- 17 Haziran 2017
- 4.052
- 14.624
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #371.801
Vallahi şu an için belirsiz canım 1 ay kadar kalabilirim belkitamirdemi kv evi
iyi demis kurdan olmussun demis daha ne desin
cokmu kalcaksin orda
afiyet olsun canim, güzel olmus. ins kabak ise yarar ve direnci kirar7 Haziran Pazar
10:00=== 2 haşlama yumurta
3 adet ceviz
2 yk lor peyniri
Domates, salatalık, biber, kuru soğan
15:00=== 3 kase kabaklı semizotlu cacık
1 avuç kabak çekirdeği
Su=== 2 lt
Spor=== 90 dk bantta yürüyüş *270 puan
90 dk kol lastiği ile egzersiz *270 puan (henüz yapmadım ama yapmadan yatmamak için yazıyorum)
U UcanSupurge 540 puan
bence güzel olmus canim, biliyorum emziriyorsun ama aksam ekmek olmasa daha iyi bence7 haziran pazar
Sabah 10.00
2 dilim tb ekmeği
2 kk peynir
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
Salatalik ve yesil biber
Ara 15.00
3 kaşık yoğurt ustune de sekersgz türk kahvesi
Akşam 18.00
7 kaşık barbunya
Salata
2 kaşık yoğurt
1 dilim tb ekmeği
Ara 20.30
3 kayısı
Su 2.5 litre oldu 3 litre olur yatana kadar
Spor 25 dakika zumba
afiyet olsun canim herseyile bence güzel, böyle menülerle sporla erkenden hedefine ulasacaksin ins7 Haziran Pazar
11:30
2 yumurtadan lorlu omlet
Domates, Salatalik
2 ceviz
17:00
Hindi sote
Bol yeşil salata
3lt su
190 dakika yürüyüş
460 puan U UcanSupurge
güzel olmus canim, ama altakiler olmamis tek ceviz olsaydi keske, birde tarcinli süt icebilirdin7 haziran pazar
12.00
2tane wasa
2 kk peynir
1tk recel
yesillik
16.30
1 tabak yesil fasulye
1 kase yogurt
yesillik
18.00
2 avuc sari leblebi
18.30
2 kuru kaysi
2ceviz
yarim incir
bunlari yemiycektim ama canim cok tatli istedi
abir cubura sarmamak icin bunlari yedim
su.2.5lt olur
spor 90 dk yuruyus 270 puan U UcanSupurge
az olmus abla, nedenini yazmissin :) su miktari yazmamissin :)7 haziran pazar Menüm
11.00
Kgk (hindistan cevizi yagli kahve)
16.00 civari
1.5 yumurtadan menemen
Peynir
5 brezilya cevizi
Sonra evde degildik
Gelince geç oldugu icin yemedim
aksam demissin ama baya erken kapatmissin canim iyi olmus7 Haziran pazar
Sabah 10.00
Yumurtalı yeşil fasulye
2 dilim peynir
1 dilim kaşar
Öğle 13.30
4 kaşık yoğurt
Orta boy muz
Avuç içi fındık ceviz
3 kaşık yulaf karistirip yedim.
Akşam 15.30
2 dilim peynir
1 dilimekmek
Su 2 litre
Spor yok
iyi geceler canim, kilo verebilirsin ama almaİyi geceler arkadaşlarmenü yazmak istiyorum lakin örnek menü değil o yüzden yazmama tercih ediyorum teşvik edici olabilir
Canimcim acaba sen yeni başladığın için hızlı gidiyor olabilir miben 17 kilo verdim ve durdu bu hafta gitti çok şükür. Insallah bu sekilde devam ederim.
