- Konu Sahibi Handandandan
-
- #371.761
kizim 6 yasinda ama epilepsi hastasi oldugu icin cikamiyorum bisey olursa yetisemem diye.Doğru, benim oğlum küçükken ben de,bu kadar çıkamıyordum
bende kiskancliktan oldugunu dusunuyorum cunku bunu soyleyen kiside zayif ve bana gore cok ta guzel birisi degil.ama ben yuzune boyle bisey soylemiyorumÇok patavatsızlarmış canım
Hafif kilo güzel gösterir zaten ama zayıflayan birine çirkinleşmişsin demek ya kıskançlık ya patavatsızlık
agri yapamazsa yurumeyi dusuniyorum sadece.yururkende agrirsa birakirim artikGünaydın canım
Geçmiş olsun, koşmak ve fazla yürümek bende de bilek ve ayak altında ağrı yapıyor.
Düşük hızda yürü bugün istersen yada dinlen hiç yürüme, daha da ilerlemesin
aaa bilmiyodum bunu ama dogru gercektenagolcanim. Hemen verince aşı etkisini yitiriyormus canim. Savaşmayı birakiyormus.
gecmis olsun ablaTunaydin kizlar
Bugün geç kalktim, dinlenmisim biraz
Benim dizlerim zaten problemliydi
Gecen hafta iş yerinde bisey almak için çomeldigimde zor kalkiyodum
Dün sol dizim baya agriyodu, baktim şişmiş
Eskiden kalma dizliklerim vardi onlari giydim
Bugün ağrı hafifledi ama şişliği gitmemis
Tamda bukemiyorum
Muhtemelen bende de minuskus yirtigi falan var
Zavalli dizler senelerdir bu yükü taşıyor :)
Bosuna demiyolar, insanin kendine yaptigi kötülüğü kimse yapmaz diye
lesli felan yapmayi dusunuyorum ama pek termetmiyone güzel benim burda kimse yok memleketlerimize çok uzak gorev yerimiz.olmadi rapor alacağım mecbur bu virus ortamnnda cocuklari okuoa götüremem
hemşehri sayılırız o zaman Adanalıyim ben de
Malesef spor aletleri eklemlerde ağrı yapiyor koşu bandi da oyke bisiklet de
Canim benimEvet kızlar spor listemiz hazır
*Listeleri kasıp kavuranElif yildizz ı ayakta alkışlıyorum
*Sahalara dönüş yapan kaptanımızı tebrik ediyorumHandandandan
* İstikrarını bozmayan sıkı spor yapan I Ilyusa yine derecelerde
*Totosunu kaldırmayanUcmelekannesi ve @Zeycan123 ü de kın kın kınıyorum
*Canım eloşum da düzenli spor yapıyor artık onu da ayrıca tebrik ediyorum E ela_2019
Geçmiş olsun canım. Bilmiyordum. En önemlisi kızının sağlığı. Rabbim sifa versinkizim 6 yasinda ama epilepsi hastasi oldugu icin cikamiyorum bisey olursa yetisemem diye.
bazen canimiz sikilca bebek arabasina koyup cikiyorum ama en fazla yarim saat felan surebiliyorum
Tünaydın canım, geçmiş olsunTunaydin kizlar
Tamda bukemiyorum
Işte o tamamen psikolojik bende de oyke hissettiriiir ama tabi işin asli öyle değil. Ben simdi 20 dakika zumba yaptim en 350 kalori yakmisimdir terden öldüm dedim hesapladim 237 kalori yakmışımkizim 6 yasinda ama epilepsi hastasi oldugu icin cikamiyorum bisey olursa yetisemem diye.
