Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben ne yapsam abla Cuma’ya iyi bi eksi görmem lazım
Nefes al sadece bak seni tuttuk huban1234 ü güldürdük bize seslendi dün duymamazlıktan geldim
aliskin olmadigimiz bi zehra menüsü olmus
Aynen abla bugün güzelce yürüyüş yaptım yediklerime de dikkat edip günü de erken kapatırsam dengeleyeceğim inşallah
Bendeki sorun o zaten boğazım durmuyor tatlı şeyler yiyesim geliyor ama yenicem
Su iç sade maden suyu iç sade kahve iç huban1234 ü bize güldürme

Kizlar oglan uyudu kendimi disari attim esim evde diye. Ama ev dandini makinede yikanmis camasir kahvalti sofrasi ortaligi zaten solemiyorm artik okadar cok bunaldmki bu sabahta acayip huysuz hatta doktora yazdm bu dun gordugm kabarcik icin dis etindeki. Atesi yoksa dis cikarma belirtisi olarak kist olabillr dedi ama getirn goriym dedi. Bu zamandada nasil goturceksinki hastaneye biyandanda diyorm ya ciddi biseyse su 2 gundur acayip huysuz aglama krizleri uyku duzensizligi vs korkutuyor beni. Napayim bilemedim.

Ben hala dusuedim canim.
Bulgur pilavini dun yedim ben. Hahhh sislik sebebimi de buldum
Yanina bol salata ekle canim.

Ayy ben 1 gun oncedn dusunuyorm cocuk uyuyorken hemen yapmam gerektigi icin uyanikken izin vermiyor genelde
Cacikla yerim diye dusunmustum aslinda

Cok guzel afiyet olsun simdiden

bencede distir canim. Dis cikarken kabarir cunku.
Ayy ben 1 gun oncedn dusunuyorm cocuk uyuyorken hemen yapmam gerektigi icin uyanikken izin vermiyor genelde
Cacikla yerim diye dusunmustum aslinda
Cacikta guzel canim.
Ama ben bulgur pilavini salatasiz dusunemiyorum

Götür bence Canım sen Oğlunu anlatırken kendi kızımın halleri geliyor aklıma hep bi sorun yoktur da için rahat eder

Pınarcım ben cocuklarımız ikisindede dıs cıkartırken ates ile karsılasmadım

Su iç sade maden suyu iç sade kahve iç huban1234 huban1234 ü bize güldürme
adet oldum Bugun son Gülen iyi Güler
Yine dr a götür için rahatlasın canım, ama dr a şaşırdım her cocuk diş çıkarırken ateş olmaz

kizlarin dedigi gibi, götür için rahat etsin cnm
Adet zamanım olmasaydı görürdü o
Anacim yiyip yiyipte regliyi suclamayi birakin artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…