- 14 Şubat 2015
- 1.636
- 3.634
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #371.941
Hepimizin hep yüksek olsun inşallahGünaydın canım hiç düşmesin enerjin inşallah
Yine çok erkencisin kaptanım ben de normalde erken uyur erken kalkardım bu süreçte bütün düzenimiz bozuldu
İnşallah canım eski bakıcın değil mi ? Değişti mi yoksa
Eline emeğine sağlık canım
Çok çok daha iyi canım geçecek hepsi çoğu bitti İnan düzelecek Allah’ın izniyle
Çok severim ip atlamayı ama şu ara yürüyüşe sardım nedense galiba evde çok sıkıldım
Elif yeni olduğu için kaçırmıştır orasını canım Yasemin’e özelden yazıldığı için oraya yazdığını fark etmemişim
Nazlı da spor konusunda ben liste yapmaya başladığımdan beri nadir etiketlemiştir beni
Grubun sportifi Ayşe de yapıyormuş zaten
Aynen canım
Ben de şu kitapların dizisinin popüler olduğu dönem çok izliyordum yaprak dökümü, aşk-I memnu , hanımın çiftliği sonra hiç izlemedim evlendiğimden bu yana eşimle kadın’ı izledik bu yıl da mucize doktoru izliyoruz
Ben hamileyken etten tiksinmiştim hele de tavuktan doğumdan çok uzun süre sonra başladım yemeye
Hiç dikkat etmedim bendeKızlar adet döneminde kahve içtiğinizde kanamanız kesiliyor mu
Bende sanki böyle bir etkisi oluyor, içmeye korkuyorum şimdi
amin kuzummguzel bence canim sporda sahane
ne guzel senin hosuna gittiyse guzel. İyi olarak algila.
İns korum doneminde guzel gider
aksamki ekmek olmasada olurmus canim
super menu
guzel canim kuru meyveler azcik de erken saate yemissin sikinti olmaz
az olmus sanki abla .
gunu cok erken kapatmissin canim acikmadinmi
gercekten iyi atlatmissin abla. Ucundan tadina bakaydin bari
genc iken derken gorende 80inde sanir sen
guzel canim
Aksam salatada olsa guzel olurmus
cips olmasa super menuymus. Cipsde 1 2 tanedir en fazla diye dusunuyorum
sislik yada gaz mi oldu acaba. Simdi nasilsin
allah kolaylik versin canim. İns anlasirlar canim
eline saglik canim.
Kizlarrrr tebrikler
guzel olmus canim
Hic dikkat etmedim canim
sağol canım darısı başına inşallahNe guzel masallah. Tebriklerrr sana
oooo şahaneymiş o zaman kuzumCancağızım ben birgün içinde yaklaşık 8000 adim atıyorum ama telefon yanımda olmuyor
ben ne zaman listeye girmiştim acaba. o zmna kadar dişimi sıksam. tamamen ayrılmak istemiyorumDaha yeni girdin listeye, 2 ay izin hakkı yok.
Ama illa ayrılacağım diyorsan, Cuma günü bildirim yaparsın ayrılırsın, bu durumda bir daha listeye giremezsin tabi
Ama lütfen zaten ayrılacağım diye kaçamak yapıp artı gelme
yani devam etmek çok istiyırum gerçekten ama niyeyse kafamı toplayamıyorum.. hiç bu ladar uzun da diyet yapmamıltım o da etkilemiş llabilir.Niran görmemişse diye alıntılamıştım canım hedefin zaten çok uzun değildi ve çoğu gitmişti diye hatırlıyorum bana kalırsa ayrılma
hadi hayırlısı canım inşallah herhangi bir sorun yaşamaz minikler
Ben her gün içiyorum canım hiç öyle etkisini gözlemlemedim açıkçası
yazılı canım.eksiyle baslamak güzel Canim
hayirli günler canim, eksisin ne azindan. Yazilimi, direksiyon mu canim ?
Ben öyle bişey fark etmedim canım, sadece Ramazan’da her akşam iftarda şu küçük acı biberlerden yemiştim baya bi erken adet olmuştum ozaman, int baktığımda meğersem adet Söktürüyormus
çok geçmiş olsunLütfen aklına olumsuzu getirme canım.
Biz yaklaşık bir ay önce karyolayı duvara yanaştırdık bebek düşmesin diye ama başlıktan dolayı bir karış boşluk kaldı, oraya da kırlent sıkıştırdık, hiç düşmedi, dün akşam yatarken aklıma geldi, düşer mi acaba diye, hatta sesli düşündüm, eşimde olumsuzu çağırma dedi hatta.
