- 17 Haziran 2017
- 4.052
- 14.624
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #371.161
bu hafta kaçamak yoktu güya yediklerim kaçamak gibiTünaydın
Yediğin dolma sarmaların artısıdır.
Bugünü sıvı ile geçirirsen yarın iyi bir sonuç çıkabilir.
Hangi tarayıcıyı kullanıyorsun
maşallah canım sağ salim kucağına almayı da nasıl eder inşallah rabbimTeyzeleriiii kuzumu görmeye gittik bugün. Çok şükür riski atlatmış. Gelişimi gayet iyi dedi doktor. Miyomdan dolayı bir gerilik olsaydı bu kadar buyuyemezdi dedi. Rahimde kendine de yer açmış. Ense kalinligi, omurilik kemiği gelişimi falan her şeye normal dedi. Nasıl içimiz rahatladı anlatamam. Yeni doktorumuz çok pozitif, hiç kafaya takmayın her şey yolunda falan dedi.
Ev işi yaparsan bitmez kaptanKızlar bu ev işleri hiç bitmiyor mu, benim işler mi bereketli acep
Sabah kalktığımdan beri totom yer görmedi ama hala evi süpürüp silebilmiş değilim.
Yürüyüşümü bile yapamadım
Artık kendimi çok yorgun hissediyorum. ya her şwye koşurmaktan ve bir sürü sorumluluktan bunladım gaa. hiç keyfim yoktu o yüzden yqzmadım. yani hiç dinlenemiyorum. eşim desen neyse işte.. çocuk yine bana yapışık yaşamaya başladı.. bişmiyorum ya. çocuktan kaçarken bulduğumda kendimi o kadar vicdan azabı yaşıyorum ki;((@askrhpozitif dünden beri karaborsa
U UcanSupurge geceden sonra gözükmemiş
@Ucmelekannesi akşamdan bu yana gelmemiş
Muzmus bakıp bakıp yazmadan kaçıyor
@ela_2019 etiketlemezsek ses vermiyor
@bi prenses annesi ban yemiş
@Jasminium84 günde 2-3 mesajla yetinmeye başladı
Bende kaçıyorum madem, yarın tartıya gelirim belki
cok sukur sevindim.bende canimTeyzeleriiii kuzumu görmeye gittik bugün. Çok şükür riski atlatmış. Gelişimi gayet iyi dedi doktor. Miyomdan dolayı bir gerilik olsaydı bu kadar buyuyemezdi dedi. Rahimde kendine de yer açmış. Ense kalinligi, omurilik kemiği gelişimi falan her şeye normal dedi. Nasıl içimiz rahatladı anlatamam. Yeni doktorumuz çok pozitif, hiç kafaya takmayın her şey yolunda falan dedi.
yazik kadinda ne kadar bikmistir artikselam 9. takımım muhteşem hatunları
dün kapı çaldı bir açtım tontişimmm , kapıda konuşalım dedi ama gel içeri sarılmak öpmek yok dedim geldi kahve içtik garibim bir dolmuş 2 ayda nevri dönmüş resmen huysuz ve hiç bir şeyi beğenmeyen hep eleştiren kocalarla 2 ay eve tıkılmak cidden zülüm yaaa , halimize şükredecek çok şey var
eşim gelmiş o arada bakmış kapıda tontişimin papuçları var zile basmamış yine telaşlanıp hemen gitmesin diye anahtarla açmış girmiş gerçi ben duydum eşimin eve girdiğini (radar gibiyim maşallah bana )sonrası yemek şu bu derken azıcık da yattım tabi , akşam çay koydum eşimle tlc de ne yediğini biliyorum izledim güya ona çay vermeye gittim otur bak diye neler yiyorlar diyince oturdum ben de izledim
çok çeşitli yemek , ara atıştırmalar kesinlikle bize zararlı ona emin oldum programı izlerken, iyi ki ara atıştırma yemelerim yok çok çeşitli pişirsem de ben yemiyorum en azından kilo almaya engel oluyor
yok canim her zamanki gibi yapiyorum.ama olmuyoaba sütün cokmu sıcak oluyor canım
ne kadarda yapsak bitmiyo aninda geri eski halini aliyo sankiKızlar bu ev işleri hiç bitmiyor mu, benim işler mi bereketli acep
Sabah kalktığımdan beri totom yer görmedi ama hala evi süpürüp silebilmiş değilim.
