- Konu Sahibi Handandandan
-
- #371.841
oda 27 yasinda
anladim canim20 yasinda evlendik ikimizde
iyi geceler canim, bende kacayim kimseler yok :)iyi geceler kizlar
sabah erken kalkicam
İyi geceler iyi dinlenmeler canımBen geldim herkescıkler gıtmıs bugun cok yorulduk boynumun iyileşmesi serefıne bag evimizi temizlediksuan parmaklarim zorla mesaj yazıyor o derece. E anne evine geldiysek pamuk prenses olmadık ya dimi ama
Neyse tum gun temizlik modu ama oyle boyle degıl suan pert yatıyorum sabah guzel bı eksim olacak ınsallah ıyı geceler
Benim desevdigim bir sarkidir :)
Ben de yakında 3227 yasinda gencecik bi kizim kadinim daha
Yeminle zaten verdim canım ben bu kiloyuŞükür canım
Kesinlikle yemin etmeni tavsiye ederim.
Canimcim acaba sen yeni başladığın için hızlı gidiyor olabilir miben 17 kilo verdim ve durdu bu hafta gitti çok şükür. Insallah bu sekilde devam ederim.
Aynen şu 7 leride hızlıca gecmek istiyorum. Cok dengesiz bir vucudum var. Akşam ve sabah aynı kilodayim
sagolcanim. Hemen verince aşı etkisini yitiriyormus canim. Savaşmayı birakiyormus.
39 olunca verdim gece mecburen. Duş işe yaramadi çünkü. Şu an daha iyi kontrol ediyorum bakalim. Olmaz insallah.
herşey yolunda çok şükür kuzum, sağol ilgilendiğin içinJasminium84 haftasonu gözükmedin canım, iyi misin
Bilmiyorum ne olacak
Selam canlar ❤ Köye geldik ve her yer çok kötü sanırım böyle giderse ben hedef kilo ile döneceğim burayagelir gelmez işe koyuldum ve daha mutfak ve kapılar takılmamış ev inşaat pisliği ile duruyordu az önce elimle tüm odaları sildim pertim çıktı yav bir de 2.5 saatlik uyku ile duruyorum o kadar yorgunluğun üstüne neyse bu arada kilo konusuna gelirsek görümcem bana "oklava gibisin bu neee " dedi. Koca ile konuşurken ona da al dişlerini kurcala dedi yani kürdan olmuş dedi iyi mi kötü mü anlamadım ama sanırım benim hoşuma gitti Mutlu oldum acikcasi hepinize teşekkür ediyorum canlar ❤
Aslında listede olmak ile olmamak arasında çok fark kalmıyor dediğin gibi bi iki hafta sadece artı listeye yansımaması kar sayılabilir
İnan benim kızım da öyleydi bi tek uyurken ağlamıyordu millet pusete koyup oturur çay içerdi ben ya memede ya kucakta pışpılardım tecrübesizliğimden mi susturmak için çok pışpışladım salladım ya da meme verdim sürekli başka türlü susturamazdım öyle alıştı öyle gitti
Kaç yaşındasın canım yaşın etkisi de olabilir benim de kazayakları epey belirginleşti çok mimik yapıyorum gülümsüyorum çok sık belki de ondandır
İzinli olduğun için yazmama hakkın var canım ama İstersen yaz ensene çökelim sen de ertesi gün yiyeme korkundan(yine zehir gibiyim)
Bugün öğleden sonra cocuklara gittik
Orda gelincim waffel yapti uzerine soslu, dondurmali :)))
Ben yine yarismaya katildim simdi bunu yersem, nasil yedim diye yazayim dedim
Benim oglanda hadi ye kimseye soylemeyiz diyor
Velhasil kelam bugünü iyi atlattim
günaydın kızlar
işbaşı yaptım bugün, küçük kızım çok ağladı
inşallah bakıcıyla güzel anlaşırlar, bakıcı iyi davranır kızlarıma
evet canım beni kapıda görünce bana gelmek istedi ben de almayınca bastı yaygarayıHayirlisi canim
Oo kolay gelsin simdiden canim.
Kürdan gibi biraz agır olmus sanki ama deme şeklinden sen anlamissindit ovuyormu sovuyormu
Ayy cok zor ya smdu nasil duruldumu bari biraz. Biz dun cay demleyip indik 1 cay icirmedi 1 dk durmuyor hareketsiz ya sonunda aglamaya basladi ciktm zaten. Gece de gene aglayarak uyandi dis diye dusunuyorm agri kesici verdim sonra iyi uyudu biraz
Supersin abla
Oglunun dedigi beni cezbedebillrdi o vakit iyi yelkenkeri suya birakmamissin :)
Insallah canim ya. Sen gidiyorsn dixemi agladi kuzu
insallah anlasirlar bakici yasli veya genc birimigünaydın kızlar
işbaşı yaptım bugün, küçük kızım çok ağladı
inşallah bakıcıyla güzel anlaşırlar, bakıcı iyi davranır kızlarıma
tebrikler kizlarSPOR YARIŞMASI SONUÇLARI:
ADIM YARIŞMASI:
1.Elif yildizz : 170.425
2. I Ilyusa : 69.000
3.Dream00 : 32.380
4.Jasminium84 : 31.900
ATLAMA YARIŞMASI:
1.Jasminium84 : 7.040
2. I Ilyusa : 1.000
3.TemelinSafinazi : 600
kızlar emeklerinize sağlık, inşallah tez vakitte hedef kilonuza bir daha geri almamak üzere ulaşırsınız amiiinnnnn
70 lere geri yaklasiyosun canim.dikkat etKilo bildirimim:
Cuma: 68.5
Bugun: 68.9
Fark +400gr
Bulgurlarin sisligi dun bide kurabiye vs yedm cay yaninda bekliyordm yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?