Sabah bebeğimin oraya düşüp vıykırma sesine uyandım maalesef
Olumsuzu hiç aklına getirme, olumluyu düşün, olumlu olsun canım
ben de yapıyorum 45 dk leslie 3 miles.seviyorum leslie baciyiBen adim olarak Sadece bildiriyorum, diger spor yarismasina bi Gecen Leslie yaptim onuayri bildirdim adim olarak degil Yani
Ilk yürümeye başlayınca kas oluyor galiba . Ben de ilk zamanlar hiç veremedimKizlar biliyorsunuz evde degilim bugun tartilamayacagim ama dun tartildim
Cuma 67.4
Pazar 67.6
Yuryusten kaynaklimi bilmiyorum sabah cok sistim dun. Ama bugun hafif hissediyorum
50li kilolarda en son ne zamndim hatirlamiyom bileaynen öyle canım
geçen gün birisi bana da dedi boyuna göre 55 de olur sana diye ama en son lise sonda 55 kiloydum ben
haklisin canim:)kilo verirken anlık değiişimlere çok takılmamak gerekiyor önemli olan 1 hafta sonunda verdiğin kilo ki 2 gün için 200 gr cumaya güzel bir eksi ile gelceğini gösteriyor
tebrikler kuzum
ilk baslarda bende zorlaniyodum ama yaptikca alistim.hosuma gidiyo simdi:)En güzeli iki grupta da aktif olmak. Bakalim denerim yine de. Açik havada yürüyüş bana iyi geliyor. Evde spor yapınca canım sıkılıyor
guzel canimGünaydın
Cuma 68.0
Ptesi 67.9
Fark -100
cok iyi koltugu birakmiyosun:)Cuma : 55.7 kg
Ara tarti : 55.4 kg
Fark : - 300 gr
cokniyi tebrikler canimGunaydın herkese
Once bildirim yapayım
Cuma 68.9
Bugun 68.5
Fark - 400
evet 2 3 gun kaldiAdet dönemi mi yaklaşıyor
cok iyi canim:)Cuma:69.0
Bugün:68.8
Fark:-200 gram
bencede ayrilma canim ara ara herkese oluyo boyle benceGünaydın herkese
cuma 63.0
pzrt 62.8
Handandandan ben 2 hafta listede yer almasam olur mu hem ehliyet sınavım var hem de motibasyonum o kadar düşük ki.. kilo almadan geri geleceğim inş. kilo vermette decamp etmek lstlyorn
bende hic dikkat etmedimKızlar adet döneminde kahve içtiğinizde kanamanız kesiliyor mu
Bende sanki böyle bir etkisi oluyor, içmeye korkuyorum şimdi
ayy ne guze dahada motive olmussundurkızlaaarrrrr
ayyy bugün çok mutlu oldum, her önüne gelen çok zayıflamışsın ne yaptın deyip duruyor
tabii millete whatsapp'den ay çok yiyorum deyip durduğum için millet şokta
ben de ramazanda hiç yemek yiyemedim o yüzden verdim dedim
hadi gozun aydin canimCuma anneme kavuşuyorum inşallah onun keyfi var abla
fazla degilmis arti.insalalh culaya gider hepsiKizlar biliyorsunuz evde degilim bugun tartilamayacagim ama dun tartildim
Cuma 67.4
Pazar 67.6
Yuryusten kaynaklimi bilmiyorum sabah cok sistim dun. Ama bugun hafif hissediyorum
haftaya ekside baslamk iyi canim:)sınavdaydım kılomu yazamadım hemen yazıyorum
cuma 79,8
bugun 79,7
şimdi işe kactım obucuklere boğdum hepinizi
hem nasıl motive oldum canım yaa uzun zamandır duymadığım birşeydi bu çok hoşuma gitti50li kilolarda en son ne zamndim hatirlamiyom bile
haklisin canim:)
ilk baslarda bende zorlaniyodum ama yaptikca alistim.hosuma gidiyo simdi:)
guzel canim
cok iyi koltugu birakmiyosun:)
cokniyi tebrikler canim
evet 2 3 gun kaldi
cok iyi canim:)
bencede ayrilma canim ara ara herkese oluyo boyle bence
bende hic dikkat etmedim
ayy ne guze dahada motive olmussundur
hadi gozun aydin canim
fazla degilmis arti.insalalh culaya gider hepsi
haftaya ekside baslamk iyi canim:)
Olur öyle arada canım başta ben de bilmiyordum alıntıyı filan kızlara sora sora öğrendim hem motivasyon hem kaynaşmak hem de takım için daha sık gel canımallahım bi sürü mesaj alıntıladım elim yanlış tuşa gitti hepsi silindi.kizlar mesajlarınızı okuyorum yoksa
Ay nasıl severim ama çok yakıyor son zamanlarda midemi yiyemiyorumBen öyle bişey fark etmedim canım, sadece Ramazan’da her akşam iftarda şu küçük acı biberlerden yemiştim baya bi erken adet olmuştum ozaman, int baktığımda meğersem adet Söktürüyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?