Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kizlar bizde 2 gbi ciktik 5e kadar disardaydik once yuruyus yaptk sonra parkta sllandik sonra biraktm biraz yurudu artik masallah diyim paldir kuldur yuruyor cok nadir dusuyor ama tabi ota camura cope herseye ellwmwm istiyor merak ediyor smdi geldk uyudu bi kahve yapicam kendime

Pazartesi ekside olmak güzel
aynen

ben ne zaman listeye girmiştim acaba. o zmna kadar dişimi sıksam. tamamen ayrılmak istemiyorum
yani devam etmek çok istiyırum gerçekten ama niyeyse kafamı toplayamıyorum.. hiç bu ladar uzun da diyet yapmamıltım o da etkilemiş llabilir.
yazılı canım.
Listeye 1 Mayıs'ta girmişsin canım, bu hafta dahil 4 hafta var ilk izin kullanma zamanına.

Hedef kilon 60, şu anda 62 'lerde olduğuna göre kaçamak yapmazsan 2 haftada bile mezun olabilirsin, tamamen senin istemene bağlı.

Motivasyonunu kaybetmene gelince;
Takıma doğru düzgün uğramadığın için motivasyondan nasiplenemiyorsun maalesef.

Geçen Pazartesi 'den bugüne takıma toplam 16 mesaj yazmışsın, çoğu 3 kelimelik teşekkür mesajı

Oradan nasıl gözüküyor bilmiyorum ama hiçbirimizin hayatı mükemmel değil, hepimizin sıkıntısı var ve burada rahatlayamaya çalışıyoruz.

Motivasyonunu artırmak adına, kafanı dağıtmak adına takıma daha çok gelmeni tavsiye edebilirim sana

Merhaba hanımlar
Bugün temizliğe giriştim. Battaniye yastık yorgan yıkayıp kuruttum. Hala makina çalışıyor ayriyeten 4 makina daha atacam.
Battaniyeleri leğende şu bastım yıkadım makinam küçük olduğu için almıyor. Eşim biber dolması istedi onuda yaptım yanına sarma da sardım ve kızım hiç durmuyor bende bittim.
Bugün de böyle geçti.

Kizlar biliyorsunuz evde degilim bugun tartilamayacagim ama dun tartildim
Cuma 67.4
Pazar 67.6

Yuryusten kaynaklimi bilmiyorum sabah cok sistim dun. Ama bugun hafif hissediyorum
Yürüyüş ilk zamanlar ödem yapar ama sonra birden inersin.
Cuma günü ekside olacağını düşünüyorum, tabi menülerine dikkat edersen

Kolay gelsin canım, katlayarak atmayı denedin mi battaniyeleri
Ben rulo yapıp makinanın kazanı çevresince aça aça yerleştiriyordum 6.5 kiloluk makinama battal boy battaniyeleri

Ne güzel motivasyon olmuş sana kalan kiloların için
Bende merak ediyorum alacağım tepkileri, en son 2013 'te 67-68 kilo idim

Ben her gün içiyorum canım hiç öyle etkisini gözlemlemedim açıkçası
hiç dikkat etmedim ben canım
Ben öyle bişey fark etmedim canım, sadece Ramazan’da her akşam iftarda şu küçük acı biberlerden yemiştim baya bi erken adet olmuştum ozaman, int baktığımda meğersem adet Söktürüyormus
Hic dikkat etmedim canim
Hiç dikkat etmedim bende
kaptanım ben uaynir uyanmaz türk kahvesi içerim günde 3 kahve fincanı.bi etkisi olmuyor.ama ben adetken yoğurt u çok tüketirsem azalma oluyor Handandandan
bende hic dikkat etmedim
Dün içmiştim, bugün kesildi neredeyse.
Her zaman adet döneminde içmemeye dikkat ederdim ama bu defa unuttum, olan da oldu

Son düzenleme:
Ne güzel motivasyon olmuş sana kalan kiloların için
Bende merak ediyorum alacağım tepkileri, en son 2013 'te 67-68 kilo idim
valla hazır ol kuzum gelecek tepkilere
şımarmadan gayet cool bi şekilde teşekkür edebilmek epey zor oldu benim için

Yor cincimeyi yor ki rahat rahat uyusun inşallah
Daha ne olsun canım Niran gibi ben de battaniye yastık makinede yıkıyorum makinem çok büyük değil benim de
İstikrarına hayranım
Teşekkür ederim canım artık mezun olup yolumuza bakalım

Biraz acıktım

tamam inş devam etmeye çalışacağım

Kolay gelsin canım, katlayarak atmayı denedin mi battaniyeleri
Ben rulo yapıp makinanın kazanı çevresince aça aça yerleştiriyordum 6.5 kiloluk makinama battal boy battaniyeleri
sağol cnm.
Benim makinam 6 kiloluk bi iki kere attım hem temiz yıkamadı hemde aralarda deterjan kaldı beyaz beyaz ondan atmıyorum cnm.
Daha ne olsun canım Niran gibi ben de battaniye yastık makinede yıkıyorum makinem çok büyük değil benim de
Sağol cnm
Yastıkları birer birer 1saat 10 dk lık programda yıkıyorum cnm. Ama battaniyeleri temiz yıkamıyor yeri çok sıkışık olduğundan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…