Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ya zaten elifte çok belli zayıfladığı o gamzede sanki hiç değişim yok
elif güzelleşsin zaten kankasına aşık olmuş ya belki bir şansı olur

Hoş geldın cnmm cıımmm verdıklerı kılolar az degıl kı bellı olacak elbette ama cıdden elıf ıcın uzuldum -ılk baslarda cok gıcık oluyordumm.Şimdi dun onu oyle gorunce vay be dedım ısteyen yapıyor...Nagıscım gozde bızım gıbı ıstıkrarsız ondan bellı deıl

güldürdün beni doğru diyosun resmen karambole kilo veriyo azimli değil

evet yaa bence bu hafta gozde hak etmıstı gıtmeyııı

bence de hak etmişti macit bile şok oldu gözdenin yazılmayışına

bende pilav üstü döner ve ayran yedim ama belim öyle sızlıyoki yemeğin mutluluğunu bile anlamıyorum beni en iyi hopiş anlar :13:
ben yarın beyin cerrahına bir görüncem..belki emara falan yollar..

hmm iyi o zaman..züğürt tesellisi..insanların duygularıyla oynamakda küçümsenmeyecek bir dolandırılıcık ya neyse..

ben yarın beyin cerrahına bir görüncem..belki emara falan yollar..

hmm iyi o zaman..züğürt tesellisi..insanların duygularıyla oynamakda küçümsenmeyecek bir dolandırılıcık ya neyse..

cnm ben gittim belde düzleşme varmış bir hafta ilaç tedavisi verdi geçmezse fizik tedavi başlıcaz dedi nitekim geçmedide ama fizik tedavi içinde çekindim egzersiz verdi ben hala başlıcam egzersizlere

Sabah : 1 yeşil
Elma

Ara 1 cappucino

Öğlen: 3 erik 1 kayısı

Ara: 3 erik 3 kayısı

Bugün meyve gunü oldu açim ama yemek istemiyorummm

Bu arada sabah 69.2 kg geldim, 1 günde 500 gram gitti şimdilik

Bakalım yarın 68 li bı rakam görebilecek miyim

Son düzenleme:
Öğle yemeğimi yedim ve geldim, canımın sıkıntısından mı bılmıyorum cnm hıc bırsey ıstemıyor,

Sabah
Yok

Öğle
2 köfte
Çok az patates püresi+Salata
Ay canım harikasın ya...ben de iştahsız olmayı istiyoruuuum...

teşekkürler. Funda arara bayılırım

üzülme canım, hadi gittiğinde kötü bir şey başına gelseydi.:18:

Haklısın ,sadece meyve yemişsin. ben dayanamıyorum malesef
1 günde 500 gr harika. darısı bana

kızlar,dünkü menümde ekmeğimi fazla bulmuşsunuz genel olarak. Ama diyetisyenimin verdiği listede 9 dilim ekmek var.bana da çok geliyor.Ama ekmeğe de dayanamıyorum.Eskiden böyle değildim ben...son 1 yıldır böyleyim malesef.offfffffffffff offf
6-7 ay önce sigarayı bıraktım. olan kilonun üstüne biraz daha kilo...ama en kötüsü iştah mütişş

üzülme canım, hadi gittiğinde kötü bir şey başına gelseydi.:18:

o ihtimali düşünerek tek gitmedim zaten....

ayy sabah ki menümle duruyorum hala....... dondurmamı bile yemedim açlıktan çok asabiyim şu an..... patron cazz yaptı gene.... işçiler kardeş patron kalleş, faşo ağa.... :)))

gidiim dondurmamı bari yiyiiim yoksa mişterileri yicem çiiğ çiiiğ....

kızlar,dünkü menümde ekmeğimi fazla bulmuşsunuz genel olarak. Ama diyetisyenimin verdiği listede 9 dilim ekmek var.bana da çok geliyor.Ama ekmeğe de dayanamıyorum.Eskiden böyle değildim ben...son 1 yıldır böyleyim malesef.offfffffffffff offf
6-7 ay önce sigarayı bıraktım. olan kilonun üstüne biraz daha kilo...ama en kötüsü iştah mütişş

ben de menümü yazayım
sabah
1 dilim ekmek peynir domates salatalık biber

ara
1 paket form bisküvi ayran

öğlen
1 kase çorba
3dilim ekmek

9 dilim mi, canımm bence çok 9 dilim, benim 2 dilim en fazla 3 dilimi geçmiyor o da kahvaltı da yiyorum sadece, bence 9 dilim yeme çok fazla ve çavdarlı ya da kepekli ye.

Bu arada yoktum ben hoşgeldiniz, umarım hep beraber veririz kurtuluruz şu kilolardan

Manyaaakkkk koptumm yaaaaa işçiler kardeş patron kalleş Puahahahhhhaaa

ben de menümü yazayım
sabah
1 dilim ekmek peynir domates salatalık biber

ara
1 paket form bisküvi ayran

öğlen
1 kase çorba
3dilim ekmek

Menun guzel cnm hafıf bı gun olmus

cnmm ben aydında bı kac kısıden daha duydum 8 9 dılım ekmek koyuyolar gunluk kıloda veren var anlamadım gıttı valla bendede en fazla 3 dılım var

Sabah : 1 yeşil
Elma

Ara 1 cappucino

Öğlen: 3 erik 1 kayısı

Ara: 3 erik 3 kayısı

Ara: 1 kibrit kutusu beyaz peynir + kocaman Bir kase karışık meyve ( muz Ananas kiwi çilek elma Malta eriği )

Bugün meyve gunü oldu

30 dk kosu bandında yuruyus yaptım planda 100 kalori yaktim

Cnmm aksam en azından bı tabak sebze yemegıyle salata yada yourt ye kı bıraz enerjı olsun dıkkat et kendıne

hoş bulduk.
evet 9 dilim ekmek yiyorum.karışık tahıllı ya da kepekli yiyorum.azaltsam iyi ama :44:

cnmm ben aydında bı kac kısıden daha duydum 8 9 dılım ekmek koyuyolar gunluk kıloda veren var anlamadım gıttı valla bendede en fazla 3 dılım var

bakalım ben verecek miyim? 1.500 kalorilik bir diyet 9 dilim ekmek aslında ekmek değişimi. 4 kaşık kuru fasülye,1kase çorba 1patates, 2 kaşık pirinç de 1 dilim ekmek yerine geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…