Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kız bende nişantaşı çocuguyum ben yazamazmıyım yazdıgım saate kedimle ben vardık evde acaba kedimemi yazdırsaydım:26:

1
merhaba, evet ben Aydın Bozdoğanda yaşıyorum.Aslen kırıkkale memleket. diyetisyene Nazillide gidiyorum.Ama bende de işi yaramıyor.

kuralları okudum.ama baskül fotosunu koymak nasıl olacak bakalım.biraz uğraştırıcı olabilir.yine de perşembe akşamı birbirimize hatırlatalım.

haftanın sporcusu olmaya adayım :) hangi günden itibaren yazıyoruz?

Çok iyi yaaaaaaaaa

hoş geldin aramıza

hoş bulduk :)

Son düzenleme:
kızlar akşamları sadece çorbayla nasıl idare ediyosunuz? Benim en korkunç vaktim saat 4-7 arasıdır.bu arada çılgınlar gibi aç oluyorum.ne yapsam da durduramıyorum kendimi.
acaba ağzımı bantlasam iyi olur mu diye de düşündüm yani

Valla eğer akşam deli gibi yersem hiç kilo veremiorum ben, sonrada çıldırıyorum. O yüzden akşam çorba meyve vs hafif şeyler yemem gerkeiyor :/

Ben şimdi koşu bandıma çıkayı bakalım.en az 50 dk yürümeyi planlıyorum.En azından gün içindeki kaçamaklar erisin:)

Sabah
2 dilim tahıl ekmeği
1 kk layt peynir
5 zeytin
1çk bal

ara 4 erik

öğle

tavuk sote(1,5 pors)
2 dilim ekmek
salata
ayran

ikindi

2tane diyet bisküvi, salata, bir avuç fındık fıstık,

akşam
2 kase mercimek
3 dilim ekmek
salata

spor
sabah 30dk
akşam50dk

toplam 80 dk spor

sende 80 dk spor yapmşsn süper :) ben daha yapamadım

kız bende nişantaşı çocuguyum ben yazamazmıyım yazdıgım saate kedimle ben vardık evde acaba kedimemi yazdırsaydım:26:
hahaaa..hemen kızma fadimetoşum..yaw okuyunca sanki senin stilin değilmiş gibi geldi..ondan yaniii..yoksa HEPİMİZ NİŞANTAŞI ÇOCUĞUYUZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…