- 17 Haziran 2017
- 4.052
- 14.624
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #371.721
Eline saglik canim beni eklememissin ama zaten menulerim tamdi benimde*** 29 MAYIS - 4 HAZİRAN MENÜ PAYLAŞIM LİSTESİ ***
Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/ Çarşamba/Perşembe
Handandandan + + + + + + +
TemelinSafinazi + + + + + + -
U UcanSupurge + + + + + + +
askrhpozitif + + + + + - -
Jasminium84 + + - + + + +
E ela_2019 + + + + + + +
@medine66 + + + + + + +
Muzmus + + + + + + +
Yeni üyeler
strontium BT:26/05/20 + + + + + + +
Elif yildizz BT:24/05/20 + + + + + +
N Nisaca BT:27/05/20 + + + + + - -
lina0156 BT:04/06/20
*** Haftaiçi 2 ve üstü menü yazmayan yarışmacı sarı kart alır.
*** 3 sarı kart alınan durumda yarışmacı diskalifiye olur.
*** Cuma günü %1.5 ile gelen yarışmacının sarı kartı silinir.
SARI KART ALANLAR (sadece bu haftaki sarı kartlar değil daha önceki alınanlar da ekleniyor )
E ela_2019 ( bu hafta yüzdesi 1.5 in üzerinde olduğu için sarı kartı silindi)
Muzmus
askrhpozitif
strontium ( bu hafta yüzdesi 1.5 in üzerinde olduğu için sarı kartı silindi)
N Nisaca
gecmis olsun canim.Sabahtan benı alıntıları cevapla geri kapa derken nihayet bıttıı. Kızlarım maalesef buraya adapte olamadı cok ciddi uyku sorunu yasıyorum buyugum ogle uykusunu askıya aldı kucuk desen ayrı sorun kucugum dun gece 12 den 01.30a kadar bagıra bagıra agladı dısımız in de etkisi var ama onun ıcın ılac vermıstım kendi kendine yatagın da uyuyan kucuk kızım burda elde sallandı dun ıkı gundur de ıshallerzaten bı yere gidip hanımefendi gıbı otursam cok sasırırdım neyse Bugun bağımıza gittik yordu da acık hava menumu yazayım hemen
Kolay gelsiin canim. Ohh mis oldu evin.İyi geceler herkesebugün son kalan işleri bitirmeye çalıştım daha yeni duş alıp yatağa girdim yarın sabah kv lere gidiyorum muhtemelen bir süre gözükmeyeceğim merak etmeyin arkadaşlar müsait oldugumda yazarım yine orda pek telefonu elime alamıyorum şu an o kadar yorgunum ki tüm vücudum sızlıyor geçmiş mesajlara bakamadım müsait bir zamanda bakarım inşallah şimdi yatacagim sevgiler
Ellerinize sağlık canım*** 29 MAYIS - 4 HAZİRAN MENÜ PAYLAŞIM LİSTESİ ***
E ela_2019 + + + + + + +
@medine66 + + + + + + +
Muzmus + + + + + + +
Yeni üyeler
SARI KART ALANLAR (sadece bu haftaki sarı kartlar değil daha önceki alınanlar da ekleniyor )
Muzmus
askrhpozitif
N Nisaca
Aynen canim kendimiz hangi kiloda mutkuysak oyje olmalıBen ise basladım ikincide oglene kadar calısma hakkımı kullanmak ıcın aa bu ne kilo aa ne kadar kilo Almıssın lara cevap vermekten nefret etmıstım ustelık bebegım henuz 3 aylıktı. İnsanlar ıcınden ziyade kendimiz ıcın kendimizi iyi hissetmek bu konuda ozguven düşüklüğü olmaısn diye fazlalıkları vermek lazım
malesef ya ben çocukları ne yapacağım onu düşünüyorumBenim belki yarın misafirim gelebilir Gelmezse çıkarım ben de . bana da çok iyi geldi evden uzaklaşmak kendimle Başbaşa kalmak
22 Haziran büyük buluşma az kaldı
sen de mi Adanalisin yoksa. Seyhan'da oturuyoruzNeresinden
AynenAlacağımız tepkileri merak ediyorum
Dikkat et kendine canım bari orda bu kadar yorma kendiniİyi geceler herkesebugün son kalan işleri bitirmeye çalıştım daha yeni duş alıp yatağa girdim yarın sabah kv lere gidiyorum muhtemelen bir süre gözükmeyeceğim merak etmeyin arkadaşlar müsait oldugumda yazarım yine orda pek telefonu elime alamıyorum şu an o kadar yorgunum ki tüm vücudum sızlıyor geçmiş mesajlara bakamadım müsait bir zamanda bakarım inşallah şimdi yatacagim sevgiler
Eline emeğine sağlık canım teşekkür ederiz*** 29 MAYIS - 4 HAZİRAN MENÜ PAYLAŞIM LİSTESİ ***
E ela_2019 + + + + + + +
@medine66 + + + + + + +
Muzmus + + + + + + +
Yeni üyeler
Muzmus
askrhpozitif
N Nisaca
Kolay gelsin canım bu hafta %1 buçuk geliyor galiba menüden sarı kart almışsın beni yakalabilir misin acaba böyleceGunaydın kızlar an itibariyle yuruyuse cıkalı 15 dk oluyor
Ben de kızım için kardeşimi çağıracağım galibamalesef ya ben çocukları ne yapacağım onu düşünüyorum
Memleketini sormuştum ayolsen de mi Adanalisin yoksa. Seyhan'da oturuyoruz
Günaydın canımGunaydın kızlar an itibariyle yuruyuse cıkalı 15 dk oluyor
bencede distir canim. Dis cikarken kabarir cunku.
