- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #371.921
Eline emegine sglik bende katilcam bundan sonra bazen 10bin adim oluyor disarda cocuk pesinde kosarken. Atlamayi da yapavilsem bir
Kiyamam yacalisanlar Anneler icin cok zor olsa gerek Allah sabir versn sana ve diger calisn Annelere cnm
Haklisin cnm
Cok iyi masallah kiz :)
Ketonun medikal çeşidi çok katı canım, o denli uygulamayamam.kuruyemisi kahvaltida ye aksami hafif tut cnm
Ama biliyosun yogurt ketoda fazla onerilmiyor
Kabagi zeytinyagli yemek gibi pişir, 1 tabak yiyebilirsin üstüne 2 kş yogurt yeter
Ama sık sık yapilan şeyin pek etkisi olmuyor onuda deyim
Aksam ogunlerinde tavuklu yada ton balikli salata yesen
inşallah kaptanımTebrik ederim Elif
Cumaya iyi bir eksi ile gelirsen yarışma listesine alırız seni
Her bünye farklı gerçekten. Onunda en iyi kendi biliyor. Daha önce yogurt ile verdiysen, şimdi de faydası olur kesinKetonun medikal çeşidi çok katı canım, o denli uygulamayamam.
Yoğurdun bana olumsuz etkisi olduğunu düşünmüyorum, ilk iki gebelikte doğum sonrası kiloları sadece yoğurt yiyerek vermiştim.
Her türlü etten tiksindim bu ara, evde bile pişiremiyorum yemeyi bırak canım.
Bu hafta iyi olacak İnşallah, şimdiden hissediyorum
Günaydın canım hiç düşmesin enerjin inşallahGünaydınnnnnnn kızlarrrrrrr
Bir pozitifim bir neşeli allahım gününüz haftanız müsmükemmel olsun
Yine çok erkencisin kaptanım ben de normalde erken uyur erken kalkardım bu süreçte bütün düzenimiz bozulduGünaydın 9.Takımın Güzelleri
Sabah 6 'da kalktım, yürüyüşümü yapıp duşumu aldım.
Çayımı da demleyip geldim
Bir yandan kızıma ders çalıştırıp diğer yandan da Pazartesi kilo bildirmelerinizi alabilirim.
Ben dün adet ödemini zirvesi +2 demiştim
Bugün bildirim yapmama gerek yok zahar
İnşallah canım eski bakıcın değil mi ? Değişti mi yoksagünaydın kızlar
işbaşı yaptım bugün, küçük kızım çok ağladı
inşallah bakıcıyla güzel anlaşırlar, bakıcı iyi davranır kızlarıma
Eline emeğine sağlık canımSPOR YARIŞMASI SONUÇLARI:
ADIM YARIŞMASI:
1.Elif yildizz : 170.425
2. @medine66: 69.000
3.Dream00 : 32.380
4.Jasminium84 : 31.900
ATLAMA YARIŞMASI:
1.Jasminium84 : 7.040
2. @medine66: 1.000
3. @Zeycan123: 600
kızlar emeklerinize sağlık, inşallah tez vakitte hedef kilonuza bir daha geri almamak üzere ulaşırsınız amiiinnnnn
Çok çok daha iyi canım geçecek hepsi çoğu bitti İnan düzelecek Allah’ın izniyleAyy cok zor ya smdu nasil duruldumu bari biraz. Biz dun cay demleyip indik 1 cay icirmedi 1 dk durmuyor hareketsiz ya sonunda aglamaya basladi ciktm zaten. Gece de gene aglayarak uyandi dis diye dusunuyorm agri kesici verdim sonra iyi uyudu biraz
Çok severim ip atlamayı ama şu ara yürüyüşe sardım nedense galiba evde çok sıkıldım"İP ATLAMANIN FAYDALARI
İp atlamak vücudun bütün kaslarını çalıştırır.
Stresi yok eder ve mutluluk hormonunu çalıştırır.
