Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aynen Elif çılgınlar gibi yürüyüş yapıyor artık hiç derece şansım yok sen Elif ve Ayşe varken
Ümitsizliğe kapılma canım, sabah akşam yürürsen beni geçersin, Elif ile rakip olursun.
Kronolojide de beni geçtin zaten

eline saglik canim.
Tebrikler kizlarrrr
Handandandan yi tahtindan edecek biri cikmis.
tamam canim dikkat ederim bundan sonra
bugun itibariyle start verdim canim. İns duzenli yuruyecegim. Ama ne 1.liyle ne 2.yle ne de 3.yle asik atamam
Sporda geçsem ne yazar ki canım, benim yağlar bana sıkı sıkıya yapıştı, annesinin eteğine yapışan çocuklar gibi bırakmıyorlar beni
Sen bence verecegine inan once canim.
Bu hafta guzel gidecek,gitmeli

Cokmu gec geldi canim.
Her isimiz makinelerle bu zamanda.
Her isin aksamistir.
Ocakta elektrikli ya bende, bugün sütçü de süt getirdi.
Küçük tüpteydi her iş.
Bebeğimde ilk defa gördü, başından ayrılmadı tüpün
Ödümüz ağzımızda gün geçirdik yani

Ocakta elektrikli ya bende, bugün sütçü de süt getirdi.
Küçük tüpteydi her iş.
Bebeğimde ilk defa gördü, başından ayrılmadı tüpün
Ödümüz ağzımızda gün geçirdik yani
Neyseki kazasiz belasiz atlasmissiniz canim.
Kucuk tupte ne zor oluyor. Bu eve tasinirken dogalgaz baglanamadigi icin kullanfim 3 4 gun eziyet.
Sut kesilmedi inss

neden? aslında şukredecek çok şeyim var.. birr çok şeyimi de kaybettim.. belki de geçmişe karşı özlemden dolayı kurtulamıyorum bu psikolojiden.. ben de bilmiyorum aslına bakarsan:)
Gördüğünden geri olmak kötü birşeydir ama elden birşey gelmiyorsa keşkeler sadece pişmanlık getirir.
Şükretmek için senden yukarıdakilere değil aşağıdakilere bakmanı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…