- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #371.781
Aynen aslında özellikle birkaç hafta içinde izinden dönmeyi planlayan birisi hiç salmamalı çünkü listeye döndüğünde artısı da yüzde olarak ekleniyor yüzdeye anladığım kadarıyla
Geçmiş olsun canım inşallah aşıdandır geçer çabucak
Aslında benim kızım da uyku problemli bir çocuktu adam akıllı uyumadıkları için huysuzlar ayının özelliklerine bakıyordum normal bi bebeğin 16 saat uyuması gereken zamanlarda benimki 10-12 saat anca uyuyordu çok sık uyanır geri yatmak istemezdi uykusu düzeldikçe huysuzlukları da düzeldi
Muhtemelen öyledir canım bi iki gün dikkat et bari
Hep bir şey derler canım kilo alırsın laf ederler verirsin laf ederler bitmez bunlar tıka kulaklarını boş ver sen aynada gördüğünden memnunsan yeter
Her ikisi de bence
Annemin öyle abla ara ara tutar 100 kiloya çıktı bi ara şu an 80 civarında epey azaldı ağrılarım diyor
Bizim de kimsemiz yok canım benim memleketim 5 saat uzaklıkta çok uzak sayılmaz bakalım gelir inşallah
Zaten düz yürürken sorun yapmıyor da en çok merdiven in çık da problem yapıyordu anneme
Canımsın
sagol canimGeçmiş olsun canım. Bilmiyordum. En önemlisi kızının sağlığı. Rabbim sifa versin
kosu bandimla kolumdaki saatde kalori cok farkli gosteriyo 5km de sadece 150 kalori gosteriyo.ama kolsaatimde 250 felan gosteriyo hangisi dogruysa artikIşte o tamamen psikolojik bende de oyke hissettiriiir ama tabi işin asli öyle değil. Ben simdi 20 dakika zumba yaptim en 350 kalori yakmisimdir terden öldüm dedim hesapladim 237 kalori yakmışım
iste o anda bisey diyemiyom sonradan aklima geliyo hepBir kere de sen söylede haddini bilmeyi öğrensin :))
4 le carpiyom.araliksiz kosu icin aslinda 4 puan az sanki.gercekten cok zor.30 dk gercekten hic durmadan kosuyorum en azcok gecmis olsun bitanem
Acaba tontisin gelince ona uzulden de ondanmi oldu
şükür cnm sevindim, yinede dikkat et
canimmmmn
hep kabakta yeme cnm
Vücut alisinca etkisi olmaz :)
suya tuza karbona dikkat edilirse olmuyor cnm
Bunlara dikkat edip hâlâ arti olunuyirsa o zaman adet odemi diyebiliriz
Tabi ödem gidincede guzel eksi olmasi lazim
Adet donemi bile güzel eksi gördüğüm zamanlar oldu benim
cocuklar hem yerini yadirgar hemde huyu suyu degisir gittikleri yerde
Annenlerde simartiyordur :)
Sen koşu yapiyon cnm 4 le carpmiyonmu
bundan sonra boyle diycem:))ben halimden memnunum kendimide cok güzel hissediyorum
Cok şükür ki Allah dogal guzellik vermis, olmayanlar düşünsün deseydin :)))
aynen oyle yaaHep bir şey derler canım kilo alırsın laf ederler verirsin laf ederler bitmez bunlar tıka kulaklarını boş ver sen aynada gördüğünden memnunsan yeter
İyi yapmışsın canım, bileğin daha kötü olursa hiç yürüyemezdin50 dk yururdum sadevmce kosu yapmadim bilefim agrirsa diye
Bilmiyorum ne olacakCokmus gercektwn
Adetin bitince gider insallah odemler de cnm ama bu hafta da beni gecmen yalan olucak ona sevindim
tamirdemi kv eviSelam canlar ❤ Köye geldik ve her yer çok kötü sanırım böyle giderse ben hedef kilo ile döneceğim burayagelir gelmez işe koyuldum ve daha mutfak ve kapılar takılmamış ev inşaat pisliği ile duruyordu az önce elimle tüm odaları sildim pertim çıktı yav bir de 2.5 saatlik uyku ile duruyorum o kadar yorgunluğun üstüne neyse bu arada kilo konusuna gelirsek görümcem bana "oklava gibisin bu neee " dedi. Koca ile konuşurken ona da al dişlerini kurcala dedi yani kürdan olmuş dedi iyi mi kötü mü anlamadım ama sanırım benim hoşuma gitti Mutlu oldum acikcasi hepinize teşekkür ediyorum canlar ❤
Kaptan detoks mu yapıyorsun afiyet olsun. Ben de kabak detoksu düşünüyorum7 Haziran Pazar
10:00=== 2 haşlama yumurta
3 adet ceviz
2 yk lor peyniri
Domates, salatalık, biber, kuru soğan
