Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hepimizin hep yüksek olsun inşallah

amin kuzumm

Ne guzel masallah. Tebriklerrr sana
sağol canım darısı başına inşallah

Cancağızım ben birgün içinde yaklaşık 8000 adim atıyorum ama telefon yanımda olmuyor
oooo şahaneymiş o zaman kuzum

ben ne zaman listeye girmiştim acaba. o zmna kadar dişimi sıksam. tamamen ayrılmak istemiyorum

yani devam etmek çok istiyırum gerçekten ama niyeyse kafamı toplayamıyorum.. hiç bu ladar uzun da diyet yapmamıltım o da etkilemiş llabilir.

yazılı canım.

çok geçmiş olsun

Kizlar biliyorsunuz evde degilim bugun tartilamayacagim ama dun tartildim
Cuma 67.4
Pazar 67.6

Yuryusten kaynaklimi bilmiyorum sabah cok sistim dun. Ama bugun hafif hissediyorum
Ilk yürümeye başlayınca kas oluyor galiba . Ben de ilk zamanlar hiç veremedim

aynen öyle canım

geçen gün birisi bana da dedi boyuna göre 55 de olur sana diye ama en son lise sonda 55 kiloydum ben
50li kilolarda en son ne zamndim hatirlamiyom bile
kilo verirken anlık değiişimlere çok takılmamak gerekiyor önemli olan 1 hafta sonunda verdiğin kilo ki 2 gün için 200 gr cumaya güzel bir eksi ile gelceğini gösteriyor
tebrikler kuzum
haklisin canim:)
En güzeli iki grupta da aktif olmak. Bakalim denerim yine de. Açik havada yürüyüş bana iyi geliyor. Evde spor yapınca canım sıkılıyor
ilk baslarda bende zorlaniyodum ama yaptikca alistim.hosuma gidiyo simdi:)
Günaydın
Cuma 68.0
Ptesi 67.9
Fark -100
guzel canim
Cuma : 55.7 kg
Ara tarti : 55.4 kg
Fark : - 300 gr
cok iyi koltugu birakmiyosun:)
Gunaydın herkese
Once bildirim yapayım
Cuma 68.9
Bugun 68.5
Fark - 400
cokniyi tebrikler canim
Adet dönemi mi yaklaşıyor
evet 2 3 gun kaldi
Cuma:69.0
Bugün:68.8
Fark:-200 gram
cok iyi canim:)
bencede ayrilma canim ara ara herkese oluyo boyle bence
Kızlar adet döneminde kahve içtiğinizde kanamanız kesiliyor mu
Bende sanki böyle bir etkisi oluyor, içmeye korkuyorum şimdi
bende hic dikkat etmedim
ayy ne guze dahada motive olmussundur
Cuma anneme kavuşuyorum inşallah onun keyfi var abla
hadi gozun aydin canim
Kizlar biliyorsunuz evde degilim bugun tartilamayacagim ama dun tartildim
Cuma 67.4
Pazar 67.6

Yuryusten kaynaklimi bilmiyorum sabah cok sistim dun. Ama bugun hafif hissediyorum
fazla degilmis arti.insalalh culaya gider hepsi
sınavdaydım kılomu yazamadım hemen yazıyorum

cuma 79,8
bugun 79,7

şimdi işe kactım obucuklere boğdum hepinizi
haftaya ekside baslamk iyi canim:)

hem nasıl motive oldum canım yaa uzun zamandır duymadığım birşeydi bu çok hoşuma gitti
sanıyorum ki hedefimi düşüreceğim

ben bugün ara kilo bildirimi yapıldığını unutmuşum acemelikten..simdi mesajlara bakinca fark ettim

Sabah aç karnina tartılamadım tok tartıldım 75.1 geldim normalde aç karnına 75 geliyordum demekki eksilmişim
Bu durumda yaklaşık 1 kilo eksi gibi bakalim cuma net belli olur

allahım bi sürü mesaj alıntıladım elim yanlış tuşa gitti hepsi silindi.kizlar mesajlarınızı okuyorum yoksa
Olur öyle arada canım başta ben de bilmiyordum alıntıyı filan kızlara sora sora öğrendim hem motivasyon hem kaynaşmak hem de takım için daha sık gel canım

Ben öyle bişey fark etmedim canım, sadece Ramazan’da her akşam iftarda şu küçük acı biberlerden yemiştim baya bi erken adet olmuştum ozaman, int baktığımda meğersem adet Söktürüyormus
Ay nasıl severim ama çok yakıyor son zamanlarda midemi yiyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…