
bitirdinizmi 12 yumurtayi onu merak ettim
Bitirebildik kızlar, herkes çok acıkmıştı, isabet olmuş yaniayy ne guldm cok tatlilsr hesaplarida superdi. Yiyebildiyseniz iyi bari
İradene hayranımIyiyim iyiyim kaptanim. Kayinvalidemdeydik bugün. Kalabalikti biraz. Yemin etmenin faydasını fazlasiyla görüyorum. Peynirli gözleme yapti kayinvalidem ve normalde iki tane kesin yerdimbayilirim sıcak sıcak. Ama ben ne yedim. Kabak sogan kavurdum (kabagimi yanimda götürdüm ) onlarda da dünden tavuk vardi biraz ondan biraz ondan yedim doydum çok şükür. Gözlemenin tadina bile bakmadim. Yeminimi asla bozmam kimsede israr etmedi sagolsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?