- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #371.621
tamam inşCesit fazla olmasada 2 tabak bulgur cok fazla olmus cnm
3 ks. Bulgur 1 dil. Ekmek yapiyor
Sen hesap et ne kadar ekmek oldugunu
Üstüne sislik yapmasida cabası
Lutfen proteinli sebzeli salatali menulerin olsun artik
Çok geç canım gülüp duruyorum size
katiliyorum sana
herkes soylemis zaten canim goturmen yonundeKizlar oglan uyudu kendimi disari attim esim evde diye. Ama ev dandini makinede yikanmis camasir kahvalti sofrasi ortaligi zaten solemiyorm artik okadar cok bunaldmki bu sabahta acayip huysuz hatta doktora yazdm bu dun gordugm kabarcik icin dis etindeki. Atesi yoksa dis cikarma belirtisi olarak kist olabillr dedi ama getirn goriym dedi. Bu zamandada nasil goturceksinki hastaneye biyandanda diyorm ya ciddi biseyse su 2 gundur acayip huysuz aglama krizleri uyku duzensizligi vs korkutuyor beni. Napayim bilemedim.
kolay gelssinEvi süpürdüm paspas yapıp toz alıp bi de tuvalet banyoyu yıkadım mı benden iyisi yok
ohh eline saglik canim ben bugun supurge tuttum evlere sadece.Evi süpürdüm paspas yapıp toz alıp bi de tuvalet banyoyu yıkadım mı benden iyisi yok
Amannn canim bosveer toplu olunca ne oluyo.gecen 2 gun ben sadece yemek yaptim bulasik yikadim tamam evlere elimi surmedim. E biseymi oldu kendi kendimize ediyoruz kv bir lafi var kadı kalkip kaymakam mi oturacak azcik da pis oturuverin derHerkese selam kızlar.. evet dün bulgurı kaçırdım biraz be deseniz haklıısnjz.. bugün de o kadar yoğunum ki anlatamam sabahtan markete gittik ama ben şimdi biras kafam dağılsın diye çocuğu eşime bıraktım o gidecekti ben gidiyorım türk marketine:)) ev berbat bir halde anlatmaya dilim varmaz( sanki içim gibi karman corman
bilmiyorum psikolojik bir gelgit galiba.. yorgınluk bıkkınlık vs vsohh eline saglik canim ben bugun supurge tuttum evlere sadece.
Amannn canim bosveer toplu olunca ne oluyo.gecen 2 gun ben sadece yemek yaptim bulasik yikadim tamam evlere elimi surmedim. E biseymi oldu kendi kendimize ediyoruz kv bir lafi var kadı kalkip kaymakam mi oturacak azcik da pis oturuverin der
Sen niye uzgunsunki bu kadar.
Bende kızımı uyuttum hızlıca eve giriştim toparladim. süpürgeyi açayım derken uyandi. Kuş uykusu mübarek. Kaldi işim. Dus aldırdım şimdi uyutuyorum tekrar. Çok stresliyim. Bi yandan sınavlar bi yandan bebeler ev iş yemek derken beynim kaldırmıyor artık. Ev kirli olunca iyice kafa gidiyorEvi süpürdüm paspas yapıp toz alıp bi de tuvalet banyoyu yıkadım mı benden iyisi yok
Size inanmıyorumÇok geç canım gülüp duruyorum sizeşaka bir yana cuma annemlere gidicem 2hafta falan oradayım kaç kilo olup dönerim bilmiyorum
Aynı gün çıktı canım Demir ve d vitaminim eksikmiş ilaç verdi folik asit başlattı bi de insülin direncim varmış çok yüksek değilmiş gebelik planladığım için ona ilaç yazmadı beslenmeme dikkat edersem düzelebilecek seviyedeymişBende kızımı uyuttum hızlıca eve giriştim toparladim. süpürgeyi açayım derken uyandi. Kuş uykusu mübarek. Kaldi işim. Dus aldırdım şimdi uyutuyorum tekrar. Çok stresliyim. Bi yandan sınavlar bi yandan bebeler ev iş yemek derken beynim kaldırmıyor artık. Ev kirli olunca iyice kafa gidiyorsenin sonuçlar çıktı mi. Gebelik için müsaitmi her şey.