Alacak kadar yemiyorum canım hemen doğuyorumiyi geceler canim, kilo verebilirsin ama alma
Çekememezliktwn olduğunu sanmıyorum canım ama ne bileyim hoşuma da gittiBence gayet iyi canim, onu Diyen cekememzliktende demis olabilir
daha güzel kelime kullanilabilirdi canim o sebepten ben öyle düsündüm :) hosuna gitmesi tabi en önemlisiAlacak kadar yemiyorum canım hemen doğuyorum
Çekememezliktwn olduğunu sanmıyorum canım ama ne bileyim hoşuma da gitti
Aslında listede olmak ile olmamak arasında çok fark kalmıyor dediğin gibi bi iki hafta sadece artı listeye yansımaması kar sayılabilirArtıyla dönenin listeye olumsuz etkisi oluyor maalesef
İnan benim kızım da öyleydi bi tek uyurken ağlamıyordu millet pusete koyup oturur çay içerdi ben ya memede ya kucakta pışpılardım tecrübesizliğimden mi susturmak için çok pışpışladım salladım ya da meme verdim sürekli başka türlü susturamazdım öyle alıştı öyle gittiMasallah diyim bugun guzel uyudu ve okadar huysuz degl zaten genelde gozlerni ovustuark geziyor evde ama uyumasi icin herseyi yapiyorm uyutamiyorm. Yani belki uykusu duzelse huysuzluguda kalmicak. Ama disimiz de gelck gbi hepsi biyandna vuruyor iste bubara hic bisey yemiyor sicaklar ve diş yuzunden sanirm
Kaç yaşındasın canım yaşın etkisi de olabilir benim de kazayakları epey belirginleşti çok mimik yapıyorum gülümsüyorum çok sık belki de ondandıraynen oyle yaa
ama yuzumden cok gitti hercekten sanki kirisikliklar ortaya cikti
İzinli olduğun için yazmama hakkın var canım ama İstersen yaz ensene çökelim sen de ertesi gün yiyeme korkundanİyi geceler arkadaşlarmenü yazmak istiyorum lakin örnek menü değil o yüzden yazmama tercih ediyorum teşvik edici olabilir
ben 2 öğün yada 3 öğün yiyordum cnm 2 parmak kalinligindaSadece ananas yiyebilirim, ödem çayı da içeceğim, o da tok tutuyor.
1 ananas gün içinde bitecek mi, yoksa fazla mı gelir
artisi olan zaten listeye giremez cnmAynen aslında özellikle birkaç hafta içinde izinden dönmeyi planlayan birisi hiç salmamalı çünkü listeye döndüğünde artısı da yüzde olarak ekleniyor yüzdeye anladığım kadarıyla
kuruyemisi kahvaltida ye aksami hafif tut cnmBende ketoya başladım aslında 1 haftadır,
Kuruyemiş yemezsem yağ eksik kalıyor,
Kahvaltı yapmayıp kuruyemiş yesem daha iyi olacak ama kahvaltıda yapmazsam protein alamamış oluyorum.
Kuruyemiş ile kahvaltıyı birleştirebilirim, o zaman da kalori artıyor.
insallah gitsin cnmgecmis olsun abla. İns kilolar gidecek bundan sonra agrilarda
kocamin hasretinden verdim deseydin :))Selam canlar ❤ Köye geldik ve her yer çok kötü sanırım böyle giderse ben hedef kilo ile döneceğim burayagelir gelmez işe koyuldum ve daha mutfak ve kapılar takılmamış ev inşaat pisliği ile duruyordu az önce elimle tüm odaları sildim pertim çıktı yav bir de 2.5 saatlik uyku ile duruyorum o kadar yorgunluğun üstüne neyse bu arada kilo konusuna gelirsek görümcem bana "oklava gibisin bu neee " dedi. Koca ile konuşurken ona da al dişlerini kurcala dedi yani kürdan olmuş dedi iyi mi kötü mü anlamadım ama sanırım benim hoşuma gitti Mutlu oldum acikcasi hepinize teşekkür ediyorum canlar ❤
Suyu bir şişeden icmedigim icin olcemiyorum cnm ama en az 2 lt oluyorduraz olmus abla, nedenini yazmissin :) su miktari yazmamissin
Zühal ablanın bütün kuralları ezbere bilmesi karşısında benartisi olan zaten listeye giremez cnm
Sadece izin süresi 3 ayi gectiyse ve artisi yüzde 5 fazlaysa girebiliyor
Dereceyi etkilerse de alinmaz :))
Gitmeyip, görmedim deseydiniyi gecele kızlar ben yıne anca gelebıldım guya bugun ızın gunumdu gec kalktım telefona bır baktım işe çağırıyorlar böylece tatil günümde yalan oldu ben menumu yazayım hemen
vicdan en büyük sahidimiz ey ogul diyeydin :))Bugün öğleden sonra cocuklara gittik
Orda gelincim waffel yapti uzerine soslu, dondurmali :)))
Ben yine yarismaya katildim simdi bunu yersem, nasil yedim diye yazayim dedim
Benim oglanda hadi ye kimseye soylemeyiz diyor
Velhasil kelam bugünü iyi atlattim
Sen de 5 senedir takimda olsaydin bilirdinZühal ablanın bütün kuralları ezbere bilmesi karşısında ben
Vayyyy nazliya bak sen, ne laflar bilirmisvicdan en büyük sahidimiz ey ogul diyeydin :))
eh iste bisecikler bilirimVayyyy nazliya bak sen, ne laflar bilirmis
Abla aynısını diyecektim inanır mısınVayyyy nazliya bak sen, ne laflar bilirmis
genc iken yazdigim siirleri yazsam size inanmazsiniz ne kederliymisim benAbla aynısını diyecektim inanır mısın
Ciddi olamazsın bi gün atsana ne olurgenc iken yazdigim siirleri yazsam size inanmazsiniz ne kederliymisim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?