Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

afiyet olsun canim, güzel olmus. ins kabak ise yarar ve direnci kirar
bence güzel olmus canim, biliyorum emziriyorsun ama aksam ekmek olmasa daha iyi bence
7 Haziran Pazar
11:30
2 yumurtadan lorlu omlet
Domates, Salatalik
2 ceviz
17:00
Hindi sote
Bol yeşil salata
3lt su
190 dakika yürüyüş
460 puan U UcanSupurge
afiyet olsun canim herseyile bence güzel, böyle menülerle sporla erkenden hedefine ulasacaksin ins
güzel olmus canim, ama altakiler olmamis tek ceviz olsaydi keske, birde tarcinli süt icebilirdin
7 haziran pazar Menüm

11.00
Kgk (hindistan cevizi yagli kahve)

16.00 civari
1.5 yumurtadan menemen
Peynir
5 brezilya cevizi

Sonra evde degildik
Gelince geç oldugu icin yemedim
az olmus abla, nedenini yazmissin :) su miktari yazmamissin :)
aksam demissin ama baya erken kapatmissin canim iyi olmus

Canimcim acaba sen yeni başladığın için hızlı gidiyor olabilir mi ben 17 kilo verdim ve durdu bu hafta gitti çok şükür. Insallah bu sekilde devam ederim.

şimdi biz yarıştığımız için pıt pıt gidicek o kilolar çok kılo vermıssın canım cok normal arada şok yap vucuda ben oyle durmadan kılo verebılmıstım

Alacak kadar yemiyorum canım hemen doğuyorum

Çekememezliktwn olduğunu sanmıyorum canım ama ne bileyim hoşuma da gitti
daha güzel kelime kullanilabilirdi canim o sebepten ben öyle düsündüm :) hosuna gitmesi tabi en önemlisi

Artıyla dönenin listeye olumsuz etkisi oluyor maalesef
Aslında listede olmak ile olmamak arasında çok fark kalmıyor dediğin gibi bi iki hafta sadece artı listeye yansımaması kar sayılabilir
İnan benim kızım da öyleydi bi tek uyurken ağlamıyordu millet pusete koyup oturur çay içerdi ben ya memede ya kucakta pışpılardım tecrübesizliğimden mi susturmak için çok pışpışladım salladım ya da meme verdim sürekli başka türlü susturamazdım öyle alıştı öyle gitti
aynen oyle yaa
ama yuzumden cok gitti hercekten sanki kirisikliklar ortaya cikti
Kaç yaşındasın canım yaşın etkisi de olabilir benim de kazayakları epey belirginleşti çok mimik yapıyorum gülümsüyorum çok sık belki de ondandır
İyi geceler arkadaşlar menü yazmak istiyorum lakin örnek menü değil o yüzden yazmama tercih ediyorum teşvik edici olabilir
İzinli olduğun için yazmama hakkın var canım ama İstersen yaz ensene çökelim sen de ertesi gün yiyeme korkundan (yine zehir gibiyim)

Sadece ananas yiyebilirim, ödem çayı da içeceğim, o da tok tutuyor.
1 ananas gün içinde bitecek mi, yoksa fazla mı gelir
ben 2 öğün yada 3 öğün yiyordum cnm 2 parmak kalinliginda
Aynen aslında özellikle birkaç hafta içinde izinden dönmeyi planlayan birisi hiç salmamalı çünkü listeye döndüğünde artısı da yüzde olarak ekleniyor yüzdeye anladığım kadarıyla
artisi olan zaten listeye giremez cnm
Sadece izin süresi 3 ayi gectiyse ve artisi yüzde 5 fazlaysa girebiliyor
Dereceyi etkilerse de alinmaz :))
kuruyemisi kahvaltida ye aksami hafif tut cnm
Ama biliyosun yogurt ketoda fazla onerilmiyor

Kabagi zeytinyagli yemek gibi pişir, 1 tabak yiyebilirsin üstüne 2 kş yogurt yeter

Ama sık sık yapilan şeyin pek etkisi olmuyor onuda deyim
Aksam ogunlerinde tavuklu yada ton balikli salata yesen
gecmis olsun abla. İns kilolar gidecek bundan sonra agrilarda
insallah gitsin cnm
Hele şu 10 kiloyu hemen atmam lazim
O bile baya farkediyor
kocamin hasretinden verdim deseydin :))
az olmus abla, nedenini yazmissin :) su miktari yazmamissin
Suyu bir şişeden icmedigim icin olcemiyorum cnm ama en az 2 lt oluyordur

Bugün öğleden sonra cocuklara gittik
Orda gelincim waffel yapti uzerine soslu, dondurmali :)))

Ben yine yarismaya katildim simdi bunu yersem, nasil yedim diye yazayim dedim
Benim oglanda hadi ye kimseye soylemeyiz diyor

Velhasil kelam bugünü iyi atlattim

iyi gecele kızlar ben yıne anca gelebıldım guya bugun ızın gunumdu gec kalktım telefona bır baktım işe çağırıyorlar böylece tatil günümde yalan oldu ben menumu yazayım hemen
Gitmeyip, görmedim deseydin

vicdan en büyük sahidimiz ey ogul diyeydin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…