- Konu Sahibi Handandandan
-
- #37.121
hahaa..betüş yine formundasın bebeemm..
fadime bu mesajı senmi yazdın bir başkasınamı yazdırdın..kızın falanmı yazıyo yoksa..hakkaten çok merak ediyorum..:44:
aaa betüşdemi diyecektim ama şükür ikiside gitmiyomuş
yewrum annemler gittim ..yemekleri döktüm yeni yemekler yaptım..annem gelene kadar biraz böyle idare edicez artık n'apalım
merhaba, evet ben Aydın Bozdoğanda yaşıyorum.Aslen kırıkkale memleket. diyetisyene Nazillide gidiyorum.Ama bende de işi yaramıyor.Günaydın beybıııllleeerr
Herkese süper umdugundan daha guzel bır hafta olsunn..Cumartesı pazarım dınlenmek ve kendımı dınlemekle gectııı.Güzel bir hfta sonu gecırdım pazar gunu mevlut vardı orda bıraz kacırmıs olmama ragmen bugun kendımı tam modumda hıssedıyorummm....
NORA --- Beybııı daha sık gelmelısın gozumden kacmıyosun unutmadık senı ....
*** 9. Takım Takım içi Genel Kurallar ***
1) Her Cuma saat 12.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. 3 Hafta Tekrarlanması halinde DİSKALİFİYE EDİLİR.
** BKNZ 4. KURAL AÇIKLMASI !
2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hemde arkadaşlarımızın yorumuna sunmak ZORUNLUDUR.
*Menülerinizi ilgili günün akşamı yada ertesi gün sabahtan toplu olarak yazmanız okuyan ve yorumlayan açısından kolaylık sağlayacaktır.İlgili günde yaptığınız SPOR mutlaka menunun altına yazılmalıdır.
3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak,onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunu içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itiberen geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.
* Her üyenin menülerine yorum yapmak esastır.
4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üstüste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği taktirde DİSKALİFİYE olacaktır.
** Bir üye herhangi bi sebepten diskalifiye edilirse.Süresiz olarak CUMA ZAYIFLAMA YARIŞLARINA katılma hakkını kaybeder.Hiç bir takımda birdaha yarışa katılamaz.
5) Hergün 5 mesaj minumum yazma zorunluluğunuz bulunmaktadır. Bu kurala uyulmadığı taktirde ilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır.
*Her üye msj sayısını kendisi sayacaktır.Yazdıgı msjın başlık bölümüne yazdığı msj kacıncı msjsa o rakamı yazmalı…
6) 3 hafta üst üste kilo veremeyen üye DİSKALİFİYE edilir.
* Her Cuma kilo bildirimleri tartı fotosu ile yapılmalıdır.Bu sayede hiçbir takım üyesinin aklında ? Kalmamış olur.
6) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.
7) Takıma yeni gelecek üylerimize 1 hafta deneme süresi verilir,paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa,kendi isteğiyle bir hafta daha deneme süre verilebilir.
8) 8. takım kardeş takım zamanınız oldukca 8. takımla bağlantıya geçiniz.Link aşağıdaki gibidir.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/123779-8-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.html
Bu kurallar 16.05.2012 Çarşamba günüden itibaren 9.takım topiğinde yayınlanmıştır.Kuralların herbirine uymak zorunludur…
Notlar ;
- Tartı fotosunu koymak zorunludur.İstisna durumlarda açıklama takım üyelerine yapılmalıdır.
- Her üye kendi msj sayısının kendi takip edecek.Yazdığı msj kaçıncı mesajsa başlığa o rakam yazılmalıdır.
- Kardeş talkıma düzenli ziyaret yapılması ıkı komsunun duvarlarını yıkması ıcın onemlıdır.Zaman buldukca kardeş takım ziyaret edilmelidir.
- Menülerinizi Sabah; Ara; Öğle; Ara; Akşam; Ara; Spor; şeklinde yazarsanız dha anlaşılır olur.Menüleri ilgili günün akşamı yada ertesi gün sabahı yazabılırsınız...
Yeni kurallarımız ve uygulamamız takımımıza birlik bütünlük getirmesi temenisiyle HAYIRLI OLSUN beybilerrrr
kuralları okudum.ama baskül fotosunu koymak nasıl olacak bakalım.biraz uğraştırıcı olabilir.yine de perşembe akşamı birbirimize hatırlatalım.
