- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #371.141
hay maşallah her şeyi normal başta diğer doktor korkutmuştu seni boşa ağlamışsın o kadar değil mi :) son seneler kisti miyomu olmadan gebelik geçiren yok gibi zaten , risk falan da kalmamış bundan sonra için rahat geçirirsin gebeliği gülüm sağlıkla da kucağına alırsın allahın izniyleTeyzeleriiii kuzumu görmeye gittik bugün. Çok şükür riski atlatmış. Gelişimi gayet iyi dedi doktor. Miyomdan dolayı bir gerilik olsaydı bu kadar buyuyemezdi dedi. Rahimde kendine de yer açmış. Ense kalinligi, omurilik kemiği gelişimi falan her şeye normal dedi. Nasıl içimiz rahatladı anlatamam. Yeni doktorumuz çok pozitif, hiç kafaya takmayın her şey yolunda falan dedi.
Ayy cnm cok uzuldmdaha yeni oldugn icin tabi zor geliyodur ama zamanla bence alisirsin kimbillir ne hödukler ariyodur
Ne uzerine musteri temsilciligi yapiyorsn cnm
Yapınca paylaşırım canım iniallahkolay gelsin. Etamin çantayı da merak ettim
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım inşallah❤Teyzeleriiii kuzumu görmeye gittik bugün. Çok şükür riski atlatmış. Gelişimi gayet iyi dedi doktor. Miyomdan dolayı bir gerilik olsaydı bu kadar buyuyemezdi dedi. Rahimde kendine de yer açmış. Ense kalinligi, omurilik kemiği gelişimi falan her şeye normal dedi. Nasıl içimiz rahatladı anlatamam. Yeni doktorumuz çok pozitif, hiç kafaya takmayın her şey yolunda falan dedi.
maşallah canımKahvaltı yaptık sporumu yaptım çocuklarla aktivite yaptık çamaşır astım işlerimde yok bugün sadece çamaşır asıp katılıycam abimin ablamın çocuklarına oyuncak örmeye başladım
Ablama yeğenime yengeme annemde etamin çanta işleyeceğim yavaş yavaş onlara başladımçok şükür üstümdeki tembelliği attım
a.selam canım, yine normal hayata alışma vaktiSelam kızlar
Pazartesi işbaşı yapacağım ya iki gündür hazırlık yapıyorum
3 aydır evde otur otur dışarı çıkmayı unutmuşum resmen bi afalladım çekingen yürür oldum
acaba sütün cokmu sıcak oluyor canım?bende annemlere ugruycam
4 kilo yogurt mayaladi. onu alicam bi kahve icip gelirim
kac aydir yogurdum hep sunuyo.ayni sut ani sekilde caliyorum annem gibi ama benimki olmuyo hic
Oh çok şükür canım çok sevindimTeyzeleriiii kuzumu görmeye gittik bugün. Çok şükür riski atlatmış. Gelişimi gayet iyi dedi doktor. Miyomdan dolayı bir gerilik olsaydı bu kadar buyuyemezdi dedi. Rahimde kendine de yer açmış. Ense kalinligi, omurilik kemiği gelişimi falan her şeye normal dedi. Nasıl içimiz rahatladı anlatamam. Yeni doktorumuz çok pozitif, hiç kafaya takmayın her şey yolunda falan dedi.
Uzun bir aradan sonra yeniden başlamak çok yorucu oluyor.Haliyle yorucu oluyor cnm
Kac aydır yattigim icin :)
Gittigim bölümde iş cokmus, fazla mesai yapiliyor, dün kalmadim ama bugun fazla kaldim
Her gun hayir diyemiyorum
Bugun 5 falandi eve geldigim
Cumartesi icinde sordular, gelemem dedim :)
Spor yaparak şaşırtmayı dene artık :))Akşamdan sabaha nerdeyse ayniyim. Sütüm azaliyor artik. Yemin etmesem iki gün şaşırtmayı deneyecektim.
Yarını heyecanla bekliyorumLimonlu maydonozlu tarcinli karanfilli salatalikli zencefilli suyumu yudumluyorum
Maşallah canımTeyzeleriiii kuzumu görmeye gittik bugün. Çok şükür riski atlatmış. Gelişimi gayet iyi dedi doktor. Miyomdan dolayı bir gerilik olsaydı bu kadar buyuyemezdi dedi. Rahimde kendine de yer açmış. Ense kalinligi, omurilik kemiği gelişimi falan her şeye normal dedi. Nasıl içimiz rahatladı anlatamam. Yeni doktorumuz çok pozitif, hiç kafaya takmayın her şey yolunda falan dedi.
