Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tünaydın
Yediğin dolma sarmaların artısıdır.
Bugünü sıvı ile geçirirsen yarın iyi bir sonuç çıkabilir.

Hangi tarayıcıyı kullanıyorsun
bu hafta kaçamak yoktu güya yediklerim kaçamak gibi

opera kullanıyorum kaptanım
maşallah canım sağ salim kucağına almayı da nasıl eder inşallah rabbim
Kızlar bu ev işleri hiç bitmiyor mu, benim işler mi bereketli acep
Sabah kalktığımdan beri totom yer görmedi ama hala evi süpürüp silebilmiş değilim.
Yürüyüşümü bile yapamadım
Ev işi yaparsan bitmez kaptan yaptıkça yaparsın kafaya takmazsan aman deyip bırakırsan biter ancak bu arada ben de bittim ama halaaa bitmedi ev işi ne kadar biriktirmissem

Artık kendimi çok yorgun hissediyorum. ya her şwye koşurmaktan ve bir sürü sorumluluktan bunladım gaa. hiç keyfim yoktu o yüzden yqzmadım. yani hiç dinlenemiyorum. eşim desen neyse işte.. çocuk yine bana yapışık yaşamaya başladı.. bişmiyorum ya. çocuktan kaçarken bulduğumda kendimi o kadar vicdan azabı yaşıyorum ki;((

cok sukur sevindim.bende canim
rabbim.sag dalim.kucagina lamayi nasip etsin
cinsiyetini ogrendinizmi
benim icime kiz doguyo
yazik kadinda ne kadar bikmistir artik
aba sütün cokmu sıcak oluyor canım
yok canim her zamanki gibi yapiyorum.ama olmuyo
Sabah kalktığımdan beri totom yer görmedi ama hala evi süpürüp silebilmiş değilim.
ne kadarda yapsak bitmiyo aninda geri eski halini aliyo sanki
Kırdım kırdım Allah immm çok mutluyummm bugün buraya yazdıktan sonra akşama doğru tartı da şok oldum. Sabahki kilomdan az çıkt. Akşam yemeğinden sonra bile sabahki aç karinla olandan az
hadi gozun aydin canim
insalalh bundan sonra hizla inecek o tarti:))

Hayırlı akşamlar hanımlar

Ben dün çarşıya çıktım işlerim vardı. Oradan annemlere geçtim bugünde kardeşim gildeydim. Dediler gitme çiğköfte yapalım ısrar edince kaldım ama tartı öncesi iyi olmadı artık yarın tartı ne gösterir bilemem. Yoksa iyi gidiyordum. Kalori hesaplama şimdilik iyi geldi bana. Sadece geceleri çok açlık hissediyorum.
Yarından pek umutlu değilim.

Sanırım bu hafta yine iyi olmayacak

Kırdım kırdım Allah immm çok mutluyummm bugün buraya yazdıktan sonra akşama doğru tartı da şok oldum. Sabahki kilomdan az çıkt. Akşam yemeğinden sonra bile sabahki aç karinla olandan az
Inşallah canım. Çok sevindim senin adına ☺

Süper canım çok sevindim sağ Salim kucağınıza alın inşallah
Yazık tontişe ya seninle görüşmek çok iyi gelmiştir abla
Niran yakalar Niran’dan kaçmaz reçel yaptım sonunda annem yaprak alıp göndermiştim onları ayıklayıp hallettim çok yoruldum ayrıca ev işleri çocuk anca oturdum
Bende de oluyor öyle her şeye yetişeyim derken çok yoruluyorum kendimi ihmal ediyorum bazen çocuğumdan uzaklaşmak istiyorum sonra da üzülüp vicdan yapıyorum bence biz daha hamız pişip çocuğumuz ve kendimizden daha kıymetli bir şey bir kimse olmadığını anlayacağız ona göre yaşayacağız inanıyorum

bitmiyor canım yap yap bitmiyor, tek olsak evde biterdi
bazen bende böyle oluyorum canım, fazladan sorumluluk insanı yıpratıyor cocuk konusunda hastayken istem dışı oluyor maalesef
İyi olmamış canım tartı öncesi

Kızlar tum gun dısardaydik ama harbiden tum gun komsularla piknik gbi yaptik sitenin bahcesinde. Saat oglem 12 gbi ciktik 5 de bi girdk 7 de esimle ciktik 9 gbi girdk az once uyudu ve bugun oglen ilkdefa 1 kez uyudu . gecmis yapip alintilarla donucem insallah

Ozaman baya iyi uyur canım, iyi enerji atmışsınızdır

Çocuğunun en yakını sensin ama, tabi ki sana yapışık yaşamak isteyecek.
Bence hem kendini hem çocuğunu deşarj etmenin bir yolunu bulmasın

Çiğ köfte +2 getirir bence
Allah'tan listede değilmişsin
Afiyet olsun bu arada, etli mi yapıyorsunuz, kaç saat yoğuruyorsunuz

Niran yakalar Niran’dan kaçmaz reçel yaptım sonunda annem yaprak alıp göndermiştim onları ayıklayıp hallettim çok yoruldum ayrıca ev işleri çocuk anca oturdum
Eline sağlık canım
Sağlıkla afiyetle yiyin İnşallah

Çiğ köfte +2 getirir bence
Allah'tan listede değilmişsin
Afiyet olsun bu arada, etli mi yapıyorsunuz, kaç saat yoğuruyorsunuz
Listede olsaymışım yemezdim. Sağol kaptan. Evet cnm etli de yapıyoruz yumurtalıda. Aslında çeşidi çok sade yağlı, patatesli gibi.
Ortalama 45dk 1saat filan etliyi buzla yoğuruyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…