- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #371.121
Bu hafta değil haftaya girebiliyorsun listeye canımBiz bu haftada listeye girmiyoruz değil mi? Yemek değilde, şu içmemek zor geliyor. Her an şu içiyorum
Aksam koltukta yarim saat dalmisim
Sonra uykum acildi, simdide uyuyamiyorum
Neyseki artik sabah 5 de kalkmam gerekmiyor
6 da kalkaxam
aynen ya ben de durmak istemiyorum
ayyy cik iyi bilirim o uykusuzluklari. sabaha kadar ayağımda sallayarak koltuklarda uyuduğumu bilirim.ama o günler de aranıyor yine de evlat tatli
Nerdeyse 2 aydir 83 80 arasindayim ya sinirlerim bozuluyorpes etme canım. Yeseydin de kilo kaybın olmayacaktı . Belki de tam sınırdasın, sabredersen vereceksin kilolarını
Biz bu haftada listeye girmiyoruz değil mi? Yemek değilde, şu içmemek zor geliyor. Her an şu içiyorum
bence szvin cunku senin iyligini istiyorlar:)Evet bende öyle düşündümSevinsem mi üzülsem mi bilemedim
konusmasi felan bisey degilde. yurumesi tehlikeliBenim ablamda yapardi onu ya gercktn komik oluyor uyur uyanik kalkar konusurdu hatta yuruyup iceri bile gidiyordu bazen aslinda buyuk sorunda abarti olmayinca komik oluyor
iyi bari:)))Bitirebildik kızlar, herkes çok acıkmıştı, isabet olmuş yani
am yeseydin arti olcaktin daha cok moralin bozulacaktiVallahi çok dikkat ediyorum. Ama sonuçyok çok canim sıkılıyor yaa ne yapabilirim bana bi öneride bulunun. Dün4 te yemek yedikten sonra sabaha kadar 1 kilo gitmez mi ya aşırı moralim bozuldu sabah. Keşke yemin etmesemde 2 gözleme yeseymişim.
simdide uyansinmi istiyon1 saat daha fazla uyuycaksin oda guzel abla
Islerin yogun olmasi kotu olmus insallah yogunluk biter rahatlarsin ya
Aynen oylee kizsam bile 5 dk sonrasi pisman oluyorm artk kizmiycam diyorm hep ama bazen delirtiyor tabi :) ozledimm uyanmadi ya :)
Spor ne alemde pekiNerdeyse 2 aydir 83 80 arasindayim ya sinirlerim bozuluyor
bendende iyi olursun canım niye olmayasınKendıme soz vermısrım canım senin kadar olamasam da fit olmak İcin durmak yok
gunaydinnnnn günaydın hanımlardır dün hic giriş yapamadık cik merak ettim yazdıklarınızı.sehir dışına seyahat ettim gelir gelmez kardesimin evi taşınacak eşyaları toparlamaya derken gece 12 ye kadar uğraştım.dolayisiyla ne spir ne yemek düzenli olamadı.yazmaya da yüzüm olmadi yetistiremedim
Kolay gelsin canım inşbugün de yeni evini temizlicez yerleştir derken gün biter
Tünaydın kaptanım ben de iyi değilim bu hafta adetin odemi de var yediklerimin artısı da yaarini hiç merak etmiyorumDüşünme, tadını çıkar
Bedenine güvenemiyorum maalesef canım
Şimdi de adet ödemi başladı
Nasıl mavi oldu "9.Takım Menü ve Spor Listeleri" yazısı.
Link mi kopyaladın, başka bir yöntemi mi var canim
bende annemlere ugruycamHayırlı günler canlarnasılsınız?
İşleri hallettim anneme uğradım
Hafif yağmur çiseliyor
TünaydınTünaydın kaptanım ben de iyi değilim bu hafta adetin odemi de var yediklerimin artısı da yaarini hiç merak etmiyorum
Sayfanın üstüne basılı tutarak bağlantıyı kopyalayıp yapıştırdım yoruma
kolay gelsin. Etamin çantayı da merak ettimKahvaltı yaptık sporumu yaptım çocuklarla aktivite yaptık çamaşır astım işlerimde yok bugün sadece çamaşır asıp katılıycam abimin ablamın çocuklarına oyuncak örmeye başladım
Ablama yeğenime yengeme annemde etamin çanta işleyeceğim yavaş yavaş onlara başladımçok şükür üstümdeki tembelliği attım
bu hafta alışma haftan olur , hep şimdiki bölüm de mi kalacaksın her zaman mı işi böyle çok oranın acabaHosgeldin sevilaycim
Istikrarli ve sabirli olup takimla kaynaşirsan emin ol hedefine ulaşırsın
Ayrica takima yeni geldigin halde, benim sorunuma güzel dileklerde bulundugun icin teşekkür ederim
Haliyle yorucu oluyor cnm
Kac aydır yattigim icin :)
Gittigim bölümde iş cokmus, fazla mesai yapiliyor, dün kalmadim ama bugun fazla kaldim
Her gun hayir diyemiyorum
Bugun 5 falandi eve geldigim
Cumartesi icinde sordular, gelemem dedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?