15:00=== 3 kase kabaklı semizotlu cacık
1 avuç kabak çekirdeği
Su=== 2 lt
Spor=== 90 dk bantta yürüyüş *270 puan
90 dk kol lastiği ile egzersiz *270 puan (henüz yapmadım ama yapmadan yatmamak için yazıyorum)
@zsaracoglu 540 puan
afiyet olsun ne guzel hoc ara öğün yok benim illaki bir şeyler atıştırasım geliyor7 Haziran Pazar
11:30
2 yumurtadan lorlu omlet
Domates, Salatalik
2 ceviz
17:00
Hindi sote
Bol yeşil salata
3lt su
190 dakika yürüyüş
460 puan @zsaracoglu
Yürüşümü yaptım kızlarSpor=== 90 dk bantta yürüyüş *270 puan
90 dk kol lastiği ile egzersiz *270 puan (henüz yapmadım ama yapmadan yatmamak için yazıyorum)
[IMG alt="zsaracoglu"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/844/844356.jpg?1585599314[/IMG] zsaracoglu 540 puan
Ben de ilk başta ara öğünsüz duramıyordum ama şimdi aralıklı oruç yapıyorum. Canım da istemiyor şimdiKaptan detoks mu yapıyorsun afiyet olsun. Ben de kabak detoksu düşünüyorum
afiyet olsun ne guzel hoc ara öğün yok benim illaki bir şeyler atıştırasım geliyor
Detoks mu denir bilmiyorumKaptan detoks mu yapıyorsun afiyet olsun. Ben de kabak detoksu düşünüyorum
3 günlük kabak detoksu var nette araştır 3 gunde 2 kilo verdiriyorDetoks mu denir bilmiyorum
Yaklaşık 1.5 aydır bu kiloda gel git yapıyorum, direnci kırmak için bu haftayı kabak ile geçirmeyi düşünüyorum.
spor da,Menü de çok iyi7 Haziran Pazar
10:00=== 2 haşlama yumurta
3 adet ceviz
2 yk lor peyniri
Domates, salatalık, biber, kuru soğan
15:00=== 3 kase kabaklı semizotlu cacık
1 avuç kabak çekirdeği
Su=== 2 lt
Spor=== 90 dk bantta yürüyüş *270 puan
@zsaracoglu 540 puan
toplamda 3 dilim ekmek çok geldi bana ama doymayıp başka şeylere saldırmaktan iyidir7 haziran pazar
Sabah 10.00
2 dilim tb ekmeği
2 kk peynir
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
Salatalik ve yesil biber
Ara 15.00
3 kaşık yoğurt ustune de sekersgz türk kahvesi
Akşam 18.00
7 kaşık barbunya
Salata
2 kaşık yoğurt
1 dilim tb ekmeği
Ara 20.30
3 kayısı
Su 2.5 litre oldu 3 litre olur yatana kadar
Spor 25 dakika zumba
çok iyi, spor da var7 haziran pazar
12.00
2tane wasa
2 kk peynir
1tk recel
yesillik
16.30
1 tabak yesil fasulye
1 kase yogurt
yesillik
18.00
2 avuc sari leblebi
18.30
2 kuru kaysi
2ceviz
yarim incir
bunlari yemiycektim ama canim cok tatli istedi
abir cubura sarmamak icin bunlari yedim
su.2.5lt olur
spor 90 dk yuruyus 270 puan @zsaracoglu
Emziriyorum ama ben bir de diyetisyenin bana verdigi listede 4 dilim ekmek vardispor da,Menü de çok iyi
toplamda 3 dilim ekmek çok geldi bana ama doymayıp başka şeylere saldırmaktan iyidir
çok iyi, spor da var
Emziriyorum ama ben bir de diyetisyenin bana verdigi listede 4 dilim ekmek vardi
Eski listemini uyguluyorum ama iki öğün şeklinde onu da emzirirken almıştım şimdi okul kapalı 3 ogun evde olunca fazla geliyor .Afiyet olsun,emzirme de farkeder tabi. Diyetisyenin verdiği listeyi mi uyguluyorsun? bana da diyetisyenim çok ekmek veriyordu. Ben ekmek yemeden kendimi daha iyi hissediyorum. Ben çok uyamadım listeye. Kendimce yapiyorum
Bence gayet iyi canim, onu Diyen cekememzliktende demis olabilirSelam canlar ❤ Köye geldik ve her yer çok kötü sanırım böyle giderse ben hedef kilo ile döneceğim burayagelir gelmez işe koyuldum ve daha mutfak ve kapılar takılmamış ev inşaat pisliği ile duruyordu az önce elimle tüm odaları sildim pertim çıktı yav bir de 2.5 saatlik uyku ile duruyorum o kadar yorgunluğun üstüne neyse bu arada kilo konusuna gelirsek görümcem bana "oklava gibisin bu neee " dedi. Koca ile konuşurken ona da al dişlerini kurcala dedi yani kürdan olmuş dedi iyi mi kötü mü anlamadım ama sanırım benim hoşuma gitti Mutlu oldum acikcasi hepinize teşekkür ediyorum canlar ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?