Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

betüş ayy demek dolandırıcıymış bunlar yaa tüh üzüldüm he, alsaydın ne güzel resimlerini koyardın şuraya gözümüz şenlenirdi

bir saat kadar bekledim sokakta.... bir yerlere saklanıp bana bakıp bakıp baya bir eylendiler herhalde..... bırak arkadaşı da sürükledim peşimden kötü oldu yani....

cnmm oncelıkle menun gayet guzel sanırım ekmek hakkını dondurmada kullanıyorsun

Kopek konbusunda cok uzuldum ıns parayı vermemıssındır allahlarından bulsunlar yahuuu

cnmm oncelıkle menun gayet guzel sanırım ekmek hakkını dondurmada kullanıyorsun

Kopek konbusunda cok uzuldum ıns parayı vermemıssındır allahlarından bulsunlar yahuuu

yeaap ekmek yeme dondurma yee demiş atalarımız.... öğlen de yemek yemicem ara da elma yicem öyle düşündüm..... malum günlerde tatlı krizi daha bi hat safhada oluyor ..... amaaaan bahaneyede bak sanki başka gün olsa yemicem bakkallara girmemem lazım benim....

ayyy Allah tan parayı kaptırmadık yaff... bir köpüşüüüm bile yook anlıyoor musun hadi gülümseeee......

Öğle yemeğimi yedim ve geldim, canımın sıkıntısından mı bılmıyorum cnm hıc bırsey ıstemıyor,

Sabah
Yok

Öğle
2 köfte
Çok az patates püresi+Salata

mrhaba arkadaslar kendime bi gurup arıyorum acaba aranızda bana da yer varmı =?

Hosgeldın cnmm 1 haftalık deneme suremız var gel deneyelım bol paylasımcı olabılırsen neden olmasın

Paranı kaptırmadıgına sevındım du bakalım daha neler cıkar karsına arastırmaya devam et

amin canım..ben her sene ramazan ayının gelmesini bööle dört gözle beklerim ki gerçekten benim için bir arınma ve ruhen temizlenme ayıdır ramazan..recep ve şaban dada eh işte elimimden geldiğince bişeyler yapmaya çalışıyorum ama bu sene kötü başladı benim için..

aaaaaaa hakkatenmi yaben ölürüm biterim bayılırım simit ve peynire..kokusunu almayayım yeterki..kokusunu aldığım anda bilirim o muhakkak mideme inecektir..bu arada sanada geçmiş olsun murçum..simiti atlatamamışsın inşallah pudingleri atlarsın

ne yanii..para verdin köpek yok öylemiidolandırıcılığın bu kadarınada pess..rezil insanlar..

Öğle yemeğimi yedim ve geldim, canımın sıkıntısından mı bılmıyorum cnm hıc bırsey ıstemıyor,

Sabah
Yok

Öğle
2 köfte
Çok az patates püresi+Salata
canım yemeğini yiyen insanın canı sıkılırmı hiç..karnı dolu insan=mutlu insan.....ikindi olsun bak canın nasıl sıkılmaya başlayacak

ne yanii..para verdin köpek yok öylemiidolandırıcılığın bu kadarınada pess..rezil insanlar..

yok canım para vermedim Allah tan.... parayı köpeği aldığımda vercektim, 50 km yol gittim, uzaktan geleceğimi de söyledim, hiç kimse gelmedi telefonumuda hep meşgule attılar.... yola çıktığımı söylemiştim telefonda üstelik ... şaşkınıım valla hiç böyle bir tongaya basmamıştım saf saf sen git tee orlara bekle bekle ellerin boş dön....

ayyyy kızlar şu YENİ BİR HAYAT yarışmasını takıp edıyorum dunku bolumde kalan yarışmacıları kuafore ordanda alısverıse goturduler kızlar nasıl degıstı nasıl ımaj yaptılar nasıl guzellestıler anlatamam yaaa...Kızın bırı tanınmıycaak hale geldı yaaa kılo ınsanı gercekten cok yaslı gosterıyor...Nerdeyse 30 kıloya yakın verdı bu dedıgım kız hepsı cok guzel oldu ama o kızı hakketten kıskandım vallahı

Zmanı olupta ızlemek ısteyen olursa lınk burda buyrunn Yeni Bir Hayat izle, Yeni Bir Hayat 21.05.2012 izle | Full izle, HD izle, Son Bölüm, Dizi-online.com

ya ben izliyodum da saati değişeli sadece elemelere bakabiliyorum
yanlız bu hafta semramıydı ne o ablaya gerçekten kızdım cancığer olduğu sedefi eledi ve sedef manidar bir konuşma yaptı haklıydı da hırs kötü şey

Bende aynen dusunuyorum ayıp ettı para hırsı kapasıtelı bı kadın rıske atmak ıstemedı .Elıfı gormelısın nagıısss nasıl degıstı nasıl guzel oldu hafta sonu ızlersın ozet verıyor sok olacaksın ...

Son düzenleme:

ya zaten elifte çok belli zayıfladığı o gamzede sanki hiç değişim yok
elif güzelleşsin zaten kankasına aşık olmuş ya belki bir şansı olur

merhaba ben kardeş takımdan kızlar nasılsınız
yeni bir hayatı görünce dayanmadım elif kankasına mı aşıkmış gözdeydi galiba o gamze değildi bence de çok az değişti o diğerlerine göre

hoşgeldin cnm
ivettt elif kankasına aşık yarışmada açıkladı elifin verdiği kilo çok belli gözde de pek belli değil ,elifin özellikle bacaklardan belli :)
semrada aşırı hırslı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…