bazen canimiz sikilca bebek arabasina koyup cikiyorum ama en fazla yarim saat felan surebiliyorum
bende kiskancliktan oldugunu dusunuyorum cunku bunu soyleyen kiside zayif ve bana gore cok ta guzel birisi degil.ama ben yuzune boyle bisey soylemiyorum
tmm zayifsin daha verme felan diye bilir ama cirkinlestin demesi sinir etti.bide samimi oldugum biri degildi 40 yilda bi gordugum kisi
agri yapamazsa yurumeyi dusuniyorum sadece.yururkende agrirsa birakirim artik
aaa bilmiyodum bunu ama dogru gercekten
iyki ogrendim bu bilgiyi sagol canim 6 yas asisi yapturcam bende kizima
gecmis olsun abla
bende bilek agrisiyla uyandim bugun
lesli felan yapmayi dusunuyorum ama pek termetmiyo
kosarken terledikce sanki yaglar akip gidiyomus gibi hissediyorum:)
Bir kere de sen söylede haddini bilmeyi öğrensin :))bende kiskancliktan oldugunu dusunuyorum cunku bunu soyleyen kiside zayif ve bana gore cok ta guzel birisi degil.ama ben yuzune boyle bisey soylemiyorum
tmm zayifsin daha verme felan diye bilir ama cirkinlestin demesi sinir etti.bide samimi oldugum biri degildi 40 yilda bi gordugum kisi
cok gecmis olsun bitanemaminnnnnnnnn inşallah düzelir
kalp parçacığımmmdün de bu gün de boynum da boyunla göğüs arasında yan yatmış yarım yumurta büyüklüğün de şişlikler sertlikler var fibromiyalji depreşiyor yine çok sıkışınca yuttuğum ilaçta sersemlik yapıyor uyanıktım ama gelmedim kösüldüm , enerjim moralim çok da iyi değilken bilerek kk ye gelmiyorum ki düşük enerjim kimseyi etkilemesin :)
şükür cnm sevindim, yinede dikkat etsıcak tuttuk krem falan da surduk kardesım o sırada biraz masaj yaptı sanırım o ıyı gelmedi ve basım daha kotu oldu ama bugun cok sukur daha iyiyim agrım azaldı
canimmmmnablacım senin geldıgın ne kadar belli oluyor enerjin yeterseni gormek bana cok ama cok iyı geliyor ya ❤
hep kabakta yeme cnmBen mercimekli bulgur pilavı yaptım ama tadına bile bakmadım.
Bu haftayı kabak haftası ilan ettim kendime
suya tuza karbona dikkat edilirse olmuyor cnmSende olmaz mıydı adet dönemi şişkinliği
cocuklar hem yerini yadirgar hemde huyu suyu degisir gittikleri yerdeSabahtan benı alıntıları cevapla geri kapa derken nihayet bıttıı. Kızlarım maalesef buraya adapte olamadı cok ciddi uyku sorunu yasıyorum buyugum ogle uykusunu askıya aldı kucuk desen ayrı sorun kucugum dun gece 12 den 01.30a kadar bagıra bagıra agladı dısımız in de etkisi var ama onun ıcın ılac vermıstım kendi kendine yatagın da uyuyan kucuk kızım burda elde sallandı dun ıkı gundur de ıshallerzaten bı yere gidip hanımefendi gıbı otursam cok sasırırdım neyse Bugun bağımıza gittik yordu da acık hava menumu yazayım hemen
Sen koşu yapiyon cnm 4 le carpmiyonmuseni gecmeye calisiyodum 1.olmak icin
artik pes ettim kaderime razi oldum
1.ligi artik ruyamda
Bu hafta iyi bir eksi görmezsem motivasyonum düşecek.hep kabakta yeme cnm
Vücut alisinca etkisi olmaz :)
gecmis olsun elacimGunaydinnn kizlarrr. Dün gece bebeğim ateşlendi. Çok acıktım henüz kahvalti bile yapamadim. Cok aciktim.
sanada gecmis olsun cnmgunaydin kizlarrr:)
bende sol ayagimin bilegi agriyarak uyandim
banta kosu yaptigim icinmi oldu acaba
benim senelerdir var cnmende de var ablacım. Ama başlangıç seviyesi dedi doktor. Eğilip kalkarken sıkıntı yaşıyordum, kilo verdikçe daha iyi oldum. Çok şükür yürüyüşümü etkilemedi
ben halimden memnunum kendimide cok güzel hissediyorumnu soyleyen kiside zayif ve bana gore cok ta guzel birisi degil.ama ben yuzune boyle bisey soylemiyorum
Sagol cnmTünaydın canım, geçmiş olsun
Benimde diz ağrım yeni yeni hafifledi.
Hedefim 60 olmasına rağmen sırf dizlerim için daha da aşağı düşmek istiyorum.
Seninki de kilo verdikçe azalır.
Bu defa mezun olmadan listeden çıkma ama :))
Perşembe ananas detoksu yapsan nasil olurBu hafta iyi bir eksi görmezsem motivasyonum düşecek.
