Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

aaaaaaaaaaa kızlar şimdi ne üzüldüm ne üzüldüm yaaben üç aylar perşembe başlayacak zannediyodum meğerse ilk günü bugünmüşya ben ilk üç gün oruç tutacaktım offff

aynen beni tarif etti birileri 4-7 arası çıldırma zamanı :18:

ekmeğin çok cnm heleki akşam öğününde

günaydın kızlarr nasılsınız bakalım hopişin kopyası sayesinde hatırladım 3 aylarımız hayırlı olsun inş ramazanda geliyo bizim diyetler yalan olmasa bari dün eve bir gittim 2 çeşit yemek cacık yaptım,balkondaki çamaşırları topladım,balkonu yıkadım,ütünün yarısını yaptım paşam geldi spora vaktim kalmadı paşayı uyutunca yaparım dedim o zamanda evi toparla kreşe gidecek yedek elbiseleri hazırla çantasını ayarla ütünün kalanını yap derken 12 oldu artık bu akşam evi süpürüp sporumu yaparım diyorum ama bir aklımda hergün bir yeri temizle diyo bu akşam mutfak dolaplarını da girişebilirim eve yardımcı alsam başkasının yaptığı işi beğenmiyorum ne olacak benim bu halim pöffff

sonraaa gelelim sadede bu sabah tartıda azda olsa -- görmek beni mest etti menümü yazıyorum ;
sabah
200 cc sütle yapılmış kfleks
öğle
mercimek çorbası
salata
2şer çatal pilav ve patates püresi
3 yemek kaşığı tavuk sote
ara
1 neskafe
8-10 çubuk kreker
akşam
2 minik ev poğaçası (kv bana sabotaj yapmış)

toplamda 1 saat yürüyüş,1 yeşil çay,1 yediotlu çay,2lt su

Kızlar selamlar, yaa çok özür dilerim herkesten kaç gündür hiç giremedim ve 1 kilo aldım yaa burdan uzaklaşınca konsantre olamıyorum dıyete, söz veriyorum eskisi gibi menülerimi sporlarımı düzenli paylaşıcam..Tekrar çok özür diliyorum herkesten.Bu arada bugün üç ayların başlangıcı, Rabb'im bu mübarek günlerde dualarımızı kabul, günahlarımızı affeder inşallah..

Sabah menüm,
Evde kepek ekmeği kalmamış, çay içtim sadece,diyet bisküvi aldım yanıma canım isterse yarım paket yiycem olmazsa erik yerim.
Yarım saat yürüyüş.

Karnım çok şiş sanırım o yüzden de artıda +'larda çıkmış olabilirim.

Günaydın arkadaşlarr, HEPİMİZİN 3 AYLARI HAYIRLI UĞURLU OLSUN İNŞALLAH.
Sabah birsürü dualar ettim, Kuran okudum kendimce bişeyler yaptım, inşallah bütün sevaplarını alırız bu ayların, daha çok yardımsever, daha çok ibadetli, daha daha dikkatli olalım her konuda, kalp kırmayalım, mevlana gibi bir insan olalım inşallah.

bugün ara tartı günüydü eskiden hala öylemi acaba? ben tartıldım 62.3 kg çıktım, -200 gram vermişim son halimden çok şükür.
Dün:
Sabah: K-fleks + süt
Öğlen: çeğrek ekmek arası peynir domates salamlı sandviç.
Ara: 3 tane kayısı
Akşam: yarım ekmek arası balık :)
Spor: 30 dk 6 numarada hızlı tempo yürüyüş

aaaaaaaaaaa kızlar şimdi ne üzüldüm ne üzüldüm yaaben üç aylar perşembe başlayacak zannediyodum meğerse ilk günü bugünmüşya ben ilk üç gün oruç tutacaktım offff

ayy benim akılsız kafam yaa bende tutmayı çok isterdim

bende bugün biraz ev işi yapmaya çalışıcam ..belim izin verdiği sürece tabiikikızların odasından başlıycam bakalım ne kadar yapabilirsem..

offf sorma graphikim sormasabahtan beri kendi kendimi yiyorum..valla işin kötüsü dün kardeşim oruca kalkacaktı onada çarşamba akşamı kalkarsın , perşembe üç ayların 1. günü dediminşallah beni dinleyipde kalkmamazlık etmemiştir..yoksa kendi tutamadığımıma mı yanıcam ona mı...halbuki akşamda anneceğizimle telde konuşmuştum , hep o hatırlatırdı bize..kısmetde yokmuş artık napalım..

Günaydın komşular,
gününüz hafif geçsin
üç aylarınız mübarek olsun
günaydın canım aminn hepimizin mübarek olsun, dularımız kabul olsun inşallah.

ah yaa dediğin gibi kısmet değilmiş, onun yerine başka iyi şeyler yapmaya çalışırız artık hopişim napalım, yılmak yok

Kızlar birbirimize dua edelim bu mübarek günlerde inşallah, sabah mailime gelen bir hadis-i şerif'i paylaşmak istedim sizlerle.
“Ey Rabbim! Bize Receb’i ve Şa’ban’ı mübârek kıl ve bizi Ramazan’a ulaştır.”
Hadis-i Şerif.

