Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çok geç canım gülüp duruyorum size şaka bir yana cuma annemlere gidicem 2hafta falan oradayım kaç kilo olup dönerim bilmiyorum

katiliyorum sana bu hafta guvenimizi bosa cikarma Dream00
herkes soylemis zaten canim goturmen yonunde
Evi süpürdüm paspas yapıp toz alıp bi de tuvalet banyoyu yıkadım mı benden iyisi yok
kolay gelssin
bende kosu bandina ciktim simdi:)

Herkese selam kızlar.. evet dün bulgurı kaçırdım biraz be deseniz haklıısnjz.. bugün de o kadar yoğunum ki anlatamam sabahtan markete gittik ama ben şimdi biras kafam dağılsın diye çocuğu eşime bıraktım o gidecekti ben gidiyorım türk marketine:)) ev berbat bir halde anlatmaya dilim varmaz( sanki içim gibi karman corman

Evi süpürdüm paspas yapıp toz alıp bi de tuvalet banyoyu yıkadım mı benden iyisi yok
ohh eline saglik canim ben bugun supurge tuttum evlere sadece.

Amannn canim bosveer toplu olunca ne oluyo.gecen 2 gun ben sadece yemek yaptim bulasik yikadim tamam evlere elimi surmedim. E biseymi oldu kendi kendimize ediyoruz kv bir lafi var kadı kalkip kaymakam mi oturacak azcik da pis oturuverin der
Sen niye uzgunsunki bu kadar.

bilmiyorum psikolojik bir gelgit galiba.. yorgınluk bıkkınlık vs vs

Bende kızımı uyuttum hızlıca eve giriştim toparladim. süpürgeyi açayım derken uyandi. Kuş uykusu mübarek. Kaldi işim. Dus aldırdım şimdi uyutuyorum tekrar. Çok stresliyim. Bi yandan sınavlar bi yandan bebeler ev iş yemek derken beynim kaldırmıyor artık. Ev kirli olunca iyice kafa gidiyor senin sonuçlar çıktı mi. Gebelik için müsaitmi her şey.

Çok geç canım gülüp duruyorum size şaka bir yana cuma annemlere gidicem 2hafta falan oradayım kaç kilo olup dönerim bilmiyorum
Size inanmıyorum ikiniz de yedik yedik diyorsunuz fark 300 gram Dream00 bence huban da senin ruh eşin
Aynı gün çıktı canım Demir ve d vitaminim eksikmiş ilaç verdi folik asit başlattı bi de insülin direncim varmış çok yüksek değilmiş gebelik planladığım için ona ilaç yazmadı beslenmeme dikkat edersem düzelebilecek seviyedeymiş
Allah yardımcın olsun canım şu sınavları bi atlat da boş ver evi temizliği kendini yıpratma

Mutsuz bir kadın görüyorum sende canım

Bekle onlar gelince yuru canim
Niye oyle olduki.
Benimde agriyor sabahtan beri kafam

bilmiyorum psikolojik bir gelgit galiba.. yorgınluk bıkkınlık vs vs
gecici bir donem olarak gor bunu.
Cunku gelip geciyor canim. Yarina daha guzel uyanacaksin belkide
Canim gelip gidenmi var sanki cocuklarla ilgilen ve sinavina calis.
Herseye yetisecegim diye yipratma kendini

Aletin vardir mutlaka olcsene cnm
Yuksekse ensene soguk bisey koyup ayaklarini kaldir uzan

5 haziran cuma

11.30
yarım peynirli gözleme

17.30
2 tabak bulgur pilavı
1 kase yoğurt
2 tabak pilav cok gorunuyor oglende karbon olmus canim
Guzel canim

Anladim canim. Aslinda beslenmene dikkat ediyorsun. Demek ki biraz daha dikkat etmen gerekiyor. Aslında dün kızımı aşıya götürdüm keşke bende kan verseydim. Hiç aklima gelmedi. Kadinlarin kaderi yipranmak.

Bence şu an da yapma. Yüksek tansiyon gibi duruyor. Bi duş al. Biraz limonlu su ic.

gecici bir donem olarak gor bunu.
Cunku gelip geciyor canim. Yarina daha guzel uyanacaksin belkide

Canim gelip gidenmi var sanki cocuklarla ilgilen ve sinavina calis.
Herseye yetisecegim diye yipratma kendini
Canim gelen giden yok ama evin dağınık ve kirli olmasi beni yoruyor. Temiz oldu mu bi rahatlik oluyor

Canim gelen giden yok ama evin dağınık ve kirli olmasi beni yoruyor. Temiz oldu mu bi rahatlik oluyor
Cok haklisin bende oyle oluyorum ama sinava kendini vermen icin biraz salman lazim. Yoksa butun gun ev isi yapsk gene bitmez isler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…