hadi gozun aydin canimKırdım kırdım Allah immm çok mutluyummmbugün buraya yazdıktan sonra akşama doğru tartı da şok oldum. Sabahki kilomdan az çıkt. Akşam yemeğinden sonra bile sabahki aç karinla olandan az
Sanırım bu hafta yine iyi olmayacakHayırlı akşamlar hanımlar
Ben dün çarşıya çıktım işlerim vardı. Oradan annemlere geçtim bugünde kardeşim gildeydim. Dediler gitme çiğköfte yapalım ısrar edince kaldım ama tartı öncesi iyi olmadı artık yarın tartı ne gösterir bilemem. Yoksa iyi gidiyordum. Kalori hesaplama şimdilik iyi geldi bana. Sadece geceleri çok açlık hissediyorum.
Yarından pek umutlu değilim.
Sanırım bu hafta yine iyi olmayacak
Inşallah canım. Çok sevindim senin adına ☺Kırdım kırdım Allah immm çok mutluyummmbugün buraya yazdıktan sonra akşama doğru tartı da şok oldum. Sabahki kilomdan az çıkt. Akşam yemeğinden sonra bile sabahki aç karinla olandan az
Süper canım çok sevindim sağ Salim kucağınıza alın inşallahTeyzeleriiii kuzumu görmeye gittik bugün. Çok şükür riski atlatmış. Gelişimi gayet iyi dedi doktor. Miyomdan dolayı bir gerilik olsaydı bu kadar buyuyemezdi dedi. Rahimde kendine de yer açmış. Ense kalinligi, omurilik kemiği gelişimi falan her şeye normal dedi. Nasıl içimiz rahatladı anlatamam. Yeni doktorumuz çok pozitif, hiç kafaya takmayın her şey yolunda falan dedi.
Yazık tontişe ya seninle görüşmek çok iyi gelmiştir ablaselam 9. takımım muhteşem hatunları
dün kapı çaldı bir açtım tontişimmm , kapıda konuşalım dedi ama gel içeri sarılmak öpmek yok dedim geldi kahve içtik garibim bir dolmuş 2 ayda nevri dönmüş resmen huysuz ve hiç bir şeyi beğenmeyen hep eleştiren kocalarla 2 ay eve tıkılmak cidden zülüm yaaa , halimize şükredecek çok şey var
eşim gelmiş o arada bakmış kapıda tontişimin papuçları var zile basmamış yine telaşlanıp hemen gitmesin diye anahtarla açmış girmiş gerçi ben duydum eşimin eve girdiğini (radar gibiyim maşallah bana )sonrası yemek şu bu derken azıcık da yattım tabi , akşam çay koydum eşimle tlc de ne yediğini biliyorum izledim güya ona çay vermeye gittim otur bak diye neler yiyorlar diyince oturdum ben de izledim
çok çeşitli yemek , ara atıştırmalar kesinlikle bize zararlı ona emin oldum programı izlerken, iyi ki ara atıştırma yemelerim yok çok çeşitli pişirsem de ben yemiyorum en azından kilo almaya engel oluyor
Niran yakalar Niran’dan kaçmaz@askrhpozitif dünden beri karaborsa
Bende de oluyor öyle her şeye yetişeyim derken çok yoruluyorum kendimi ihmal ediyorum bazen çocuğumdan uzaklaşmak istiyorum sonra da üzülüp vicdan yapıyorum bence biz daha hamız pişip çocuğumuz ve kendimizden daha kıymetli bir şey bir kimse olmadığını anlayacağız ona göre yaşayacağız inanıyorumArtık kendimi çok yorgun hissediyorum. ya her şwye koşurmaktan ve bir sürü sorumluluktan bunladım gaa. hiç keyfim yoktu o yüzden yqzmadım. yani hiç dinlenemiyorum. eşim desen neyse işte.. çocuk yine bana yapışık yaşamaya başladı.. bişmiyorum ya. çocuktan kaçarken bulduğumda kendimi o kadar vicdan azabı yaşıyorum ki;((