Hadı yaa bende aydın merkezdeyım neyse buralara yolun duserse bı kahve ıcerık artık (olleeyyy benımde kk dan bı arkadasım oldu sonunda)

Cnmm tartı fotosu koymanızı ıstıyoruz soylekı herkes bı sekılde yapıyor bunu ben anlattım ole or bıseyı yok ama eger cuma ekleyemem dersen cuma cekersın telden fotoyu cumartesı koyarsın onemlı olan var olan duzenı bozmamak...

fenaymış :S verdikleri paraya değse bari

Yaaa ne demezsınn ıste oldurmuyoda guldurmuyoda

murhscum, biz hergün mü bildiricez mesaj sayımızı?

evvtt cnm her yazdıgın msj baslık kısmına yazdıgın msj sayısını yazacaksın Yukarı bak Şekıl a1

Menun guzel cnmm ama bencede ekmek bırz fazlamı olmus ne

slm kızlar bugün nasılsınız .bende oruç tutamıyorum regl yüzünden .bu sabah 2 saat yürüdüm inatla ayakabı parmagımı acıttı çıkardım elime aldım ama 2 saatimi bittirdim geldim eve kendimi zor attım kahvaltımı yeni yaptım .

benim diyet listeme benziyor ama senin ekmek fazla

Son düzenleme:
Kızlar hepinize GGÜÜÜNNNAAAYYDDDINNNN

HERKESIN 3 AYLARI MUBAREK OLSUN...Allah gunahlarımızı affetsın bu 3 aylar sabırlı ve verımlı gelsın ıns.Oruç tutumak ısteyen ama tutamayan arkadaslar uzulmesınler.Ben içten gelerek ıstenen herseyın yapmıs kadar kabul olacagına ınanıyorum

Neyse dun eve gıttım zaten gıttıgımde saat 9 a gelıyordu...Bu sebeptendır kı 1 kase corbayla aksamı gecıstırdımmm Kendıme tebrık cakıyorummm...

Dünkü Menüm ;

Sabah;

Yok

Öğle;

çavdar ekmegınden peynırlı salamlı sand

Ara;

yarım tabak keskul

Akşam;

1 kase tarhana çorbası...

Spor;

0 dk

Ammmaaann yaaa sabahın korunde mudur carsıya gonderdı sıcak sımıt bul gel dıe.Şimdi bu benım gıbı bı ınsana yapılırmı...Bu arada 1 sımıt 4 dılım ekmek degerındeymıs yanı bugunku ekmek hakkımı 1 sımıtle gecıstırdım ...Neyse gıttık bulduk sıcak sımıt peynırde aldık sabah kahvalıtmızı yaptık.Şimdide arkadaslardan bırı 1 tane degıl 2 tane degıl tamo tamına 1 kolı karısık pudıng getırdı dolaba koydu Offff offf offff...Öğlen müsli yiycem innşşş Bide şu spora care bulabılsem

Selam beybiler,

köpüş konusunda dolandırıldım (( aldım paramı ayarladım arabası olan arkadaşı gittim köpeğe alcağımız yere kapı duvar.... telefonlarada cevap vermediler.... mesaj attım vazgeçtiyseniz mesajla haber verin bari kapıda kaldık, tık yok.... rezil oldum valla... duygularımlan oynadılar.... neyse sağlık olsun.... akşam pek üzüldüm hatta ağladım bile ama geçti şimdi.... olacağı varmış... mübarek günlerde hakkımı helal etmiyorum bende işte....

bu günkü menüm
sabah
2 kk peynirle tost

Ara 1 avuç kuruüzüm

Öğlen
1 tabak misket köfte üstüne yoğurt

Ara
dondurma

Akşam
çorba

işte biiyleee....

şişlikten olabilir cnm sıkma canını sen toparlarsın

yasminnn menü iyi hoşta ne o ekmek oranı öyle balığı ekmek arası yerine salatayla yesen tamamdı

Allah'ım çok acıktım resmen açlıktan tansiyonum düştü 10 dk geçsede yimek yisemmmm

menü iyiymiş
köpek konusunda da vardır bir hayır sıkma canını

fadime abla sen bu grubun azim sembolüsün yaa, şu hale bak ayakkabı acıttı diye çıkarıp çıplak ayak yürümeye devam eden muhteşem bir insan yaa

betüş ayy demek dolandırıcıymış bunlar yaa tüh üzüldüm he, alsaydın ne güzel resimlerini koyardın şuraya gözümüz şenlenirdi

nagiş ya valla doğru dedin balığın ekmeğin arasında ne işi vardı, hiçte aklıma gelmedi içinden balığı çıkarmak varya taptaze yumuşacık bir ekmekti lüp lüp yedim midem beni affet, cumaya kadar 61.9 olmam lazım hadi bismillah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…