Karantina döneminde ara ara aklıma geldi tontişin, hatta "şimdi kocasıyla evde daha kötüdür" diye bile geçirdim içimden.selam 9. takımım muhteşem hatunları
dün kapı çaldı bir açtım tontişimmm , kapıda konuşalım dedi ama gel içeri sarılmak öpmek yok dedim geldi kahve içtik garibim bir dolmuş 2 ayda nevri dönmüş resmen huysuz ve hiç bir şeyi beğenmeyen hep eleştiren kocalarla 2 ay eve tıkılmak cidden zülüm yaaa , halimize şükredecek çok şey var
eşim gelmiş o arada bakmış kapıda tontişimin papuçları var zile basmamış yine telaşlanıp hemen gitmesin diye anahtarla açmış girmiş gerçi ben duydum eşimin eve girdiğini (radar gibiyim maşallah bana )sonrası yemek şu bu derken azıcık da yattım tabi , akşam çay koydum eşimle tlc de ne yediğini biliyorum izledim güya ona çay vermeye gittim otur bak diye neler yiyorlar diyince oturdum ben de izledim
çok çeşitli yemek , ara atıştırmalar kesinlikle bize zararlı ona emin oldum programı izlerken, iyi ki ara atıştırma yemelerim yok çok çeşitli pişirsem de ben yemiyorum en azından kilo almaya engel oluyor
Ahhh be canımm üzüldüm senin içinİnsanların sadece bir çalışana bu kadar bagırmaları psikolojık baskı yaratmalarına uzuldum bugun bir çağrı geldi okadar çok bağırıp çağırdı ki çağrı sonunda elkerim titriyordu ne kadar kötü insanlar varmış dedirtti bana bu iş
Ayyyyy maşallahhhTeyzeleriiii kuzumu görmeye gittik bugün. Çok şükür riski atlatmış. Gelişimi gayet iyi dedi doktor. Miyomdan dolayı bir gerilik olsaydı bu kadar buyuyemezdi dedi. Rahimde kendine de yer açmış. Ense kalinligi, omurilik kemiği gelişimi falan her şeye normal dedi. Nasıl içimiz rahatladı anlatamam. Yeni doktorumuz çok pozitif, hiç kafaya takmayın her şey yolunda falan dedi.
Sorma yaaa bu alışma evresi çok zor olacak gibimaşallah canımkolay gelsin inş
a.selam canım, yine normal hayata alışma vakti
acaba sütün cokmu sıcak oluyor canım?
Oh çok şükür canım çok sevindimpaşa diyesim geldi niyeyse alışkanlıktanda olabilir
Hiçbirşey bahane değil biliyorum kuzum ama İnan kaç gündür koşturmaca halindeyim kendi doktor işlerim kızların doktor işleri banka işleri güzellik mevzuları büyüğümün okul işi derken ancak bu saatlerde oturabiliyorum onda da yemeydi içmeydi derken akşam oluyor işteaskrhpozitif dünden beri karaborsa
U UcanSupurge geceden sonra gözükmemiş
Ucmelekannesi akşamdan bu yana gelmemiş
Muzmus bakıp bakıp yazmadan kaçıyor
E ela_2019 etiketlemezsek ses vermiyor
Fit mutlu anne ban yemiş
Jasminium84 günde 2-3 mesajla yetinmeye başladı
Bende kaçıyorum madem, yarın tartıya gelirim belki
Yapıyorum kaptanimm. 2 gün yapmadim sadeceSpor yaparak şaşırtmayı dene artık :))
iş cok fazla, oranin kendi iscileride eksikmis cnm o yuzden iş az olan yerlerden oraya gonderiyolarbu hafta alışma haftan olur , hep şimdiki bölüm de mi kalacaksın her zaman mı işi böyle çok oranın acaba
gözünüz aydin cok sevindim nazlicimTeyzeleriiii kuzumu görmeye gittik bugün. Çok şükür riski atlatmış. Gelişimi gayet iyi dedi doktor. Miyomdan dolayı bir gerilik olsaydı bu kadar buyuyemezdi dedi. Rahimde kendine de yer açmış. Ense kalinligi, omurilik kemiği gelişimi falan her şeye normal dedi. Nasıl içimiz rahatladı anlatamam. Yeni doktorumuz çok pozitif, hiç kafaya takmayın her şey yolunda falan dedi.
gunde en az 10.000 adim atmis oluyorum cnm bide malum orda bisey yemiyorum. Aksam yedigimde kaliyor heralde,Uzun bir aradan sonra yeniden başlamak çok yorucu oluyor.
Banada Eylül ayları çok zor gelir, doğum izninden dönüşte yaşadığım yorgunluğu da hiç bir zaman yaşamamıştım.
İşe de başladığına göre artık kilo vermeye başlarsın.
Seni listeye alalım artık :))
Eylül ayında ailenin yanına gelebilirsen sürpriz yapmış olursunuz
Haftaya perşembe saf pro denesene cnmYapıyorum kaptanimm. 2 gün yapmadim sadece
Kırdım kırdım Allah immm çok mutluyummmiş cok fazla, oranin kendi iscileride eksikmis cnm o yuzden iş az olan yerlerden oraya gonderiyolar
Bizim eski tarafta şu anda, sadece kendi iscileri calisiyor
Ne kadar sürer bilmiyorum, hayirlisi artik
gözünüz aydin cok sevindim nazlicim
gunde en az 10.000 adim atmis oluyorum cnm bide malum orda bisey yemiyorum. Aksam yedigimde kaliyor heralde,
Bikac gündür pek eksilme olmamis
Yarın bildirim yapayim, listenin durumuna göre bakarsin
Ama takimin enerjisi, menuleri pek iyi degil sanki
Normalde dogru dürüst kacamak yapilmazdi bizim takimda
Tartiya 2 kala bazi menuleri anliyamadim
Bu sene büyük ihtimal tr işi yatar heralde cnm
bahceye, terasa bi sürü masraf yapildi, yapilacak
hemde virusdan dolayi rahat olunmaz sanki
Haftaya perşembe saf pro denesene cnm
Bende bende. Sabah çok kötüydüm şimdi keyfim cok yerindeYarını heyecanla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?