Kalori yakımı için muhteşem bir egzersizdir. 30 dakika boyunca ip atlamak 400 kalori yaktırır.
İp atlamak kalp atış hızını arttırır.
Vücudun oksijeni verimli bir şekilde kullanmasını sağlayarak kalp, akciğerler ve dolaşım sistemini güçlendirir.
Bacakların ip atlarken koordine hareketi, kasları gerginleştirir. Bu gerginlik kasları sıkılaştırarak baldır, kalça ve alt bacak kaslarını kuvvetlendirir.
İp atlayarak vücutta depolanan toksinlerden kurtulabilirsiniz. İp atlarken toksin atma işlemi ter aracılığı ile gerçekleşir. Böylece hücreler yeniden oluşup tam kapasitede çalışabilirler.
İp atlamak vücudu endorfin üretmesini sağlar. Endorfin; dinlenmemize, stres atmanıza ve daha az endişelenmemize yardımcı olur.
Koordinasyonu arttırır.
Selülitler için etkili bir egzersizdir.
Kandaki kötü kolesterolü düşürür, iyi kolesterolü artırır.
Osteoporoz yani kemik erimesi hastalığından korur, kemik yoğunluğunu artırır, iskelet sistemini güçlendirir.
Ayak bileklerini kuvvetlendirir. Bilek sakatlıkları ihtimalini azaltır."
**ALINTIDIR
@mefkurem
Handandandan
@Zeycan123
U UcanSupurge
@askrhpozitif
Ucmelekannesi
@medine66
huban1234
Muzmus
@mer_4260
Dream00
Elif yildizz
@strontium
Elif yeni olduğu için kaçırmıştır orasını canım Yasemin’e özelden yazıldığı için oraya yazdığını fark etmemişimJasminium84 ve U UcanSupurge
"Spor yarışması" ve "adım ve zıplama yarışması"
bildirimi yapılırken sanırım her ikisine de aynı yürüyüşün ve adımın bildirimini yapıyor arkadaşlar, çünkü dereceler aynı kişilere geliyor.
*Yapılan yürüyüş puan olarak hesaplanıyorsa adım olarak bildirim yapmamak gerekiyor.
*Adım olarak hesaplanıyorsa puan olarak bildirim yapmamak lazım.
Elif yildizz
@medine66
Dream00
her ikisine de mi bildirim yapıyorsunuz kızlar
Aynen canımBen adim olarak Sadece bildiriyorum, diger spor yarismasina bi Gecen Leslie yaptim onuayri bildirdim adim olarak degil Yani
Ben de şu kitapların dizisinin popüler olduğu dönem çok izliyordum yaprak dökümü, aşk-I memnu , hanımın çiftliği sonra hiç izlemedim evlendiğimden bu yana eşimle kadın’ı izledik bu yıl da mucize doktoru izliyoruzİzlediğim tek Türk dizisi
Vaktim olsa dönüp ilk bölümden yeniden izlerim
Ben hamileyken etten tiksinmiştim hele de tavuktan doğumdan çok uzun süre sonra başladım yemeyeKetonun medikal çeşidi çok katı canım, o denli uygulamayamam.
Yoğurdun bana olumsuz etkisi olduğunu düşünmüyorum, ilk iki gebelikte doğum sonrası kiloları sadece yoğurt yiyerek vermiştim.
Her türlü etten tiksindim bu ara, evde bile pişiremiyorum yemeyi bırak canım.
Bu hafta iyi olacak İnşallah, şimdiden hissediyorum
ahhh kuzum çok geçmiş olsunLütfen aklına olumsuzu getirme canım.
Biz yaklaşık bir ay önce karyolayı duvara yanaştırdık bebek düşmesin diye ama başlıktan dolayı bir karış boşluk kaldı, oraya da kırlent sıkıştırdık, hiç düşmedi, dün akşam yatarken aklıma geldi, düşer mi acaba diye, hatta sesli düşündüm, eşimde olumsuzu çağırma dedi hatta.