MursH
Kardeş takımımızın uygulamaya koyduğu bi yenilik.Hoşuma gitti arakladım
Bundan sonra her hafta haftanın ÇALIŞKAN TEMBEL ve SPORCU üyesini seçicez...
Şöyle ki;
O hafta en çok kiloyu veren üye ''Haftanın Çalışkan Üyesi''
En az kilo veren ''Haftanın Tembel Üyesi''
En fazla spor yapan ''Haftanın Sporcu Üyesi'' seçilecek.Tabiki sporcu üyeyi seçebilmemiz için herkesın yaptığı spor dksını menulerınde paylasması gerek...
Cumartesi günleri benim tarafımdan liste yayınlanacak.Önerileriniz varsa söyleyin eklemede yapabiliriz.
Sişmandı. Her gün yakınıyordu şişmanlıktan. Gazetede bir ilan gördü: - Zayıflamak istiyorsanız bize geliniz. Hemen oraya gitti, içeri girdi, duvarda tarife vardı: - 1 saatte 1 kilo zayıflamak 2 milyon lira, 5 saatte 5 kilo zayıflamak 10 milyon lira. 2 milyonu verdi, 1 saatlik odaya girdi, girdi ama çok şaşırdı. Küçük bir hamamdı burası. Karşıda da fıstık mı fıstık enfes bir kız duruyordu. Üstelik çırılçıplak. Göğsünde de bir yazı vardı, Beni tutarsan, seninim. Koşmak için hamle yaptı adam, ne var ki yerlere yağ mı, cila mı, garip bir şey sürülmüş, daha ilk adımda düşüverdi. Kalktı, yeniden koşmayı, kızı yakalamayı denedi. Kan ter içinde çırpındı durdu. Derken bir zil sesi ve üniformalı bir adam göründü: - Tamam efendim, saatiniz doldu, gelin tartılın, tam 1 kilo zayıfladınız. Şişman adam çıktı, çıktı ama aklı kızda kaldı. Ertesi günü zor etti, sabah erkenden koştu yine oraya. Bu kez cüzdanından tam 10 milyon çıkardı, 5 saatlik odaya girerken - Eh, artık o kaygan yerde durmayı öğrendim, 5 saate kızı rahat rahat yakalarım diyordu. Girdi içeriye. Karşısında iri yarı izbandut gibi bir zenci duruyordu, göğsünde de şu yazılı: - Seni tutarsam, benimsin.
hoş geldin aramıza
2 buçuk kepçe domates çorbası içiyoruuummm :)
Afiyet olsunnn cnmm bende eve gıdebılırsem tarhana ıcıcemmAnam Yarabbım ne bıtmez mesaı bu yahhuuu 14 saat mesaımı yapılır azına tukurdugumun yerınde
Aynen cnmmm
kızlar akşamları sadece çorbayla nasıl idare ediyosunuz? Benim en korkunç vaktim saat 4-7 arasıdır.bu arada çılgınlar gibi aç oluyorum.ne yapsam da durduramıyorum kendimi.
acaba ağzımı bantlasam iyi olur mu diye de düşündüm yani
Aynen cnmmm
Valla eğer akşam deli gibi yersem hiç kilo veremiorum ben, sonrada çıldırıyorum. O yüzden akşam çorba meyve vs hafif şeyler yemem gerkeiyor :/
aç yattığım zamanlar sabaha 300-500 gr vermiş oluyorum. ben de krizi hafif atlatmaya çalışıyorum
çoooook acıkmıştım 1 elma + 1 kayısı yedim şimcikkk :)
yarım litre daha su içip 2 litreye tamamliiim
Sabah
2 dilim tahıl ekmeği
1 kk layt peynir
5 zeytin
1çk bal
ara 4 erik
öğle
tavuk sote(1,5 pors)
2 dilim ekmek
salata
ayran
ikindi
2tane diyet bisküvi, salata, bir avuç fındık fıstık,
akşam
2 kase mercimek
3 dilim ekmek
salata
spor
sabah 30dk
akşam50dk
toplam 80 dk spor
hahaaa..hemen kızma fadimetoşumkız bende nişantaşı çocuguyum ben yazamazmıyım yazdıgım saate kedimle ben vardık evde acaba kedimemi yazdırsaydım:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?