Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Doğru, benim oğlum küçükken ben de,bu kadar çıkamıyordum
kizim 6 yasinda ama epilepsi hastasi oldugu icin cikamiyorum bisey olursa yetisemem diye.
bazen canimiz sikilca bebek arabasina koyup cikiyorum ama en fazla yarim saat felan surebiliyorum
Çok patavatsızlarmış canım
Hafif kilo güzel gösterir zaten ama zayıflayan birine çirkinleşmişsin demek ya kıskançlık ya patavatsızlık
bende kiskancliktan oldugunu dusunuyorum cunku bunu soyleyen kiside zayif ve bana gore cok ta guzel birisi degil.ama ben yuzune boyle bisey soylemiyorum
tmm zayifsin daha verme felan diye bilir ama cirkinlestin demesi sinir etti.bide samimi oldugum biri degildi 40 yilda bi gordugum kisi
Günaydın canım
Geçmiş olsun, koşmak ve fazla yürümek bende de bilek ve ayak altında ağrı yapıyor.
Düşük hızda yürü bugün istersen yada dinlen hiç yürüme, daha da ilerlemesin
agri yapamazsa yurumeyi dusuniyorum sadece.yururkende agrirsa birakirim artik
agolcanim. Hemen verince aşı etkisini yitiriyormus canim. Savaşmayı birakiyormus.
aaa bilmiyodum bunu ama dogru gercekten
iyki ogrendim bu bilgiyi sagol canim 6 yas asisi yapturcam bende kizima
gecmis olsun abla
bende bilek agrisiyla uyandim bugun
lesli felan yapmayi dusunuyorum ama pek termetmiyo
kosarken terledikce sanki yaglar akip gidiyomus gibi hissediyorum:)

Canim benim eline emeğine saglik Allah razı olsun. Bende seni tebrik ediyorum istikrarindan dolai

kizim 6 yasinda ama epilepsi hastasi oldugu icin cikamiyorum bisey olursa yetisemem diye.
bazen canimiz sikilca bebek arabasina koyup cikiyorum ama en fazla yarim saat felan surebiliyorum
Geçmiş olsun canım. Bilmiyordum. En önemlisi kızının sağlığı. Rabbim sifa versin

Tünaydın canım, geçmiş olsun
Benimde diz ağrım yeni yeni hafifledi.
Hedefim 60 olmasına rağmen sırf dizlerim için daha da aşağı düşmek istiyorum.
Seninki de kilo verdikçe azalır.
Bu defa mezun olmadan listeden çıkma ama :))

Işte o tamamen psikolojik bende de oyke hissettiriiir ama tabi işin asli öyle değil. Ben simdi 20 dakika zumba yaptim en 350 kalori yakmisimdir terden öldüm dedim hesapladim 237 kalori yakmışım

Bir kere de sen söylede haddini bilmeyi öğrensin :))

cok gecmis olsun bitanem
Acaba tontisin gelince ona uzulden de ondanmi oldu
sıcak tuttuk krem falan da surduk kardesım o sırada biraz masaj yaptı sanırım o ıyı gelmedi ve basım daha kotu oldu ama bugun cok sukur daha iyiyim agrım azaldı
şükür cnm sevindim, yinede dikkat et
ablacım senin geldıgın ne kadar belli oluyor enerjin yeter seni gormek bana cok ama cok iyı geliyor ya ❤
canimmmmn
Ben mercimekli bulgur pilavı yaptım ama tadına bile bakmadım.
Bu haftayı kabak haftası ilan ettim kendime
hep kabakta yeme cnm
Vücut alisinca etkisi olmaz :)
Sende olmaz mıydı adet dönemi şişkinliği
suya tuza karbona dikkat edilirse olmuyor cnm
Bunlara dikkat edip hâlâ arti olunuyirsa o zaman adet odemi diyebiliriz
Tabi ödem gidincede guzel eksi olmasi lazim

Adet donemi bile güzel eksi gördüğüm zamanlar oldu benim
cocuklar hem yerini yadirgar hemde huyu suyu degisir gittikleri yerde
Annenlerde simartiyordur :)
seni gecmeye calisiyodum 1.olmak icin
artik pes ettim kaderime razi oldum
1.ligi artik ruyamda
Sen koşu yapiyon cnm 4 le carpmiyonmu

Gunaydinnn kizlarrr. Dün gece bebeğim ateşlendi. Çok acıktım henüz kahvalti bile yapamadim. Cok aciktim.
gecmis olsun elacim
Heralde bugun daha iyiymişiniz
gunaydin kizlarrr:)
bende sol ayagimin bilegi agriyarak uyandim
banta kosu yaptigim icinmi oldu acaba
sanada gecmis olsun cnm
Zorlama ayagini o zaman
Bantta spor ayakkabini giyosun degilmi
ende de var ablacım. Ama başlangıç seviyesi dedi doktor. Eğilip kalkarken sıkıntı yaşıyordum, kilo verdikçe daha iyi oldum. Çok şükür yürüyüşümü etkilemedi
benim senelerdir var cnm
Bi kere mr falan cekmislerdi ama geri gitmedin dr a
Aynen kilo verdikce insan kuş gibi hissediyor
nu soyleyen kiside zayif ve bana gore cok ta guzel birisi degil.ama ben yuzune boyle bisey soylemiyorum
tmm zayifsin daha verme felan diye bilir ama cirkinlestin demesi sinir etti.bide samimi oldugum biri degildi 40 yilda bi gordugum kisi
ben halimden memnunum kendimide cok güzel hissediyorum
Cok şükür ki Allah dogal guzellik vermis, olmayanlar düşünsün deseydin :)))
Sagol cnm
Biliyorum kilo verdigim donemde bel ayak agrilarimda hemen hemen kalmamissti

