- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #371.741
Cuma aşı yaptirdik. Gün boyu bir şey yok tu. Gece oldu. Ondan galibaBen genelde yaninda yogurtla seviyork bulgur pilavini ama hemen sislik yapmisbide biraz bugunede kaldi
Senin kizinda varmiydi bi sorun canımya gunu gununu tutmuyor benim oglanin bir bakiyoruz neşeli kendi kendine oynuyor bi bakiyorz mizmiz huysuz agliyor surekli
Ates bizdede yok cok sukur
Doktorun demek istedigi ates oluyorsa iltihap tarzi bisey olabillr olmuyorsa muhtemelen distir demek istedi
Hala dusunuyoruz cnm bakalm yarina belli olur
Oh kolay gelsin cnm mis gbi kahveni al ic sonrasind :)
Hadi bakalim bu hafta gorcez ozaman
Ooo buyuk irade masallah
Duzen degisince cocuklarda degisiyor hemen demekki insallah duzelir duzeniniz biraz daha baklm bende anneme gidince neler yasicaz zıppırla :)
aramizd kalsin soyle kaptanim merak ettim
Canim cok gecms olsn simdi nasil hastami oldu yoksa diş mi acaba
ayy ben bu ara herkesden duyyorum ama daha cok zayifliktan cirkinlestigimi soyluyorlarAlacağımız tepkileri merak ediyorum
spordan vazgecmedimde umudumu kaybettim artik 1.olmaktanVazgeçmek yok
eline saglik canim*** 29 MAYIS - 4 HAZİRAN MENÜ PAYLAŞIM LİSTESİ ***
Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/ Çarşamba/Perşembe
Handandandan + + + + + + +
TemelinSafinazi + + + + + + -
@zsaracoglu + + + + + + +
@askrhpozitif + + + + + - -
@Jasminium84 + + - + + + +
E ela_2019 + + + + + + +
I Ilyusa + + + + + + +
@Muzmus + + + + + + +
Yeni üyeler
@strontium BT:26/05/20 + + + + + + +
Elif yildizz BT:24/05/20 + + + + + +
@Nisaca BT:27/05/20 + + + + + - -
lina0156 BT:04/06/20
*** Haftaiçi 2 ve üstü menü yazmayan yarışmacı sarı kart alır.
*** 3 sarı kart alınan durumda yarışmacı diskalifiye olur.
*** Cuma günü %1.5 ile gelen yarışmacının sarı kartı silinir.
SARI KART ALANLAR (sadece bu haftaki sarı kartlar değil daha önceki alınanlar da ekleniyor )
E ela_2019 ( bu hafta yüzdesi 1.5 in üzerinde olduğu için sarı kartı silindi)
@Muzmus
@askrhpozitif
@strontium ( bu hafta yüzdesi 1.5 in üzerinde olduğu için sarı kartı silindi)
@Nisaca
gecmis olsun canilGunaydinnn kizlarrr. Dün gece bebeğim ateşlendi. Çok acıktım henüz kahvalti bile yapamadim. Cok aciktim.
Olabilir canım. Bir doktorda önermiyordu koşu bandını. Dizler içinde iyi degil diye. En güzeli yürüyüş ama uygun hava ve ortam istiyor o dagunaydin kizlarrr:)
bende sol ayagimin bilegi agriyarak uyandim
banta kosu yaptigim icinmi oldu acaba
disarda yurume imkanim pek yok.kizimi birakip disari yuruyuse cikamiyorum.bebek arabasinada koyunca cok agir oluyo suremiyorumOlabilir canım. Bir doktorda önermiyordu koşu bandını. Dizler içinde iyi degil diye. En güzeli yürüyüş ama uygun hava ve ortam istiyor o da
yagmur altinda yuruyusu seviyorum ben:)))Bende yeni geldim yürüyüşten. Az yağıyordu, şemsiyelerle yürüdük arkadaşla
Ben sevmiyorumyagmur altinda yuruyusu seviyorum ben:)))
Doğru, benim oğlum küçükken ben de,bu kadar çıkamıyordumdisarda yurume imkanim pek yok.kizimi birakip disari yuruyuse cikamiyorum.bebek arabasinada koyunca cok agir oluyo suremiyorum
Eline saglik canim beni eklememissin ama zaten menulerim tamdi benimde
Unutmuşum canım eklemeyi ama tamdı menulerin.gecmis olsun canim.
Bi an once alisirlar ins uzun kalacaksij diye hatorliyorum.
Cocuklar yerlerini cok yadirgiyorlar .
Kolay gelsiin canim. Ohh mis oldu evin.
Kv de iyi gezmeler. Arada ceee de bize yinede
Geçmiş olsun canım, aşıdan olduğunu düşünüyorsan düşer yavaş yavaşGunaydinnn kizlarrr. Dün gece bebeğim ateşlendi. Çok acıktım henüz kahvalti bile yapamadim. Cok aciktim.