Sabah bebeğimin oraya düşüp vıykırma sesine uyandım maalesef
Olumsuzu hiç aklına getirme, olumluyu düşün, olumlu olsun canım
ya ben de öyle istiyorum ama bakıcımız aksine yok görsün bilsin sizin de işe gittiğinizi deyip ben asansöre binene kadar kapının önünde bekliyorlarGiderken görmesin seni canım, hatta hazırlandığını da görmesin
değişti kuzum bakıcımız ama karantina döneminde 2 ayı beraber geçirdik o yüzden içim bi nebze rahat bi nebze tedirginliklerim var bakalım büyüğümü tembihledim akşam rapor alacağımGünaydın canım hiç düşmesin enerjin inşallah
Yine çok erkencisin kaptanım ben de normalde erken uyur erken kalkardım bu süreçte bütün düzenimiz bozuldu
İnşallah canım eski bakıcın değil mi ? Değişti mi yoksa
Eline emeğine sağlık canım
Çok çok daha iyi canım geçecek hepsi çoğu bitti İnan düzelecek Allah’ın izniyle
Çok severim ip atlamayı ama şu ara yürüyüşe sardım nedense galiba evde çok sıkıldım
Elif yeni olduğu için kaçırmıştır orasını canım Yasemin’e özelden yazıldığı için oraya yazdığını fark etmemişim
Nazlı da spor konusunda ben liste yapmaya başladığımdan beri nadir etiketlemiştir beni
Grubun sportifi Ayşe de yapıyormuş zaten
Aynen canım
Ben de şu kitapların dizisinin popüler olduğu dönem çok izliyordum yaprak dökümü, aşk-I memnu , hanımın çiftliği sonra hiç izlemedim evlendiğimden bu yana eşimle kadın’ı izledik bu yıl da mucize doktoru izliyoruz
Ben hamileyken etten tiksinmiştim hele de tavuktan doğumdan çok uzun süre sonra başladım yemeye
Daha yeni girdin listeye, 2 ay izin hakkı yok.Günaydın herkese
cuma 63.0
pzrt 62.8
Handandandan ben 2 hafta listede yer almasam olur mu hem ehliyet sınavım var hem de motibasyonum o kadar düşük ki.. kilo almadan geri geleceğim inş. kilo vermette decamp etmek lstlyorn
Niran görmemişse diye alıntılamıştım canım hedefin zaten çok uzun değildi ve çoğu gitmişti diye hatırlıyorum bana kalırsa ayrılmaGünaydın herkese
cuma 63.0
pzrt 62.8
Handandandan ben 2 hafta listede yer almasam olur mu hem ehliyet sınavım var hem de motibasyonum o kadar düşük ki.. kilo almadan geri geleceğim inş. kilo vermette decamp etmek lstlyorn
hadi hayırlısı canım inşallah herhangi bir sorun yaşamaz miniklerdeğişti kuzum bakıcımız ama karantina döneminde 2 ayı beraber geçirdik o yüzden içim bi nebze rahat bi nebze tedirginliklerim var bakalım büyüğümü tembihledim akşam rapor alacağım
Ben her gün içiyorum canım hiç öyle etkisini gözlemlemedim açıkçasıKızlar adet döneminde kahve içtiğinizde kanamanız kesiliyor mu
Bende sanki böyle bir etkisi oluyor, içmeye korkuyorum şimdi
hiç dikkat etmedim ben canımKızlar adet döneminde kahve içtiğinizde kanamanız kesiliyor mu
inşallah kuzumNiran görmemişse diye alıntılamıştım canım hedefin zaten çok uzun değildi ve çoğu gitmişti diye hatırlıyorum bana kalırsa ayrılma
hadi hayırlısı canım inşallah herhangi bir sorun yaşamaz minikler
Ben her gün içiyorum canım hiç öyle etkisini gözlemlemedim açıkçası
eksiyle baslamak güzel CanimCuma:69.0