Daha nasil bi yol izlecegime de karar veremedim
En azindan son aldigim 10 kiloyu verene kadar ketomu yapsam acaba diyom

Sende keto yaptigin dönemde guzel vermistin heralde

Sadece ananasda olur
Yada öğünlerde yogurtlada karistirabilirsin

Sen fazla yogurt yedigin icin sade yesen daha mi iyi olur bilemedim
Sadece ananas yiyebilirim, ödem çayı da içeceğim, o da tok tutuyor.
1 ananas gün içinde bitecek mi, yoksa fazla mı gelir

Günaydın canım
İzindeyim deyipte kendini salmadığın için çok mutlu oldum
Aynen aslında özellikle birkaç hafta içinde izinden dönmeyi planlayan birisi hiç salmamalı çünkü listeye döndüğünde artısı da yüzde olarak ekleniyor yüzdeye anladığım kadarıyla
Gunaydinnn kizlarrr. Dün gece bebeğim ateşlendi. Çok acıktım henüz kahvalti bile yapamadim. Cok aciktim.
Geçmiş olsun canım inşallah aşıdandır geçer çabucak
Senin kizinda varmiydi bi sorun canım ya gunu gununu tutmuyor benim oglanin bir bakiyoruz neşeli kendi kendine oynuyor bi bakiyorz mizmiz huysuz agliyor surekli
Aslında benim kızım da uyku problemli bir çocuktu adam akıllı uyumadıkları için huysuzlar ayının özelliklerine bakıyordum normal bi bebeğin 16 saat uyuması gereken zamanlarda benimki 10-12 saat anca uyuyordu çok sık uyanır geri yatmak istemezdi uykusu düzeldikçe huysuzlukları da düzeldi
Muhtemelen öyledir canım bi iki gün dikkat et bari
ayy ben bu ara herkesden duyyorum ama daha cok zayifliktan cirkinlestigimi soyluyorlar daha fazla verme artik felan diyo herkes
Hep bir şey derler canım kilo alırsın laf ederler verirsin laf ederler bitmez bunlar tıka kulaklarını boş ver sen aynada gördüğünden memnunsan yeter
Çok patavatsızlarmış canım
Hafif kilo güzel gösterir zaten ama zayıflayan birine çirkinleşmişsin demek ya kıskançlık ya patavatsızlık
Her ikisi de bence
Annemin öyle abla ara ara tutar 100 kiloya çıktı bi ara şu an 80 civarında epey azaldı ağrılarım diyor
ne güzel benim burda kimse yok memleketlerimize çok uzak gorev yerimiz.olmadi rapor alacağım mecbur bu virus ortamnnda cocuklari okuoa götüremem
Bizim de kimsemiz yok canım benim memleketim 5 saat uzaklıkta çok uzak sayılmaz bakalım gelir inşallah
bende de var ablacım. Ama başlangıç seviyesi dedi doktor. Eğilip kalkarken sıkıntı yaşıyordum, kilo verdikçe daha iyi oldum. Çok şükür yürüyüşümü etkilemedi
Zaten düz yürürken sorun yapmıyor da en çok merdiven in çık da problem yapıyordu anneme
Canim benim eline emeğine saglik Allah razı olsun. Bende seni tebrik ediyorum istikrarindan dolai
Canımsın

Bende ketoya başladım aslında 1 haftadır,
Kuruyemiş yemezsem yağ eksik kalıyor,
Kahvaltı yapmayıp kuruyemiş yesem daha iyi olacak ama kahvaltıda yapmazsam protein alamamış oluyorum.
Kuruyemiş ile kahvaltıyı birleştirebilirim, o zaman da kalori artıyor.

cok gecmis olsun canim. Simdi daha iyi demsisin ins cikmaz bidaha atesi
olabilir canim dikkat et aman
gecmis olsun abla. İns kilolar gidecek bundan sonra agrilarda gider
Hayırlı pazarlar canlar
Nasılsınız? Ben kahvaltı sofrasında kaldım böyle, kalkıp bi kaç iş yapsam iyi olacak
İyilik canim sabahtan beri totom yer girmedi dolaniyorum.
Yemek yaptim, pazara gidip geldik bi ,ev supurdum kizlari yikadim kendimde hazirlanirsam kv yolcusuyuz ama ben oturdum kaldim yoruusum yigildim.

Sen naptin yapabildinmi isleri

Aynen aslında özellikle birkaç hafta içinde izinden dönmeyi planlayan birisi hiç salmamalı çünkü listeye döndüğünde artısı da yüzde olarak ekleniyor yüzdeye anladığım kadarıyla
Artıyla dönenin listeye olumsuz etkisi oluyor maalesef

Cuma aşı yaptirdik. Gün boyu bir şey yok tu. Gece oldu. Ondan galiba

Anladm cnm insallah atlatir hemencik kuzu

Cok haklisin abla kilolar vucuda da işkence resmen

Cokmus gercektwn
Adetin bitince gider insallah odemler de cnm ama bu hafta da beni gecmen yalan olucak ona sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…