- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #37.141
kızlar akşamları sadece çorbayla nasıl idare ediyosunuz? Benim en korkunç vaktim saat 4-7 arasıdır.bu arada çılgınlar gibi aç oluyorum.ne yapsam da durduramıyorum kendimi.
acaba ağzımı bantlasam iyi olur mu diye de düşündüm yani
Sabah
2 dilim tahıl ekmeği
1 kk layt peynir
5 zeytin
1çk bal
ara 4 erik
öğle
tavuk sote(1,5 pors)
2 dilim ekmek
salata
ayran
ikindi
2tane diyet bisküvi, salata, bir avuç fındık fıstık,
akşam
2 kase mercimek
3 dilim ekmek
salata
spor
sabah 30dk
akşam50dk
toplam 80 dk spor
aaaaaaaaaaa kızlar şimdi ne üzüldüm ne üzüldüm yaaben üç aylar perşembe başlayacak zannediyodum meğerse ilk günü bugünmüş ya ben ilk üç gün oruç tutacaktım offff
bende bugün biraz ev işi yapmaya çalışıcam ..belim izin verdiği sürece tabiikigünaydın kızlarr nasılsınız bakalım hopişin kopyası sayesinde hatırladım 3 aylarımız hayırlı olsun inş ramazanda geliyo bizim diyetler yalan olmasa baridün eve bir gittim 2 çeşit yemek cacık yaptım,balkondaki çamaşırları topladım,balkonu yıkadım,ütünün yarısını yaptım paşam geldi spora vaktim kalmadı paşayı uyutunca yaparım dedim o zamanda evi toparla kreşe gidecek yedek elbiseleri hazırla çantasını ayarla ütünün kalanını yap derken 12 oldu artık bu akşam evi süpürüp sporumu yaparım diyorum ama bir aklımda hergün bir yeri temizle diyo bu akşam mutfak dolaplarını da girişebilirim eve yardımcı alsam başkasının yaptığı işi beğenmiyorum ne olacak benim bu halim pöffff
offf sorma graphikim sormaGünaydın arkadaşlarr, HEPİMİZİN 3 AYLARI HAYIRLI UĞURLU OLSUN İNŞALLAH.
Sabah birsürü dualar ettim, Kuran okudum kendimce bişeyler yaptım, inşallah bütün sevaplarını alırız bu ayların, daha çok yardımsever, daha çok ibadetli, daha daha dikkatli olalım her konuda, kalp kırmayalım, mevlana gibi bir insan olalım inşallah.
ayy benim akılsız kafam yaa bende tutmayı çok isterdim
Günaydın komşular,
gününüz hafif geçsin
üç aylarınız mübarek olsun
günaydın canım aminn hepimizin mübarek olsun, dularımız kabul olsun inşallah.Günaydın komşular,
gününüz hafif geçsin
üç aylarınız mübarek olsun
offf sorma graphikim sormasabahtan beri kendi kendimi yiyorum..valla işin kötüsü dün kardeşim oruca kalkacaktı onada çarşamba akşamı kalkarsın , perşembe üç ayların 1. günü dedim inşallah beni dinleyipde kalkmamazlık etmemiştir..yoksa kendi tutamadığımıma mı yanıcam ona mı ...halbuki akşamda anneceğizimle telde konuşmuştum , hep o hatırlatırdı bize..kısmetde yokmuş artık napalım ..
1
merhaba, evet ben Aydın Bozdoğanda yaşıyorum.Aslen kırıkkale memleket. diyetisyene Nazillide gidiyorum.Ama bende de işi yaramıyor.
kuralları okudum.ama baskül fotosunu koymak nasıl olacak bakalım.biraz uğraştırıcı olabilir.yine de perşembe akşamı birbirimize hatırlatalım.
haftanın sporcusu olmaya adayım :) hangi günden itibaren yazıyoruz?
hoş bulduk :)
fenaymış :S verdikleri paraya değse bari
murhscum, biz hergün mü bildiricez mesaj sayımızı?
Sabah
2 dilim tahıl ekmeği
1 kk layt peynir
5 zeytin
1çk bal
ara 4 erik
öğle
tavuk sote(1,5 pors)
2 dilim ekmek
salata
ayran
ikindi
akşam
2 kase mercimek
3 dilim ekmek
salata
spor
sabah 30dk
akşam50dk
toplam 80 dk spor
Sabah
2 dilim tahıl ekmeği
1 kk layt peynir
5 zeytin
1çk bal
ara 4 erik
öğle
tavuk sote(1,5 pors)
2 dilim ekmek
salata
ayran
ikindi
akşam
2 kase mercimek
3 dilim ekmek
salata
spor
sabah 30dk
akşam50dk
toplam 80 dk spor
Kızlar selamlar, yaa çok özür dilerim herkesten kaç gündür hiç giremedim ve 1 kilo aldım yaaburdan uzaklaşınca konsantre olamıyorum dıyete, söz veriyorum eskisi gibi menülerimi sporlarımı düzenli paylaşıcam..Tekrar çok özür diliyorum herkesten.Bu arada bugün üç ayların başlangıcı, Rabb'im bu mübarek günlerde dualarımızı kabul, günahlarımızı affeder inşallah..
Sabah menüm,
Evde kepek ekmeği kalmamış, çay içtim sadece,diyet bisküvi aldım yanıma canım isterse yarım paket yiycem olmazsa erik yerim.
Yarım saat yürüyüş.
Karnım çok şiş sanırım o yüzden de artıda +'larda çıkmış olabilirim.
Günaydın arkadaşlarr, HEPİMİZİN 3 AYLARI HAYIRLI UĞURLU OLSUN İNŞALLAH.
Sabah birsürü dualar ettim, Kuran okudum kendimce bişeyler yaptım, inşallah bütün sevaplarını alırız bu ayların, daha çok yardımsever, daha çok ibadetli, daha daha dikkatli olalım her konuda, kalp kırmayalım, mevlana gibi bir insan olalım inşallah.
bugün ara tartı günüydü eskiden hala öylemi acaba? ben tartıldım 62.3 kg çıktım, -200 gram vermişim son halimden çok şükür.
Dün:
Sabah: K-fleks + süt
Öğlen: çeğrek ekmek arası peynir domates salamlı sandviç.
Ara: 3 tane kayısı
Akşam: yarım ekmek arası balık :)
Spor: 30 dk 6 numarada hızlı tempo yürüyüş
ayy benim akılsız kafam yaa bende tutmayı çok isterdim
Selam beybiler,
köpüş konusunda dolandırıldım(( aldım paramı ayarladım arabası olan arkadaşı gittim köpeğe alcağımız yere kapı duvar.... telefonlarada cevap vermediler.... mesaj attım vazgeçtiyseniz mesajla haber verin bari kapıda kaldık, tık yok.... rezil oldum valla... duygularımlan oynadılar.... neyse sağlık olsun.... akşam pek üzüldüm hatta ağladım bile ama geçti şimdi.... olacağı varmış... mübarek günlerde hakkımı helal etmiyorum bende işte....
bu günkü menüm
sabah
2 kk peynirle tost
Ara 1 avuç kuruüzüm
Öğlen
1 tabak misket köfte üstüne yoğurt
Ara
dondurma
Akşam
çorba
işte biiyleee....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?