Bu hafta kabak yiyeyim de haftaya değişiklik yaparım
Dün aldım, yapmayı düşünüyorumPerşembe ananas detoksu yapsan nasil olur
Sadece ananasda olurDün aldım, yapmayı düşünüyorum
Sadece ananas mı yiyeceğim
Sadece ananas yiyebilirim, ödem çayı da içeceğim, o da tok tutuyor.Sadece ananasda olur
Yada öğünlerde yogurtlada karistirabilirsin
Sen fazla yogurt yedigin icin sade yesen daha mi iyi olur bilemedim
Aynen aslında özellikle birkaç hafta içinde izinden dönmeyi planlayan birisi hiç salmamalı çünkü listeye döndüğünde artısı da yüzde olarak ekleniyor yüzdeye anladığım kadarıylaGünaydın canım
İzindeyim deyipte kendini salmadığın için çok mutlu oldum
Geçmiş olsun canım inşallah aşıdandır geçer çabucakGunaydinnn kizlarrr. Dün gece bebeğim ateşlendi. Çok acıktım henüz kahvalti bile yapamadim. Cok aciktim.
Aslında benim kızım da uyku problemli bir çocuktu adam akıllı uyumadıkları için huysuzlar ayının özelliklerine bakıyordum normal bi bebeğin 16 saat uyuması gereken zamanlarda benimki 10-12 saat anca uyuyordu çok sık uyanır geri yatmak istemezdi uykusu düzeldikçe huysuzlukları da düzeldiSenin kizinda varmiydi bi sorun canımya gunu gununu tutmuyor benim oglanin bir bakiyoruz neşeli kendi kendine oynuyor bi bakiyorz mizmiz huysuz agliyor surekli
Muhtemelen öyledir canım bi iki gün dikkat et barigunaydin kizlarrr:)
Hep bir şey derler canım kilo alırsın laf ederler verirsin laf ederler bitmez bunlar tıka kulaklarını boş ver sen aynada gördüğünden memnunsan yeterayy ben bu ara herkesden duyyorum ama daha cok zayifliktan cirkinlestigimi soyluyorlardaha fazla verme artik felan diyo herkes
Her ikisi de benceÇok patavatsızlarmış canım
Hafif kilo güzel gösterir zaten ama zayıflayan birine çirkinleşmişsin demek ya kıskançlık ya patavatsızlık
Annemin öyle abla ara ara tutar 100 kiloya çıktı bi ara şu an 80 civarında epey azaldı ağrılarım diyorTunaydin kizlar
Tamda bukemiyorum
Bizim de kimsemiz yok canım benim memleketim 5 saat uzaklıkta çok uzak sayılmaz bakalım gelir inşallahne güzel benim burda kimse yok memleketlerimize çok uzak gorev yerimiz.olmadi rapor alacağım mecbur bu virus ortamnnda cocuklari okuoa götüremem
Zaten düz yürürken sorun yapmıyor da en çok merdiven in çık da problem yapıyordu annemebende de var ablacım. Ama başlangıç seviyesi dedi doktor. Eğilip kalkarken sıkıntı yaşıyordum, kilo verdikçe daha iyi oldum. Çok şükür yürüyüşümü etkilemedi
CanımsınCanim benimeline emeğine saglik Allah razı olsun. Bende seni tebrik ediyorum istikrarindan dolai
Bende ketoya başladım aslında 1 haftadır,Sagol cnm
Biliyorum kilo verdigim donemde bel ayak agrilarimda hemen hemen kalmamissti
Daha nasil bi yol izlecegime de karar veremedim
En azindan son aldigim 10 kiloyu verene kadar ketomu yapsam acaba diyom
Sende keto yaptigin dönemde guzel vermistin heralde
Aynen. Doktor da merdiven inip çıkma dedi.Allah tan evim giriş üstü. Turkiye de de asansör kullanıyorum. Dikkat ediyorum yaniZaten düz yürürken sorun yapmıyor da en çok merdiven in çık da problem yapıyordu anneme
cok gecmis olsun canim. Simdi daha iyi demsisin ins cikmaz bidaha atesiGunaydinnn kizlarrr. Dün gece bebeğim ateşlendi. Çok acıktım henüz kahvalti bile yapamadim. Cok aciktim.
olabilir canim dikkat et amangunaydin kizlarrr:)
gecmis olsun abla. İns kilolar gidecek bundan sonra agrilarda giderTunaydin kizlar
Tamda bukemiyorum
İyilik canim sabahtan beri totom yer girmedi dolaniyorum.Hayırlı pazarlar canlar
Nasılsınız? Ben kahvaltı sofrasında kaldım böyle, kalkıp bi kaç iş yapsam iyi olacak
Artıyla dönenin listeye olumsuz etkisi oluyor maalesefAynen aslında özellikle birkaç hafta içinde izinden dönmeyi planlayan birisi hiç salmamalı çünkü listeye döndüğünde artısı da yüzde olarak ekleniyor yüzdeye anladığım kadarıyla
Cuma aşı yaptirdik. Gün boyu bir şey yok tu. Gece oldu. Ondan galiba
Tunaydin kizlar
Tamda bukemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?