- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #371.601
Kacamak yapmazsan zaten görürsünBen ne yapsam abla Cuma’ya iyi bi eksi görmem lazım
Günün aydin gönlün hoş olsun güzelliğimGünaydın can ablammm
Bendeki sorun o zaten boğazım durmuyorKacamak yapmazsan zaten görürsün
oyle yapiyim ozamanYemegin yanina yine salatani yap cnm güzel gider
Ben yesil fasulyeyi etli sevmiyorum :)
2 tabak cok olmus5 haziran cuma
11.30
yarım peynirli gözleme
17.30
2 tabak bulgur pilavı
1 kase yoğurt
Burasi ufaktn isiniyor yine.Bizim burasi aşırı soguk degil serin sayilir ama yagmurlu
Dün bi ara öyle bi yagdiki göz gözü görmüyordu
Nefes al sadece bak seni tuttukBen ne yapsam abla Cuma’ya iyi bi eksi görmem lazım
Aynen abla bugün güzelce yürüyüş yaptım yediklerime de dikkat edip günü de erken kapatırsam dengeleyeceğim inşallahaliskin olmadigimiz bi zehra menüsü olmus
Su iç sade maden suyu iç sade kahve içBendeki sorun o zaten boğazım durmuyortatlı şeyler yiyesim geliyor ama yenicem
Ben hala dusuedim canim.
Bulgur pilavini dun yedim ben. Hahhh sislik sebebimi de buldum
Yanina bol salata ekle canim.
3 4 tane marulum var.komsular felan verdi bahcesi olanlar.haftasonunu salatayla gecirmeyi dusunuyorum.evdeki hesap carsiya uyarsa:)kotu olmadan bitsin
benden baska yiyen yok:)
en iyisini yapmissin:))
tavuklu salata yaparim heralde kendime
esimede buzlukta hazir pizza var onu pisirrim
bencede distir canim. Dis cikarken kabarir cunku.Kizlar oglan uyudu kendimi disari attim esim evde diye. Ama ev dandini makinede yikanmis camasir kahvalti sofrasi ortaligi zaten solemiyorm artik okadar cok bunaldmki bu sabahta acayip huysuz hatta doktora yazdm bu dun gordugm kabarcik icin dis etindeki. Atesi yoksa dis cikarma belirtisi olarak kist olabillr dedi ama getirn goriym dedi. Bu zamandada nasil goturceksinki hastaneye biyandanda diyorm ya ciddi biseyse su 2 gundur acayip huysuz aglama krizleri uyku duzensizligi vs korkutuyor beni. Napayim bilemedim.
Cacikta guzel canim.Ayy ben 1 gun oncedn dusunuyorm cocuk uyuyorken hemen yapmam gerektigi icin uyanikken izin vermiyor genelde
Cacikla yerim diye dusunmustum aslinda
Götür bence Canım sen Oğlunu anlatırken kendi kızımın halleri geliyor aklıma hep bi sorun yoktur da için rahat ederKizlar oglan uyudu kendimi disari attim esim evde diye. Ama ev dandini makinede yikanmis camasir kahvalti sofrasi ortaligi zaten solemiyorm artik okadar cok bunaldmki bu sabahta acayip huysuz hatta doktora yazdm bu dun gordugm kabarcik icin dis etindeki. Atesi yoksa dis cikarma belirtisi olarak kist olabillr dedi ama getirn goriym dedi. Bu zamandada nasil goturceksinki hastaneye biyandanda diyorm ya ciddi biseyse su 2 gundur acayip huysuz aglama krizleri uyku duzensizligi vs korkutuyor beni. Napayim bilemedim.
Pınarcım ben cocuklarımız ikisindede dıs cıkartırken ates ile karsılasmadımKizlar oglan uyudu kendimi disari attim esim evde diye. Ama ev dandini makinede yikanmis camasir kahvalti sofrasi ortaligi zaten solemiyorm artik okadar cok bunaldmki bu sabahta acayip huysuz hatta doktora yazdm bu dun gordugm kabarcik icin dis etindeki. Atesi yoksa dis cikarma belirtisi olarak kist olabillr dedi ama getirn goriym dedi. Bu zamandada nasil goturceksinki hastaneye biyandanda diyorm ya ciddi biseyse su 2 gundur acayip huysuz aglama krizleri uyku duzensizligi vs korkutuyor beni. Napayim bilemedim.
sabah erken kalkayım diye yattım abla birde Bayadır uykusuzdumNe o, erkenden yatiyonmu
Günaydın canım
Regl nedeniyle sabittin demek ki
Umarim ondandır canlar bugun dahada artıydım reglden dolayıgünaydın canım, bende oldum bugunne güzel yürüyüşe çıkmışsın
Ondandır bence, bende adet olduğum gün zirveye ulaşıyorumUmarim ondandır canlar bugun dahada artıydım reglden dolayı
Yine dr a götür için rahatlasın canım, ama dr a şaşırdım her cocuk diş çıkarırken ateş olmazKizlar oglan uyudu kendimi disari attim esim evde diye. Ama ev dandini makinede yikanmis camasir kahvalti sofrasi ortaligi zaten solemiyorm artik okadar cok bunaldmki bu sabahta acayip huysuz hatta doktora yazdm bu dun gordugm kabarcik icin dis etindeki. Atesi yoksa dis cikarma belirtisi olarak kist olabillr dedi ama getirn goriym dedi. Bu zamandada nasil goturceksinki hastaneye biyandanda diyorm ya ciddi biseyse su 2 gundur acayip huysuz aglama krizleri uyku duzensizligi vs korkutuyor beni. Napayim bilemedim.
kizlarin dedigi gibi, götür için rahat etsin cnmKizlar oglan uyudu kendimi disari attim esim evde diye. Ama ev dandini makinede yikanmis camasir kahvalti sofrasi ortaligi zaten solemiyorm artik okadar cok bunaldmki bu sabahta acayip huysuz hatta doktora yazdm bu dun gordugm kabarcik icin dis etindeki. Atesi yoksa dis cikarma belirtisi olarak kist olabillr dedi ama getirn goriym dedi. Bu zamandada nasil goturceksinki hastaneye biyandanda diyorm ya ciddi biseyse su 2 gundur acayip huysuz aglama krizleri uyku duzensizligi vs korkutuyor beni. Napayim bilemedim.
Anacim yiyip yiyipte regliyi suclamayi birakin artikAdet zamanım olmasaydı görürdü o
Abla gercekten karnımda çok şişlik oldu bahane değil buAnacim yiyip yiyipte regliyi suclamayi birakin artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?