Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Masallah diyim bugun guzel uyudu ve okadar huysuz degl zaten genelde gozlerni ovustuark geziyor evde ama uyumasi icin herseyi yapiyorm uyutamiyorm. Yani belki uykusu duzelse huysuzluguda kalmicak. Ama disimiz de gelck gbi hepsi biyandna vuruyor iste bubara hic bisey yemiyor sicaklar ve diş yuzunden sanirm

Geçmiş olsun canım. Bilmiyordum. En önemlisi kızının sağlığı. Rabbim sifa versin
sagol canim
Işte o tamamen psikolojik bende de oyke hissettiriiir ama tabi işin asli öyle değil. Ben simdi 20 dakika zumba yaptim en 350 kalori yakmisimdir terden öldüm dedim hesapladim 237 kalori yakmışım
kosu bandimla kolumdaki saatde kalori cok farkli gosteriyo 5km de sadece 150 kalori gosteriyo.ama kolsaatimde 250 felan gosteriyo hangisi dogruysa artik
Bir kere de sen söylede haddini bilmeyi öğrensin :))
iste o anda bisey diyemiyom sonradan aklima geliyo hep
4 le carpiyom.araliksiz kosu icin aslinda 4 puan az sanki.gercekten cok zor.30 dk gercekten hic durmadan kosuyorum en az
bazen 44 dk yida buluyo
ben halimden memnunum kendimide cok güzel hissediyorum
Cok şükür ki Allah dogal guzellik vermis, olmayanlar düşünsün deseydin :)))
bundan sonra boyle diycem:))
Hep bir şey derler canım kilo alırsın laf ederler verirsin laf ederler bitmez bunlar tıka kulaklarını boş ver sen aynada gördüğünden memnunsan yeter
aynen oyle yaa
ama yuzumden cok gitti hercekten sanki kirisikliklar ortaya cikti

Selam canlar Köye geldik ve her yer çok kötü sanırım böyle giderse ben hedef kilo ile döneceğim buraya gelir gelmez işe koyuldum ve daha mutfak ve kapılar takılmamış ev inşaat pisliği ile duruyordu az önce elimle tüm odaları sildim pertim çıktı yav bir de 2.5 saatlik uyku ile duruyorum o kadar yorgunluğun üstüne neyse bu arada kilo konusuna gelirsek görümcem bana "oklava gibisin bu neee " dedi. Koca ile konuşurken ona da al dişlerini kurcala dedi yani kürdan olmuş dedi iyi mi kötü mü anlamadım ama sanırım benim hoşuma gitti Mutlu oldum acikcasi hepinize teşekkür ediyorum canlar

tamirdemi kv evi
iyi demis kurdan olmussun demis daha ne desin
cokmu kalcaksin orda

Kaptan detoks mu yapıyorsun afiyet olsun. Ben de kabak detoksu düşünüyorum
7 Haziran Pazar
11:30
2 yumurtadan lorlu omlet
Domates, Salatalik
2 ceviz
17:00
Hindi sote
Bol yeşil salata
3lt su
190 dakika yürüyüş
460 puan @zsaracoglu
afiyet olsun ne guzel hoc ara öğün yok benim illaki bir şeyler atıştırasım geliyor

afiyet olsun ne guzel hoc ara öğün yok benim illaki bir şeyler atıştırasım geliyor
Ben de ilk başta ara öğünsüz duramıyordum ama şimdi aralıklı oruç yapıyorum. Canım da istemiyor şimdi

Detoks mu denir bilmiyorum
Yaklaşık 1.5 aydır bu kiloda gel git yapıyorum, direnci kırmak için bu haftayı kabak ile geçirmeyi düşünüyorum.

spor da,Menü de çok iyi
toplamda 3 dilim ekmek çok geldi bana ama doymayıp başka şeylere saldırmaktan iyidir
çok iyi, spor da var

Emziriyorum ama ben bir de diyetisyenin bana verdigi listede 4 dilim ekmek vardi

Afiyet olsun,emzirme de farkeder tabi. Diyetisyenin verdiği listeyi mi uyguluyorsun? bana da diyetisyenim çok ekmek veriyordu. Ben ekmek yemeden kendimi daha iyi hissediyorum. Ben çok uyamadım listeye. Kendimce yapiyorum

Afiyet olsun,emzirme de farkeder tabi. Diyetisyenin verdiği listeyi mi uyguluyorsun? bana da diyetisyenim çok ekmek veriyordu. Ben ekmek yemeden kendimi daha iyi hissediyorum. Ben çok uyamadım listeye. Kendimce yapiyorum
Eski listemini uyguluyorum ama iki öğün şeklinde onu da emzirirken almıştım şimdi okul kapalı 3 ogun evde olunca fazla geliyor .

Bence gayet iyi canim, onu Diyen cekememzliktende demis olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…