Mutsuz bir kadın görüyorum sende canımHerkese selam kızlar.. evet dün bulgurı kaçırdım biraz be deseniz haklıısnjz.. bugün de o kadar yoğunum ki anlatamam sabahtan markete gittik ama ben şimdi biras kafam dağılsın diye çocuğu eşime bıraktım o gidecekti ben gidiyorım türk marketine:)) ev berbat bir halde anlatmaya dilim varmaz( sanki içim gibi karman corman
Bekle onlar gelince yuru canimKızlar başımın tam tepesi ve ensem ağrıyor, ölçmedim ama sanırım tansiyonum yükseldi.
Bizimkilerin hepsi parka indiler, yürüyüş için çok iyi bir fırsat ama evde kimse yok diye de yürümeye korkuyorum
gecici bir donem olarak gor bunu.bilmiyorum psikolojik bir gelgit galiba.. yorgınluk bıkkınlık vs vs
Canim gelip gidenmi var sanki cocuklarla ilgilen ve sinavina calis.Bende kızımı uyuttum hızlıca eve giriştim toparladim. süpürgeyi açayım derken uyandi. Kuş uykusu mübarek. Kaldi işim. Dus aldırdım şimdi uyutuyorum tekrar. Çok stresliyim. Bi yandan sınavlar bi yandan bebeler ev iş yemek derken beynim kaldırmıyor artık. Ev kirli olunca iyice kafa gidiyorsenin sonuçlar çıktı mi. Gebelik için müsaitmi her şey.
Aletin vardir mutlaka olcsene cnmKızlar başımın tam tepesi ve ensem ağrıyor, ölçmedim ama sanırım tansiyonum yükseldi.
Bizimkilerin hepsi parka indiler, yürüyüş için çok iyi bir fırsat ama evde kimse yok diye de yürümeye korkuyorum
2 tabak pilav cok gorunuyor oglende karbon olmus canim5 haziran cuma
11.30
yarım peynirli gözleme
17.30
2 tabak bulgur pilavı
1 kase yoğurt
Guzel canim5 Haziran cuma
Ssbah 09.00
2 yumurta
2 dilim kaşar
2 dilim peynir
Domatrs salatalik
Ara
Sütlü türk kahvesi
Yarum avuç k çekirdeği
Öğle 13.00
Yulaflı yoğurt
Aksam 17.00
2 kepçe yeşil fasulye
2 kaşık bulgur
1 kase yoğurt
Su 1.5 litre
Spor 90 dknormal tempo yürüyüş 180 p U UcanSupurge
Anladim canim. Aslinda beslenmene dikkat ediyorsun. Demek ki biraz daha dikkat etmen gerekiyor. Aslında dün kızımı aşıya götürdüm keşke bende kan verseydim. Hiç aklima gelmedi. Kadinlarin kaderi yipranmak.Size inanmıyorumikiniz de yedik yedik diyorsunuz fark 300 gram Dream00 bence huban da senin ruh eşin
Aynı gün çıktı canım Demir ve d vitaminim eksikmiş ilaç verdi folik asit başlattı bi de insülin direncim varmış çok yüksek değilmiş gebelik planladığım için ona ilaç yazmadı beslenmeme dikkat edersem düzelebilecek seviyedeymiş
Allah yardımcın olsun canım şu sınavları bi atlat da boş ver evi temizliği kendini yıpratma
Bence şu an da yapma. Yüksek tansiyon gibi duruyor. Bi duş al. Biraz limonlu su ic.Kızlar başımın tam tepesi ve ensem ağrıyor, ölçmedim ama sanırım tansiyonum yükseldi.
Canim gelen giden yok ama evin dağınık ve kirli olmasi beni yoruyor. Temiz oldu mu bi rahatlik oluyorgecici bir donem olarak gor bunu.
Cunku gelip geciyor canim. Yarina daha guzel uyanacaksin belkide
Canim gelip gidenmi var sanki cocuklarla ilgilen ve sinavina calis.
Herseye yetisecegim diye yipratma kendini
Cok haklisin bende oyle oluyorum ama sinava kendini vermen icin biraz salman lazim. Yoksa butun gun ev isi yapsk gene bitmez islerCanim gelen giden yok ama evin dağınık ve kirli olmasi beni yoruyor. Temiz oldu mu bi rahatlik oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?