Bugün:68.8
Fark:-200 gram
hayirli günler canim, eksisin ne azindan. Yazilimi, direksiyon mu canim ?Günaydın herkese
cuma 63.0
pzrt 62.8
Ben öyle bişey fark etmedim canım, sadece Ramazan’da her akşam iftarda şu küçük acı biberlerden yemiştim baya bi erken adet olmuştum ozaman, int baktığımda meğersem adet SöktürüyormusKızlar adet döneminde kahve içtiğinizde kanamanız kesiliyor mu
Bizde bebek olunca aynı düzen devam ediyor canımYine çok erkencisin kaptanım ben de normalde erken uyur erken kalkardım bu süreçte bütün düzenimiz bozuldu
guzel bence canim sporda sahane7 Haziran Pazar
10:00=== 2 haşlama yumurta
3 adet ceviz
2 yk lor peyniri
Domates, salatalık, biber, kuru soğan
15:00=== 3 kase kabaklı semizotlu cacık
1 avuç kabak çekirdeği
Su=== 2 lt
Spor=== 90 dk bantta yürüyüş *270 puan
90 dk kol lastiği ile egzersiz *270 puan (henüz yapmadım ama yapmadan yatmamak için yazıyorum)
U UcanSupurge 540 puan
ne guzel senin hosuna gittiyse guzel. İyi olarak algila.Selam canlar ❤ Köye geldik ve her yer çok kötü sanırım böyle giderse ben hedef kilo ile döneceğim burayagelir gelmez işe koyuldum ve daha mutfak ve kapılar takılmamış ev inşaat pisliği ile duruyordu az önce elimle tüm odaları sildim pertim çıktı yav bir de 2.5 saatlik uyku ile duruyorum o kadar yorgunluğun üstüne neyse bu arada kilo konusuna gelirsek görümcem bana "oklava gibisin bu neee " dedi. Koca ile konuşurken ona da al dişlerini kurcala dedi yani kürdan olmuş dedi iyi mi kötü mü anlamadım ama sanırım benim hoşuma gitti Mutlu oldum acikcasi hepinize teşekkür ediyorum canlar ❤
aksamki ekmek olmasada olurmus canim7 haziran pazar
Sabah 10.00
2 dilim tb ekmeği
2 kk peynir
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
Salatalik ve yesil biber
Ara 15.00
3 kaşık yoğurt ustune de sekersgz türk kahvesi
Akşam 18.00
7 kaşık barbunya
Salata
2 kaşık yoğurt
1 dilim tb ekmeği
Ara 20.30
3 kayısı
Su 2.5 litre oldu 3 litre olur yatana kadar
Spor 25 dakika zumba
super menu7 Haziran Pazar
11:30
2 yumurtadan lorlu omlet
Domates, Salatalik
2 ceviz
17:00
Hindi sote
Bol yeşil salata
3lt su
190 dakika yürüyüş
460 puan U UcanSupurge
guzel canim kuru meyveler azcik de erken saate yemissin sikinti olmaz7 haziran pazar
12.00
2tane wasa
2 kk peynir
1tk recel
yesillik
16.30
1 tabak yesil fasulye
1 kase yogurt
yesillik
18.00
2 avuc sari leblebi
18.30
2 kuru kaysi
2ceviz
yarim incir
bunlari yemiycektim ama canim cok tatli istedi
abir cubura sarmamak icin bunlari yedim
su.2.5lt olur
spor 90 dk yuruyus 270 puan U UcanSupurge
az olmus sanki abla .7 haziran pazar Menüm
11.00
Kgk (hindistan cevizi yagli kahve)
16.00 civari
1.5 yumurtadan menemen
Peynir
5 brezilya cevizi
Sonra evde degildik
Gelince geç oldugu icin yemedim
gunu cok erken kapatmissin canim acikmadinmi7 Haziran pazar
Sabah 10.00
Yumurtalı yeşil fasulye
2 dilim peynir
1 dilim kaşar
Öğle 13.30
4 kaşık yoğurt
Orta boy muz
Avuç içi fındık ceviz
3 kaşık yulaf karistirip yedim.