Çok patavatsızlarmış canımayy ben bu ara herkesden duyyorum ama daha cok zayifliktan cirkinlestigimi soyluyorlardaha fazla verme artik felan diyo herkes
Günaydın canımgunaydin kizlarrr:)
Adet sancısından yürüyemedim ben bugün, belki akşam yatmadan yürüyebilirimBende yeni geldim yürüyüşten. Az yağıyordu, şemsiyelerle yürüdük arkadaşla
Şükür canımGünaydın hanımlar
Gözün aydın cnm. Sonunda geldi 7li haneler.
Kesinlikle yemin etmeni tavsiye ederim.Günaydınlar
Cuma 55.7
Bugün 55.5
Fark-200gr
Malesef boğazım durmuyor bundan sonra hafta içleri yemin edeceğim kendime hakim olamıyorum çünkü
Canimcim acaba sen yeni başladığın için hızlı gidiyor olabilir mihemen senin kilona baktım hala peşindeyimm
sen güzel spor yapıyorsun dediğin gibi haftaya şişkinlikte gidince baya iyi fark olur bence de
olsun canım yine de eksidesin canın cekıyorsa da az az yemege calış en azından
tebrikler canım
güzel kilo vermişsin canım
teşekkür ederimm çok mutluyum valla gece 80.2 idim bugun ki tartımı iple çektım
Aynen şu 7 leride hızlıca gecmek istiyorum. Cok dengesiz bir vucudum var. Akşam ve sabah aynı kilodayimkilona göre az geldi bana ama eksidesin yine tebrikler
aynen çocuklar hep dışarda genellikle de Suriyeli çocuklar
oh oh maşallah adete rağmen eksidesin bence haftaya süper olacak
çok iyisin canım 80 i görmeden geçmişin böyle devam
Maşallah canım çok iyisin bu azmini korursan eminim çok kısa sürede verirsin kilolarını
maşallah canım aramızda sadece 100 Gr cik var
çok iyi canım tebrik ederim bana rakip cogaldi
süpersin canım maşallah böyle devam
valla ben artı geldim karbonlu beslendiğim için sadece adetin bitmesiyle oluyor dikkat etmek de gerek yine
Maşallah canım tebrikler çiğ köfteye rağmen iyisin
sagolcanim. Hemen verince aşı etkisini yitiriyormus canim. Savaşmayı birakiyormus.ayy ben bu ara herkesden duyyorum ama daha cok zayifliktan cirkinlestigimi soyluyorlardaha fazla verme artik felan diyo herkes
spordan vazgecmedimde umudumu kaybettim artik 1.olmaktan
eline saglik canim
gecmis olsun canil
keske igne yapildikyan hemen sonra ates dusurucu verseydin ozaman cikmiyo ates
burda dr lar oyle tavsiye ediyo.gercektende ise yariyo
39 olunca verdim gece mecburen. Duş işe yaramadi çünkü. Şu an daha iyi kontrol ediyorum bakalim. Olmaz insallah.Geçmiş olsun canım, aşıdan olduğunu düşünüyorsan düşer yavaş yavaş
ne güzel benim burda kimse yok memleketlerimize çok uzak gorev yerimiz.olmadi rapor alacağım mecbur bu virus ortamnnda cocuklari okuoa götürememBen de kızım için kardeşimi çağıracağım galiba
hemşehri sayılırız o zaman Adanalıyim ben deMemleketini sormuştum ayol
Ben Hataylıyım canım
Benim herif Adanalı
Malesef spor aletleri eklemlerde ağrı yapiyor koşu bandi da oyke bisiklet degunaydin kizlarrr:)
Adet olunduğu günler gerçekten sıkıntılı. Gecikmezse bende haftaya olacağımAdet sancısından yürüyemedim ben bugün, belki akşam yatmadan yürüyebilirim
bende de var ablacım. Ama başlangıç seviyesi dedi doktor. Eğilip kalkarken sıkıntı yaşıyordum, kilo verdikçe daha iyi oldum. Çok şükür yürüyüşümü etkilemediTunaydin kizlar
Bugün geç kalktim, dinlenmisim biraz
Benim dizlerim zaten problemliydi
Gecen hafta iş yerinde bisey almak için çomeldigimde zor kalkiyodum
Dün sol dizim baya agriyodu, baktim şişmiş
Eskiden kalma dizliklerim vardi onlari giydim
Bugün ağrı hafifledi ama şişliği gitmemis
Tamda bukemiyorum
Muhtemelen bende de minuskus yirtigi falan var
Zavalli dizler senelerdir bu yükü taşıyor :)
Bosuna demiyolar, insanin kendine yaptigi kötülüğü kimse yapmaz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?