Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kizlar oglan 1 gbi uyuynca uyanamadi hala ama sabaha yakin durmadan kalkinca ben uyandm baktm saat 9 yatma buda uyanr artk dedimki 1 saatir uyuyor yemegmi yaptm pogca hamuru yogurdm(kendime diil tabi ben odul olark yarin yiyicem).
Limonlu maydonozlu tarcinli karanfilli salatalikli zencefilli suyumu yudumluyorum

Aksam koltukta yarim saat dalmisim
Sonra uykum acildi, simdide uyuyamiyorum

Neyseki artik sabah 5 de kalkmam gerekmiyor
6 da kalkaxam

1 saat daha fazla uyuycaksin oda guzel abla
Islerin yogun olmasi kotu olmus insallah yogunluk biter rahatlarsin ya

aynen ya ben de durmak istemiyorum

ayyy cik iyi bilirim o uykusuzluklari. sabaha kadar ayağımda sallayarak koltuklarda uyuduğumu bilirim.ama o günler de aranıyor yine de evlat tatli

Aynen oylee kizsam bile 5 dk sonrasi pisman oluyorm artk kizmiycam diyorm hep ama bazen delirtiyor tabi :) ozledimm uyanmadi ya :)

Nerdeyse 2 aydir 83 80 arasindayim ya sinirlerim bozuluyor

Evet bende öyle düşündüm Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
bence szvin cunku senin iyligini istiyorlar:)
Benim ablamda yapardi onu ya gercktn komik oluyor uyur uyanik kalkar konusurdu hatta yuruyup iceri bile gidiyordu bazen aslinda buyuk sorunda abarti olmayinca komik oluyor
konusmasi felan bisey degilde. yurumesi tehlikeli
Bitirebildik kızlar, herkes çok acıkmıştı, isabet olmuş yani
iyi bari:)))
am yeseydin arti olcaktin daha cok moralin bozulacakti
1 saat daha fazla uyuycaksin oda guzel abla
Islerin yogun olmasi kotu olmus insallah yogunluk biter rahatlarsin ya

Aynen oylee kizsam bile 5 dk sonrasi pisman oluyorm artk kizmiycam diyorm hep ama bazen delirtiyor tabi :) ozledimm uyanmadi ya :)
simdide uyansinmi istiyon

Kendıme soz vermısrım canım senin kadar olamasam da fit olmak İcin durmak yok
bendende iyi olursun canım niye olmayasın
bugün de yeni evini temizlicez yerleştir derken gün biter
Kolay gelsin canım inş
Kaçamakta yapsan menü yazılsınki uyaralım canım menü yazmak bu yüzden var

Tünaydın kaptanım ben de iyi değilim bu hafta adetin odemi de var yediklerimin artısı da yaarini hiç merak etmiyorum

Sayfanın üstüne basılı tutarak bağlantıyı kopyalayıp yapıştırdım yoruma

Kahvaltı yaptık sporumu yaptım çocuklarla aktivite yaptık çamaşır astım işlerimde yok bugün sadece çamaşır asıp katılıycam abimin ablamın çocuklarına oyuncak örmeye başladım
Ablama yeğenime yengeme annemde etamin çanta işleyeceğim yavaş yavaş onlara başladım çok şükür üstümdeki tembelliği attım

Hayırlı günler canlar nasılsınız?
İşleri hallettim anneme uğradım
Hafif yağmur çiseliyor
bende annemlere ugruycam
4 kilo yogurt mayaladi. onu alicam bi kahve icip gelirim
kac aydir yogurdum hep sunuyo.ayni sut ani sekilde caliyorum annem gibi ama benimki olmuyo hic

Tünaydın
Yediğin dolma sarmaların artısıdır.
Bugünü sıvı ile geçirirsen yarın iyi bir sonuç çıkabilir.

Hangi tarayıcıyı kullanıyorsun

kolay gelsin. Etamin çantayı da merak ettim

bu hafta alışma haftan olur , hep şimdiki bölüm de mi kalacaksın her zaman mı işi böyle çok oranın acaba

Teyzeleriiii kuzumu görmeye gittik bugün. Çok şükür riski atlatmış. Gelişimi gayet iyi dedi doktor. Miyomdan dolayı bir gerilik olsaydı bu kadar buyuyemezdi dedi. Rahimde kendine de yer açmış. Ense kalinligi, omurilik kemiği gelişimi falan her şeye normal dedi. Nasıl içimiz rahatladı anlatamam. Yeni doktorumuz çok pozitif, hiç kafaya takmayın her şey yolunda falan dedi.

selam 9. takımım muhteşem hatunları
dün kapı çaldı bir açtım tontişimmm , kapıda konuşalım dedi ama gel içeri sarılmak öpmek yok dedim geldi kahve içtik garibim bir dolmuş 2 ayda nevri dönmüş resmen huysuz ve hiç bir şeyi beğenmeyen hep eleştiren kocalarla 2 ay eve tıkılmak cidden zülüm yaaa , halimize şükredecek çok şey var
eşim gelmiş o arada bakmış kapıda tontişimin papuçları var zile basmamış yine telaşlanıp hemen gitmesin diye anahtarla açmış girmiş gerçi ben duydum eşimin eve girdiğini (radar gibiyim maşallah bana ) sonrası yemek şu bu derken azıcık da yattım tabi , akşam çay koydum eşimle tlc de ne yediğini biliyorum izledim güya ona çay vermeye gittim otur bak diye neler yiyorlar diyince oturdum ben de izledim
çok çeşitli yemek , ara atıştırmalar kesinlikle bize zararlı ona emin oldum programı izlerken, iyi ki ara atıştırma yemelerim yok çok çeşitli pişirsem de ben yemiyorum en azından kilo almaya engel oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…