bitmiyor canım yap yap bitmiyor, tek olsak evde biterdiKızlar bu ev işleri hiç bitmiyor mu, benim işler mi bereketli acep
bazen bende böyle oluyorum canım, fazladan sorumluluk insanı yıpratıyorArtık kendimi çok yorgun hissediyorum. ya her şwye koşurmaktan ve bir sürü sorumluluktan bunladım gaa. hiç keyfim yoktu o yüzden yqzmadım. yani hiç dinlenemiyorum. eşim desen neyse işte.. çocuk yine bana yapışık yaşamaya başladı.. bişmiyorum ya. çocuktan kaçarken bulduğumda kendimi o kadar vicdan azabı yaşıyorum ki;((
İyi olmamış canım tartı öncesiHayırlı akşamlar hanımlar
Ben dün çarşıya çıktım işlerim vardı. Oradan annemlere geçtim bugünde kardeşim gildeydim. Dediler gitme çiğköfte yapalım ısrar edince kaldım ama tartı öncesi iyi olmadı artık yarın tartı ne gösterir bilemem. Yoksa iyi gidiyordum. Kalori hesaplama şimdilik iyi geldi bana. Sadece geceleri çok açlık hissediyorum.
Ban neden yeniyor acaba? Onu kaçırmışım@askrhpozitif dünden beri karaborsa
Kurallara uygun olmayan şeylerde ban yiyorsun canımBan neden yeniyor acaba? Onu kaçırmışım
Ozaman baya iyi uyur canım, iyi enerji atmışsınızdırKızlar tum gun dısardaydik ama harbiden tum gun komsularla piknik gbi yaptik sitenin bahcesinde. Saat oglem 12 gbi ciktik 5 de bi girdk 7 de esimle ciktik 9 gbi girdk az once uyudu ve bugun oglen ilkdefa 1 kez uyudu .gecmis yapip alintilarla donucem insallah
Sanırım ideal kilona yaklaştığın için kafan rahatladı ve yediklerine dikkat etmez oldunbu bu hafta kaçamak yoktu güya yediklerim kaçamak gibi
Çocuğunun en yakını sensin ama, tabi ki sana yapışık yaşamak isteyecek.Artık kendimi çok yorgun hissediyorum. ya her şwye koşurmaktan ve bir sürü sorumluluktan bunladım gaa. hiç keyfim yoktu o yüzden yqzmadım. yani hiç dinlenemiyorum. eşim desen neyse işte.. çocuk yine bana yapışık yaşamaya başladı.. bişmiyorum ya. çocuktan kaçarken bulduğumda kendimi o kadar vicdan azabı yaşıyorum ki;((
Çiğ köfte +2 getirir benceHayırlı akşamlar hanımlar
Eline sağlık canımNiran yakalar Niran’dan kaçmazreçel yaptım sonunda annem yaprak alıp göndermiştim onları ayıklayıp hallettim çok yoruldum ayrıca ev işleri çocuk anca oturdum
Listede olsaymışım yemezdim. Sağol kaptan. Evet cnm etli de yapıyoruz yumurtalıda. Aslında çeşidi çok sade yağlı, patatesli gibi.Çiğ köfte +2 getirir bence
Allah'tan listede değilmişsin
Afiyet olsun bu arada, etli mi yapıyorsunuz, kaç saat yoğuruyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?