- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #37.161
betüş ayy demek dolandırıcıymış bunlar yaa tüh üzüldüm he, alsaydın ne güzel resimlerini koyardın şuraya gözümüz şenlenirdi
Selam beybiler,
köpüş konusunda dolandırıldım(( aldım paramı ayarladım arabası olan arkadaşı gittim köpeğe alcağımız yere kapı duvar.... telefonlarada cevap vermediler.... mesaj attım vazgeçtiyseniz mesajla haber verin bari kapıda kaldık, tık yok.... rezil oldum valla... duygularımlan oynadılar.... neyse sağlık olsun.... akşam pek üzüldüm hatta ağladım bile ama geçti şimdi.... olacağı varmış... mübarek günlerde hakkımı helal etmiyorum bende işte....
bu günkü menüm
sabah
2 kk peynirle tost
Ara 1 avuç kuruüzüm
Öğlen
1 tabak misket köfte üstüne yoğurt
Ara
dondurma
Akşam
çorba
işte biiyleee....
cnmm oncelıkle menun gayet guzel sanırım ekmek hakkını dondurmada kullanıyorsun
Kopek konbusunda cok uzuldum ıns parayı vermemıssındır allahlarından bulsunlar yahuuu
mrhaba arkadaslar kendime bi gurup arıyorum acaba aranızda bana da yer varmı =?
yeaap ekmek yeme dondurma yee demiş atalarımız.... öğlen de yemek yemicem ara da elma yicem öyle düşündüm..... malum günlerde tatlı krizi daha bi hat safhada oluyor ..... amaaaan bahaneyede bak sanki başka gün olsa yemicembakkallara girmemem lazım benim....
ayyy Allah tan parayı kaptırmadık yaff... bir köpüşüüüm bile yook anlıyoor musun hadi gülümseeee......
amin canım..ben her sene ramazan ayının gelmesini bööleKızlar birbirimize dua edelim bu mübarek günlerde inşallah, sabah mailime gelen bir hadis-i şerif'i paylaşmak istedim sizlerle.
“Ey Rabbim! Bize Receb’i ve Şa’ban’ı mübârek kıl ve bizi Ramazan’a ulaştır.”
Hadis-i Şerif.
aaaaaaa hakkatenmi yaAmmmaaann yaaa sabahın korunde mudur carsıya gonderdı sıcak sımıt bul gel dıe.Şimdi bu benım gıbı bı ınsana yapılırmı...Bu arada 1 sımıt 4 dılım ekmek degerındeymıs yanı bugunku ekmek hakkımı 1 sımıtle gecıstırdım ...Neyse gıttık bulduk sıcak sımıt peynırde aldık sabah kahvalıtmızı yaptık.Şimdide arkadaslardan bırı 1 tane degıl 2 tane degıl tamo tamına 1 kolı karısık pudıng getırdı dolaba koyduOffff offf offff...Öğlen müsli yiycem innşşş Bide şu spora care bulabılsem
ne yanii..para verdin köpek yok öylemiiSelam beybiler,
köpüş konusunda dolandırıldım(( aldım paramı ayarladım arabası olan arkadaşı gittim köpeğe alcağımız yere kapı duvar.... telefonlarada cevap vermediler.... mesaj attım vazgeçtiyseniz mesajla haber verin bari kapıda kaldık, tık yok.... rezil oldum valla... duygularımlan oynadılar.... neyse sağlık olsun.... akşam pek üzüldüm hatta ağladım bile ama geçti şimdi.... olacağı varmış... mübarek günlerde hakkımı helal etmiyorum bende işte....
işte biiyleee....
canım yemeğini yiyen insanın canı sıkılırmı hiç..karnı dolu insan=mutlu insan.Öğle yemeğimi yedim ve geldim, canımın sıkıntısından mı bılmıyorum cnm hıc bırsey ıstemıyor,
Sabah
Yok
Öğle
2 köfte
Çok az patates püresi+Salata
canım yemeğini yiyen insanın canı sıkılırmı hiç..karnı dolu insan=mutlu insan.....ikindi olsun bak canın nasıl sıkılmaya başlayacak
ne yanii..para verdin köpek yok öylemiidolandırıcılığın bu kadarınada pess ..rezil insanlar..
ayyyy kızlar şu YENİ BİR HAYAT yarışmasını takıp edıyorum dunku bolumde kalan yarışmacıları kuafore ordanda alısverıse goturduler kızlar nasıl degıstı nasıl ımaj yaptılar nasıl guzellestıler anlatamam yaaa...Kızın bırı tanınmıycaak hale geldı yaaa kılo ınsanı gercekten cok yaslı gosterıyor...Nerdeyse 30 kıloya yakın verdı bu dedıgım kız hepsı cok guzel oldu ama o kızı hakketten kıskandım vallahı
Zmanı olupta ızlemek ısteyen olursa lınk burda buyrunn Yeni Bir Hayat izle, Yeni Bir Hayat 21.05.2012 izle | Full izle, HD izle, Son Bölüm, Dizi-online.com
ya ben izliyodum da saati değişeli sadece elemelere bakabiliyorum
yanlız bu hafta semramıydı ne o ablaya gerçekten kızdım cancığer olduğu sedefi eledi ve sedef manidar bir konuşma yaptı haklıydı da hırs kötü şey
Bende aynen dusunuyorum ayıp ettı para hırsı kapasıtelı bı kadın rıske atmak ıstemedı .Elıfı gormelısın nagıısssnasıl degıstı nasıl guzel oldu hafta sonu ızlersın ozet verıyor sok olacaksın ...
merhaba ben kardeş takımdan kızlar nasılsınız
yeni bir hayatı görünce dayanmadımelif kankasına mı aşıkmış gözdeydi galiba o gamze değildi bence de çok az değişti o diğerlerine göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?