Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

uyku abnesi olup olmadigina bakilacak.ama hastanesemi yoksa evdemi olacak belli degil
norologda ilacin dozunu arttirdi
bide 9.ayda 4 5 gun hadtanede yaticak keto ya baslamak icin.su an virusden dolayi isyemedik
Geçmiş olsun canım.
İyi yapmışsınız Eylül ayına ertelemekle

aynen ya bir de ev büyük olunca hic bitmiyor ev işi bitse bile kafam rahat etmiyor nedense ya bir dahaki temizlik aklıma geliyor
Düşünme, tadını çıkar
ohh maşallah sana ya bu hafta kesin güzel bir yüzde gelecek inanıyorum

Bedenine güvenemiyorum maalesef canım
Şimdi de adet ödemi başladı

Canım menüleri burada paylaşmıyoruz 9.Takım Menü ve Spor Listeleri burada paylasiyoruz
Nasıl mavi oldu "9.Takım Menü ve Spor Listeleri" yazısı.
Link mi kopyaladın, başka bir yöntemi mi var canim

Sağol canım
Vişneyi Konya'ya yaylaya geldiğimiz yıllarda annem yapardı, gerçekten çok güzel oluyor.
Çekirdek çıkarma aparatınızı unutmadım
Karadut hiç denemedim, yapabilirim aslında ama şekerli besinleri çok fazla tüketmelerini istemiyorum

İradene hayranım
Vallahi çok dikkat ediyorum. Ama sonuçyok çok canim sıkılıyor yaa ne yapabilirim bana bi öneride bulunun. Dün4 te yemek yedikten sonra sabaha kadar 1 kilo gitmez mi ya aşırı moralim bozuldu sabah. Keşke yemin etmesemde 2 gözleme yeseymişim.

Nasıl yani akşamdan sabaha aynı kiloda mısın
Yoksa düne göre -1 mı olmayı planlıyordun

Günaydın 9.Takımın güzelleri
Bildiğiniz üzere bugün Perşembe tartıya 1 kala
Geçen hafta ki berbat ortalamamız nedeniyle aldığımız notayı bu hafta ancak ilk 3 'e girerek sildirebiliyoruz.
İlk 3 dediğime bakmayın, siz 1.liğe odaklanın.

Yarın iyi bir yüzde için
***Bugün şişlik ve ödem yapacak besinleri tüketmeyelim
***Akşam öğününü olabildiğince erken kapatalım.
***Akşam 8-9 'dan sonra su bile içmeyelim

Nasıl yani akşamdan sabaha aynı kiloda mısın
Yoksa düne göre -1 mı olmayı planlıyordun
Akşamdan sabaha nerdeyse ayniyim. Sütüm azaliyor artik. Yemin etmesem iki gün şaşırtmayı deneyecektim.

Sebze li guvecim var saat 5 gibi 5 6 kaşık yerim 1 kase de yoğurt ohh miss

gunaydinnnnn günaydın hanımlardır dün hic giriş yapamadık cik merak ettim yazdıklarınızı.sehir dışına seyahat ettim gelir gelmez kardesimin evi taşınacak eşyaları toparlamaya derken gece 12 ye kadar uğraştım.dolayisiyla ne spir ne yemek düzenli olamadı.yazmaya da yüzüm olmadi yetistiremedim

Kendıme soz vermısrım canım senin kadar olamasam da fit olmak İcin durmak yok
aynen ya ben de durmak istemiyorum
Iyi aksamlar kizlar oglan gene uykusuzluktan bayiliyor ama uyumuyor bakakm nezaman bayilcak. Alintilarla donucem sonrasinda gecmis yaptm sukur
ayyy cik iyi bilirim o uykusuzluklari. sabaha kadar ayağımda sallayarak koltuklarda uyuduğumu bilirim.ama o günler de aranıyor yine de evlat tatli

aktivia ya ben de bayılıyorum .menü buraya değil arkadaşım ben de yeni öğreniyorum senin gibi
ohhh ne güzell.ben de anamın evine geliyom accik çocukları burak im gezeyim diye ama ne yazıkki annem bütün ev işi yapılacaklar için beni bekliyor.ne diyeyim.allah rızası deyip geçiyim iyi ki var lar da yapiyo z çok sukur

Dünkü menün çok güzel olmuş canım
Lütfen bugünü de sağlıklı besinlerle geçir ve kaçamak yapma.
Yarın güzel bir eksi bekliyorum senden

pes etme canım. Yeseydin de kilo kaybın olmayacaktı . Belki de tam sınırdasın, sabredersen vereceksin kilolarını
Biz bu haftada listeye girmiyoruz değil mi? Yemek değilde, şu içmemek zor geliyor. Her an şu içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…