- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #371.101
Mümkün değil yapamam14:10 bence Canım
Geçmiş olsun canım.uyku abnesi olup olmadigina bakilacak.ama hastanesemi yoksa evdemi olacak belli degil
norologda ilacin dozunu arttirdi
bide 9.ayda 4 5 gun hadtanede yaticak keto ya baslamak icin.su an virusden dolayi isyemedik
Düşünme, tadını çıkaraynen ya bir de ev büyük olunca hic bitmiyor ev işi bitse bile kafam rahat etmiyor nedense ya bir dahaki temizlik aklıma geliyor
ohh maşallah sana ya bu hafta kesin güzel bir yüzde gelecek inanıyorum
Nasıl mavi oldu "9.Takım Menü ve Spor Listeleri" yazısı.
Sağol canımAfiyetle yiyin canım eline saglık bende cılek recelı cok severim bu sene yapıcam nasipse bizde kızlar vısne recelı yer onu da annem kendi bagımızın vısnesınden yapıyor bırde bızım karadut recelı bol olur
Vallahi çok dikkat ediyorum. Ama sonuçyok çok canim sıkılıyor yaa ne yapabilirim bana bi öneride bulunun. Dün4 te yemek yedikten sonra sabaha kadar 1 kilo gitmez mi ya aşırı moralim bozuldu sabah. Keşke yemin etmesemde 2 gözleme yeseymişim.İradene hayranım
Nasıl yani akşamdan sabaha aynı kiloda mısınVallahi çok dikkat ediyorum. Ama sonuçyok çok canim sıkılıyor yaa ne yapabilirim bana bi öneride bulunun. Dün4 te yemek yedikten sonra sabaha kadar 1 kilo gitmez mi ya aşırı moralim bozuldu sabah. Keşke yemin etmesemde 2 gözleme yeseymişim.
Akşamdan sabaha nerdeyse ayniyim. Sütüm azaliyor artik. Yemin etmesem iki gün şaşırtmayı deneyecektim.Nasıl yani akşamdan sabaha aynı kiloda mısın
Yoksa düne göre -1 mı olmayı planlıyordun
Sebze li guvecim var saat 5 gibi 5 6 kaşık yerim 1 kase de yoğurt ohh missGünaydın 9.Takımın güzelleri
Bildiğiniz üzere bugün Perşembe tartıya 1 kala
Geçen hafta ki berbat ortalamamız nedeniyle aldığımız notayı bu hafta ancak ilk 3 'e girerek sildirebiliyoruz.
İlk 3 dediğime bakmayın, siz 1.liğe odaklanın.
Yarın iyi bir yüzde için
***Bugün şişlik ve ödem yapacak besinleri tüketmeyelim
***Akşam öğününü olabildiğince erken kapatalım.
***Akşam 8-9 'dan sonra su bile içmeyelim
Aksam koltukta yarim saat dalmisim
Sonra uykum acildi, simdide uyuyamiyorum
Neyseki artik sabah 5 de kalkmam gerekmiyor
6 da kalkaxam
gunaydinnnnnnGünaydın canım
aynen ya ben de durmak istemiyorumKendıme soz vermısrım canım senin kadar olamasam da fit olmak İcin durmak yok
ayyy cik iyi bilirim o uykusuzluklari. sabaha kadar ayağımda sallayarak koltuklarda uyuduğumu bilirim.ama o günler de aranıyor yine de evlat tatliIyi aksamlar kizlar oglan gene uykusuzluktan bayiliyor ama uyumuyorbakakm nezaman bayilcak. Alintilarla donucem sonrasinda gecmis yaptm sukur
aktivia ya ben de bayılıyorum .menü buraya değil arkadaşım ben de yeni öğreniyorum senin gibi11:00
Filtre kahve
12:30
1tam ceviz 1 de minicik parça ceviz içinde bekletilen su ile birlikte tükettim
15:00
Activia probiyotık
21:10
3kaşık pirinç pilavı
1 kepce fırında pişmiş patlıcan domates biber
22:46
5 dilim karpuz
Su 2lt
Spor: bugun yapamayacağım galiba kendimi çok yorgun hissediyorum
ohhh ne güzell.ben de anamın evine geliyom accik çocukları burak im gezeyim diye ama ne yazıkki annem bütün ev işi yapılacaklar için beni bekliyor.ne diyeyim.allah rızası deyip geçiyim iyi ki var lar da yapiyo z çok sukurBugun esimı yolcu ettik aksam oncesınde baga gittik hava mis kızlar cok mutlu oldu dallardan kiraz toplayıp yediler oynadılar falan sonra da geleneksel mangalımızı esımın sefefıne yaktık o gıttı 8 e dogru sonra kızları yıkayıp yatırdım spor bile yaptım valla sımdı yatıyorum sabah erkenciyiz menumu yazayım sabah yorumlarım ıyı geceler ❤
Dünkü menün çok güzel olmuş canım3 Haziran Çarşamba
12.00
1 tane haşlanmış yumurta
3 dl beyaz peynir
3 tane yeşil zeytin
domates
14.00
tereyağlı tarçınlı türk kahvesi
15.30
1 kase yoğurt çorbası
18.30
2 yemek tabağı salata (brokoli karnabahar yeşil fasülye kırmızı biber haşlama)
su 1lt
pes etme canım. Yeseydin de kilo kaybın olmayacaktı . Belki de tam sınırdasın, sabredersen vereceksin kilolarınıVallahi çok dikkat ediyorum. Ama sonuçyok çok canim sıkılıyor yaa ne yapabilirim bana bi öneride bulunun. Dün4 te yemek yedikten sonra sabaha kadar 1 kilo gitmez mi ya aşırı moralim bozuldu sabah. Keşke yemin etmesemde 2 gözleme yeseymişim.
Biz bu haftada listeye girmiyoruz değil mi? Yemek değilde, şu içmemek zor geliyor. Her an şu içiyorumGünaydın 9.Takımın güzelleri
Bildiğiniz üzere bugün Perşembe tartıya 1 kala
Geçen hafta ki berbat ortalamamız nedeniyle aldığımız notayı bu hafta ancak ilk 3 'e girerek sildirebiliyoruz.
İlk 3 dediğime bakmayın, siz 1.liğe odaklanın.
Yarın iyi bir yüzde için
***Bugün şişlik ve ödem yapacak besinleri tüketmeyelim
***Akşam öğününü olabildiğince erken kapatalım.
***Akşam 8-9 'dan sonra su bile içmeyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?