Akşam 15.30
2 dilim peynir
1 dilimekmek
Su 2 litre
Spor yok
gercekten iyi atlatmissin abla. Ucundan tadina bakaydin bariBugün öğleden sonra cocuklara gittik
Orda gelincim waffel yapti uzerine soslu, dondurmali :)))
Ben yine yarismaya katildim simdi bunu yersem, nasil yedim diye yazayim dedim
Benim oglanda hadi ye kimseye soylemeyiz diyor
Velhasil kelam bugünü iyi atlattim
genc iken derken gorende 80inde sanir sengenc iken yazdigim siirleri yazsam size inanmazsiniz ne kederliymisim ben
guzel canim7 Haziran Pazar
12:00
yumurta salatası (yeşillik+zeytinyağlı) 4 kaşık
2 Çatal kaşar (minik dilim)
1 domates
1 salatalık
Birkaç dal maydanoz
15:00
tarçınlı Türk kahvesi
18:00
kavurmalı yumurta 8 kaşık
su: 2 buçuk litre
Spor: 30 dakika yürüyüş 60 puan U UcanSupurge
cips olmasa super menuymus. Cipsde 1 2 tanedir en fazla diye dusunuyorum13:40
filtre kahve
15:00
avakadolu activia
18:30
4 kasık bulgur pilavı
1 kepçe domates patates patlıcan sogan biber karısımla fırında sebze
19:00
yeşil çay
kaçamağım biraz cips yidim
00:34
soda içiyorum
su 2lt
spor yok tum gun masa basındaydım
sislik yada gaz mi oldu acaba. Simdi nasilsinson 2 sattir karnimmi artik bagirsaklarimmi gurul gurul ediyo ama acliktan degil boyle birazda siskinlik var kasiklarima dogru sanci var
yediklerimden biseymi yapti acaba
allah kolaylik versin canim. İns anlasirlar canimgünaydın kızlar
işbaşı yaptım bugün, küçük kızım çok ağladı
inşallah bakıcıyla güzel anlaşırlar, bakıcı iyi davranır kızlarıma
eline saglik canim.SPOR YARIŞMASI SONUÇLARI:
ADIM YARIŞMASI:
1.Elif yildizz : 170.425
2. @medine66: 69.000
3.Dream00 : 32.380
4.Jasminium84 : 31.900
ATLAMA YARIŞMASI:
1.Jasminium84 : 7.040
2. @medine66: 1.000
3. @Zeycan123: 600
kızlar emeklerinize sağlık, inşallah tez vakitte hedef kilonuza bir daha geri almamak üzere ulaşırsınız amiiinnnnn
guzel olmus canim07.06.2020
11.00
sucuklu yumurta (1 yumurta ile)
1 dilim tam buğday ekmeği
7 zeytin
2 dilim peynir
portakal suyu (1 portakal ile)
18.00
2 kalem pirzola
1 kase yoğurt
su: 2,5 lt
spor: 45 dk leslie 135 puan U UcanSupurge
Hic dikkat etmedim canimKızlar adet döneminde kahve içtiğinizde kanamanız kesiliyor mu
Ne guzel masallah. Tebriklerrr sanakızlaaarrrrr
ayyy bugün çok mutlu oldum, her önüne gelen çok zayıflamışsın ne yaptın deyip duruyor
tabii millete whatsapp'den ay çok yiyorum deyip durduğum için millet şokta
ben de ramazanda hiç yemek yiyemedim o yüzden verdim dedim
Cancağızım ben birgün içinde yaklaşık 8000 adim atıyorum ama telefon yanımda olmuyorgüzelliklerimmmm
size boşuna demiyorum her gün adım atın, atlama yapın
bu yarışmayı kendi iyiliğim için yapmıyorum değil mi ama
görün bakın yarışmaya katılmayıp nelerden mahrum kalıyorsunuz buyrun okuyun
Cuma anneme kavuşuyorum inşallah onun keyfi var ablaGünaydın canım
Nedir sebebi keyfinin ne merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?