- Konu Sahibi Handandandan
-
- #37.181
ya zaten elifte çok belli zayıfladığı o gamzede sanki hiç değişim yok
elif güzelleşsin zaten kankasına aşık olmuş ya belki bir şansı olur
merhaba ben kardeş takımdan kızlar nasılsınız
yeni bir hayatı görünce dayanmadımelif kankasına mı aşıkmış gözdeydi galiba o gamze değildi bence de çok az değişti o diğerlerine göre
evet ya semra ne kadar içten pazarlıklıymış bende sinir oldum
Hoş geldın cnmm cıımmm verdıklerı kılolar az degıl kı bellı olacak elbette ama cıdden elıf ıcın uzuldum -ılk baslarda cok gıcık oluyordumm.Şimdi dun onu oyle gorunce vay be dedım ısteyen yapıyor...Nagıscım gozde bızım gıbı ıstıkrarsız ondan bellı deıl
evet yaa bence bu hafta gozde hak etmıstı gıtmeyııı
ben yarın beyin cerrahına bir görüncem..belki emara falan yollar..bende pilav üstü döner ve ayran yedim ama belim öyle sızlıyoki yemeğin mutluluğunu bile anlamıyorumbeni en iyi hopiş anlar :13:
hmm iyi o zaman..züğürt tesellisi..insanların duygularıyla oynamakda küçümsenmeyecek bir dolandırılıcık ya neyse..yok canım para vermedim Allah tan.... parayı köpeği aldığımda vercektim, 50 km yol gittim, uzaktan geleceğimi de söyledim, hiç kimse gelmedi telefonumuda hep meşgule attılar.... yola çıktığımı söylemiştim telefonda üstelik ... şaşkınıım valla hiç böyle bir tongaya basmamıştım saf saf sen git tee orlara bekle bekle ellerin boş dön....
ben yarın beyin cerrahına bir görüncem..belki emara falan yollar..
hmm iyi o zaman..züğürt tesellisi..insanların duygularıyla oynamakda küçümsenmeyecek bir dolandırılıcık ya neyse..
Ay canım harikasın ya...ben de iştahsız olmayı istiyoruuuum...Öğle yemeğimi yedim ve geldim, canımın sıkıntısından mı bılmıyorum cnm hıc bırsey ıstemıyor,
Sabah
Yok
Öğle
2 köfte
Çok az patates püresi+Salata
teşekkürler. Funda arara bayılırım
yok canım para vermedim Allah tan.... parayı köpeği aldığımda vercektim, 50 km yol gittim, uzaktan geleceğimi de söyledim, hiç kimse gelmedi telefonumuda hep meşgule attılar.... yola çıktığımı söylemiştim telefonda üstelik ... şaşkınıım valla hiç böyle bir tongaya basmamıştım saf saf sen git tee orlara bekle bekle ellerin boş dön....
Sabah : 1 yeşil
Elma
Ara 1 cappucino
Öğlen: 3 erik 1 kayısı
Ara: 3 erik 3 kayısı
Bugün meyve gunü olduaçim ama yemek istemiyorummm
Bu arada sabah 69.2 kg geldim, 1 günde 500 gram gitti şimdilik
Bakalım yarın 68 li bı rakam görebilecek miyim
üzülme canım, hadi gittiğinde kötü bir şey başına gelseydi.:18:
kızlar,dünkü menümde ekmeğimi fazla bulmuşsunuz genel olarak. Ama diyetisyenimin verdiği listede 9 dilim ekmek var.bana da çok geliyor.Ama ekmeğe de dayanamıyorum.Eskiden böyle değildim ben...son 1 yıldır böyleyim malesef.offfffffffffff offf
6-7 ay önce sigarayı bıraktım. olan kilonun üstüne biraz daha kilo...ama en kötüsü iştah mütişş
o ihtimali düşünerek tek gitmedim zaten....
ayy sabah ki menümle duruyorum hala....... dondurmamı bile yemedim açlıktan çok asabiyim şu an..... patron cazz yaptı gene.... işçiler kardeş patron kalleş, faşo ağa.... :)))
gidiim dondurmamı bari yiyiiim yoksa mişterileri yicem çiiğ çiiiğ....
ben de menümü yazayım
sabah
1 dilim ekmek peynir domates salatalık biber
ara
1 paket form bisküvi ayran
öğlen
1 kase çorba
3dilim ekmek
9 dilim mi, canımm bence çok 9 dilim, benim 2 dilim en fazla 3 dilimi geçmiyor o da kahvaltı da yiyorum sadece, bence 9 dilim yeme çok fazla ve çavdarlı ya da kepekli ye.
Bu arada yoktum ben hoşgeldiniz, umarım hep beraber veririz kurtuluruz şu kilolardan
Sabah : 1 yeşil
Elma
Ara 1 cappucino
Öğlen: 3 erik 1 kayısı
Ara: 3 erik 3 kayısı
Ara: 1 kibrit kutusu beyaz peynir + kocaman Bir kase karışık meyve ( muz Ananas kiwi çilek elma Malta eriği )
Bugün meyve gunü oldu
30 dk kosu bandında yuruyus yaptım planda 100 kalori yaktim
9 dilim mi, canımm bence çok 9 dilim, benim 2 dilim en fazla 3 dilimi geçmiyor o da kahvaltı da yiyorum sadece, bence 9 dilim yeme çok fazla ve çavdarlı ya da kepekli ye.
Bu arada yoktum ben hoşgeldiniz, umarım hep beraber veririz kurtuluruz şu kilolardan
cnmm ben aydında bı kac kısıden daha duydum 8 9 dılım ekmek koyuyolar gunluk kıloda veren var anlamadım gıttı valla bendede en fazla 3 dılım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?