Cacikta guzel canim.
Ama ben bulgur pilavini salatasiz dusunemiyorum
Götür bence Canım sen Oğlunu anlatırken kendi kızımın halleri geliyor aklıma hep bi sorun yoktur da için rahat eder
Pınarcım ben cocuklarımız ikisindede dıs cıkartırken ates ile karsılasmadım
Doktorun demek istedigi ates oluyorsa iltihap tarzi bisey olabillr olmuyorsa muhtemelen distir demek istediadet oldum Bugun son Gülen iyi Güler
Yine dr a götür için rahatlasın canım, ama dr a şaşırdım her cocuk diş çıkarırken ateş olmaz
kizlarin dedigi gibi, götür için rahat etsin cnm
Anacim yiyip yiyipte regliyi suclamayi birakin artik
Evi süpürdüm paspas yapıp toz alıp bi de tuvalet banyoyu yıkadım mı benden iyisi yok
abla sıcak tuttuk krem falan da surduk kardesım o sırada biraz masaj yaptı sanırım o ıyı gelmedi ve basım daha kotu oldu ama bugun cok sukur daha iyiyim agrım azaldı
gecmıs olsjn canım. Insallah son olur bizim dunurler Malatya da yasıyor cok korkmuslar
elif hosgeldın canım Merve ben 31 yasındayım iki kızım var kısa surede verirsin ınsallah kilolarını emziren anne avantaj da olur merak etme
canım ben hem regl oldum hemde anneme yeni geldim sen beni bu hafta gormeıkı gundur boynum yuzunden spor yapamıyorum ama yarın normal e donerim
gozun aydın canım sabit ın de eksiye gecer merak etme
amin ablacım senin geldıgın ne kadar belli oluyor enerjin yeterseni gormek bana cok ama cok iyı geliyor ya ❤
ohh mis eline saglık canım ben annemdrgım malum biraz tembellik yapıyorum
gecmıs olsun ablacım. Buraya hep gel biz sureklı pozitif enerji sacmıyoruz ki hersey paylastıkkva guzel
Canım Rabbım ıcını ferah a cıkarsın sıkıntın gecıcı olur ınsallah. Kucuk bebelı kadınlarda bu duydu durum bozukluğu cok olur merak etme gecer kısa surede
Ben mercimekli bulgur pilavı yaptım ama tadına bile bakmadım.
Bu haftayı kabak haftası ilan ettim kendime
Sabahtan benı alıntıları cevapla geri kapa derken nihayet bıttıı. Kızlarım maalesef buraya adapte olamadı cok ciddi uyku sorunu yasıyorum buyugum ogle uykusunu askıya aldı kucuk desen ayrı sorun kucugum dun gece 12 den 01.30a kadar bagıra bagıra agladı dısımız in de etkisi var ama onun ıcın ılac vermıstım kendi kendine yatagın da uyuyan kucuk kızım burda elde sallandı dun ıkı gundur de ıshallerzaten bı yere gidip hanımefendi gıbı otursam cok sasırırdım neyse Bugun bağımıza gittik yordu da acık hava menumu yazayım hemen
Günaydın kızlar
Dün gündüz 2-3 saat uyumuştum, uykumu almışım demek ki gece hiç uyku tutmadı, sabah 5 'ten sonra dalmışım, şimdi uyandım.
Nihayet adet oldum ödem de zirve gördüm, yazsam durağınız uçuklar.
Belime korsemi sardım, bitki çayımı aldım ve geldim
Gunaydinnn kizlarrr. Dün gece bebeğim ateşlendi. Çok acıktım henüz kahvalti bile yapamadim. Cok aciktim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?